mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

En nervepirrende biltur i stormvejr

Allerede omkring Kolding begyndte vi at blive nervøse. Børnene på bagsædet sov stadig ikke, til trods for at klokken for længst havde passeret 21 og de konstante meldinger på P4 lugtede mere og mere af en lukket Storebæltsbro, når vi kom så vidt.

For fanden, altså. Og vi havde ikke engang så meget som en sølle lakrids at spise, eller et tæppe, andet end mit store halstørklæde, som børnene allerede delte imellem sig og så var der pludselig udsigt til stormende stilstand.

Mit blodtryk kunne næsten ikke klare det. Konstant var jeg på udkig efter væltede træer og slingrende lastbiler, som jeg huskede det den eftermiddag i oktober 2013, hvor Thomas og jeg, under Bodils hærgen, kørte fra Aalborg til Broager.

… Men der skete ingenting. Børnene faldt i søvn et sted på Fyn og vi oplevede ikke så meget som en gren på vejen eller et vindstød på broen, og til vores store held, kørte der en bil ud fra en parkeringsplads lige udenfor vores lejlighed, bedst som vi kørte ned ad vores vej, som ellers sædvanligvis er komplet umulig at parkere på, når klokken har passeret 17.00.

Og nu er vi hjemme, ovenikøbet med et ekstra barn, min store niece, som vel nærmest snart er mere at betegne som ung, end som barn, med os. Peter og Thomas sover stadig og vi andre har lige været i bageren, hvor Jens valgte et kridhvidt brød og jeg den lyse udgave af pålægschokoladen og netop nu, tager jeg en tår af dagens første kop kaffe – med et skvæt chokolade-mandelmælk. Kæft, hvor kan jeg godt lide jul(eferie)!

img_3621

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. God formiddag,
    lyder ikke godt, I skal passe på med at køre i stormvejr, jeg kender flere som er døde heraf.
    Og husk altid soveposer i bilen både i stormvejr og om vinteren. Vi har også lidt spiseligt og vand samt lommelygte osv.
    God I kom helskindet hjem:-)
    Godt nytår!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven