mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I ugens løb #37 lejlighedsprojekter og en spontan tur sydover

img_3097 reklamelinks

Sammen med resten af klodens befolkning er jeg i den forgangne uge indtrådt i december og jeg har faktisk, for første gang i årevis, følt mig sådan nogenlunde parat. Bevares, jeg har ikke købt så meget som én eneste julegave eller bagt så meget som en sølle krøllet vanillekrans, men til gengæld har jeg i de seneste måneder lagt så meget energi i at stable min julekalender på benene her på domænet, at jeg i dén grad har glædet mig til at december skulle starte! Og for fanden, hvor har det bare vist sig at være fedt. Nærmest federe end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig.

Det lader dog til, at der har været lidt usikkerhed blandt en del af jer omkring hvordan det er med vinderne af de enkelte konkurrencer og det er for klarhedens skyld altså således, at vinderne af de respektive konkurrencer vil blive annonceret i de pågældende kommentarfelter; for nogle konkurrencers vedkommende ganske få dage efter konkurrencen er skudt igang, for andre lidt længere tid. Derudover vil der blive lavet et samlet “vinder-indlæg” med oversigt over alle vindere en dag kort efter jul 🙂 Det er i øvrigt  sådan at man selvfølgelig sagtens kan deltage i alle konkurrencer (som jeg lidt håber på at I gør – i hvert fald i dem I synes er gode) og man minimerer altså ikke sine chancer ved at deltage i flere konkurrencer ad gangen, så fyr den endelig af! Det gør det sjovere for alle 🙂

Nu skal det dog ikke handle mere om den julekalender før i morgen tidlig, hvor jeg har en smaddergod præmie på højkant til jer, men i stedet om noget af alt det andet der er sket hjemme hos mig i ugens løb.


I ugens løb har jeg…


… Pludselig sat gang i en større renovering af vores lejlighed. Jeg kom til at sige til min far, at jeg gerne ville have fikset lidt hist og pist; jeg havde bare lige glemt at mit effektivitetsgen i høj grad stammer fra min far, som ligesom jeg ikke har så langt fra tanke til handling.

… Fået sat en skillevæg op. I køkkenet, som således nu er halvt størrelse. Til gengæld er vi blevet et værelse rigere.

… Spartlet virkelig meget. Eller måske nærmere slebet virkelig meget.

… Fået nyt gulv.

… Ikke kunnet overskue konceptet fejelister. Det er på min to-do-before-christmas.

… Glemt at skrive “1,5 spsk vand” ind i min opskrift på brændte mandler (HER), som tilsyneladende har resulteret i røg i køkkenet hos flere af jer. Undskyld! Fejlen er hermed rettet.

… Taget på spontan tur til Sønderjylland.

… Været til julefrokost med en flok damer og endnu engang blevet bekræftet i, at kvinder altså sagtens kan være kvinder bedst, selvom man ofte både hører og siger det modsatte.

… Spist både sovs, kartofler og kål i lange baner iført denne bluse (og rød læbestift, selvfølgelig) og mine favoritbukser. Blusen er forøvrigt, ligesom stort set alt andet hos boozt i dag, nedsat med 20%, hvis man køber for mindst 999.- og bruger koden NOW20 (rabatten gælder selvfølgelig stadig, selvom man skulle være så fræk at returnere nogle af sine varer og dermed få nogle penge retur).

… Tydeligvis haft flere tømmermænd end jeg ville vedkende mig, da jeg slog et smut over grænsen i eftermiddags, for at tanke op på julesnolderet, eftersom intet mindre end fire poser chips fandt vej ned i min vogn. Og altså ikke bare de sofistiskerede saltchips; nej, nej, det var dem med smag af kylling og pommes, som næææsten kan udgøre det for en tur på mac’en. Næsten.

img_3060

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Ja din kalender hitter stort, og den er jo vildt gennemført. Så sejt! Og tak for opskriftsopdateringen, det var l

  2. Ja din kalender hitter stort, og den er jo vildt gennemført. Volsomt imponerende og SÅ sejt! Tak for det og også for opskriftsopdateringen, det var lige i rette tid!

  3. Ja, det er fedt at kalenderen får så stor opbakning. Og i dem forbindelse: har du overvejet at annoncere vinderne i bunden/toppen af indlæggene efterfølgende? For os der læser med fra telefonen er det ikketil at tilgå kommentarfelterne når de når op over en vis størrelse 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven