mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

I årets løb – de 10 absolutte højdepunkter

img_3581

Først og fremmest, vil jeg gerne indlede nærværende indlæg med at ønske jer allesammen en rigtigt glædelig jul. Jeg håber at I har spist, sunget, hygget, pakket gaver op og danset præcis i dét tempo I bedst kan lide det.

I dag er årets allersidste søndag og hjemme hos os har det indtil videre været en helt perfekt og ufatteligt langsom én af slagsen, hvor jeg, imens drengene har leget med alt deres nye legetøj, har kunnet dykke ned i nogle af de mange oplevelser jeg har haft i år.

2016 har, især når man ser ud i verden, i sandhed og på mange måder været et forfærdeligt år, men for i dag, er det altså noget helt andet jeg vil mindes. Blandt mine mange oplevelser jeg har haft, har jeg fisket 10 af de allerbedste øjeblikke ud til jer; de er en blandet landhandel, med både stort og småt og jeg synes i dén grad de indrammer mit 2016, som et år, med store plusser på oplevelseskontoen.

image

Jeg startede året ud med at tage på hotel i egen by og selvom det måske både lyder en smule fjollet og temmeligt ligegyldigt i betragtning af et helt års oplevelser, så var det simpelthen noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Det var en knaldgod aften, en møghård nat og en helt vildt god oplevelse.

IMG_8952

Kort efter mit hotelophold, slog jeg mine folder med en noget andet hotelstandard, da jeg var med Plan Danmark i Sierra Leone. Som jeg efterhånden har skrevet nogle gange, er det for mig at se, den ultimative præstation jeg har gjort mig i min blogkarriere, at blive inviteret på ambassadørrejse, for at gøre en forskel et sted i verden, hvor behovet er så massivt. Og for at det ikke skal være løgn, så skal jeg snart afsted igen. Denne gang er jeg inviteret til Nepal af DRs store indsamling, Danmarksindsamlingen og jeg glæder mig helt vildt til endnu engang at få lov til at bruge mig selv, i den gode sags tjeneste, men det skal jeg nok skrive meget mere om i et andet indlæg.

skaermbillede-2016-11-06-kl-18-00-42

Noget af dét der uden tvivl har fyldt mest for mig i årets løb, er Andedammen, som slog dørene op i sommer og jeg er simpelthen så overmåde stolt over, at jeg har været med til at etablere Danmarks første – og absolut bedste – bloggerkontor.

image

Som en lille indskudt sætning, trådte jeg tilbage i april på scenen sammen med Thomas, da han gav koncert i Bremen og det var uden tvivl én af de mest overvældende oplevelser jeg har haft i 2016. Kæft, det var fedt altså! Især fordi dem der så koncerten både klappede da jeg kom og da jeg gik.

IMG_1471

Fordi jeg så gerne vil vide lidt om hvem alle jer der læser med her hos mig er, spurgte jeg i foråret ind til jeres liv, hvor jeg fik overvældende mange skønne beskrivelser i retur, som der kom et indlæg om jer ud af. Et indlæg, som jeg stadig i dag har fået totalt sommerfulge i maven af at læse. TAK for jer!

image

Om jeg begriber hvad der skete, da selveste Donna Martin, eller rettere Tori Spelling valgte at følge mig på instagram, men én ting er sikker og vidst og det er, at det gav mig en optur af en anden verden! Jeg mener, Donna! Og selvom jeg ikke fattede en bjælde, var det altså en realitet – som det, i hvert fald da jeg tjekkede i morges, faktisk stadig er.

image

2016 blev året hvor jeg skulle indtræde i 30’erne og dét bragte altså – udover en ekstraordinær gave fra Thomas – en overdrevet fantastisk fødselsdagsfest med sig, hvor jeg i nattens løb endte med at svømme rundt, splitterragende, i en pool sammen med en flok dejlige veninder. Det føltes umiddelbart ret meget som den perfekte måde at fejre mit nye årti på.

image

Selvom han ikke er min egen og jeg ikke har set ham på andet end et billede, så er jeg simpelthen så rørt og stolt over at have fået en vaskeægte blogbaby.

p9075182

Der har selvfølgelig – og gudskelov – været adskillige øjeblikke i hverdagen, som har gjort mig lykkelig helt ud i fingerspidserne. Når mine børn griner, når de krammer både hinanden og mig og når de siger de mest morsomme ting, som da Jens funderede over, hvad vores hår egentlig ligner herhjemme i casa del Buttenschøn.

img_2244

Som kirsebærret, chokoladesovsen og flødeskummet på min årslagkage, er selvfølgelig intet ringere end min dans med Robbie Williams, som altså uden sammenligning står som den absolut vildeste, største og bedste oplevelse i år. Ja ja, kald mig bare et simpelt menneske – jeg synes det var røvsejt!! Både at få lov til at danse med i Vild Med Dans, hvor jeg jo ellers var troligt henstillet til publikumsrækkerne og naturligvis at få lov til at snuse, røre, kramme og kindkysse Robbie W.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven