mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Last (fucking) Christmas

img_3601

Jeg sidder ved bordet i min fars gamle spisestue og kigger ud ad vinduet. Cirkus Summarum kører på den stationære computer, der står i hjørnet. Cirkusdirektøren er vist blevet væk. Peter, som render rundt omkring os,  er tilsyneladende ligeglad. Han vil hellere lege med sin nye Batman-figur og med den Scar-løve han fandt i legetøjskassen i reolen. Jens, endnu mere. Han ligger som en anden teenager i værelset ovenpå og stener iPhone. Thomas og min far sludrer sporadisk, om cirkus og fjernsynsstik der ikke virker tror jeg, og jeg har, for fjerde gang på tre dage, været nødt til at knappe mine bukser op, for at kunne trække vejret.

Tiden her står nærmest stille og hvis ikke det havde været fordi det efterlod masser af tid til at opdage at George Michael er gået bort her i julen, så havde det altså nærmest været perfekt. Last fucking Christmas, George.

Det er så mærkeligt når livet slutter. Også selvom det er for nogen man ikke kender for andet end smukke lysebrune øjne, knivskarpt skæg og sange som har fyldt store dele af radiofladen op igennem éns barndom. Det minder mig om, at elske det og især dem jeg har.

Tiden står nærmest stille og det giver tid til ekstra lange kram, som føles som det allermest rigtige lige nu.

Kram til jer og rigtigt glædelig 2.juledag. Jeg håber at den bliver den bedste I nogensinde har haft.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Øv, vi har mistet mange kunstnere i 2016, George Michael, David Bowie og Prince som har brudt med normer og givet os nye kapitler inden for performance kunst, vil blive savnet!

  2. 😢😢 en af min genrations største kunstner, en epoke, en sand kunstner , , har altid haft alle hans cd som ung pige , ja og voksen …
    Og så allerbedst som vitale synger med på en af hans Aller mest kendte sange …..
    Så sørgeligt i så ung en alder .. Men hans sange vil leve for evigt for min 10 årige S yndlingssang er last christmas ……… ♥️♥️♥️♥️ R.I.P . ♥️♥️♥️♥️♥️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven