mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Cans julekalender, låge 11: Smukke smykkegaver

untitled-design annonce

Er du gal, det var svært at vælge da jeg i sidste uge indfandt mig i Mai Manneches butik JewlsCPH her på Østerbro, hvor jeg havde lovet hende, at finde mine tre julegavefavoritter, som jeg skulle dele med jer. Hun har jo så mange smukke smykker, at det er til at falde bagover af!

Derfor spurgte jeg den søde ekspedient hvad hendes favoritter var og hun strøg fluks ud og hentede deres diamanter.

Oh. My. God.

De var så smukke og jeg havde jo selvfølgelig lyst til at ønske mig dem allesammen, men når nu det skulle handle om julegaveidéer, så var de måske skudt lidt over mål og jeg kastede i stedet min kærlighed over nogle af deres andre smykker i sortimentet.

Jeg kan godt lidt når smykkerne er rimeligt simple og jeg er ikke til store perler og alt for meget larm og jeg var derfor blandt andet særligt vild med deres “Urban Collection“, som I kan se HER, hvor jeg forelskede mig i det meste og blandt andet købte et par halskæder, som jeg allerede skambruger.

gaveideerjewlscph

I et gaveøjemed var der dog nogle andre, som jeg faldt pladask for, nemlig deres “Heartbeat” som både er til at betale og er virkeligt fine, fordi de signalerer liv og kærlighed, synes jeg. Dem ville jeg blive virkelig glad for både at få og give og de kommer derfor ind i en top tre, sammen med det lidt dyrere men virkeligt fine “Mini Lovetag“. Til sidst, i den lidt mere traditionelle ende, er jeg pjattet med “Precious Heartsom jeg blev nødt til at prøve på, da jeg var deroppe – hvis I vil se, hvordan den ser ud på mig, så hop over på min instagram @canabuttenschon i løbet af i dag og se 🙂

Ja, det blev måske en smule cheasy med alle de kærlighedssmykker, men det er jo for pokker også jul, kærlighedens fest, så hvis ikke nu, hvornår så?

For at det ikke skal være løgn, så har jeg faktisk fået lov til at udlodde netop Precious Heart, som har en værdi af 1949 kroner og jeg er ellevild over at kunne give én af jer sådan en fin gave. Resten må på ønskelisten 😉


For at deltage i konkurrencen, skal I bare skrive hvad det ville betyde for jer, at have et hjerte hængende om halsen.


Vinderen udnævnes i kommentarfeltet d.13.december.

Pøj pøj til jer alle og rigtig glædelig 3.søndag i advent!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Lone, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (190)

 1. Nøj den vil jeg virkelig gerne vinde! Et hjerte om halsen vil minde mig om at sætte pris på de små ting, i en fortravlet hverdag.

 2. Med en mor der lige har fået konstateret brystkræft ville hjertet være en påmindelse om at huske at nyde livet. Og hvis jeg vandt skulle min mor selvfølgelig have hjertet❤️

 3. Jeg er også fuldstændig i det cheasy hjørne, og med et forestående kejsersnit i morgen, mandag, ville hjertet fint symbolisere udvidelsen af kærlighed til endnu et barn <3 🙂

 4. Et hjerte er det ypperste symbol på kærlighed, så jeg ville blive mindet om den kærlighed, jeg til alle tider modtager fra min livsledsager og soulmate ❤️

 5. Et smuk hjerte i en fin kæde, betyder meget for mig.
  Det minder mig om min mor som jeg mistede for 15 år siden. Hun bar altid sådan en kæde….
  Det ville være skønt at vinde og så kan jeg gå i hendes fodspor….

 6. Den fine halskæde ville minde mig om at vælge med mit hjerte og ikke altid efter hvad andre forventer eller hvad der er mest fornuftigt. Hjertet skal altid være med❤️

 7. Jeg bærer ofte et guldhjerte i en lædersnor ❤️ den betyder vildt meget for meget – har fået den af min mor. Det er ubeskrivelig kærlighed til min familie. Ville vildt gerne vinde det her, så jeg kunne give hende en hjerte-halskæde ☺️👏🏻

 8. Så fin en kæde – for mig ville den symbolisere kærlighed og minde mig om at følge mit hjerte, når der skal tages et svært valg ❤️❤️❤️

 9. I mit kor skal vi være iført sort tøj og et sølvfarvet smykke. Hjertet hille være perfekt og sende det helt rette signal når vi synger “all you need is love” ❤️

 10. Den ville minde om det vigtigste her i livet, kærlighed. Jeg er så heldig at have to fantastiske døtre på 7 og knap 2 år og en mand, som jeg stadig synes er piv lækker, kærlig og betænksom selv efter 12 år😄😍❤️ Hav en fantastisk 3. søndag i advent☺️

 11. Et hjerte om halsen minder mig om min kærlighed til min mand og børn samt deres kærlighed til mig ❤️❤️❤️

 12. Uhh, jeg mistede min hjertehalskæde i foråret – det var en dåbsgave fra min afdøde oldemor, der også var min gudmor.
  Jeg savner at have et hjerte om halsen hver dag!

 13. Hej hvor det ville være skønt med sådan et pragtfuld smykke. Et hjerte om halsen vil få mig til at mindes min skønne morfar som vi for første gang i år skal fejre julen uden.

 14. Jeg har altid været vild med hjerter og har både smykker og mange andre ting med hjerter. Hjerter er for mig smukke og symboliserer masser af kærlighed ❤❤❤

 15. Et hjerte ville for mig betyde kærlighed og styrke… især styrke lige nu… vores datter fik type 1 diabetes for et år siden. Det har krævet en del styrke og har været hårdt for kærligheden.. men styrken har også hjulpet os med at holde fast i kærligheden til hinanden men også til vores børn 😊

 16. Et hjerte om halsen symboliserer kærlighed- ikke nødvendigvis til en person men til livet, en oplevelse eller andet❤️

 17. At bære et hjerte om halsen hver dag vil for mig betyde kærlighed til min familie og minde mig om hvor heldig jeg er over at have et fantastisk liv og være sund og rask <3

 18. Det betyder alverdens. Når jet tager mig til hjertet om halsen tænker jeg på min mand og søn. Ville elske at føje flere til listen.

 19. Hjertet om halsen skal minde mig om, at det vigtigste i livet, er at holde af sig selv. Og det har jeg jeg brug for at blive mindet om i denne tid. Jeg er netop tilkendt førtidspension grundet udbrændthed, efter et voldsomt overfald fra en elev, som ville tage mit liv.
  Så mange følelsker drøner rundt i mig. Glæde over at få ro fra systemet’ stor sorg over ikke at kunne arbejde mere. Og stor frustration over mine manglende kræfter. Så det hænder – ofte – at jeg synes jeg er et usselt skvat…og det skal hjertet minde om, at jeg ikke er.

 20. Normalt bruger jeg sjældent halskæder, men dette smykke taler til mig, og det kommer helt sikkert på ønskesedlen:) Det fine hjerte symboliserer min betingelsesløse kærlighed til mine 3 børn, der selvom de er ved at være store, 16, 13 og 10 år, får mors kærlighed, kyssere og krammere – det skal de ikke mangle!

 21. Hjertet vil minde mig om at kærlighed overvinder alt! At kærlighed ved første blik findes❤️ Min mand var min bedste ven i 86 da jeg startede i samme klasse.. idag har vi været gift fem år og har fået vores kærlighedsbarn som vi drømte om i alle de år. En masse år måtte vi undvære hinanden, men ❤️ Minder mig om vi skal være sammen for altid.

 22. Dette fine smykke ville pynte på mit tøj i juledagene, og det vil betyde meget for mig, at jeg er fin 🎁🌟😍

 23. For mig ville det betyde, at jeg flere gange dagligt ville blive mindet om dem jeg elsker, men også omvendt at nogen elsker mig, hvilket er ligeså vigtigt.

 24. Et hjerte om halsen ville minde mig om min mor, der desværre ikke er blandt os længere. Savnet er altid ekstra voldsomt her i juletiden og i år topper den, da jeg netop har født en søn hun ikke kommer til at opleve 😔

 25. Jeg ville give mig selv den i julegave og tage den på 1. Juledag til minde om min elskede mor der gik bort netop juledag for 3 år siden.
  Det ville være et smukt minde året rundt

 26. Jeg ville bruge hjertet til at tænke på min søn derhjemme når jeg er på job.. Som specialpædagog er jeg væk et døgn af gange. Og det trækker tænder ud ind imellem..

 27. For mig ville det smukke smykke symbolisere kærligheden til mine 2 skønne piger, som er mig en stor hjælp efter en ulykke for 14 mdr siden, hvor jeg har fået et alvorligt piskesmæld ❤️

 28. Jeg ville give hjertet til min mor. Jeg studerer i den anden ende af landet, så jeg har kun set hende en gang i løbet af det sidste halve år. Så vil hjertet forhåbentligt altid minde hende om, hvor højt jeg elsker hende.

 29. At have et hjerte om halsen er den perfekte påmindelse om hver dag at huske på kærligheden og hvor vigtig den er😊❤️

 30. Kærligheden til mine forældre og bedsteforældre (Som jeg desværre mistede da jeg var fra 12 – 18 år) kan ingen se er gemt i mit rigtige hjerte, så Precious Heart ville betyde at jeg kan vise og dele den kærlighed til alle andre mennesker 🙂

 31. Efter en hård skilsmisse som stadig trækker tænder ud, fortjener min skønne veninde (og din 😉 )Pernille P. den, så kan hun tænke på alle os der Sys hun er fantastisk, når hun har det svært <3

 32. Jeg ville give dem til min skønne veninde, som gør et fantastisk job som mor til to, for at minde hende om at huske at mærke kærligheden.

 33. Hjertet ville minde mig om min familie, som vi desværre ser alt for sjældent, da vi bor langt fra hinanden….

 34. Det skal minde mig om kærligheden fra min mand i en svær tid med stress og depression siden 12.3.2015❤️

 35. At huske at nyde livet, og at kærligheden er størst. Selv når dem man har kærest ikke er nær en hele tiden #delemor ❤️

 36. Nu, hvor jeg er gravid og ikke og ikke længere kan passe min vielsesring, ville det da være cool at kunne vise sin kærlighed til sin mand – og familie, igennem denne fine halskæde i stedet❤️

 37. Et hjerte for min datter. Jeg vil gå med det, til hun er 18 og kan overtage det. Min mor gjorde det samme med en ring, hun fik, da jeg blev født ❤️

 38. Jeg føler mig også i det cheasy hjørne og ville, selvom det er tacky, blive så glad for hjertet efter mindstesønnen valgte at ankomme 5 uger før tid ❤️ Hjertet ville være kærligheden til mine tre drenge (manden min kan nok ikke gå for at være en dreng, but you get the picture 😍)

 39. Hej Cana
  Det ville betyde uendelig meget at vinde, så jeg den 24.december kunne hænge det om halsen på min ældste datter, der fylder 13 år juleaften. Dette som en før konfi gave fra mor til datter, som hun kan bære også på sin konfirmationsdag som symbol på min uendelige kærlighed til hende💕💕noget der vil betyde lige så meget for hende😍

 40. Hjertet rummer bare det hele, smerten, glæden, sorgen, kærlighedens et ymbol på livet i alt hvad det rummer❤️🎄💫

 41. Hjertet ville betyde min mand og datter. Men egentligt nok mest min faster som ikke er mere, selvom hun gik bort for 15 år siden sidder det stadig i mig

 42. Hjertet ville hjælpe mig med at lade mit positive sind styre min dag. Jeg prøver meget på at lade negative ting fare og fyde mindst muligt og det er jeg sikker på hjertet ville hjælpe med at huske mig på.

 43. Hjertet vil jeg give til min mor, således at det kan symbolisere mit og min søsters hjerte hun hver dag bærer, selvom vi ikke er fysisk tæt på hende.

 44. At have denne kæde om halsen ville betyde, at jeg ville kunne at den af igen og give gaven videre til min mor. Den er så meget hendes stil, også passer den perfekt til hende fordi hun både er kærlig og ærlig! 😘

 45. Den er så yndig..wow hvor ville det være helt igennem fantastisk at vinde den smukke kæde 💖 glædelig jul til dig og din skønne familie 🎅💖 Tak for alle de inspirerende indlæg hver dag 😉

 46. Hvor er det fint. Det vil være et symbol på mine dejlige børn og kæreste. Så fint et hjerte ville jeg give videre til min datter når hun bliver stor nok.

 47. Det ville minde mig om, at man skal elske sine nærmeste hver dag. Altså aktivt og eksplicit vælge at elske dem hver dag, og fortælle dem det. Livet er for kort til at lade være.

 48. Jeg en kæde og et hjerte af min mormor som jeg desværre har mistet efter hund døde. Dette ville være et nyt og fint som vil minde mig om hende ligesom det gamle ❤️

 49. Det vil være et symbol på at Jeg klarer mig igennem alle de ting livet udsætter mig for, selvom det indimellem føles umuligt ❤

 50. Vil minde mig om alle dem jeg elsker, de som er her og dem der ikke er her mere ❤️ Super flot statement smykke og godt valgt 😘💃🏼🎄

 51. Hvis jeg er så heldig at vinde, skal smykket gives til min søde svigerinde! Måske kan det på sigt så gå i arv til min niece (den tanke kan jeg godt lide, når smykkerne er i god kvalitet <3)

 52. Selve hjerte ville nok ikke have den store betydning, men selv symbolikken og tanken bag fra giveren vil være det som betød rigtig meget 🍀

 53. Et hjerte om halsen betyder for mig – kærlighed, nærvær, ro og samhørighed. Jeg bærer selv et i guld i en lang kæde. ❤️ Hjertet købte jeg den dag jeg mistede min kære farmor – når jeg rører ved det tænker jeg på hende og det gir mig ro og et smil på læben. Jeg bærer det sammen med et andet vedhæng – mit stjernetegn – også i guld – et vedhæng jeg fik af hende som barn. Glædelig jul 🎄

 54. Et hjerte vil vise kærligheden til mine børn, som betyder alt for mig. Jeg har kæmpet for at blive gravid og være gravid – de er mine mirakler og hjertet vil minde mig om den lykke og kærlighed, de giver mig ❤❤❤

 55. Har været 20 år om, at tjekke halskæder ud. Det ville være den første jeg er faldet for. Jeg vil skifte indhold af betydningen mange mange gange. I første omgang ville den minde mig om, at jeg modtog den som en gave i december😉❤️

 56. Jeg er sprit nyuddannet som læge i start januar, og hjertet ville betyde jeg kunne have mine kære i tankerne når jeg skal stå på egne ben i et fortravlet, skæmmende og vildt system. Og forhåbentlig kunne en reminder om dem derhjemme være med til at give en ro og en tro på at jeg godt kan, og at tingene nok skal blive fine.

 57. Det ville betyde alverden og være en daglig reminder om al den kærlighed der er at give og modtage <3

 58. Jeg ville forære den til min svigerinde. Hun har det største hjerte der flyder over med kærlighed til min søn. De to har noget helt særligt sammen og hun fortjener et smuk halskæde der kan symbolisere det

 59. Jeg vil give det videre til min smukke svigerdatter, Rikke Anhøj. Hun skal giftes med min skønne søn, Thomas, til juli og er noget af det sødeste der findes. Hun har et hjerte af guld og jeg vil elske at kunne give det til hende.❤

 60. Har læst, at hjertet oprindeligt var et symbol for et blad fra et gammelt græsk træ. Det var et livssymbol. Den fine fortælling og det gode liv, vil smykket minde mig om❤️

 61. Et hjerte om halsen ville huske mig på at være god og kærlig over for både dem jeg kender og dem jeg ikke kender 🙂

 62. jeg ville ønske for min skønne stærke veninde ,at hun skulle gå med et smukt hjerte om halsen,som et symbol på min kærlighed til hende og viljen til at være der for hende,når hun møder de svære udfordringer hun gør i sit liv pt. At det er ok at være sårbar også

 63. Hvor er det fint og smukt 😍 Jeg ville bære det for at mindes at kærlighed kan overvinde ALT – jeg kunne tænke mig at give det videre til min datter når hun engang bliver voksen ❤️🍀🎁✨

 64. Det ville bedyde at jeg hver dag var husket på at LOVE er alt, det højeste og det vigtigste, og det er frit, gratis og du kan altid vælge den kærlige vej-uanset hvad andre gør, tænker eller siger.
  Fantastisk præmie! <3

 65. Det hjerte ville betyde alverden for mig. Da jeg blev konfirmeret fik jeg en halskæde med et unikt hjertevedhæng af min far. Et par år efter havde vi indbrud, hvor alle vores smykker blev stjålet. Jeg forsøgte forgæves at finde et smykke som lignede og som kunne ‘erstatte’ konfirmationssmykket. For tre år siden gik min far bort, og selvom jeg savner ham hver evig eneste dag, så gør det bare lidt mere ondt i december, hvor det er jul og hvor han ville have haft fødselsdag.

 66. Sindssygt flot hjerte som jeg selv ville bære og minde mig selv om at der altid er kærlighed omkring en selv på de lidt koldere dage ❤️

 67. Et hjerte betyder rigtig meget for mig. I mange år gik jeg med mit dåbshjerte dagligt. Da min mor døde kom der også et hjerte på kæden fra hendes samling. 8 år efter knækkede kæden imens jeg var på ferie, og jeg mistede min halskæde da jeg ikke lagde mærke til det.

  Jeg købte en ny som ikke er helt det samme. Men hjerter vil altid være symbolet for min mor og en diskret måde at minde hende på. Min samling af engle i alle former gør næsten det samme, men hjertet er noget jeg altid kan have på og med mig

 68. Nej, hvor er det flot! Jeg ville virkelig blive glad for at vinde. Jeg har altid ment at smykker og måske især halskæder med deres specielle vedhæng og betydning er så personlig og smuk en måde at huske sig selv på noget vigtigt eller signalere noget om dig selv. For mig vil hjerte vedhænget få mig selv til at huske på at man – måske især i denne juletid – skal huske at vise medfølelse og kærlighed overfor andre mennesker, og minde dem man ikke længere har i sit liv, hvilket kan gøre især julen rigtig hård.

 69. Jeg har faktisk ønsket mig et smykke i julegave af min mand som symbolisere al den kærlighed som er i vores liv sammen med vores to små børn. Tror dog ikke helt han har fanget den, og køber sikkert stadig den ledningsfrie støvsuger som jeg længe har fablet om at vi må ha (tak skat 😏). Så den smukke halskæde vil være lige sagen 🙂

 70. Et hjerte er en rigtig god reminder om kærligheden og at vi skal huske at elske! Et hjerte vil symbolisere hjertevarme for mig og et udtryk om varme og kærlighed hos personen, der bærer den.
  Derudover er det jo et fantastisk smukt smykke!! 😍

 71. For mig ville det symbolisere, at hjertet er smukt, livgivende og helt, selvom det for tiden er slået i tusind stykker.

 72. Det er godt nok en smuk halskæde, MEN jeg ville give den til min mor, fra lillebror og jeg – hun elsker smykker og jeg ved at det ville betyde alt for hende, at den var fra os! <3

 73. For mig vil hjertet være et symbol og en påmindelse om, hvad mit daglige fokus bør være. Både i forhold til min mand og mine børn, men også i mit til tider vanskelige arbejde med de allermest udsatte børnefamilier, hvor jeg skal træffe afgørende beslutninger og skabe sammenhæng og meningsfuldhed.

 74. Jeg ville forære det videre til min skønne veninde igennem 14 år fordi hun i den grad har været der for mig i tykt og tyndt. Især da min far døde for fire år siden. Jeg elsker hende. 😘👣💚

 75. Jeg ville med glæde bære dette smykke ofte, da den passer til meget i al sin enkelthed, og samtidig er den utrolig smuk 😍

 76. Jeg ville give det til min storesøster. Hun har kæmpet en lang og sej kamp for at overkomme de traumer, vores far har givet hende i hendes barndom – samtidig med, at hun har kæmpet med en arvelig psykisk sygdom. Jeg elsker hende mere end nogen anden og derfor ville det betyde rigtig meget at kunne give sådan en gave til hende.

 77. Jeg vil med den største ære bærer det smukke smykke ‘Precius Heart’ om halsen for, at huske mig selv på ALTID,at have mit hjerte med i mine valg ❤️😇👍🏻

 78. Det første smykke jeg fik af min mand (dengang, for en del år siden efterhånden, var vi stadig teenagere :-D) var et lille hjerte af krystalglas. Jeg havde det på HVER dag og opnåede til sidst at slide hullet til ophænget i stykker. Her nogle år og to børn senere tager jeg mig stadig i, at ville røre ved det, når jeg falder i staver e.l. Så et nyt hjerte til vores nye livsafsnit ville være helt fantastisk!

 79. jeg har en vane med altid at pille ved mine halssmykker når jeg har dem på. Med dette smykke vil jeg tænke på min kære hver gang jeg rører ved det (og det er tit)

 80. Vinder jeg, vil jeg give hjertet til min søster, der er hjertebarn og blev opereret for hul i hjertet kun få måneder gammel. Nu er hun blevet voksen og har efter længere tids fertilitetsbehandling endelig et lille hjerte bankende under maveskindet. Hjertesmykket vil derfor symbolisere nogle af de svære ting hun har været igennem og kan forhåbentlig være en påmindelse om hendes styrke, hvis hun bliver i tvivl.

 81. Et hjerte 💓 om halsen for mig vil symbolisere at forandring til det bedre er muligt så længe der er kærlighed til stede.

 82. Et hjerte om halsen vil minde mig om at jeg skal være god mod andre – både dem jeg kender og dem jeg ikke kender ❤

 83. Har netop mistet min kære seje mormor. Til begravelsen sagde præsten noget meget fint, omkring at hun lever videre i os, gennem den måde hun har præget sine kære. Jeg ville bære kæden og tænke på min mormor; og det jeg bærer videre fra hende.

 84. Et hjerte om halsen vil minde mig om alle er ligemeget værd og man skal respektere alle som de er ligemeget hvordan de ser ud eller hvordan de er. et hjerte om halsen vil også minde mig om at jeg skal være god ved andre og behandle dem som jeg selv vil behandles. jeg vil også tænkte hver gang jeg tager den på, på alle i min familie som desværre er døde. det vil betyde meget for mig

 85. Jeg har taget valget om at være atheist, da jeg ikke tror på at religion byder på den rigtige vej for mig i livet. Derimod har jeg valg at tro på kærligheden. Jeg tror på at kærligheden kan overvinde alt og hvis man blot følger den vil man finde den rigtige vej i livet. Så for mig vil det betyde utrolig meget at have et hjerte om halsen, da den vil minde mig om at følge mit hjerte i livet <3

 86. Jeg har i år pludselig mistet min kære far, og denne jul bliver hård at komme igennem! Men tanken om et hjerte rundt om halsen, vil for mig på én gang symbolisere kærlighed men også det håb, der ligger i kærligheden! Håbet for en lys fremtid for os, der står tilbage ❤️

 87. Et så smukt omkring halsen vil betyde at jeg hver dag ville blive mindet om at livet er en gave som skal påskønnes. 💕

 88. Til minde om vores lille hjerte, som vi mistede i 20. uge i 2011. Til 20 ugers scanningen fik vi at vide, at vi ventede os en lille pige mere (vi havde allerede Maria fra d. 4. marts 2010). Vi fik desværre også at vide, at hun havde en massiv hjertefejl og aldrig ville få et ordentligt liv hvis jeg overhovedet var så heldig at gå fuld termin. Min mand og jeg traf vores livs sværeste beslutning og d. 25. september 2011 fødte jeg verdens fineste lille pige – 20 uger gammel. Vi havde ikke fundet et navn til hende, så vi valgte at kalde hende Hjerte. Nu har vi 2 skønne unger – en pige og en dreng – født d. 28. oktober 2012, men jeg savner hende alligevel – mit lille hjerte ❤️

 89. Det vil betyde, at jeg altid bliver mindet om min skønne familie. Et hjerte symboliserer kærlighed for mig, og jeg min kærlighed til min familie er uendelig. 🙂

 90. Vil symbolisere kærlighed til og taknemmelighed for min lille familie, ville være rart med det symbol helt tæt på mit hjerte)

 91. Hjerter er i sig selv smukke, så vil elske at have sådan en lækker sag hængende rundt om halsen❤️ Især når det symbolosere kærlighed❤️

 92. Det vil beskrive min kærlighed, til alle dem jeg elsker <3 Har et stort familie hjerte og de betyder alverden for mig.

 93. Meget smukt! Jeg tror, at det vil klæde de fleste. Mig mere end andre? Nej. Men så fint og positiv signalværdi, som vi kunne bruge så meget mere af i denne verden, mere kærlighed til hinanden.

 94. det vil være en reminder om at der er mennesker (og dyr) som holder af mig.
  Men det ville nok etyder mere for mig at give sådan et smykke væk, for at sige j holder af personen.

 95. Et hjerte om halsen vil minde mig om den største gave af dem alle, nemlig evnen til at elske, men jeg kan kun elske fordi jeg er blevet elsket først <3

 96. Et hjerte om halsen vil betyde, at dem jeg elsker altid er tæt på mit hjerte! 🙂 Det ville være en dejlig præmie at vinde!
  Knus

 97. Jeg gik altid med et hjerte om halsen da jeg var barn, fik et nyt i konfirmationsgave, som forlænget er slidt op. Så har det været umoderne med ❤ har længe ledt efter det rigtige hjerte til min hals så jeg igen kan minde andre og mig selv om at alle skal elskes og jeg skal elske mig selv.❤ god jul alle sammen.

 98. Jeg mistede min søster til cancer i august og imens hun var på hospice sagde hun til mig, husk søs, jeg vil altid være i dit hjerte. Så det ville betyde at jeg havde hende med mig overalt i form at en kæde

 99. Det ville betyde, at jeg altid vil have dem, jeg elsker med mig og samtidig kan tænke på dem, som jeg har mistet, men som jeg stadig elsker og savner. Det ville være en skøn gave at vinde, og det er et virkelig flot smykke <3 🙂

 100. Et hjerte er det smukkeste kærligshedssymbol og for mig er det kærligheden til min famile, som er tilstede hele tiden, der vil være med mig i hjertet om halsen.

 101. Det ville betyde at jeg kunne flashe min kærlighed til min familie og til livet med er så smukt smykke. Og det ville pynte på mit desværre lidt kedelige morlook

 102. Okay. Indrømmet. Jeg er en guld pige og ejer næsten ingen sølvsmykker. Men WOW det er et smukt smykke. Det fineste kærlighedssymbol og så ville det nok få gang i at jeg kunne springe ud i sølv.

 103. Hjertet vil minde mig om, hvor heldig jeg er, med alle de kærlige, dejlige mennesker i mit liv. Hjertet ville også betyde at dem jeg elsker ville få nogle kærlige tanker og psykiske kram.

 104. Et hjerte om halsen, vil være en kær reminder for mig om, at huske at leve og elske i nuet.. vi ved aldrig, hvad morgendagen bringer.

 105. Jeg er blevet skilt for nogle måneder siden, og stort set alle mine smykker er fra min eksmand. Derfir vil det være helt fantastisk at vinde den smukke hjertehalskæde – som man minde mig om, at kærligheden kommer ind i mit liv på et tidspunkt igen… 🙂

 106. Min lillebror har givet mig en halskæde med et sølv hjerte, som jeg desværre har smidt væk! Men for dævlen hvor jeg savner det, så den minder mig om min lillebror og søskende kærlighed 🙂

 107. Det ville være så dejligt med et hjertevedhæng, med påmindelse om at kærlighed er det vigtigste her i verden – også efter en hårdt brud og ny hverdag og vaner.. ❤️

 108. Vil bære det som symbol på min mor, der desværre ikke lever mere, og som jeg ville elske at bære helt tæt på hjertet

 109. Min far gav min mor et hjerte i en kæde på deres første årsdag, derfor symboliserer hjertet kærlighed for mig. Her 9 år efter hans død, bærer min ældste datter smykket hver dag, til minde om hendes morfar ❤️

 110. Vil elske at bære det flotte hjerte om min hals. Vil minde mig om min mor som døde for snart 5 år siden og samtidig vil det være symbolsk tegn på min kærlighed til mine børn og mit lille ny barnebarn på 10 måneder

 111. Et hjerte symbolisere altid en masse dejlige ting. Jeg synes at ofte er det afhængig af hvem du har fået hjertet af. Men hvis det er en gave fra fx sig selv, så betyder det også varme og kærlighed til mig selv og hvem jeg er. Det kan allermest minde sig selv om at man er god nok. <3

 112. Hjertet ville jeg forære til min kære mor, som jeg elsker over alt på jorden. Hun fortjener virkelig en masse kærlighed ❤️

 113. Et hjerte om halsen tænker jeg symboliserer hjertet i kroppen, som vores dyrebare liv afhænger af, hvorfor vi må passe på os selv og med åbent hjerte rumme og passe på hinanden.

 114. Herhjemme betyder hjerter mange ting.
  Et nært familiemedlem har lige gennemgået en hjerteoperation. Og i den forbindelse havde vi en lang snak om hvad hjertet betyder. Det er jo ikke kun noget der banker for at kroppen virker. For mig er det også følelser. Kærlighed venskab troskab påvirkelighed venskab du og jeg. Dig og mig og os alting og ingen ting. Det hele er noget der påvirker hjertet til at banke hurtigere langsommere eller måske springe et slag over eller spring helt op i halsen ❤️

 115. Et hjerte om halsen vil betyde, at jeg altid vil have mine kære tre børn med mig uanset hvor jeg går hen 🙂

 116. At have et hjerte hængende om halsen ville symbolisere min nyligt afdøde barndomsveninde (hjernetumor), som altid vil være i mit hjerte.

 117. det ville minde mig om, at jeg skal huske på hvor heldig jeg er, at have så mange gode mennesker omkring mig <3

 118. Nu har jeg lige læst nogle af de andre kommentarer, og så virker mit svar lige pludelig så egoistisk. Men jeg holder nu fast i det, for jeg mener det:
  At have et hjerte om halsen ville for mig have den samme betydning som den tatovering jeg har på armen – ‘Elsk dig selv’. For hvis ikke jeg gør det, er der ikke andre, der kan. Og hvis jeg ikke elsker mig selv, kan jeg ikke elske andre. Det har jeg lært på den hårde måde. Men jeg er ude på den anden side nu, og det ville et hjerte om halsen minde mig om. ❤️

 119. Jeg ville for det første give halskæden til min mor.. Hun har en ting for hjerter og jeg ved hun vil tænke på kærlighed til sine børn, når hun har det på!

 120. Jeg ville elske et hjerte rundt om hilsen. Jeg arvede en antik rose af min mormor da jeg blev gravid, mormor er ganskevist ikke gået bort endnu og gør det forhåbentligt ikke de næste mange år, men hvor blev jeg glad for et halssmykke. Har ikke særlig mange smykker at tage på om halsen, så sådan et smukt hjerte ville gøre meget glæde og gavn på min hals ❤️

 121. Det ville jeg rigtig gerne give til min datter, der lige er blevet 18 år – som en slags 18-årsjulegave, der skulle fortælle hende, hvor hele-vejen-op-til-månen-og-hele-vejen-ned-igen-og-så-meget-mere jeg elsker hende <3

 122. Det ville betyde rigtig meget, da det ville være et symbol for min oldefar, som næsten lige er gået bort.

 123. Det ville være et symbol for min stærke mor, som netop har vundet kampen mod kræften. Vi er så tætte, at jeg sommetider har det som om, at vi trækker vejret igennem hinanden – så skuldrene har siddet oppe ved ørerne lige siden hun blev. Men nu er hun rask og et symbol på det skal da sidde rundt om hendes hals 🙂

 124. For mig vildt være en daglig reminder på at jeg skal huske AT være tilstede i nuet sammen ned dem jeg elsker, samt at et ❤ for mig betyder også at jeg altid har hjertet på det rette sted❤ Jeg vil og gør ALT for de mennesker sommetider noget for mig. Om det ersvømmeholdet der mangler en extra underviser, min veninde som har brug for noget sparring til hendes virksomhed eller den andenveninde som bare vil snakke over en varm kop mokka. Så er jeg der 100 og gerne vil mindes om- Husk nuet, det er så hurtigt at falde ind i vores daglige rytmer, rutiner og vaner.

 125. De seneste 3 år har jeg været plejemor på fuldtid, for en skøn og lækker 12-årig dreng. Så hvis jeg var så heldig at vinde det smukke hjerte, skulle det hænge om min hals som et symbol på mit fantastiske plejebarn, og vores tid sammen.

 126. For mig ville et hjerte om halsen være en daglig reminder om at huske på kærligheden – til livet – til hverdagen – til mine kæreste.

 127. For mig ville hjertet repræsentere kærlighed og minde mig om, hvordan vi altid bør huske at vise påskønnelse, næstekærlighed og venlighed mod alt og alle på vores vej, lige så vel som vi skal huske at elske os selv og være den person, som vi selv vil elske højt! <3

 128. For mig symboliserer det kærlighedens tilstedeværelse i en ellers hektisk hverdag ❤ der kan hurtigt gå for meget hverdag i tingene og så ser man hjertet og husker de vigtige ting ❤

 129. Det ville være helt igennem fantastisk, en reminder om alle de personer der for alvor betyder noget, ville være rart at have dem med rundt altså!

 130. Meget smukke smykke:-)
  Et herte om halsen vil betyder at jeg altid husker og bevarer min datter i mit hjerte.
  Min datter har leukæmi og hendes knogler er gået mere i stykker, så de mener hun har udviklet knoglekræft, hvilket ikke kan helbredes.
  Vores daglige smertehelvede og daglige kamp med følelserne.
  Så et smykke vil betyde alt for enten min unge datter eller jeg.
  Hilsner herfra:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven