mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

De tre bittesmå – og kæmpestore – ord

img_2476

Uden hinanden er de ikke noget sådan rigtigt særligt, de tre små ord. Bevares, det betyder da noget når jeg siger at jeg elsker chokolade eller min nye taske, men dér hvor “elsker” for alvor kommer til sin ret, er når det er pakket ind i mellem et “jeg” og et “dig“.

De vigtigste tre ord. De sværeste tre ord. Og nogle gange – heldigvis – også de nemmeste.

Det tre ord, som kan gøre alt andet ligegyldigt. De tre ord, som betyder det hele.

Jeg elsker dig. 

Jeg elsker dig, som min lille Peter, helt spontant, sagde til mig da vi sad i sofaen i eftermiddags og med ét gjorde mit hjerte alt, alt for småt til al den kærlighed der strømmede igennem det.

For fanden, hvor er det stærkt, det her kærlighed.

Stærkt og helt vildt fantastisk. Det var bare lige det jeg ville sige.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Jeg elsker simpelthen også, når min søn på 3 år, kommer hen og siger “jeg elsker dig helt op til den store måne” ❤️

 2. Alt for sødt, er intet der kan smelte hjertet mere end når de små deler ud af deres spontane følelser❣️

 3. Det er bare fantastisk, jeg har heldigvis også en dreng, der er super god til at sige det. Jeg arbejder som handicap hjælper, hvilket giver rigtig meget frihed, men også nogle rigtig lange vagter, hver 3. Weekend er jeg helt væk hjemmefra. Og så er det bedste i hele verden, at vågne mandag morgen med min søn ved min side, får kæmpe krammer og kys i stakkevis. Og så et jeg har savnet dig og elsker dig helt op til alle månerne og tilbage igen, tænk sig at sådan en lille gut, kan smeltet mit hjerte ♥

 4. Hej Cana

  Hvis man skulle være så heldig at vinde en af dine decembergaver, får man så direkte besked? Eller skal jeg læse alle kommentarspor igennem for at finde ud af, om jeg har vundet? Det virker lidt uoverskueligt. Vil bare lige sikre mig.
  Mvh. Amanda 🙂

  1. Hej Amanda,
   Ja, alle vindere får direkte besked. Samtidig vil jeg bestræbe mig på at få skrevet det ind nederst i alle indlæg, når vinderne er fundet, hvem der har vundet 🙂
   KH

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven