mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Billigt børnetøj der gør det godt!

Først og fremmest tak fordi så mange har spurgt – både bekymret og bare sødt – om vi nyder vores ferie. Ja, det gør vi! Vi stornyder den faktisk og her er mange, mange, mange gange dejligere end jeg nogensinde havde turdet hverken tro eller håbe på. For i dag, skal det dog slet ikke handle om vores ferie, som vi holder for os selv – lidt endnu i alle tilfælde – men om det udsalg som raser ude på det store internet. Hos boozt.com er der nemlig til og med lørdag 10% EKSTRA at spare på alle udsalgsvarer til børnene og med tanke på at børnepengene lander i morgen og at pengene først bliver trukket, når varerne er sendt, så ser jeg simpelthen ingen anledning til at vente og risikere at de ting man gerne ville have købt, er udsolgt. Jeg havde for eksempel håbet på, at jeg kunne købe et par af disse til Peter, men jeg var for langsom og de er allerede udsolgt i hans størrelse. Til gengæld har jeg fundet fem andre ting, som jeg synes gør det særdeles godt. Til spotpris, selvfølgelig! Den eneste præmis for at opnå den yderligere besparelse er, at man shopper for mindst 499.- og bruger koden EXTRA10.

Jeg havde egentlig forsøgt mig med at finde noget tøj, som – i hvert fald med lidt krydret lyserød – kunne gå til begge køn, men jeg kan efterfølgende godt se, at jeg nok er noget farvet over at være mor til to drenge. Til gengæld, hvis jeg nu havde en pige, så skulle hun helt klart have dem her og okay, måske også denne her, hvis hun var en lille én af slagsen. Shit, den er nuttet, altså!

 

boerneudsalg reklamelinks

/1 Det er først for nyligt at jeg for alvor har fået øjnene op for hvor mega fint tøj Mango Kids laver. Det er jo helt vildt – og så er det billigt – uanset om det er på udsalg eller ej, faktisk. Denne langærmede t-shirt står med de 10% ekstra til bare 44.- HER

/2 I know, det er en kæmpe klichée at give mine børn tøj med musikprint på, men ikke desto mindre, så er jeg helt pjattet med denne t-shirt. Den er også fra Mango Kids og koster med de ekstra 10% kun 53.- HER

/3 Med et barn der nægter at gå i andre benklæder end jeans og leggings, har vi selvklart været en hel del jeans igennem og nogle af dem jeg igennem tiden har været mest imponeret over, er fra Kids Up, som lige nu har disse seje jeans til bare 175.- HER

/4 Karl Lagerfeld er muligvis det mest cool børnetøjsmærke. Som i nogensinde. Til gengæld er det normalt mega dyrt. Lige nu kan man dog få denne seje t-shirt til 125.- (som jeg synes er en ok pris) HER

/5 De deler vandene de her sneaks fra Hummel og jeg ved godt, at nogen siger at de ikke er optimale til bløde børnefødder, men hos os fungerer de altså virkelig godt og mine drenge kalder dem konsekvent for deres hurtigløbersko og vi er derfor nødt til at skifte dem ud med et apr nye – ofte i en ny farve – hver sæson, fordi de elsker dem! De er lige nu nedsat til 351.- HER

 

… Og for lige at slå det helt fast, så skal jeg selvfølgelig ikke have nogen lille pige. Eller nogen lille, for den sags skyld.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven