mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Julekalender, låge 16: Mød min indre nørd og lydeffekt-kreatør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Sjældent havde jeg troet at jeg ville tage så meget fejl med noget, som jeg gjorde det inden jeg skulle ind og se verdenspremieren på den nyeste Star Wars i biffen i Aarhus forleden. Jeg troede jo helt ærligt – som I også kan læse HER – bare at jeg skulle ind og se én eller anden sci-fi film, hvor jeg hverken ville kunne forstå handlingen eller lade mig rive med, men allerede da vi gik ind i biografsalen anede jeg, at det ville blive en spektakulær oplevelse. I 3D selvfølgelig.

Allerede i foyeren blev vi mødt af storm troopers – og nogle andre udklædte, som jeg ikke aner hvem var – og jeg synes det var en fest! De fleste biografgængere var som jeg klædt i helt almindeligt – måske lidt fint – tøj, men enkelte var altså troppet op i det helt store star wars skrud og jeg synes simpelthen det er så fascinerende, hvordan nogen kan leve sig så meget ind i et filmunivers, at de får lyst til at klæde sig ud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udover at det var verdenspremieren på Star Wars Rogue One, var det også åbningen af den nye IMAX biograf i Aarhus, som, hvis jeg må være så fri, altså er meget mere end jeg nogensinde havde troet en biograf kunne være! Jeg vil nærmere påstå at det er et sted for store oplevelser, men det kan I se mere om nedenfor 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en virkeligt vild oplevelse, og efter forgæves at have forsøgt mig med at skrive min entusiasme ned på en måde, som ville være både troværdig og ordentlig, besluttede jeg mig for i stedet at lave en lille film, hvor jeg fortæller om – og viser – hvad jeg synes om den nye Star Wars Rogue One, som jeg håber at I vil se – og så vil jeg på forhånd gerne undskylde for mine temmeligt kiksede ninjamoves. Jeg lod mig vist rive lige lovligt meget med.

Jeg synes altså alt i alt, at det var en rigtigt spændende og aldeles actionpacked film og jeg er på ingen måder ked af at have brugt tid på at se den. Om jeg en anden gang ville vælge dén over alle mulige andre film, ved jeg ikke, men jeg ved, at jeg havde en kæmpestor oplevelse den aften i biografen og at jeg helt klart vil anbefale alle at give det et forsøg. Især, hvis man er så heldig at bor i nærheden af en IMAX biograf, som ligger i Aarhus (se mere HER) og København (se mere HER).

Således er det mig altså en udsøgt fornøjelse at have fået lov til at sætte fire biografbilletter til Star Wars Rogue One på højkant til jer, for det ér virkelig en vild film – også selvom man er totalt Star Wars-grøn og lige skal bruge det første kvarters tid på at orientere sig i universet.


For at deltage i konkurrencen skal du bare skrive i en kommentar, hvem du ville invitere med i biffen


Jeg finder den heldige vinder på mandag d.19.december.

Pøj pøj til jer alle – may the force be with you – og rigtigt glædelig 16.december

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Gerda, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (138)

 1. Min søn er kæmpefan.. så måske det er tid til, at jeg går med ham ind og ser en Star Wars film 🎁 han kan tage to kammerater mere med (selv m mor skal med på slæb)

 2. Min søde kæreste, som så gerne ville se rouge one i imax, men siden blev ved med at crashe, da vi ville bestille 😏 Ville helst sikkert være en perfekt mor og far date ❤

 3. Jeg ville tage min kæreste Kristian med som allerede nu plager for at få mig med. De 2 andre billetter skal bruges på mine 2 yngre søskende 🙂

 4. Min dejlige mand 😊 Han er ret vild med Star wars (ikke helt på den nørdede måde – men alligevel 😉) og jeg har set dem alle flere gange – synes de er ret gode og ville gerne se den nye i 3 D. Vi kunne virkelig godt bruge en kæresteaften!

 5. Min kæreste, der er mega SW fan, ville falde bagover af benovelse, hvis jeg foreslog biograftur med den på programmet. Tror, jeg ville kune gøre op for det forgangne år, hvor jeg som søvnunderskudsmenneske, har været en noget nederen kæreste at danse med!

 6. Min kæreste og evt et vennepar – kunne være en god børnefri aften med middag og en biotur bagefter 😊

 7. Min søde mand som virkelig trænger til forkælelse, da hans julegave vist ikke når frem med posten inden jul 😀

 8. Jeg ville invitere min mand og mine unger med. Min mand og jeg har set alle Star Wars filmene mange gange, nogle af dem sammen i biografen! Vi elsker det univers! Vores unger er endelig store nok til at de også er hoppet med på bølgen, åh de ville nærmest dø af fryd over at skulle i biffen og se den 😊😊

 9. Jeg ville invitere min søde familie med. Min mor er ikke særlig bidt af Starwars, min far og jeg elsker dem og min lillebror synes også det er en pænt fed filmserie. Og så kunne det altså bare være hyggeligt med en tur i biffen 😄

 10. Jeg vil inviteret min mand, som er KÆMPE fan, min lillebror, min rigtig gode ven.. Jeg vil også tage med for, at få tiden til at gå, til vi skal møde vores mini 😉

 11. Jeg ville tage min kæreste med, da vi begyndte at date til et Star-Wars marathon, og begge er store fans 🙂

  Hvis der skal inviteres flere ville jeg invitere en veninde og hendes kæreste med:)

 12. Jeg ville inviterer min mand og et vennepar med 😊 Vi er alle glade for star wars, men vores kammerat er det på den virkelig nørdede måde, så ville være fedt at overraske med en fed oplevelse ☺

 13. Min dejlige mand Poul. Sidst vi var i biografen sammen var til sidste års Star Wars film, mens farmor og farfar passede barn

 14. Jeg ville invitere min mand og et vennepar, der er mindst lige så nørdede som os, i biografen, og så få en hyggelig dag ud af det 🙂

 15. Jeg ville invitere min søde kæreste (eller mand, vi blev faktisk gift i går, men har ikke helt vænnet mig til titlen endnu). Han er kæmpe star wars fan og vi bor netop i Aarhus, så det kunne være super fedt at se filmen i IMAX biografen. Derudover ville jeg også invitere hans to brødre med 🙂

 16. Jeg ville invitere min kæreste med, så vi kan få en børnefri aften – og hvis vi ikke skal se den to gange (vi så den seneste 3 gange – mens jeg var højgravid!), inviterer jeg mine to søskende med 😊

 17. Kæft hvor er du bare skøn i den film 😂 Gerne flere af den slags indlæg! Tænker dine drenge må synes det er fantastisk at lege med dig og alle de lydeffekter 😉
  Jeg ville tage min søde kæreste med ind og se filmen, da han lidt er en Star wars fan 😁

 18. Jeg ville invitere min far, søster og onkel med i biografen. 😊 Jeg var lige så grøn i universitetet sidste år (og vidste heller ikke, hvem der var gode og onde 😆), men jeg var sgu vild med det! Så jeg vil SÅ gerne invitere min familie med. 😊 God jul 🎄

 19. Sidste jul så jeg ALLE Star Wars film med min kæreste og hans lillebror, som optakt til den nye der kom. Det vil altså sige 6 film, på mindst to timer hver, på 14 dage. Jeg endte sku med at blive fan. 😉 Jeg vil derfor invitere min kæreste, hans lillebror og min storebror med i biografen!

 20. Har aldrig set et eneste minut af en Star Wars film. Nu er min søn på 5 år begyndt at lege med LEGO Star Wars og jeg er kørt helt bag om dansen, når han vil have mig med i legen. Denne præmie kunne få mig op til speed.

  Jeg ville invitere min mand og min søns legekammerats forældre, så vi alle kan forstå drengenes nye legeunivers.

 21. Jeg ville invitere min kæreste med en og se den 🍀 Han vil så gerne se den, så det kunne være dejligt at overraske ham med nogle billetter ❤️

 22. Jeg vil invitere min bror med, og nok også hans søde kæreste og ham, jeg er begyndt at være ret glad for. Ellers kunne det også blive til en rigtig fin familietur med vores søde forældre – det ville de også nyde. Der er blevet kværnet mange Star Wars-film hjemme i de blå sofaer i tidens løb. 🙂

 23. Min søde mand skal med. Det var ham som introducerede mig til hele Star Wars universet, og det er jeg ret glad for, at han gjorde. 😊

 24. Min mand – der ligesom mange andre – er kæmpe fan af Star Wars. Og så ville jeg give de to sidste billetter til et vennepar som fornyeligt er bevæget sig ind i Star Wars universet – eller endnu bedre! Arrangere en dobbeltdate med fælles bio-tur 🙂

 25. Jeg tror jeg ville give dem til min kæreste og lade ham tage en ven med. Han er så god og sød en far til vores dreng og kunne fmgodt bruge en pause 🙂

 26. Jeg ville invitere min kæreste med, da han nok er ligeså stor Star Wars-fan som jeg selv er! Ville elske at overraske ham med de billetter, for er sikker på, at han ville blive så glad 🙂

 27. Jeg ville simpelthen invitere min far og lillebror med – og måske min mor. Vi har tidligere set de gamle Star Wars-film, da jeg var omkring 12 år, men det er jo lææænge siden. Jeg husker dog, at vi alle sammen blev ret opslugte af filmene, så det ville være hyggeligt at gentage det. Derudover ville det være en utroligt hyggelig ting at gøre i en af juledagene, især fordi min far og bror sikkert ville blive opslugte efter ét sekund, og jeg ville elske at glæde dem med en god actionpakket film – selvom det måske ikke var en film, som de selv ville tage i biffen for at se 🙂

 28. Min kæreste og vores datter – vi er alle meget glade for Star Wars… men har ikke fået set den endnu, da det kræver at vi får nogen til at passe den yngste imens…

 29. Jeg ville invitere min mand og mine to børn med. Vi er alle glade for Star Wars herhjemme og havde også en familietur ind og se den, der kom sidste år 🙂

 30. Jeg vil invitere min veninde Charlotte med. Hun elsker at se science fiktion film og tror hun vil sætte rigtig stor pris på en invitation.

 31. Så tror jeg, at jeg vil sende mine to store nevøer afsted 😀 Ved ikke om det siger dem noget, men ville elske at give dem sådan en oplevelse – De fortjener det, for at være så gode storebrødre <3

  God jul, når vi kommer dertil 😀

 32. Jeg er stor Star Wars- fan og har selvfølgelig erhvervet mig billetter til filmen.
  Jeg ville derfor give billetterne til min veninde, som også er helt ny i Star Wars Universet.
  Det er hendes kæreste og 2 børn til gengæld ikke, og de ville elske at skulle introducere hende til Star Wars.

 33. Jeg ville elske at invitere min mand, Jakob med. Vi er lige startet med at se alle Star Wars film og er vilde med dette spændende univers ☺

 34. Mine brødre! Vi er alle kæmpe fans – drengene især – og er vokset op med universet. Sidste år forærede min yngste lillebror den mellemste og mig i biffen til præmieren på The Force Awakens. Vanvittig oplevelse. Nøj den gave vil jeg gerne gengælde!

 35. Manden min. Vi er begge Star wars fans. Og ku godt bruge en date Night efter vi har fået barn nr tre – en sød lillesøster, som storebrødrene elsker. Men som også kræver meget af parfoldet!

 36. 3 af mine skønneste veninder/familie. Svigerinde Jeanett, veninde Charlotte og papbørns mor Merete.

 37. Ved det nok lyder lidt mærkeligt. Men jeg vil gerne have min far med, for vi er begge virkelig store Star Wars fans!!! ❤

 38. Jeg vil invitere mon kæreste som er stor star wars fan med.. og jeg er sikker på vi kan finde et ekstra par venner som gerne vil gøre os selskab 😁

 39. Min kæreste! Han hev mig med i biffen sidste jul, for at se Star Wars. Jeg var rimelig skeptisk, da det var min første SW film, men det endte med, at det klart var mig der var mest hooked! Så i år er det min tur til at hive ham med:)

 40. Min kæreste der som dig aldrig har set de andre, og mine to brødre der er ligeså vilde med Star wars som jeg 🎊🍀

 41. Min storebror, hans kæreste og min egen kæreste.. Har ingen forventninger og kender meget lidt til universet, så det kunne være sejt at opleve 🙂

 42. Yihaaaaa! Hvor er det fedt at du gik all in og havde en fest! Vi sagde det jo 😁 Jeg vil invitere min mand og min ældste datter på 16 og så nok min tredie datter på 10 fordi de to er de største fans herhjemme! Ellers må vi sgi købe en billet til nr 2 på 13 også…. krydser fingre !

 43. Jeg ville helt sikkert tage min forlovede med i biffen – det ville være et skønt afbræk fra jura-eksamenerne! 📚

  Udover min skønne mand skal to af vores venner med – de to fyre skal være forlovere til vores bryllup (de ved det dog ikke endnu, så det kunne jo være en hyggelig gave at give dem, når de har fået nyheden) 🍾💍

  Krydser fingre 🍀

 44. åhhh, vil så gerne invitere min mand og et vennepar. Er på SU (iiiigen…) og har netop sat sidste punktum i årets sidste eksamensopgave – men det er helt selvvalgt. Det efterlader bare ikke 175 kr til en biobillet hvor gerne vi end ville 😀 Så det ville gøre julen endnu mere glædelig.

 45. Min kæreste er kæmpe Star Wars fan, så jeg vil gerne invitere ham og mine to brødre med ind og se seneste skud på stammen her i Aarhus 🙂

  Om jeg selv skal med afhænger af, om min kommende datter bliver inde i maven lidt endnu.. Pt. sidder jeg på akutmodtagelsen grundet mistanke om begyndende svangerskabsforgiftning.. Jeg forventer dog ikke, at der er noget, så jeg vil også gerne selv ind og se den, inden der bliver vendt op og ned på hverdagen 😉

 46. Helt klart min kæreste, jeg ELSKER star wars, og han synes jeg går lidt for meget all in, men også at det er super fedt at have en kæreste der gider se star wars – åbenbart ikke alle piger der gider det😉
  Jeg havde det lige som dig, ind til en aften hvor der ikke var andet i fjernsynet. Filmene blev sendt i den rækkefølge de oprindelig er tænkt, altså de 3 ‘nye’, og så de tre gamle. Pludselig gav historien mening og jeg var hooked.

 47. Min fantastisk, evigt givende, desværre netop sygemeldte og Star Wars-fanatiske veninde og roomie samt to andre venner 🙂

 48. Jeg ville invitere min roomie og vores kærester, der er så tossede med starwars at vi tilfældigvis altid ender med en af dem, hver gang vi ser film sammen alle fire. 🙂

 49. Jeg vil invitere min Star Wars nørdede kæreste samt hans søster og hendes lige så Star Wars nørdede kæreste med 🙂

 50. Jeg ville invitere min veninde og hendes nye mand i biffen og så en af mine venner 🙂

  Det ser ud til at have været en god og sjov oplevelse, men skuespillere og det hele 🙂
  God jul 🙂

 51. Så flot du er sammen med de udklædte:-)
  Jeg vil bare så gerne se Star Wars, det var det jeg så som ung. Jeg vil invitere min voksne datter med, da vi samler på oplevelser, hun har alvorlig kræft og så vil jeg invitere min datters bedste venner med, de blev gift fornylig og er nu højgravide.
  De kunne jo trænge til en dygtig jordemoder!!!!
  Jeg må huske biografen næste gang vi er Århus, hvor jeg har familie.
  Aften hilsner herfra:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven