mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas julekalender, låge 6: Smukke smykker, der er til at betale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

For nogle uger siden, gik jeg en tur i strøget for første gang i månedsvis. Bevares, jeg går af og til igennem, når jeg går til og fra Andedammen og jeg har også et par gange slået en smutvej forbi både Zara og Søstrene Grene, men jeg har ikke haft den der helt særlig strøg-følelse, som jeg husker så tydeligt fra før jeg flyttede til København, hvor jeg syntes det var så stort og spændende at udforske de mange butikker på den store gade. Måske har det handlet om, at jeg har syntes at strøget måske i virkeligheden var blevet lidt anonymt, fordi det primært består af de allerstørste butikskæder, som i øvrigt også kan findes i alle andre byer rundt om i landet, selvom jeg ved eftertanke selvfølgelig godt ved, at dét ikke er tilfældet.

Årsagen til min strøgtur var, at jeg var blevet inviteret ind i den nyåbnede butik “Amazing Jewelry” som kun ligger en spytklat fra Andedammen og som angiveligt skulle have et væld af smukke – og ægte – smykker, til en højestepris på 750 kroner.

“Endnu en blik-butik” var nok min første tanke, fordi den slags som oftest er for godt til at være sandt. Men jeg skal love for, at jeg kom til at æde mine ord igen, da jeg trådte ind i butikken, som virker enormt eksklusiv; altså, når man lige ser bort fra priserne, som altså for de fleste smykkers vedkommende ligger imellem 150-300 kroner. Alt sammen sterling sølv; enten forgyldt, rosaforgyldt, rhodineret eller “bare som det er” og jeg er kæmpe, kæmpe fan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fandt så mange ting derinde at jeg i løbet af en times tid snildt ville kunne have spenderet en halv månedsløn mod til gengæld at have fået smykker nok til at kunne glæde selv den fedeste sultan, med hjem. Jeg begrænsede mig dog til at udvælge et par halskæder, et armbånd og et par ringe, som I kan se noget af på billedet øverst i indlægget og som altsammen endte med at stå mig i lige over tusinde kroner. I kan se mine køb HER, HER, HER, HER og HER.

Hvad giver I? Jeg synes eddermamer det er vildt. Ægte, ordentlige smykker, fra en lækker og luksuriøs butik, uden at blive ruineret, holder hundrede i min bog og som den søde butiksdame sagde, så er det jo “bare” fordi de har skåret fem led i salgsprocessen fra, så vi forbrugere ikke længere bliver snydt til at betale overpris.

Det eneste sted man for alvor mærker forskel på Amazing Jewelry og en traditionel guldsmed, er på indpakningen, som altså ikke er helt ligeså lækker som når man betaler fem gange så meget for sine smykker; men det synes jeg vitterligt er til at leve med, når man tænker på hvad man får for sine penge og at det netop er smykkerne der er i højsædet. Hvis man gerne vil have lidt mere eksklusive indpakninger, har de nogle rigtigt smukke gavesæt, som ligeså godt kunne komme fra den dyreste biks i byen. I hvert fald set med mine øjne.

Fordi jeg var så vild med Amazing Jewelry og fordi de tilsyneladende også var vilde med mig – eller med alt det jeg fortalte om jer – så har jeg fået lov til at udlodde et gavekort på 500 kroner som kan bruges i én af deres butikker og jeg er ganske enkelt enormt begejstret for det det!


For at deltage i konkurrencen, skal I bare skrive hvorfor I ønsker jer et gavekort til Amazing Jewelry 🙂


Jeg annoncerer den heldige vinder her i kommentarfeltet mandag d.13.december og ønsker jer alle held og lykke og rigtig glædelig 6.december.

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Anna, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (302)

 1. Jeg kommer meget til at gå i de samme butikker. Dette gælder også smykkebutikker. Det her ville være en dejlig anledning til at prøve noget nyt 🙂

 2. Sikke nogle smukke smykker!
  Efter et hårdt, hårdt 2016 trænger jeg til at føle mig smuk med nogle fine smykker❤️

 3. Jeg vil helt vildt gerne vinde gavekortet fordi jeg er lidt træt af at det er de samme 2 halskæder og de samme 3 par øreringe der kører i rotation. Det er trods alt grænser for hvor mange forskellige kombinationer man kan lave på den måde..

 4. Fordi jeg helt klart mangler noget bling til min garderobe. Går altid med de samme smykker og det bliver lidt kedeligt 😊

 5. Jeg ønsker mig et gavekort for at forkæle mig selv og min veninde. Hun har snart fødselsdag så det kunne være en lille ekstra gave😍😍😍

 6. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg er smykke-løs. Jeg vil så gerne have en fin hverdags-halskæde

 7. Fordi jeg ønsker at glæde min purunge lillesøster på 18, som har det ret svært for tiden. Vi skal ikke holde jul sammen, så vi er egentlig ikke på gave, men det kunne jeg så komme til at glemme. ❤️

 8. Jeg ville elske at vinde og ville bruge det meste på at forkæle mig selv,det trænger jeg til! ☺ mon ikke at der også faldt lidt af til bonusdatteren 😉 Det kunne ihvertfald ligne mig😍

 9. Jeg vil gerne blive bedre til at gå med smykker, og dem jeg har skrabet sammen (Og aldrig bruger) i løbet af årene er store og tunge smykker i udseende, hvilket ikke er mig mere. Så derfor kunne jeg godt tænke mig gavekortet så min smykke bare krop kan øve sig i smukke enkle smykker 🙂

 10. Af den simpel grund at jeg har fødselsdag juleaften. Så når jeg kun får gaver en gang om året ja så må der gerne være en masse gaver 🙂

 11. Fordi jeg elsker nye smykkemærker og fordi jeg syntes at smykker kan pifte ethvert outfit op med noget ekstra.

 12. Fordi jeg nu er gået 4 dage over termin med mit 4. barn (har i forvejen børn på 6, 4 og 2 år) – og bare SÅDAN trænger til at føde nu! Måske et smukt smykke kunne være mindet om den “søde” ventetid 🙂

 13. Fordi jeg har den sødeste Niece som ønsker sig fine smykker i julegave – hun trænger virkelig til at blive forkælet ❤️

 14. Fordi jeg elsker at gå med smykker og gør det hver eneste dag. Jeg har altid været en sølv pige med er langsomt gået lidt mere over til guld. Jeg mangler derfor nogle guld smykker 🙂

 15. Fordi at jeg nok er den pige, som har den sørgeligste smykkesamling i form af billige halskæder (hvor man kan se at belægningen er slidt væk), plastik tyggegummi farvede armbånd fra folkeskolen, og en enkelt ring, som jeg har fundet ud af, indeholder nikkel. Det vil jeg rigtig gerne rette op, og dette er en fantastisk mulighed!

 16. Mangler virkelig nogle fine smykker til de kommende julefrokoster, juleaften og nytårsaften, men med alle de julegaver jeg har købt til familien, rækker min SU ikke langt! Et gavekort ville være en kolossal hjælp 😉

 17. Jeg tabte min absolutte yndlingsfingerring, da den blev “danset” af min finger til arbejdsjulefrokost i fredags. Så jeg vågnede op med smadrede dansefødder og UDEN fingerskønhed…. Skod lørdag…. Så derfor vil jeg gerne finde et alternativ, da førnævnte fingerskønhed er gået ud af produktion

 18. Jeg lige siden jeg læste om mærket, så har jeg savlet over de smukke smykker og lækre priser!! Uhhhh ville elske af få fingre i det gavekort haha🙈🙈

 19. Jamen hvem kunne ikke bruge nogle smykker? Jeg er vildt dårlig til at forkæle mig selv (som alle andre mødre nok er..), og nøjjjj hvor kunne der pynte på din vintertrætte hud!

 20. Jeg vil så gerne have en lidt kortere halskæde, men har endnu ikke fundet den rette (og til den rette (læs: billig) pris. Derfor kunne jeg godt bruge et gavekort hertil 😀

 21. Jeg er ikke – og har aldrig været – en smykkepige. Men jeg vil virkelig gerne! Så måske er det på tide nu?

 22. Min kære datter Julie ❤️Som kæmper med gym og arbejder på at tage ansvar for alt hvad det kræver at blive ” stor”
  Hun trænger til en dejlig oplevelse✨

 23. Jeg har vitterligt ingen penge for tiden, så ville da gerne vinde et gavekort, så jeg kunne bruge nogle penge på mig selv uden at have dårlig samvittighed.

 24. Jeg går ikke særlig meget med smykker udover min vielsesring og en sølvhalskæde om halsen. Så jeg kunne godt tænke mig at blive lidt udfordret til at gå med fx et af de fine armbånd du viser på billedet 🙂

 25. Jeg ville elske at vinde gavekortet af flere grunde – jeg ville være ‘nødt’ til at tage en tur til København, som i øvrigt er alt for længe siden jeg har besøgt! Og så elsker jeg smykker!!❤️

 26. Fordi jeg i min middelalder (damn you number) er blevet tosset med ringe – og masser af dem. Og så skal der altså skifte-muligheder til 🙂

 27. Jeg er i seriøs nød af smykker 😀 Jeg har kun to ringe som min kæreste forærede mig for 6 år siden. Glædelig 6. december 🙂

 28. Jeg ville elske en ny halskæde. En lækker forgyldt hverdags halskæde som ville glæde mig hver dag. Jeg mangler netop sådan én ☺️

 29. Jeg er alt for pynteløs. Jeg Kunne i den grad ønske mig muligheden for, at blive pyntet som et juletræ fra top til tå med ringe, halskæder øreringe og en stjerne på toppen!

 30. Fordi jeg trænger til lidt selvforkælelse. Det har virkelig været nedprioriteret de sidste mange år.

 31. Skal holde nytår i det københavnske i år (bor i Sønderborg..) Så ville elske at kunne smutte der forbi og købe lækre smykker til dagens nytårsoutfit 😍

 32. Jeg vil gerne forkæle nogle jeg holder af 😃
  Og hvis der er overskud på kontoen så kunne det være at jeg selv også kan få ❤😍

 33. Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg har afskaffet mig de smykker min x gav mig. Så har lidt brug for at opgradere mit smykkeskrin ❤🍀

 34. Fordi jeg er vild med fine smykker!
  Derudover lyder det jo som et fantastisk sted for en studerende som mig 😍

 35. Wow, fed konkurrence 😍
  Jeg ønsker mig gavekortet, så jeg kan købe ét armbånd til mig selv, og ét smykke til min søde, meget højgravide veninde, der har fortjent lidt ekstra forkælelse ❤️

 36. Jeg har meget få moderne smykker. De fleste består af en klassisk kæde med et vedhæng man kan tage af eller på. Det ville være tiltrængt med lidt nye smykker. Måske man kunne nå at have nogle af dem på til jul og nytår?

 37. Det ville være lækkert med et gavekort til smykker, da mine ringe er blevet alt for store pga et vægttab på 25 kilo.

 38. Jeg sidder og er lidt trist idag over at min mor i nat er sovet ind efter et opslidende sygdomsforløb. Er samtidig også glad og lettet over at hun fik fred og hvis jeg vinder, vil jeg vælge et smykke til minde om hende ❤️. Sorry lyder lidt kliché agtigt, men ku være så fint 🙏

 39. Jeg ville bruge gavekortet på at købe øreringe til min dejlige datter, da det er hendes højeste ønske til jul.

 40. Jeg mangler lidt “bling” til alle julefesterne og til nytårsaften, er på SU, så det er ikke nyt “bling” der bliver prioriteret 😝

 41. Jeg har altid to halskæder på, men forleden tabte jeg den ene i en rist i en brandert. Det ville være rarttttt at få købt en, så jeg har to på igen. Det andet føles forkert 😀

 42. Fordi jeg er meget nysgerrig efter at opleve den butik, som jeg nu har hørt så meget om. Og så selvfølgelig fordi smykkerne ser ret så fine ud 😉

 43. Jeg mistede for et par år siden min smykkesamling ved et indbrud, og på trods af, at jeg er en rigtig smykkepige, så er min smykkebeholdning stadig ret forkølet. Det kunne være fedt at ændre på dette 🙂

 44. Jeg elsker bare smykker, men det er aldrig rigtig det jg bruger mine penge på. Så det ville være så fedt med et gavekort!! 🙂

 45. Jeg kan godt lide at de har noget originalt over sig! Jeg synes ofte, når prisen er lidt lavere, er det som om de har sparret designkræfterne væk og kopierer lidt fra andre. Men her har de en masse klassiske og unikke ting – og det synes jeg er fedt! Kunne i hvert fald godt tænke mig true essentials øreringene!!
  Kh Maria – og rigtig god jul 🎅🏼🎅🏼

 46. Super fine smykker, dem kunne jeg godt bruge til jul <3 Så er det også anledning til at komme et smut forbi København <3

 47. Jeg er virkelig dårlig til at forkæle mig selv med smykker. Mine 4 børn kommer altid først og så glemmer jeg nok lidt mig selv 🙂

 48. Tja, fordi det er virkelig lang tid siden min smykkesamling er blevet tilføjet nyt (kvalitet). Og så er min mand ikke helt så gavmild/opfindsom på den front!

 49. Som højgravid glæder jeg mig i den grad til at gå min krop tilbage. Nye smykker ville være så lækkert at gå det nye år i møde med, hvor graviditetskiloene og formen gerne skulle gå op i en højere enhed…..

 50. Jeg køber aldrig smykker til mig selv, da jeg synes det er lidt luksus ☺️ Så jeg har virkelig nogen mangler på den front og jeg ville elske at forkæle mig selv med lækre smykker ❤️

 51. Jeg står og kunne godt bruge en ekstra ring og en længere halskæde, så det gavekort ville være helt perfekt! 😀

 52. Jeg elsker smykker og synes oftest, at det er det, der pifter mit outfit op, da jeg tit vælger den sikre løsning!

 53. Fordi det kan være svært at finde økonomisk overskud til at forkæle sig selv eller sine kære når man er på SU 🍀🍀🍀

 54. Jeg går med den samme ring og de samme ørenringe hver evig eneste dag. Jeg trænger så meget til fornyelse, men det er økonomien ikke til, så det ville være skønt med en opgradering!

 55. Fordi smykker er der smukkeste – og fordi det skal være alle forundt at bære.. Hvilket det lyder til at Amazing Jewelry gør muligt for mange, ikraft af Deres priser 💍🎄

 56. Jeg vil gerne vinde, da jeg mangler smykker som jeg vil bruge hver dag! Er blevet så “naturlig” i mit parforhold, uden lir og makeup, men smykkerne skal ind i mit liv igen! 🙂

 57. Jeg drømmer om smykker, der kan fungere både til hverdag og festlige anledninger. Smykker jeg kan leve i. Dog ender jeg tit med at blive nærrig, når jeg står foran dem, hvorfor drømmen forbliver en drøm.

 58. Jeg ville gerne vinde, fordi jeg mangler lidt nyt til hverdag istedet for blot at gå med det samme hverdag.

 59. Jeg vil elske at vinde et gavekort til Amazing Jelewry, så jeg kan prøve noget af deres smykker, som du roser så højt. Det må være virkelig godt – det kunne jeg godt ønske mig at prøve.

 60. Jeg ønsker mig et gavekort, fordi jeg har for lidt smykker. Har et par øreringe, som jeg hele tiden har i – det går jo ikke 😉

 61. Fordi mig og min kæreste lige har åbnet vores egen Café, og derfor har arbejdet nærmest i døgndrift siden Februar .. 🙏🏼🎅🏽

 62. Jeg ønsker mig et gavekort fordi jeg er ved at rydde ud i mine smykker. Jeg har alt for mange “pige” smykker som jeg ikke går med og som jeg skal give væk. Og du har da ret – de er da så lækre !

 63. Jeg er allergisk overfor nikkel men fattig som en kirkerotte, så har desværre ikke kunnet købe smykker. Med denne præmie ville jeg kunne få fingre i de fineste armbånd.

 64. Jeg kunne godt tænke mig at vinde det, da det er 4 år siden jeg sidst har fået et nyt smykke, da jeg ikke synes jeg bør bruge penge på det til mig selv.

 65. Jeg mangler både halskæder, ørering, ringe og armbånd da jeg ikke er så god til at bruge penge på mig selv..så et gavekort ville bestemt være lækkert..

 66. Jeg ønsker mig gavekortet, da jeg desværre ikke har haft råd til at give gaver til alle i min familie. Er alene med 2 små børn, så det er kun børnene der får i år. Gavekortet ville gå til min skønne stedmor, som altid har været der for mig og mine børn ❤️

 67. Jeg har desværre leddegigt og alle mine ringe er blevet for små inden for de sidste par år. Jeg ønsker mig helt sikkert nogle nye, som ikke er for dyre. Glædelig jul🎅

 68. Jeg elsker ringe og øreringe med lidt blikfang, men stadig enkelt, med en overkommelig pris. Det lyder som om deres butik er et besøg værd.

 69. Jeg skal være brudepige til sommer, og jeg har ikke så mange penge at bruge på en kjole, så det kunne være dejligt hvis jeg havde de flotteste smykker til at pufte mit outfit lidt op.

 70. Fordi der ikke er den store plads i mit budget til smykker, men jeg elsker den måde smykker får det feminine frem 🙂

 71. Fordi jeg ganske enkelt ikke har nogle smykker. De er blevet nedprioriteret i shopping på su-budget. Men jeg eeeeeelsker at pynte mig – jeg mangler bare noget at gøre det med 🙂

 72. Fordi det kunne være super skønt med nye smykker, er vild med smykker…og kunne godt bruge nye til jobbet;-)

 73. Fordi, jeg næsten udelukkende har h&m smykker, og godt ku bruge lidt eksklusivt i min hverdag. Og at prisen ikke er eksklusiv et et kæmpe plus, da jeg desværre ofte mister smykker, i mit arbejde som pædagog 😔

 74. Jeg trænger til at forkæle mig selv og er virkelig kræsen når det gælder smykker.
  Men Amazing Jerwelry er lige min smag.. ❤
  Glædelig jul 🎄🎅

 75. Wow den butik kender jeg ikke men gavekort ville da være fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med den ❤️

 76. Mistede min favoritørering til julefrokost i lørdags, så dette er en god mulighed for at få købt en erstatning 🙂

 77. Smykker er noget man som kvinde ALDRIG kan få for meget af. Den følelse det kan give at iklæde sig nogle fine og feminine accessories kan ikke beskrives med ord. At prisen så også er overkommelig er helt fantastisk! Sometimes Less is More <3

 78. Det ønsker jeg mig – jeg har for 5 dage siden født mit 3. barn og sidder i den lykkeligste blanding af brystmælk, babyduft, 3 børns behov og bare træt :-)))
  Kh en meget trofast følger

 79. Jeg ønsker mig gavekortet da det er meget længe siden jeg sidst har fået et nyt smykke så det kunne være en dejlig julegave at få ^^

 80. Det vil være en perfekt måde at glæde min søster – og med de priser kan der vist også blive lidt til mig 🙂

 81. De fleste af os kvinder er nok vilde med smykker, men jeg har simpelthen næsten ingen smykker, udover de i mine piercinger. Jeg elsker ellers smykker, men det er sjovt nok altid mad på bordet og kedelige ting som vinterstøvler, uldsokker og deodorant, der bliver prioriteret langt først sådan en luksusting som fine smykker .. Derfor vil jeg da vildt gerne vinde sådan et gavekort, så pengene er selvskrevet til lidt forkælelse og ikke bare ryger ned i det evige hul af kedelige nødvendigheder <3

 82. Fordi jeg elsker smykker,og gerne de mere specielle af slagsen. Jeg kan se at disse smykker kan noget, de er lige i øjet som man siger 😍

 83. Åh, efter to graviditeter kan jeg ikke passe de fleste af mine ringe længere. Dette ville være en perfekt måde at få hjælp til at anskaffe nogle nye, fine af slagsen – som rent faktisk passer <3

 84. Jeg ønsker mig et gavekort, fordi jeg gerne vil glæde min mor med et af de fine smykker, som de laver. Ikke bare forid det er til julegave, men fordi hun fortjener det.

 85. Jeg ønsker mig gavekortet, fordi jeg længe har haft lyst til at skifte lidt ud i min samling, da jeg efterhånden altid går med de samme to hele tiden. 🙂

 86. Diamonds are a girls best friend…eller i hvert fald smykker og dem kan man aldrig få for mange af. Det er ofte sådan jeg pifter mit tøj op.

 87. Smukke smykker 💕 Trænger til lidt selv forkælelse her i juletiden 🎄🎅🏻 Hvor jeg ellers sørger for den totale hygge og forkæelse for vores 3 skønne Troldeunger ❤️

 88. Jeg har ikke rigtig været så meget til smykker, men det kunne jeg egentlig godt tænke mig at gøre noget ved. Derfor kunne det være dejligt med dette gavekort til at få sat gang i det 🙂

 89. Jeg ønsker mig et gavekort til Amazing Jewelry, så jeg sammen med min mor kan gå ind i butikken og udvælge lige præcis det smykke hun ønsker sig. Ikke som julegave, men en “bare fordi” gave – fordi hun er den bedste mor og altid er der for mig og min lille familie <3

 90. Forkælelse!! Når man som højgravid er smykker nok det bedste investering end tøj og parfume osv. Det passer altid én.. på nær ringe 🙁 #vandikroppen!

 91. Fordi jeg, som enlig mor til to, meget sjældent får købt ting til mig selv – og da slet ikke smykker 😉 Det ville være den skønneste før-julegave 🎄😍🎁

 92. Fordi jeg ville elske at kunne forkæle min lillesøster lidt ekstra, når hun skal konfirmeres til foråret :)!

 93. Har altid haft et ret stramt penge budget. Så smykker har aldrig rigtig været noget jeg har købt. Så et gavekort hertil vil jo være den vildeste luksus. 💜🍀

 94. Fordi jeg trænger til lidt selvforkælelse efter en rigtig hård måned med meget syg kæreste, pludselig arbejdsløshed og travlhed <3

 95. Åårrrhhh…jeg elsker smukke smykker og forkælelse❤️ Men da det ikke er det mit liv er proppet med som kronisk syg alenemor, ville det være skønt at få det “serveret” 😉

 96. Jeg ville elske dette lækre gavekort til lidt tiltrængt selvforkælelse eller som gave til en jeg holder af 😍

 97. Med den salgstale, du har her, tror jeg alle gerne vil have smykker fra Amazing Jewelry 🙂 Derudover ser de virkelig flotte ud – og hvem kan ikke bruge nye smykker? 😀

 98. Jeg ønsker mig gavekortet, fordi smykker til mor nok altid er det allernederste på indkøbslisten (hvor man aldrig når ned), når man er en familie på 5.

 99. Hvor er de fine! Hvis jeg vinder, vil jeg forsøge at “splitte” gavekortet, så jeg og en veninde kan få et smykke hver – fx en god gammeldags venindehalskæd. Mine veninder har nemlig været guld værd det sidste stykke tid!

 100. Jeg ønsker mig gavekortet, fordi jeg vil give det til min fantastiske svigerinde, som på trods af kronisk sygdom altid er noget for os alle. Hun fortjener lidt ekstra forkælelse, og hun ville elske især smykkerne med infinity symbolet.

 101. Som studerende vil det altid være rart at kunne forkæle sig selv lidt – især her i julen, hvor en stor del af SU’en går til julegaver til andre 🙂 Så gavekortet ville være julegaven til mig selv 😀

 102. Jeg ønsker mig gavekortet, så jeg kan forkæle mig selv med nogle af deres flotte smykker som f.eks. Clear Forever Diamonds Necklace som er SÅ fin:)

 103. Jeg har længe gerne ville købe noget fint til mig selv – fik ligesom hverken “du har født mit barn” (to gange) gave og er heller ikke blevet friet til – men jeg har bare aldrig råd….

 104. Efter at have rejst mig fra sengen efter 4 måneders graviditetsopkast, så kunne jeg virkelig godt trænge til lidt smukke smykker!

 105. Jeg ønsker mig virkelig gavekortet, fordi jeg er så vild med deres smykker🙌🏻😍 Jeg fortjener det, fordi jeg blev færdig med min bachelor og nu knokler i mit nye job, så en slags “tillykke med dig selv gave”😁

 106. Jeg vil gerne vinde gavekortet da det var lang tid siden jeg fik fornyet mine smykker og jeg får aldrig smykker i gave. Det ville være den ultimate luksus gave til jul og gøre mig så glad at få lov at investere i noget ‘lidt ekstra’ her midt i alt det praktiske jule-ræs med mange gaver til børn, familie og venner.
  Glædelig jul!

 107. Fordi jeg godt kunne trænge til noget nyt. Efter jeg er blevet hustru og mor til 2, er jeg gået fra kun at have sølvsmykker til også at ville have guldsmykker. Jeg er vild med at mixe dem, men har næsten intet guld 🙂

 108. Jeg ønsker mig smykker jeg kan bruge på job. Som sygeplejersker er det udelukket med ure og fingerringe, hvilket udelukker ret mange af mine nuværende smykker!

 109. Jeg er DÅRLIG til at gå med smykker, men til gengæld har jeg to teenageniecer, som ville elske at få et fint smykke forærende. Så derfor: Så jeg kan overraske dem 🙂

 110. Jeg elsker smykker! Men jeg er så dårlig til at ofre penge på at købe noget til mig selv…..
  Derfor ville det være fedt at vinde gavekortet og kunne gå ud og forkæle mig selv en smule i den søde juletid 🙂

 111. Jeg elsker smykker især øreringe i forskellige nuancer og farver 😃 Lyder som et helt fantastisk sted som må besøges

 112. Skøn præmie!
  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er dårlig til at købe nye smykker til mig. Det bliver nedprioriteret, når man er på SU. 🙂

 113. Jeg kunne vildt godt bruge lidt selvforkælelse! Pure ego, men det mener jeg også, at der skal være plads til 😄🌲

 114. Jeg vil bare så gerne kunne give min søster en rigtig dejlig 30 års fødselsdagsgave, fordi hun er den bedste moster til min lille pige.

 115. Jeg trænger til selvforkælelse! Jeg har ligget vandret for at skulle op til eksamen idag – men nu hvor jeg har den veloverstået, så fortjener jeg også lidt lækkert til mig selv <3

 116. Jeg drømmer om et gavekort dertil, fordi min smykkesamling absolut har brug for et boost – noget min ønskeseddel i år også i den grad bærer præg af 😉

 117. Jeg ville blive super glad hvis jeg er så heldig at vinde det fantastiske gavekort. Da min smykker stort set kun består af træperler

 118. Med sådan et gavekort ville der være til at min søde søster kunne få en lidt større julegave i år – og det fortjener hun.Måske ville der endda også være til en lille ting til mig selv også 😉

 119. Selv har jeg ikke rigtig gået med andre smykker end et arvestykke og mine faste par øreringe, men min søster har en helt anden smykkekærlighed, som jeg ville elske at bidrage til med gavekortet dér 🙂

 120. Vil da total gerne vinde, fordi jeg elsker smykker. Og helst smykker der ikke koster en bondegård. Så kan man gå med dem til hverdag uden at være bange for de går i stykker eller bliver væk..

 121. Selvforkælelse, efter et noget stormfuldt 2016 🙂 Plus, alle ved at diamonds(or just jewelry) are a girl’s best friend 😉

 122. Jeg ville bruge det på lidt selvforkælelse, men også til at give et fint smykke til min søster ☺

 123. Fordi jeg elsker smykker, og det har jeg også en mor og en søster der gør. Og til de priser er der mulighed for at vi allesammen kan få et smykke sammen. 🙂

 124. Hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på lidt selvforkælelse, og så ville jeg overraske min søde svigermor med et smykke, fordi hun er den bedste svigermor, man kan drømme om <3

 125. Da det er nogle smukke smykker og jeg trænger til udskiftning i mine smykker, da de fleste er blevet misfarvet 🙁

 126. Fordi, Jeg er kvinde 😉 Jeg elsker smykker, og har sjældent råd til nye. Skal da helt sikkert forbi butikken, om jeg vinder eller ej.

 127. Jeg vil dele det ked min sehe veninde, der er midt i en træls graviditet med deres længe ventede ønskebarn. Hun fortjener så meget lidt forkælelse.

 128. Jeg ELSKER smykker, men har alt alt for lidt, og mange af de smykker jeg har er efterladenskaber fra min teenage-tid og det vil sige smykker fra glitter og h&m, som altså ikke holder sin glans i så mange år..😆 Så jeg ville blive ellevild for et gavekort til nogle “ægte smykker”, og hvor lyder det bare som en fed butik, den må jeg tjekke om de har i Århus 😍

 129. Årgh fordi jeg tåger rundt i barselsluvet med joggingbukser og sorte rende under øjnene og virkelig trænger til lidt selvforkælelse og bling

 130. Hvorfor jeg fortjener smykker for 500kr fordi jeg i 3,5 år har glemt mig selv og kun fokuseret på sønnen. Hvilket har resulteret i en noget kedelig og tom garderobe der nemt ville kunne blive piftet op og gjort lækker med de rigtig smykke.. så please vælg mig😍

 131. Den butik lyder som en smykkebutik LIGE for mig!! Jeg er ikke så meget til stilen (eller pengepungen) i de traditionelle guldsmed-butikker, men det der lyder jo nærmest som himlen 😉

 132. Ville bruge gavekortet på at købt søstre gaver til mig og mine to søstre, men ældste lillesøster skal være mor og min mindste lillesøster fortjener en gave fordi hun er sej 🙂 (så finder jeg på noget andet til min lillebror ;))

 133. Jeg ville ønske jeg kunne vinde dette gavekort , så vil jeg bruge det på at forkæle en arbejdskollega der fortjener noget rart i hendes retning 🙂

 134. Jeg er vild med når andre har fede smykker på, men er rigtig dårlig til selv at spotte de fede mærker

 135. Åh fordi jeg ikke har fået smykker siden min vielsesring i 2013. Det er det smukkeste og bedste smykke jeg har, men det trænger til selskab af andre smukke smykker.

 136. Jeg synes bare at jeg fortjener den, fordi jeg hele julen har boet alene, da min kæreste er i Østrig grundet arbejde. Det gør julen lidt kedelig, men gavekortet kunne helt sikkert gøre det hele lidt bedre!

 137. Klichéen om at være en fattig studerende, der sjældent forkæler sig selv med smukke smykker – ja, det er jo blevet en kliché af en grund 😉

 138. Fordi jeg arbejder i sundhedsverdenen, og ikke må have smykker på til dagligt. Det er såå skønt at tage nogle fine på når jeg har fri.

 139. Jeg skal vinde så jeg kan købe veninde halskæder til mig og mine 2 kusiner. De er mine bedste veninder og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem, og de fortjener i den grad en ekstra tanke. <3

 140. Fordi Lea føder en lille pige her en af dagene og det kunne være lækkert at kunne give en helt speciel barselsgave <3

 141. Fordi jeg mistede den ene af mine ynglings øreringe sidst jeg var i byen, og vil så gerne have et par nye

 142. Jeg ville forkæle min mor, som i den grad trænger til forkælelse, da hun passer min syge far hver dag. 😀

 143. Jeg ville rigtig gerne kunne købe er smykkesæt til min lillesøster som er ved at uddanne sig til veterinær sygeplejerske og knokler og pendler til Kolding .. krydser fingre ❤️

 144. Jeg så din smukke halskæde med fatimas hånd, eller hvad den bliver kaldt, og så tænkte jeg den må jeg eje. Så jeg håber virkelig at jeg vinder gavekortet så jeg kan købe den fine halskæde 🙏🏼🙏🏼

 145. Jeg vil elske at vinde, så der kan komme lidt nye smykker i kollektionen. Det ser ud til at være lige min stil.

 146. Ej, hvor sjovt! Sidder jo netop og skal kigge efter lidt lækkert smykkeværk til mine fire gode barndomsveninder, som jeg skal holde jul med i Bergen! Og det er da helt vildt så meget godt, du kan få i denvbutik, du taler så varmt om! Helt klart, at de bliver overraskede, når jeg lader fire små pakker ligge under træet – de må tro jeg har vundet i lotto! Uanset om jeg jeg bliver udtrukket eller ej, så aflægger jeg butikken et besøg inden jul 🙂
  Tak for skøn blog – go’ jul til dig og alle dine drenge 🙂

 147. Wauw, som sygeplejerske studerende er det ikke lige smykker der bruges mest energi på, så lidt personlighed i ørerne om halsen ville pynte gevaldigt er jeg sikker på 🙂

 148. Fordi der ikke er noget, der kan pifte et outfit eller et humør op som smukke smykker. Det er virkeligt en detalje, som kan få mig til at føle mig lækker og sej. Og hvis det så er sammensat med farver, godt vejr og gode mennesker, så er der ikke meget der overgår det 🙂

  Glædelig smuk decemberdag

 149. Jeg kunne godt tænke mig at forkæle min mor lidt ekstra med nogle finde smykker, bare fordi hun er den som hun er!

 150. Jeg vil forkæle min mor med gavekortet, måske vi kunne finde noget der passer sammen som vi sammen kan bære <3

 151. Jeg savner en ny halskæde, efter min elskede halskæde er gået i stykker, så det ville være et rigtigt fint sted at lede❤️

 152. Jeg vil så gerne vinde, da jeg trænger til nogle nye, lækre smykker. Jeg har ikke haft huller i ørene, siden jeg var 12, og har nu fået det igen – 18 år efter. Så jeg har virkelig brug for nogle nye øreringe 😜

 153. Jeg kunne VIRKELIG godt bruge nogle smukke og fine smykker – jeg har nedprioteret det ALT for længe ❤️💝✨🍀

 154. Går med de samme ørestikker som jeg fik i morgengave for 16 år siden, så kunne godt bruge nogle nye 😉

 155. Jeg kunne virkelig godt trænge til noget nyt. Når ens mand ikke er for god til den slags, så må man jo selv igang, så kunne det jo være super fedt hvis man var så heldig og vinde her 😁🍀

 156. Fordi man som nybagt mor ikke altid føler sig som den smukkeste, men her ville pæne smykker pynte en del ☺️

 157. Trænger så meget til lidt forkælelse..fiser rundt og servicerer unger, og er hausfrau med stort H…Åhh smykker kom til mig:-)

 158. Nøøj hvor lækkert.. Jeg ville elske gavekortet, som helt sikkert ville blive brugt til julegaver til mine søstre 🙂

 159. Jeg er studerende, så der er ikke mange penge til smukke smykker i mit budget – jeg ville elske lidt nyt at pynte mig med 🙂

 160. Fordi det er så længe siden jeg har fået nye smykker, pengene har været lidt for få til luksus udskejelser, og jeg håber derfor på held;-)

 161. Mit smykkeskrin skriger efter noget nyt – ja faktisk lægger smykkerne dernede og skriger til hinanden så få er de…
  Mine prioriteter må jo nok ligge andet sted, så det ku bare være så fedt at vinde <3

 162. Fordi jeg med tiden er blevet mere og mere glad for smykker og bruger det gerne til både hverdag og fest, og man kan altid bruge nogle nye.

 163. Min kæreste har opgivet at give mig smykker, fordi jeg er så glemsom og smider dem væk. Så jeg ville nyde at give mig selv noget nyt bling!

 164. Jeg har ikke brugt smykker i mange år, men ønsker mig en begynder-guldkæde, og dem på billederne er virkelig smukke.

 165. ÅHHH skal rejse til Asien i februar og ville være helt fantastisk at kunne tage sådan et sæt med som de eneste smykker i tasken. Så er der nye smykker som skal luftes :-))

 166. På indersiden af min venstre håndled har jeg tatoveret et infinity tegn som symboliserer mig og mine to søskende. Men som min mor er det jo hende vi skal takke. Hvis jeg vinder skal hun have en fingerring da hun jo er en del af os for evigt og en tattoo vil jeg ikke give hende☺😂

 167. Jeg ønsker mig et gavekort, da jeg gerne vil give min mor et lækkert smykke i fødselsdagsgave her lige inden jul

 168. Jeg ønsker mig et gavekort, da jeg gerne vil give min mor et lækkert smykke i fødselsdagsgave her lige inden jul

 169. Waou et super flot gavekort 🙂
  Jeg elsker smykker og andet frs gulddmed.
  Min mor var guldsmed, da jeg var barn, men hun fik leddegigt og hendes fingre kunne ikke længere lave detaljerne.
  Min mor er desværre død, men jeg nåede at arve lidt smykker.
  Har dog ladet min børn arve dem som minde, så ønsker mig selv lidt nyt lækkert og smukt 🙂
  Rigtig god mandag!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven