mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En næsten helt almindelig torsdag

Ovenpå fem dage i jylland, først i Sønderjylland hos min familie og sidenhen i både Gylling og dejlige Aarhus, er vi igen hjemme i København og jeg er mildest talt fuldstændigt og aldeles dagsforvirret. Jeg kom til at slæbe mine børn med i slikbutikken i går og først da vi stod derinde og Jens med et skævt smil spurgte mig hvad dag det egentlig var, gik det op for mig at det jo overhovedet ikke var weekend, men ugens allermidterste dag, onsdag. Ovenikøbet en onsdag hvor jeg ligesom ikke rigtigt kunne trække i land med de fem stykker snolder jeg nu havde lovet børnene, såvel som at jeg vel teknisk set heller ikke kunne det, med de 200 gram jeg allerede havde blandet til mig selv. Som jeg naturligvis gjorde kål på, i selskab med et halvt glas rødvin og min søde far, som, imens vi har været bortrejst, lige har fikset vores gulv færdigt og sat en dør ind til det ekstraværelse som han i de seneste uger har bygget i vores lille lejlighed. Arghmen altså, slik, rødvin, fire-værelses lejlighed og godt selskab på en onsdag der føltes som søndag, kan altså virkelig anbefales.

Til gengæld kan en torsdag der mest af alt føles som en mandag med sliktømmermænd altså godt trække en lille smule tænder. Et par hyggelige fridage har nemlig betydet en bugnende fuld mailbox og møder fra morgen til sen eftermiddag, hvor jeg allerede fra morgenstunden kom for sent, fordi jeg ikke lige kunne beslutte mig for om jeg skulle tage disse eller disse støvler på. I know, det er muligvis verdens dårligste grund til at komme for sent, men det føltes på én eller anden måde nærved temmeligt fantastisk, at det for en gangs skyld ikke var fordi børnene ville have sandaler på i frostvejr eller fordi den evigt bortkomne handske igen havde gemt sig under sofaen eller noget af alt det andet, som af og til kan gøre morgenerne lige vel hektiske herhjemme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– reklamelinks –

Støvler HER // Bukser HER // T-shirt HER // Bælte HER // Blazer HER

Jeg endte, som I kan se, i de blå velourstøvler, efter at Jens kom mig til undsætning og spurgte, om ikke nok jeg ville tage “verdens flotteste støvler”, som han kalder dem, på. Og jo for pokker! Der er da sådan set ikke noget jeg hellere vil. Det skulle lige være at kaste mig over noget af alt det tysklandschokolade, som jeg til min store overraskelse faktisk stadig har liggende. God aften til jer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Hej Cana.
  Har lige to spørgsmål: skrev du på et tidspunkt, at dine skønne velourstøvler også findes i sort eller er jeg helt gal på den?
  Og er det det rigtige link til bukserne? Jeg synes dine ligner læderbukser, hvor linket ligner denim? 😊

  1. Hej Mathilde,
   Godt spottet med bukserne! Det var en svipser og NU skulle linket gerne passe 🙂 Jeg tror desværre ikke jeg har nævnt at støvlerne kan fås i sort, som jeg altså ikke tror de kan – men noget af det seje ved dem er jo også at de er blå 😀 Altså, efter min mening i alle tilfælde.

 2. Tak for dit billede! De bukser der ligger i mit skab, og jeg havde fuldstændig glemt dem. Nu får de nyt liv! Jeg trænger vidst til at få ryddet op/ud i mit tøjskab 😉

 3. Meget flot outfit, seje støvler 🙂
  Åh jeg kunne trænge til en jyllandstur og et smut til Tyskland, er selv opvokset til dels i Sønderjylland og senere Nordjylland.
  Så har du ladet lidt op til julen.
  Nyd dagene og stemningen:-)

 4. Hej Cana
  Hvor ser du bare godt ud👍 tusind tak for støvle link. Har bare ledt efter de støvler og hele dagen i dag var de udsolgt. Pludselig lykedes det mig at bestille dem og håber de er ligeså fine til mig 😃😃

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven