mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg ligger her bare lige i fem minutter

img_3470

Jeg ligger her bare lige i fem minutter. De andre, som sidder i stuen og ser forfilm på fjernsynet, tror måske stadig at jeg render og fikser på juletræet, som i år er rykket ind i soveværelset. Det er velsagtens ikke det mest oplagte sted at have juletræet stående i soveværelset, men det er nu engang der hvor vi bedst kan undvære den gulvplads det pyntede træ indtager, så sådan blev det. Og gudskelov, for så var sengen bare lige der ved siden af og nu ligger jeg altså – allerede vist nok på tredje minut – og mærker, for første gang i dag, at jeg har tømmermænd. Af den hyggelige “jeg har lyst til chips og cola”-slags, heldigvis, men ellers var de nok heller ikke gået min næse forbi, uanset hvor meget hygge der havde stået på programmet.

Jeg var nemlig så heldig at være inviteret til en surprice 40-års fødselsdag i går og hvis man ser bort fra et par halvhjertede forsøg i mine teenageår, så er det faktisk min første gang til et surprice-party og for fem hvide russere da, hvor gør man dog dét for lidt! Det er jo lige før at det er ligeså godt som et polterabend (okay, det er løgn, men jeg synes virkelig det var fedt!) og for at det ikke skal være løgn, så var festen i går toppet med at have et hip-hop-tema, som hver eneste gæst – jeg selv inklusive, naturligvis – havde taget ganske seriøst, så festen endte jo totalt med at være verdens bedste voksen-kinderæg med hele tre ting på én gang. Noget lækkert mad og drikke, noget udklædning man kunne lege med og en overraskelse!

Det var en fantastisk fest og som jeg så ofte har det efter dén slags, så kan jeg næsten ikke vente med at holde (eller deltage i) en god fest igen og med dét in mente, så er det sgu da mere end bare almindeligt belejligt at vi skriver d.17.december i dag! Julefrokoster, jul, flere julefrokoster og nytår coming right up og for pokker hvor jeg glæder mig. Især nu hvor jeg har spist et honninghjerte fra lagkagehuset, fået sat lys på juletræet og fået en SMS fra en veninde, som bare lige ville informere mig om at der er 30% rabat på alt legetøj i Bilka resten af weekenden, hvor jeg altså håber på at kunne erhverve mig dét jeg har i tankerne til mine drenge. Klaps!

Ha’ en dejlig lørdag aften, pas på hinanden og husk, hvis I skal ud, at dansegulvet er der for at blive brugt og at en lille snaps smager præcis ligeså grimt som en stor! Og NU rejser jeg mig og tager det billede af juletræet og mine hjemmeskoklædte fødder, som I så øverst i indlægget, lidt mere end fem minutter efter jeg startede. Mojn!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven