mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Julefrokost i det sønderjyske

img_3222 reklamelinks

Der er sjældent sparet på noget, når vi den ene gang om året mødes til et overdådigt julebord og et væld af snaps og i år er selvfølgelig ingen undtagelse.

Vi er taget til julefrokost sammen med det meste af min familie i Sønderjylland, hvor jeg planlægger både at drikke mig, min bror, et par af mine fætre, kusiner og hvem der ellers har lyst, en gedigen kæp i øret og til dét har jeg naturligvis iført mig et outfit som både kan klare en svingom, en fadbamse og usædvanlige mængder grønlangkål.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_3223

bluse HER // bukser HER // bælte HER sko HER // taske HER

Blusen er faktisk fra min første bestilling nogensinde hos nelly.com, som jeg for alvor fik et lunt øje til, da jeg forleden trawlede siden, i min søgen efter prinsesser fra blokken-looket. Der er seriøst mamge fine ting og jeg er smadderglad for blusen jeg har iført mig i dag. Fordi jeg er en lille smule øm over mit maveskind har jeg iført mig et par spanx indenunder, men det er altså kun fordi jeg ellers får et stykke med bart, når jeg hæver armene over hovedet, som jeg med garanti kommer til at gøre en del i løbet af i dag. Udover blusen købte jeg faktisk også et par blå velourstøvler. Yes! Det lyder helt gakket, men de er seriøst nogle af de sejeste støvler jeg nogensinde har set. Og altså, da jeg så at Frederikke fra kontoret var iført dem forleden, var jeg ikke i tvivl – de er, ligesom hende, røvseje! Desværre er jeg ikke helt modig nok til at sætte blå velour til knaldrød top, så I må lige vente liiidt endnu med at se dem på 🙂

Og så må I have en virkeligt dejlig lørdag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven