mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

12 labre udsalgsfund – med mindst 40% rabat

Hvordan det er sket, aner jeg virkelig ikke, men faktum er faktisk, at jeg ikke har shoppet så meget som en sølle sok på udsalg endnu og dét tænker jeg, at der skal rådes bod på. Derfor har jeg gransket boozt.com for udsalgsvarer – og der er altså nok at tage af. Faktisk er der i skrivende stund hele 18929 forskellige varer at komme efter til os kvinder og 6355 til vores børn. Hvordan det kan være, at fordelingen er sådan, begriber jeg i og for sig heller ikke, for i hvert fald hjemme hos os, er børnene altså uden tvivl dem der oftest sporter spritnyt tøj. Uanset hvad, så har jeg forsøgt at følge fordelingstallet i mine udsalgsfund – og hvis ikke de passer ind i jeres smag, kan I selvfølgelig også finde hele pivtøjet til kvinder HER og til børn HER.

udsalg-boozt reklamelinks

 

/1 Den er simpelthen så overdrevet fin denne sweater fra Mango og jeg mistænker, at man skal være på dupperne, hvis man skal have fat i den, da den allerede er udsolgt i flere størrelser. Den er nedsat med 52% HER

/2 Uanset om det er til hverdag eller til fest er denne bluse fra Second female nærmest en sikker vinder. Med en lang halskæde og sorte bukser, kunne den i hvert fald snildt udgøre det for en klassiker i min garderobe. Den er nedsat med 40% HER

/3 Jeg er virkelig blevet glad for rullekravebluser og denne fra Ganni er selvfølgelig ingen undtagelse. Den er lækker i kvaliteten og flot både som den er og under en blazer eller en kjole, hvis man er lidt mere modig. Den er nedsat med 40% HER

/4 Man går aldrig galt i byen med en lækker blazer og denne fra Day Birger et Mikkelsen er lige nu ganske uhørt nedsat med hele 60% HER

/5 Den er måske ikke så oplagt lige nu, men som en investering til nogle af alle de fester man skal til i årets løb, er denne lange smukke kjole fra Ganni altså ret perfekt – især fordi den med den nedsatte pris rent faktisk er til at komme i nærheden af, uden man bliver helt ruineret. Den er nedsat med 50% HER

/6 Her har vi altså det – efter min mening – absolut bedste køb; en frakke som denne uldfrakke fra Mango går aldrig af mode og er altid dejlig at have på. Denne er endda nedsat med hele 61% HER

/7 Jeg kan næsten ikke være i mig selv over hvor flotte disse støvler fra Billi Bi er og jeg tør næsten love at de holder mere end én sæson – både i kvalitet og i stil. Blokhælen er kommet for at blive! De er nedsat med 50% HER

/8 Ligesom den lange kjole er disse gummistøvler i ankelformat fra Ilse Jacobsen måske ikke de mest oplagte at iføre sig lige nu hvor kulden bider, men til foråret og våde regnvejrsdage er de jo perfekte – især fordi de er så pæne! De er nedsat med 50% HER

Børn:

/9 Til børnene er disse støvler fra Pom Pom et godt bud på god kvalitet til billige penge. Der er lynlås i siden, så der ikke bliver besvær med snørebåndene, hvis bare man binder en solid dobbeltknude fra start. De er nedsat med 40% HER

/10 Sketchers skulle efter sigende være nogle af de allerbedste sko til vores børns små fødder og disse er nedsat med 50% HER

/11 Jeg ved ikke om det bare er mine børn der er lidt særlige, men de elsker at gå med vest og jeg synes at denne fra Mango er smadderfin – og billig! Den er nedsat med 50% HER

/12 Faktisk laver Mango virkeligt mange fine ting til børn (og til voksne!) og denne sweatshirt er simpelthen for cute. Jeg er vild med at den er superhelteagtig, uden at være spiderman. Den er nedsat med 54% HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven