mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lige ved og næsten – og rigtig glædelig jul!

img_3573

Gåsen er, efter kyndig hjælp fra youtube og Thomas’ uforskrækkede hænder, kommet i ovnen, fedtegreverne er i gryden, kartoflerne er skrællet, juletræet er pyntet og vi er på vej hjem efter en hurtig tur ind i Tivoli, hvor Peter sov lur i klapvognen, imens Jens fyrede den af i karrusellerne.

Hjemme på Østerbro, slår vi, når stegen har fået lidt ekstra flommefedt, et smut forbi nogle af vores gårdnaboer, som har budt på Glögg og venskabelig familiestemning, inden vi klokken 16-nul-dut, slår os ned i vores sofa, foran Disneys Juleshow, i selskab med min far, konfekt, varm kakao og julestemning op over begge ører og er klar til en juleaften, som jeg mistænker bliver en usædvanligt dejlig én af slagsen. Vi har i hvert fald lagt godt ud indtil videre og når nu det åbenbart ikke kan blive hvid jul, så er det da vidunderligt, at vejret er så mildt, at vi ikke engang skal fryse om fødderne, når vi skal danse om træerne i aften!

Ha’ en rigtig dejlig jul allesammen og tak fordi I igen og igen tjekker ind her hos mig og følger med i mit ydmyge liv. Jeg er vild med jer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven