mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jordemoderonsdag – de vigtigste indlæg

jdmonsdagindlaeg

Det er simpelthen pludselig gået op for mig, at det da vist er onsdag og at jeg i den forbindelse har glemt alt om at forberede noget til jordemoderonsdag. Og at jeg ærligt talt er for slidt i betrækket til en omgang live-video på Facebook, som jeg ellers nogle gange har gjort. Derfor er jeg i stedet dykket i arkiverne, for at finde nogle af de jordemoderfaglige indlæg, jeg selv synes er mest relevante at gentage. Eller mest vigtige, om man vil.

Der er for eksempel indlægget om de pinlige fødsler fra et jordemoderperspektiv, som til dato er mit mest populære jordemoderindlæg. I forlængelse af det, er der også indlægget om de pinlige efterfødselstilstande fra et jordemoderperspektiv, som jeg også synes er værd at tage et kig på – både før og efter man har født.

I den lidt mere seriøse afdeling er indlægget om når man ikke elsker sin baby fra start, ét af dem der ligger mig meget på sinde, ligesom jeg tænker at indlægget om når baby ligger med numsen ned er relevant for rigtigt mange gravide – jeg har i hvert fald oplevet utallige gravide, som har gjort sig mange bekymringer om hvis nu baby pludselig ikke har hovedet ned, som vi helst vil have det.

Som det sidste jeg vil fremhæve i denne omgang er indlægget med råd til at få en god start på amningen. Amning er efter min mening ét af de mest oversete emner hos gravide, i forhold til at amning for langt de fleste, i en periode efter fødslen, er nærmest det eneste man kan fokusere på og som for rigtigt mange volder temmeligt meget besvær.

Der er selvfølgelig mange, mange flere indlæg og emner, men for i dag var det disse jeg gerne ville sætte lidt ekstra fokus på – og så skal I selvfølgelig, som altid, være velkomne til at komme med forespørgsler på emner I gerne vil have belyst lidt nærmere, i kommentarfeltet, så vender jeg stærkt tilbage med nyt jordemoderindhold i 2017!

Ha’ en rigtigt god aften.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kære Cana.
    Tak for en god blog og jeg er vild med jordmoderonsdag.
    Jeg synes det kunne være interessant at høre om førstegangsfødsler versus andenrangsfødsler. Jeg har selv født to gange og meget hurtigere anden gang. Måske er det banalt,
    En anden ting er størrelsen på barnet efter fødsel. Min dreng anden gang var næsten et kilo større end den første. Hvad medfører det? Og hvis jeg får et tredje barn, kan man konkludere noget om hvor stort det vil blive?
    Tak 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven