mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Og alle vinderne er…

Det er endelig tid til at afsløre alle vinderne i min julekalender og jeg vil i den forbindelse gerne lige bruge et par lynhurtige linjer på at fortælle jer, hvor meget optur I har givet mig ved at deltage i alle mine konkurrencer og ved at engagere jer i så høj grad, som jeg oplever at rigtigt mange af jer har gjort. Det gør det helt sikkert meget sjovere at bruge tid på at sætte konkurrencerne i stand. Jeg har især meget optur over at I også har taget imod de konkurrencer som ikke er så traditionelle “blogger-agtige”, som for eksempel konkurrencen om et gavekort til Fleggaard, som måske ikke er det mest fashionable, men til gengæld noget der ligger mit sukkerglade hjerte nært. Det har været vildt sjovt at finde på hvad der skulle gemme sig bag alle lågerne og vildt dejligt at kunne glæde hele 25 af jer med mine præmier. Jeg ville selvfølgelig ønske at jeg kunne udnævne jer allesammen som vindere, men I må som en slags fællesgave nøjes med et print af min gratis kalender, som det står jer alle frit for at bruge til lige hvad I vil.

Men nu til det sjove: alle de heldige vindere! Alle har fået direkte besked pr email. Enkelte har jeg endnu ikke hørt fra, så hvis I kender én af dem jeg har nævnt nedenfor, så prik dem endelig på skulderen og spørg om de har fået svaret på min mail 🙂

vinderejulekalender

1.december: Gavekortet til Jane Kønig blev vundet af Simone Hagemann

2.december: Luksushårpakkerne fra Caviar, i samarbejde med Iza & Friends, blev vundet af Rikke Westh Jensen, Malene Wagner Troelsen, Helle Kirkegaard Frost og Mette Leander. Sidstnævnte, som jeg endnu ikke har hørt svar tilbage fra.

3.december: En valgfri fuelbox blev vundet af Anja Juul

4. december: Gavekortet til Son of a Tailor blev vundet af Lærke Smedegaard

5.december: Gavekortet til IdéMøbler blev vundet af Anneli Friis Holdt

6. december: Gavekortet til Amazing Jewelry blev vundet af Anna Holte Thorius

7. december: Plakaten fra Mapiful blev vundet af Maria Mortansson

8. december: Produkterne fra Kimovi blev vundet af Ida Mehl

9. december: Gavekortet til Fleggaard blev vundet af Mette Salling Godthaab

10. december: Den signerede “Bare Kald Mig Tofte” blev vundet af Trine Strandgaard

11. december: Halskæden fra JewlsCPH blev vundet af Lone Torngaard (som jeg endnu ikke har fået svar tilbage fra)

12. december: Høretelefonerne udloddet af Telia blev vundet af Mette Hansen

13. december: Hættetrøjen og tasken fra Star Wars blev vundet af Dyveke Faurholdt Noack

14. december: Philips Lumea IPL blev vundet af Diana Kjærnø

15. decemberHer var ingen konkurrence, men en rabatkode på 40% til Me & the Met

16. december: Biografbilletterne til Star Wars Rogue One blev vundet af Gerda Faurschou

17. december: Politiborgen fra PlayMobil blev vundet af Nana Petersen

18. december: Urboksen blev vundet af Tanja Kjær Rosenly

19. december: Gavekortet til Torvehallerne blev vundet af Lise Riiskjær

20. december: Snow-flake-bodyen fra Sandra Willer for Missya blev vundet af Nynne Hjort Poulsen

21. december: Koncertbilletterne til Thomas’ forårstour blev vundet af Kirstine Pedersen

22. december: Kjolen fra Storm & Marie blev vundet af Caroline (som jeg endnu ikke har fået svar tilbage fra).

23. decemberHer var ingen konkurrence, men en gratis kalender til jer alle sammen 🙂

24. december: Gavekortet til Ystad SaltSjöbad blev vundet af Vivian Rossing (som jeg endnu ikke har fået svar tilbage fra)

Endnu engang et stort tillykke til alle vinderne – og tak til alle for at have været med! Hvis I har ris eller ros til min julekalender, så smid det endelig i en kommentar nedenfor, så vil jeg tage det til efterretning til en anden gang, hvis jeg igen kan få stablet noget lignende på benene 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Er det mon mig, der var så heldig d 22? Jeg deltog i hvert fald, men har ikke modtaget en mail fra dig. Så nu får du lige mine kontakter igen.. 😉 Og hvis det er mig, så tusind mange tak – både for en dejlig blog og konkurrence! Kh Caroline

 2. Det er jo mig, der har vundet d. 11.12.! Men jeg har ikke set din mail og kan heller ikke finde den 😒 Vil da rigtig gerne høre fra dig igen 😉

 3. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har været så stor fan af din kalender. Det er en fin idé, men det er bare kedsommeligt, når hele blogland er fyldt med de samme indlæg en hel måned. Derudover har jeg savnet de almindelig hverdagsindlæg. Jeg ville klart foretrække en adventskalender i stedet, eller måske hvis konkurrencerne kørte på Instagram eller noget andet i stedet. Jeg har i hvert fald haft droppet bloggen her i december.

 4. Tillykke til alle de heldige glade derude:-)
  Tak for en god julekalender, det må du gerne gøre igen næste år, det har været spændende at følge.
  Tilbage er at ønske du og familien et super godt nytår 🙂

 5. Hej Cana jeg kan ikke finde din mail i min indbakke så måske jeg har skrevet forkert men har total optur over at have vundet en luksushårpakke fra caviar😍

 6. Skøn overraskelse at jeg skal topforkæles i Ystad. 2017 starter helt fantastisk ❤️
  Tak fra en totalt smilende Mig

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven