mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I årets løb – de bedste opskrifter

debedsteopskrifter

Hvis der er noget jeg har syltet i 2016 og som jeg så absolut håber at jeg vil komme bedre efter i 2017, så er det min madlavning. Jeg elsker at eksperimentere i både det salte og det søde køkken, men siden vi er flyttet fra Broager til København er det som om at tiden i køkkenet er blevet nedprioriteret og jeg tænker, at det i høj grad handler om, at jeg slet og ret er godt og grundigt træt af vores gamle, grime, kirsebærfarvede køkken, som vi heldigvis arbejder på at få sat i stand ganske snart!

Alligevel er der i årets løb kommet nogle opskrifter ud, som jeg gerne vil fremhæve for jer og som jeg selvfølgelig håber, at I kan bruge hjemme hos jer selv – eller hos andre, hvis I kender nogen, som gerne serverer maden for jer 🙂

Vegetarlasagne

Dén opskrift jeg har fået bedst respons på, er uden tvivl min vegetarlasagne, som jeg har fået virkelig mange mails og beskeder om, siden jeg udgav den, hvor kvinder har skrevet til mig og fortalt at deres kødglade mænd elskede den og jeg tænker, at vegetarmad vel nærmest ikke kan få større kompliment, så den er altså god nok, selvom den ikke ser ud af meget 🙂 I kan finde opskriften HER.

image

 

Iskaffe

I know, det er de færreste der kan tænke på is når det er så koldt udenfor som nu, men hvis jeg nu siger, at min super-nemme iskaffe også fungerer rigtigt fint, hvis man bytter siruppen ud med en sjat baileys og gør den til en slags after-dinner-drink, går det så ikke an? Prøv den! Easy as f*ck og vildt lækkert 🙂 Find opskriften på iskaffe HER.

image

 

Brændte mandler på fem minutter

De er efterhånden en klassiker på bloggen, de her supernemme brændte mandler og jeg må sige, at jeg er svært begejstret for den version med ingefær, som jeg har fået kreeret i år. Find dem HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Madpakkeboller

Engang bagte jeg som et minimum hver anden dag – nu, not so much, men når jeg gør, er det ofte disse fantastiske madpakkeboller der kommer i røreskålen. De er bløde, luftige, lækre og liiiidt mere sunde end alle mulige andre boller.

IMG_1063

 

Isdessert

Seriøst, jeg havde fuldkommen glemt denne isdessert med oreos og saltkaramel, indtil jeg begyndte at kigge mine arkiver for 2016 igennem og det er jo en kæmpe fejl, for den smager helt og aldeles fremragende! Find opskriften HER.

image

 

Frugtmonster

Det er måske nok at strække den at kalde dette frugtmonster for en opskrift, men jeg sagde jo også at det stod sløvt til i mit køkken for tiden. Og altså, det er nu engang stadig ret genialt, det her frugtmonster.

image

 

Pavlova

Der er ikke så meget andet at sige om denne kage, end at den smager fantastisk, er let at lave og så pynter den altså i ethvert instagramfeed. Det er selvfølgelig en pavlova og min opskrift ligger lige HER.

image

 

Spaghetti med svampe i flødesauce

For at der ikke skal gå komplet sukkerchok i den, slutter vi af med en opskrift som jeg serverer umanérligt ofte herhjemme, fordi både drengene og jeg elsker den. Det er spaghetti med svampe i flødesauce. Jeg laver oftest retten med det proteinholdige soyapasta, men når mine drenges smagsløg skal forkæles lidt ekstra, bruger jeg bare almindeligt spaghetti, som unægetligt gør smagsoplevelsen endnu bedre. Find opskriften HER

P7314616

.. Og velbekomme!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven