mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Det ultimative badeværelse og en vinder af Oral-B Genius 9000

Cana Buttenschøn badeværelse annonce

Uden vi overhovedet på forhånd havde forstået hvor lækkert det hotel vi havde booket rent faktisk var, var det noget nær verdens bedste overraskelse, da vi natten til tirsdag ankom og blev vist rundt i vores lejlighed. Eller suite. Eller perfekte (midlertidige) hjem. Især badeværelset er fuldstændigt vanvittigt og I er simpelthen nødt til at se det, selvom det altså ikke er dét nærværende indlæg er en annonce for, da vi, for lige at feje eventuelle tvivl væk, altså selv har betalt vores rejse og hotel, men mere om annoncedelen senere i indlægget 🙂

Det ultimative badeværelse og badekar

Fra soveværelset er der de smukkeste (og fire meter brede!) skydedøre ind til badeværelset, hvor det dejligste ovale badekar pryder rummet og indbyder til velvære og selvforkælelse.

Det ultimative badeværelse

Det er en vanvittig kontrast i forhold til vores lille københavnerbad derhjemme og det er lige før jeg vil påstå, at det her er det lækreste badeværelse jeg nogensinde har set. I hvert fald hvis man kun tæller dem jeg har set i virkeligheden. Og ja, der er (selvfølgelig, fristes jeg til at sige) to håndvaske, seperat bruserum og to separate toiletter og et walk-in-closet i direkte forlængelse af badeværelset.

img_4264

Med mig har jeg naturligvis min elektriske tandbørste, Oral-B Genius 9000, som faktisk er dén der gør indlægget her til en annonce, selvom jeg ikke skal kunne udelukke, at jeg formentlig sagtens kunne have fundet på at have den med som en del af mit indlæg, uden at have fået betaling for det. Jeg er nemlig, som I allerede ved hvis I så videoen HER, virkelig begejstret for tandbørsten og den er kun vokset på mig, siden jeg forstod hvor lækkert det er, at jeg kan have den med mig på ferie, i den medfølgende æske, som ganske snedigt også fungerer som oplader både til tandbørsten og min telefon, fordi den har en ekstra usb-port. Æsken kan samtidig fungere som holder for mobiltelefonen, så man også på ferien kan bruge den intelligente “position detection” så man kan sikre sig, at man børster tænderne godt nok i hele munden. Snedigt, hva’?

oral-b genius 9000 Oral-b genius 9000 mobil

Jeg fik for en uge siden lov til at udlodde en tandbørste magen til min, til én af jer og jeg har nu fundet den heldige vinder, som blev Emma, som har fået direkte besked på mail. Tillykke! Til jer andre kan I læse meget mere om (og købe, hvis I har lyst) tandbørsten HER eller eventuelt dens lillesøster HER.

Tak til alle som deltog og rigtig god tandbørstning 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. O M G et lækkert badeværelse! Forstår godt, du er glad for det. Jeg har aldrig været i Dubai, men ville så gerne opleve det.
    Nyd det sidste af turen.
    Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven