mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 4: En gaveidé til den kvalitetsbevidste mand

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Da jeg endnu engang blev spurgt om ikke jeg ville lave noget larm omkring Son of a Tailor, var jeg ikke et sekund i tvivl. Selvom herremode ikke er min spidskompetence og selvom den slags ikke rammer min blog mere end højest et par gange om året, så vil jeg rigtigt gerne slå et slag for Son of a Tailor, som er skræddersyede t-shirts til mænd. I overvældende god kvalitet, endda. Jeg gav en t-shirt til Thomas sidste år og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Han har skambrugt den, jeg har skamvasket den og den står stadig snorlige og lækkert – og fordi jeg selv har “designet” den, synes jeg naturligvis at den er blandt de mest klædelige t-shirts en mand kan iføre sig.

Der findes et væld af muligheder, men dét jeg i virkeligheden vil slå det største slag for i dag, er deres gaveæsker, som er nogle fine små æsker, i hvilken der ligger et gavekort til en t-shirt og et målebånd. Det føles og ser en lille smule feinschmecker-agtigt ud og jeg er vild med det. Især fordi en t-shirt – eller et gavebevis til én – ikke koster mere end 396.- inklusiv fri levering, som jeg altså synes er en fin pris, for et skræddersyet produkt i høj kvalitet, som ovenikøbet er 100% økologisk.  Og for at det ikke skal være løgn, så kan I lige nu med rabatkoden CB2016 spare 15% 🙂 I kan bestille et gavekort lige HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det behøver ikke være så svært at købe den perfekte gave til manden der har alt og jeg synes bestemt at disse t-shirts er et rigtigt godt bud på en skøn julegave til den kvalitetsbevidste mand.

Derfor gør det mig også virkeligt glad, at jeg i dag kan udlodde netop sådan et gavekort til en skræddersyet t-shirt fra Son of a Tailor til én af jer.


For at deltage i konkurrencen skal I bare lægge en kommentar herunder, hvor I skriver om I bedst kan lide en t-shirt med eller uden brystlomme, som er én af de mange ting, man selv bestemmer, når man bestiller t-shirten. Altså, med eller uden brystlomme?


Jeg annoncerer vinderen her i kommentarfeltet d.7.december.

Pøj pøj og rigtigt glædelig 4.december!

EDIT: Vinderen blev Lærke, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (401)

 1. Med brystlomme til min mand – men uden på en T-shirt til mig selv 🙂 og sikke et fedt koncept! Det er hermed noteret og husket 🙂

 2. Altså jeg vil helst se min mand uden trøje😉 men hvis han skal have en flot trøje på ville den være uden brystlomme😊

 3. Det ved jeg faktisk ikke, måske uden – det vigtigste er at den på smukkeste vis fremhæver den mand der er inden i den 🙂

 4. Jeg ville vælge med brystlomme😄 Ville give den til min søns far. Vi har været fra hinanden i knap et år, og skal holde jul sammen… han er klaet indbegrebet på manden der har alt😄

 5. Min mand kunne virkelig godt bruge noget skræddersyet, da han er så tynd at small tit er for stort 😓 Både han og jeg er fan af brystlomme som en fin detalje 😊

 6. Hvis jeg vinder, så skal min mand have en skræddersyet T-shirt. Og jeg er sikker på, at han vil vælge den uden brystlomme.
  Glædelig 2. advent.

 7. Jeg kan bedst lide dem uden brystlomme.

  Min kæreste har svært ved at finde t-shirt der passer ham i længden og samtidig ikke er for store. Det ville være perfekt at vinde en ekstra gave til ham

 8. Uden brystlomme, den bliver alligevel aldrig brugt (sagde den eneste praktiske celle i min krop) og hvis den bliver brugt ender det altid med en dum blækklat… 🙂

 9. Personligt er jeg hverken eller. Men min mand elsker brystlommen, da det fremhæver ham utroligt pænt – så sådan en skal det være 😊

 10. Jeg ved min mand, allerbedst kan lide t_shirts uden lomme 🙂 og det kan jeg faktisk også 😉 Han bruger oftest også t_shirts under skjorter, så holdbare og gode t-shirts er et must herhjemme 🙂

 11. Uden brystlomme. Hvis jeg er så heldig at vinde skal min søn Bo have gavekortet. Han sendte forøvrigt din hilsen til mig, da han var til reception i Andedammen. Rigtig sjov for gamle mor herovre i Westjylland at følge lidt med i Københavner livet 😊

 12. Min mand er en slave af t-shirts og jeg ville elske at give ham en helt særlig af slagsen. Den skal være UDEN brystlomme.

 13. Både jeg og min elskede kæreste er mest til uden lomme. Og nej ville elske at kunne give ham sådan et gavekort

 14. Min mand har ALT……undtagen sådan en lækker t-shift MED lomme fra Son Of A Tailor. Sådan en lækker sag vil jeg gerne se ham i her til jul 😍 Qnuz Mette

 15. Så fin en gave ide til min svoger der er umulig at finde (prisvenlige) gaver til…

  Jeg er tosset med t-shirts med lommer 🙂

 16. Jeg ønsker mig en uden lomme. Min mand hverken ryger eller går på jagt, så ddu behøves ikke😀 fedt koncept at få et gavekort til en special syet T-shirt.

 17. Jeg kan ikke rigtig vælge, haha. Synes det kommer an på t-shirten og personen der skal bære den. Men tror jeg vil vælge uden til min bror, som vil få gavekortet, hvis jeg er den heldige 🙂

 18. Hvis jeg fik muligheden for at give min dejlige mand sådan en fin gave, skulle den nok være uden brystlomme..

 19. Meget fin præmie! Egentlig gør det mig ikke så meget om den er der eller ej, men hvis jeg skal vælge, hælder jeg mest til t-shirts uden brystlomme.

 20. Jeg kan bedst lide dem uden brystlomme! Kunne godt se min skide dejlige kæreste i sådan en T-Shirt!
  Glædelig 2. Søndag i advent!

 21. Hej Cana.
  Jeg ville blive rigtig glad for at kunne give min mand en skræddersyet T-shirt UDEN brystlomme.
  Rigtig god søndag 🙂

 22. Min mand er ikke så glad for t-shirts, alene fordi han hurtigt føler at det viser “dunken” lidt for meget frem. Jeg tror dette her kunne være den perfekte løsning. Men så bliver det uden brystlomme 🙂

 23. Hej Cana 🙂 Jeg vil rigtig give min kæreste en skræddersyet T-shirt som en ekstra julegave – jeg er næsten 100% at han foretrækker UDEN brystlomme – det gør jeg i hvert fald 😉

 24. Jeg kan klart bedst lide uden brystlomme – og det sammen kan min kæreste. Jeg ville elske at kunne give ham en t-shirt i ordentlig kvalitet, og det lyder som om han ville se åndssvagt godt ud i en af de t-shirts 😉

 25. Jeg tror ikke rigtig jeg har nogen præference, og det samme gælder min bror som skulle være den heldige vinder. Men for god ordens skyld siger vi bare uden lommer:)

 26. Det er et sværere valg, end man skulle tro! Særligt fordi t-shirten jo ikke er til mig, men til min bror, så der er lidt gætteleg ind over. Men jeg går med uden lomme!

 27. Klart med lomme, det ser både smart ud, men så kan han ikke klage over hans briller altid er væk når han skal bruge dem 😉

 28. Jeg foretrækker uden brystlomme.
  Min kæreste vil blive vildt glad da han har svært ved at finde t-shirts der passer. Han er meget bred over skulderene men ikke en så lang overkrop. Det vil være skønt at forkæle ham med en t-shirt med de helt rigtige mål.

 29. Jeg foretrækker uden brystlomme. Uf jeg håber at jeg vinder den her, det vil være den perfekte gave til min kæreste! Og gøre det lidt lettere at købe julegaver på et SU budget.

 30. Jeg er til brystlomme. Men jeg har en mand, som ikke kan fordrage dem! Så det måtte jo nok blive uden 😉

 31. Uden brystlomme. Genial julegaveide. Ville elske at give den til min svoger som jeg har trukket i julegavetrækningen.

 32. Jeg ville virkelig gerne give sådan en til min lillebror. Han skal have sit første barn i starten af det nye år, og de ønsker sig derfor kun baby ting. Det kunne være så lækkert også at give ham noget kun til ham, og jeg er sikker på at den ville være super fin til ham UDEN en brystlomme.

 33. Med brystlomme, elsker små detaljer, og hvis den sidder rigtigt, er det ret pænt;-)

  Ville elske at forkæle min kæreste med sådan et gavekort, han har SÅ svært ved at finde t-shirts der passer!!

 34. Jeg synes det er flottest at T-shirten er uden brystlomme, og vil blive super glad for at kunne overraske min dejlige mand med denne gave;-)

 35. Uden brystlomme, jeg (og min mand) elsker helt simple t-shirts – og jeg har længe ville prøve Son of Tailor 😍

 36. Synes at begge dele kan være flot. Ved dog at min mand bedst kan lide med lommer, så det må være det rigtige svar her 😉

 37. Uden brystlomme. Min søn ville elske sådan én, idet han går vildt meget op i hvordan en t-shirt sidder på ham 😉

 38. Helt sikkert uden! Kan godt lige der helt simpelt. Er sikker på min kæreste vil være lykkelig for sådan en t-shirt! Så krydser fingre for at jeg er den heldige 🍀🎄🎁👍🏻

 39. Helt klart uden brystlomme, jeg synes en t-shirt er mere klassisk uden 🙂
  Min mand ville elske sådan en t-shirt 🙂

 40. Jeg kan bedst lide MED brystlomme, men de uden er nu også fint. Og det lille opsmøg på ærmerne synes jeg også er ret fint, Fin konkurrence 🙂

   1. Ihh, hvor dejligt! Den bliver min kæreste glad for. Nu får vi at se om han så vil have den MED eller UDEN lomme 🙂 Glædelig jul!

 41. Måske er det for sent at være med, men jeg vil alligevel sige at EJ hvor er det er godt koncept! Jeg havde ikke hørt om det før, og det er da en skide sjov idé.
  Jeg ville så tage uden brystlomme.

 42. Uden brystlomme, definitivt – en lomme vil distrahere, vild med tanken om en skræddersyet t-shirt -der vil min fremhæve min mands overkrop. Den “står bedst” uden lomme 🙂

 43. Jeg synes lommer kan bære rigtigt fint, men ville foretrække uden til min veltrænede mand. Så er man ligesom ikke i tvivl om hvad han gemmer på 😉

  /Lise

 44. Begge ville være flot til min mand, men hælder nok til uden lomme så jeg bedre kan se hans dejlige overkrop 🙂

 45. Kunne være fantastisk med en t-shirt uden brystlomme! Han bruger dem dagligt, og elsker nye specielle mærker! Krydser fingre 😉

 46. .. og lige netop den mand, bor jeg sammen med! Jeg krydser alt hvad der krydses kan 🙌🏻🎄✌🏼️
  .. er ret sikker på, den skal være med brystlomme 😉

 47. Jeg kan bedst lide en T-shirt uden lomme. Min søde kæreste og jeg, der begge studerer, har i år aftalt at gaverne maks må koste 150 kr. Den bedste gave til prisen vinder. Jeg har fundet ud af, hvor svært det kan være, at finde en vinder gave til de penge. At vinde her ville den perfekte mulighed for at ‘snyde’ og løbe med sejeren. Men hvem er det egentlig der vinder, hvis han bliver ejer af en lækker T-shirt? 🙈 Fingers crosed

 48. Min kæreste har t-shirts både med og uden lomme. Jeg vil dog gå efter en uden lomme, da den så også lettere kan bruges til pænere brug 🙂

 49. Min Kæreste er en rigtig T-shirt mand, og elsker at finde nye typer og snit. Denne gaveæske ville være virkelig at toppe den overfor ham- Mette is in the game as well !!!! Jeg ville elske at det var mig der fandt en nyfunden t-shirt kærlighed til ham !!! Jeg tænker uden brystlomme ville klæde ham bedst 🙂 Håber på at jeg kan overraske ham med denne nyhed på hans 40 års fødselsdag !!! <3

 50. Jeg kan rigtig godt lide med brystlomme i. Men har svært ved at finde t-shirts med brystlomme i min mands pasform. Så med denne udgave kan han få det lige som han ønsker. Og så endda syet lige til ham. Det er En god ide synes jeg.

 51. Hvis jeg vinder, skal præmien være en ekstra julegave under træet til min søde kæreste. Den skal være uden brystlomme :-))

 52. Ville elske at kunne give denne gave til min kæreste! Som jeg personligt synes ser allerbedst ud i tætsiddende t-shirts UDEN BRYSTLOMMER 🙂

 53. Jeg er sikker på, at min kæreste ville blive virkelig glad for sådan en gave og så synes jeg, han skal have en t-shirt med brystlomme ☺️

 54. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en t-shirt til min kæreste, ville jeg vælge en t-shirt MED brystlomme 😍

 55. Ej hvor lækker en gave.
  Min mand elsker gode tshirts og gerne med lommer, hvad han dog ikke altid propper deri 🙂
  Jule hilsner herfra 🙂

 56. Jeg ville nok foretrække uden brystlomme og det tror jeg faktisk også min mand ville hvis han kunne vælge. Jeg er lidt mere i tvivl om min bror og om gaven skulle gå til min mand eller min bror er endnu tvivlsomt 🙂 Men mon ikke det kunne løses hvis jeg var så heldig at vinde 😀 Gave ideen er hvertfald virkelig god!! 🙂

 57. Sikke en lækker gave 😊 Min mand foretrækker t-shirts uden lomme, da han ofte bruger dem under en trøje.

 58. Uuhh, hvor ville det bare være den perfekte gave til min MEGET kvalitetsbevidste og af og til MEGET kræsne mand! Men den her ville uden tvivl være den bedste gave under juletræet. Og når nu man selv kan være med i designet, så bestemmer jeg da gerne lige, at t-shirten skal være uden lomme ☺️

 59. Ville elske at forkæle min mand med denne fine gave. Jeg fortrækker med lomme hvis den bruges alene, hvilket den ville blive i den lækre kvalitet.

 60. Lækker lækker sag til min dejlige mand. Normalt bliver han lidt skuffet over et str tøj i gave, men med denne fine detalje som det nu starter ud med tror jeg faktisk han vil blive meget glad👍🏼 Det kunne være skønt at vinde en uden bryst lomme

 61. Tror min mand vil sige uden lomme. Han er meget konservativ og går kun i ensfarvede Samsø Samsø. De er også ganske pæne, men ville blive mega glad for lidt afveksling;)

 62. T-Shirt uden lomme, til en meget “det er så godt som umuligt at finde tøj der er ordentligt eller som bliver godkendt” mand 😬😊🍀

 63. Jeg er faktisk til begge dele.
  For mig er det mere afgørende at t-shirten har V-hals. 😊

  Men min kæreste er mest til t-shirts uden brystlomme.

 64. Jeg kan både lide med og uden, men min mand køber konsekvent uden. Ville elske at forkæle ham med en kvalitets T-shirt

 65. Ihhh 👏en sjov, anderledes og super god gaveidé.
  Jeg er mest til t-shirt UDEN lomme.👕
  🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

 66. Tak for at hjælpe mig med juegave indkøbet. Min 2 meter lange kæreste drmmer tit om skræddersyede t-shirts så han undgår mavebluser, og de er svære at få syet herhjemme. Han får et gavekort nu – til en t-shirt uden brystlomme 🙂

 67. helt klar uden – vil min lillebror synes, og det her er den PERFEKTE gave til ham, der ellers ingen ønsker har 🙂

 68. Helt sikkert med, nej uden, ej med… EJ DET ER SVÆRT AT BESLUTTE SIG 😁 Tror alligevel jeg ender på den med 😉

 69. At finde en gave, og specielt den helt rigtige en af slagsen er svært! Fedt med et godt forslag, og hvor kunne det være fedt at vinde en fin t-shirt uden brystlommen til den udkårne.

 70. Den perfekte gave til min mand, som er meget kvalitetsbevidst når det kommer til tøj.
  En t-shirt uden brystlomme ved jeg at han bedst kan lide 🙂

 71. Sikke en lækker kvalitetsvare – tror min kæreste helst vil have en uden brystlomme, da han gerne vil holde det helt simpelt – men ved nu at han ville blive glad uanset om det er med eller uden, da det vigtigste for ham er bæredytighed :).

 72. Har ofte tænkt på… bør du ikke skrive, at det er et sponsoreret indlæg ??
  Og føler du ikke ind imellem, at netop det gør nogle indlæg utroværdige ??

 73. Jeg har altid kæmpe problemer med at finde gaver til min (kommende) mand. MEN dette er en genial ide da han er utrolig kræsen og kvalitetsbevidst når det kommer til tøj 😀
  I forhold til brystlomme eller ej afhænger det meget af t-shirten, en enkelt t-shift bare med print er klassisk og holder altid men det kan være super cool med en brystlomme til den rigtige t-shift. Og dem har min kæreste ikke så mange af så det tror jeg næsten skal prøves 🙂

 74. Min mand er meget konservativ og er helt klart til tshirt uden lomme. Hvert år er en kamp for at finde gave til ham, så dette ville være perfekt til ham. Min man er meget kvalitetsbevidst og det gør det ikke nemmere at finde det rette. Son of Tailor er da smart. Håber jeg er den heldige.

 75. Helt klart uden, og min mand kunne så meget bruge den, da jeg er træt af at se ham i den forvaskede arbejds t-shirt😐

 76. Jeg er klart mest til uden brystlomme – både til mænd og kvinder faktisk. Synes bare det giver et mere clean look uden brystlomme 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven