mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg vil også til temajulefrokost!

prinsesslook reklamelinks

Ejjjj nej nej! Èn af mine veninder har lige ringet i totalt krise over at hun er inviteret til en temajulefrokost i weekenden, som hun slet ikke kan overskue at klæde sig på til og jeg kan næsten ikke overskue, at det ikke er mig der skal afsted, for jeg synes eddermamer det lyder sjovt! Hun skal nemlig til en “prinsesser fra blokken”-julefrokost, hvor der ikke skal spares på noget som helst og jeg elsker det!

Hvis I ikke allerede kender Prinsesser fra Blokken, kan jeg fortælle at det er et program som kører på DR, hvor man følger en gruppe piger fra Vestegnen, som i dén grad går op i deres udseende, som, som én af dem beskriver, helst skal være så kunstigt som muligt, med numselangt hår, kunstige negle, masser af selvbruner, lange øjenvipper, store læber og – selvfølgelig – blottede kavalergange.

Jeg er ikke gået all in på “porno-looket”, som jeg tilnærmelsesvist tænker at man godt kunne kalde dét look jeg har for mit indre øje når jeg tænker på en julefrokost ala de selvbrunede prinsesser, siden min storhedstid bag bardisken på Den Glade Viking i Sunny Beach, hvor mine veninder og jeg yndede – som I kan se på billederne øverst – at klæde os ud med lange blonde parykker og upassende korte (og itu-revede) t-shirts for at optimere drikkepengene og jeg tænker derfor at det sgu da næsten må være på tide at prøve det igen. Med morbabserne skruet op mod kravebenet, kunstigt langt hår og det hele.

Arghmen altså, kan I ikke godt høre det? Jeg skal finde en temajulefrokost, som selvfølgelig kun skal være for kvinder, for jeg skal slet, slet ikke overskue at være iført lårkort glimmer i selskab med nogen som kunne tænkes at synes det er frækt.

Ja ja, jeg ved det godt, jeg er en skabskrukke og ikke rigtigt klog, men for fanden, det kunne være sjovt!

Hvis nu nogle af jer også tænker at det kunne være sjovt, men hvis I, ligesom jeg, har kasseret alt fra dengang der både skulle være til gården og til gaden, så har jeg tilladt mig at finde et par – hvis jeg selv skal sige det – virkeligt gode bud på prinsessesager frem til fri inspiration.

Det ultimative sted at shoppe festkjoler må næsten være hos nelly.com, hvor alle modellerne mest af alt ligner nogle der gerne ville danse med til min fest og jeg elsker det. Og sør’me så om ikke også man kan få stort set alt andet man lige sådan kunne stå og mangle til en omgang fuld-skrue-på-dullen samme sted, så det er altså dér det hele er fundet – og nej, det er ikke sponsoreret.

Kjolen skal selvfølgelig være én stor palliet og jeg er ret vild med disse her, som for de flestes vedkommende enten er ass eller tits, som trods alt er mest klædeligt, når man ikke (længere) har en krop der ligner, at den har været en tur i photoshop, synes jeg.

prinsessefest1

/1 HER /2 HER /3 HER /4 HER /5 HER

Alle kjolerne rangerer i priser fra 209-799 kroner og altså, de fleste af dem kan jo også sagtens bruges selvom man ikke går direkte efter prinsesser fra blokken-looket. Jeg tænker at flere for eksempel også ville være gode til nytår.

Hvis den skal have fuld knald på dulletemaet, tænker jeg at den glitrende kjole selvfølgelig skal være ledsaget af lange lokker, matte (store!) læber, tårnhøje hæle, en choker om halsen og laaaaange øjenvipper. I forhold til sidstnævnte får jeg, som I nok ved, sat extensions på 1-2 gange om måneden hos Flawless CPH, så for mig er der allerede flueben ved de perfekte øjenvipper, men hvis man ikke er så heldig, så er det jo bare om at fyre nogle kunstige på for en aften 🙂

prinsessefest2

/1 HER /2 HER /3 HER /4 HER /5 HER

/6 HER /7 HER /8 HER /9 HER /10 HER

Jeg er heeeeelt vild med de lidt åbne ankelstøvler, som desværre allerede er udsolgt i min størrelse, men for pokker de er seje! Til stort set alt. Derudover så drømmer jeg faktisk om at få et par overknee støvler. Jeg købte på et tidspunkt et par hos ellos, men endte med at returnere dem, da de var temmeligt meget for brede til mig, så jeg er stadig på udkig. Jeg tænker høje støvler, jeans og en oversized sweater – dét bliver et stinkende lækkert vinteroutfit!

Uhhhm, jeg kan næsten mærke min indre prinsesse kradse lidt i overfladen; det kan sgu være jeg også snart skulle påføre lidt øjenskygge – måske endda til hverdag.

Hvordan har I det med “prinsesselooket”? Er I frastødte eller fascinerede eller – som jeg er – et sted midt i mellem? Og vigtigere; hvilken kjole ville I gå efter?

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. “Prinsesselooket” er ikke lige min stil, men jeg er nu lidt vild med kjole 1, 4 og 5! Men kjoleindkøb må vente til baby kommer ud i slutningen af maj (for hvem ved hvad størrelse jeg bliver efter det 😉 )
  I forhold til temajulefrokost har min afdeling oktoberfesttema – måske havde prinsesserne fra blokken alligevel været nemmere at indfri 😉

  1. Åh ja, især nummer fem er sååå fin – og den koster jo nærmest ingenting!
   Jeg tænker også at prinsesser fra blokken-temaet er perfekt, fordi det netop er relativt let at gå til 🙂
   Pøj pøj med baby! Tænk at være så heldig at være gravid til jul; så er der ingen der kigger mærkeligt hvis du spiser to portioner risalamande 😀

 2. Jeg er vild med fester og frokoster hvor man skal klæde sig ud og elsker at gå all in! øjnvipper, vild makeup, farvede kontaktlinser (mest til halloween eller fastelavn), høje hæle og kjoler!!

  Prinsesselooket er heller ikke lige mig men er nok, inderst inde, som dig et sted midt i mellem 🙂 Så hvis jeg skulle vælge en kjole ville jeg vælge kjole nr.4 😛

 3. Haha… allerede efter første sætning elsker jeg dig højt (ok – måske lidt overdrevet taget i betragtning at jeg ikke kender dig) – men det dér med at ønske sig at blive inviteret til temafest i modsætning til at gå i panik – det kender jeg bare SÅ godt. Ved sq ikke lige hvordan jeg ville tage mig ud til lige nøjagtig dén der type temafest (jeg er for gammel) – men det skulle nu ikke holde mig tilbage fra at gå all in 🙂

 4. Øj, jeg vil også til temafest! Jeg er en sucker for udklædning. 😂
  Jeg har egentlig selv fødselsdag lige omkring fastelavn, så det ville være oplagt at invitere til udklædningsfest i den forbindelse.. men desvære er der ikke så mange af mine venner, som er tilhængere af konceptet, så jeg har aldrig gjort det.. Jeg tror, jeg er lidt bange for at gå all in selv, og så møder alle andre op i sådan noget halvslattent købe-kostume-halløj. 😕
  Men altså, en eller anden dag, så gør jeg det sgu. 😉

 5. Når det er temafest skal det ikke spares på noget ! De sidste 8 år har vi, Nytårs aften, holdt Tema fest. De strækker sig alt fra Halloween, Disney til Olsen Banden. Og i år er det altså Oktober fedt🍻 Vi er to familier med i alt 5 børn. Alle går vildt op i og det er skide skægt 😊 Udklædningen må for min skyld gerne være total overdrevet 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven