mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas julekalender, låge 5: Indret dig med stil

idemoeblerjulekalender

/1 HER /2 HER /3 HER /4 HER /5 HER /6 HER /7 HER /8 HER /9 HER /10 HER

annonce

Jeg tror nærmest ikke der findes én eneste dansker, der ikke på ét eller andet tidspunkt i sit liv har stiftet bekendtskab med IdéMøbler, som i hvert fald for mig står som en slags ikon, når det kommer til møbel og interiør-butikker her i Danmark. Der findes intet mindre end 36 butikker spredt ud over det ganske land, så der burde i hvert fald være rig mulighed for de fleste, til at snuse lidt i de kæmpestore butikker med det overdådige varesortiment, som spreder sig fra de helt små nips til de kæmpestore sofaer, spiseborde og garderobeskabe – og hvis ikke, kan man jo altid stikke ind forbi deres hjemmeside HER og kigge med. Idémøbler kan så at sige lidt af det hele og jeg er derfor afsindigt glad for at de i forbindelse med min julekalender her, har givet mig lov til at udlodde et gavekort på 1000.- til én af deres mange butikker.

For at I ligesom kunne få en idé om hvad man for eksempel kunne købe for sig for sine 1000 kroner, har jeg ovenfor lavet en lille kollage med 10 ting, som jeg er pjattet med og som altså allesammen koster under 1000 kroner. Et par af dem lige under, men flest af dem et stykke under, så man sagtens kan købe endnu mere. Jeg er særligt vild med den store gulvlampe og det lille fine marmorbord, som jeg ville elske at have stående, sammen med vores blå lænestol hjemme i stuen på Østerbro.


For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til IdeMøbler, skal I bare lægge en kommentar herunder, med et link til en ting I gerne ville bruge (noget af) de 1000 kroner på; det er underordnet hvad dét I udvælger koster og det står naturligvis vinderen frit for, at bruge sit gavekort på lige dét hun eller han måtte have lyst til, og spæde til eller trække fra, så der er altså ingen binding her 🙂


Vinderen udnævner jeg her i kommentarfeltet i løber af d.10.december, så hold endelig øje.

Hvis I har lyst til at holde jer opdaterede omkring IdeMøblers sortiment, gode tilbud og rabatter og deslige, så kan I med fordel skrive jer op til deres nyhedsbrev HER

Fyr den af og pøj pøj og rigtig glædelig 5.december! Vinderen annonceres på fredag d.9.december i kommentarfeltet.

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Anneli, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (544)

 1. Jeg ville bruge de 1000 kr på at pimpe vores spisestue. Vi har boet i vores lejlighed i snart et år men vi har stadig kun spisebord, spisestole og en lampe derinde. Derfor ville jeg bruge pengene på en flot gulvlampe (den du linker til, er fed!), et gulvtæppe, nogle hylder eller billeder på væggen og måske lidt dimseværk i vindueskarmen for at tilføje lidt hygge! 🙂

 2. Sikke nogle fine ting! Jeg har fødselsdag i dag og ligger under min dyne med influenza. Så jeg drømmer om at kunne pakke mig ind i det her https://ide.dk/boligtilbehoer/plaid/cecilia/hvid-bomuld/1032364-5638400077 det er simpelthen bare så smukt! Resten skulle gå til at købe en ekstra gave til mon mor som også har fødselsdag lige om hjørnet.. vi har ikke mindre end 5 fødselsdage i december, så det er ikke altid der lige er plads til fejring og forkælelse. Så en lille ekstra ting ville være skønt at kunne give hende!

 3. Jeg giver dig helt ret i, at den lampe er virkelig flot! Først og fremmest tror jeg dog at gavekortet ville gå til en større seng til kæresten, jeg og vores søn som tit ender med at ligge mellem os – og med forhåbentlig en til på vej inden længe er den nuværende seng snart for lille.

 4. Noget nyt til vores væg.. Print eller et maleri. Det er det gode ved Idemøbler alt muligt forskelligt og i forskellige prisklasser.

 5. Denne ville Matti på 5 år bare elskehttps://ide.dk/boerne-byggesystem-tilbehoer/hule/flexa-classic/sort-stribet-m-vatteret-taeppe/1020478-5637411570

 6. Uhh, jeg har ikke noget link, fordi jeg ville bruge dem på min søns værelse da han i dag får en ny flexa seng i for tidlig julegave af hans mormor ❤️ så jeg ville bruge dem, så hans værelse bliver 100% færdig. Da sengen ikke er her endnu, ved jeg ikke præcis hvad det er for et møbel det skal være.

 7. Vi står overfor at flytte i hus og 1000 kr ville lune rigtig godt med alle de møbler vi kommer til at mangle 🙂

 8. Jeg skal inden længe flytte hjemmefra, så det vil være perfekt med et gavekort til IdeMøbler!

  Jeg er blevet ret vild med denne loftslampe, så det må blive den en del af gavekortet bliver brugt på, hvis jeg er den heldige vinder 🙂

 9. Et gavekort på 1000 kr ville jeg bruge som tilskud til en lænestol.
  Efter min skilsmisse i sommers står jeg nu med en enkelt sofa og mangler bare siddepladser. Så en lænestol står højt på min ønskeseddel 🙏

 10. Jeg vil bruge dem på en masse småting, jeg virkelig mangler i lejligheden – alle de små nipsting, puder osv 🙂

 11. Jeg mangler netop en gulvlampe, og Hobbyen i hvid ville passe perfekt til min lænestol. Bruger den aldrig, for jeg har ikke lys derovre, og så bliver det bare for mørkt og trist 😉

  Damn girl, du har vist bloglands lækreste julekalender 😀

 12. Min kæreste og jeg har endelig(!) Fået lejlighed, så nu mangler vi bare nogle møbler til at fylde i den, jeg ville nok bruge pengene som et tilskud til et lækkert spisebord, eller til at købe nogle flotte hylder vi kan hænge op til alle vores bøger😊🌞📚

 13. Det ville være den absolut vildeste julegave, at vinde 1000kr. til IdéMøbler! Hvis jeg var så heldig en kartoffel, skulle gavekortet helt sikker være et tilskud til sådan en lækker fætter af en sofa, eller en af deres mange andre bud, såfremt manden skulle være uenig (for en gang skyld): https://ide.dk/sofaer/hjoernesofa-med-chaiselong/flavio/nova-light-grey-stof/1037490-5639855506
  Vi kunne virkelig godt trænge til en ny, og med et gavekort i tilskud, ville der jo pludselig ikke længere være nogen undskyldning for ikke at forære os selv en i julegave 🎄❤️

 14. Jeg ville rigtig gerne putte mig i den lækre plaid (nr 9). Den ser dejlig vamset og varm ud, så den kan nok give mig varmen igen efter en kold Hundetur.. 😊

 15. Jeg ønsker mig en ny sofa evt. den lysegrå Cleveland model, og med et huskøb om lidt, ville pengene falde godt i mine hænder. 🙂

 16. Jeg står og skal til at købe en ny sofa, så sådan en præmie vil gøre godt lige nu. Jeg ønsker mig en lysegrå 3-Pers sofa

 17. Jeg vil bruge gavekortet på et sofabord, muligvis den du linker til, nr 7. Vi har lige fået sofa fra IDEmøbler og mangler nu noget til at stille slik-skålen på 🙂

 18. Jeg vil rigtig gerne bruge pengene på et sofa bord, da min roomie snart flytter og tager mit nuværende sofabord med 🙁
  Nummer 7 som de har forslået er perfekt til min lejlighed og sofa! Jeg vil derfor gerne bruge pengene på det.

 19. Jeg ville næsten dø af glæde, hvis jeg vandt denne stigereol: https://ide.dk/reoler-og-kommoder/stigereol/wally/hvid-lakeret/1019166-5637406527
  Den ville passe perfekt ind, nu hvor vi er flyttet, og jeg virkelig mangler noget til bøger og lignende.
  Og lige en ekstra bemærkning, så elsker jeg din blog! Nu får vi snart vores andet barn, og det er så dejligt at følge en blog, hvor der bliver skrevet om så meget forskelligt. Bliv endelig ved med det🙏
  Knus og god jul❤️

 20. Jeg ville bruge de 1000 kr på et tilskud til en ny sofa. Jeg er helt forelsket i en grå sag fra serien cleeveland 😍

 21. Jeg vil helt klart bruge gavekortet som et tilskud til disse spisebordsstole: https://ide.dk/stole/spisebordsstol/denna/sort-kunstlaeder/1018999-5637406235

  Gavekortet skal være en gave til min far. Vores nuværende spisebordsstole er slidte og er ikke længere holdbar. Man krydser altid fingre for at man ikke ryger på møllen (som vi kalder den her på fyn). Min far døjer med dårlig ryg, så det kunne være rart at have et tilskud til nogle ordentlige og gode spisebordsstole.

  Glædelig jul til alle!

 22. Dhttps://ide.dk/lamper-og-tilbehoer/gulvlampe/pole/messing/1035310-5639323997et skal være denne gulvlampe 🙂

 23. Vi trænger i den grad til en ny sofa. Efter 20 år og tre børnebørn på nu 4, 5 og 6 år ser den vi har bestemt ikke særlig godt ud.

 24. Jeg ville bruge pengene til tilskud til ny sofa, cleveland, med koksgråt betræk. Min sofa er udtjent, så jeg håber….

 25. Da jeg skal flytte om en måneds tid, ville jeg helt sikkert få glæde af en sofa/lænestol. Hvilken er dog ikke helt bestemt endnu. 🙂

 26. Ååååh. Et lille bord, en lampe, billeder, sofapuder eller et tæppe … Der er så mange ting vi ønsker os, da vi er ved at lave fjernsyns/hyggestue på 1. salen …

 27. Vi skal snart flytte i hus og ønsker os blandt andet et nyt sofabord. Vi har bare ikke helt besluttet hvilket et det skal være 🙂

 28. De er lige ved at opdatere hjemmesiden, så jeg har ikke mulighed for at linke. Men mest af alt ønsker jeg mig en stol til hyggehjørnet hvor man kan sidde med en kop te og læse 🙂

 29. Det er ikke muligt at tilgå hjemmesiden pt pga opdatering. Men jeg ville klart finde en flot reol /skænk som fjernsynet kan stå på. Ellller et lækkert spisebord. 😉

 30. Det er desværre ikke muligt at komme ind på hjemmesiden 😕 Men jeg ville klart på bruge gavekortet på et nyt sofabord – det vi har er nemlig ridset og fyldt med tusch-streger – samt evt. lidt flot til væggene, da de er lidt tomme lige nu 😊

 31. Jeg kan desværre heller ikke komme på hjemmesiden :/ Men jeg ville bruge pengene på en lysegrå lænestol, som jeg har ønsket mig derfra længe 🙂

 32. Jeg kunne virkelig godt bruge et gavekort på 1.000 kr til idéMøbler. Min kæreste og jeg har nemlig købt hus. Det er første gang vi er blevet husejere og flytter derfor fra en mindre lejlighed så vi har ikke så mange ting at fylde huset ud med. Især væggene er ret så tomme så jeg tænker denne plakat vil pynte https://ide.dk/galleri/plakat/dansk-nostalgi/wonderful-cph/1015109-5637398873 dette fede genoptryk passer nemlig perfekt ind i vores hjem. Vi er, som så mange andre, stødt på uforudsigelige ting der tager en pæn bid af budgettet som desværre nok går ud over indretnings budgettet. Jeg krydser derfor hvad alt krydses kan for at vinde 😊

 33. Præmien ville jo være helt perfekt for mig! Jeg har nemlig været boligløs siden april, men fra januar har jeg igen et sted at kalde ‘hjem’ og så mangler jeg bare en masse ting, til også at få det til at ligne sådan ét <3

  Det er blot ét værelse, men der er stadig mere plads end jeg tidligere haft haft og derfor vil jeg gerne have mit første lille spisebord og to af disse smukke stole til: https://ide.dk/stole/spisebordsstol/link/formstoebt-hvid-plast/1031081-5638297330 <3

 34. Kunne være dejligt med lidt eksta penge til møbler, efter 4 år på kollegie skal jeg til start sommeren flytte sammen med min kæreste 🙂

 35. Jeg vil bruge pengene på en kommode så den over 20 år gamle skænk!!! Som vi bruger i øjeblikket, og som jo er beregnet til noget andet, kan komme på en tiltrængt pension 😉 😀

 36. Jeg skal kigge efter et nyt sofabord! Den herhjemme er simpelthen ikke særlig god mere – den er hverken sort mere, og stabil kan man heller ikke kalde den.

 37. Hvis jeg vandt ville jeg købe dette tæppehttps://ide.dk/taepper/kludetaeppe/spear/sort-naturfarvet-bomuld/1029036-5638192874. Jeg ville overraske min kæreste med det da vi snart skal flytte sammen og virkelig mangler et gulvtæppe ^^

 38. Eftersom jeg står til meget snart at skulle flytte hjemmefra og for første gang skulle indrette mit helt eget hjem, er spørgsmålet lidt svært at besvare – jeg ville virkelig kunne bruge et sådant gavekort på alt! Men, jeg vil nok starte med at bruge noget at beløbet på denne suverænt lækre præmie på en sofa, mere specifikt er jeg faldet pladask for IdéMøblers ‘Rucola’-sofa i mørkegrå 😍😍 Så den skulle nogle af pengene uden tvivl gå til – så vil jeg blive en ovenud lykkelig ny udeboende!
  https://ide.dk/sofaer/sofa/rucola/bona-b6b6-dark-grey-stof/1020138-5637409950

 39. Uhh det havde ikke været dårligt.. snart ny lejlighed og så fylder jeg 30 år på lørdag! Fantastisk gave

 40. Jeg ville købe dette vildt fine, simple, men smukke skrivebord – perfekt til de lange dage og nætter med næsen i medicinbøgerne!

 41. Min datters værelse trænger til make-over … så det går fra lille-pige-værelse til stor-pige-værelse …. så det vil pengene skulle gå til 🙂

 42. jeg vil bruge gavekortet som tilskud til en grå Elena lænestol, som hele familien kan have glæde af.

 43. Tror jeg ville bruge gavekortet på et tilskud til en lænestol fx Elena (ja hov, nu kan jeg ikke få den til at indsætte linket 😜)

 44. Jeg mangler et lækkert sengetæppe og nogle flotte puder til min sofa. Idémøbler har mange fine ting, så 1000 kr. ville være en fantastisk julegave at vinde!

 45. Jeg vil rigtig gerne vinde så jeg kan købe nye møbler til min søns slidte værelse. Disse ville passe perfekt: Varenummer 1034720
  Vægreol, sæt med 3 stk, Exos Unit 1: B 20 x H 20 x D 20 cm / Unit 2: B 25 x H 25 x D 20 cm / Unit 3: B 30 x H 30 x D 20 cm.

 46. Jeg ville købe nogle pynteting som vaser, lys, evt. et stort spejl (for det har vi endnu ikke), et lille sofabord eller måske en kommode, da vi er i mangel på møbler til vores lejlighed vi fik i september og jeg vil så gerne overraske min søde kæreste med gaver til vores lejlighed. Desværre er vi også lidt lavt på penge denne måned, så det kunne være en skøn overraskelse 😊

 47. Kæresten, babyen og jeg flyttede fra en lille 1,5 værelset ungdomsbolig til en noget større bolig i sommers. Derfor mangler vi stadig at fylde den store lejlighed ud. Og noget af det vi mangler – og som jeg virkelig savner at have, er et sengebord. Jeg har fundet et hos idemøbler! Så hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg smide 2oo lapper oven i og købe dette fine et her 🙂
  https://ide.dk/borde-og-tilbehoer/sengebord/thais/hvid/1034926-5639287326

 48. Når man endelig har fundet drømmevitrinen og fået bakset den op på 4. sal, er det lidt kedeligt at finde ud af at den ikke rigtig passer så fint med den røde IKEA kommode der står ved siden af… SÅ vi er på udkig efter noget mere simpelt og lyst, og der er denne jo perfekt!! Krydser fingre og GOD JUL 🎅🏼🎅🏼

 49. Vi er lige flyttet fra 2 værelses lejlighed til hus og i den forbindelse kommer man nok unægteligt til at mangle er par ting og sager. Vi kunne enormt godt tænke os at udskifte vores lille spisebord med et større ét, hvor der er ordentlig plads til hele familien og besøgende gæster, og det er ikke en helt billig affære, så et tilskud ville være noget så kærkomment 😊 https://ide.dk/borde-og-tilbehoer/spisebord/connect/top-i-vokslakeret-egefiner/1036982-5639789834

 50. Da jeg lige er gået fra at leje et enkelt værelse til at flytte ind i en lækker 4-værelses lejlighed med to veninder, er vi i stor møbelmangel, g kunne denne lænestol gå fra at koste mig 1400 til 400 kroner, ville julemøbellykken da være gjort 🙂

 51. Jeg ønsker mig en wally! Hold da op den er for skøn! https://ide.dk/reoler-og-kommoder/stigereol/wally/hvid-lakeret/1019166-5637406527

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven