mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas julekalender, låge 3: Behold dine gode relationer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Der kan ikke herske den store tvivl om, at julen er kærlighedens fest; det kalder vi den i hvert fald hele tiden. Alligevel tager jeg ofte mig selv i, i løbet af december at stoppe op midt i julegaveræset, æbleskiverne, småkagerne, klippe-klistre-aftalerne og de instagramvenlige juledekorationer og komme i tanker om, at alt det jeg gør så meget for skal være perfekt, i virkeligheden ikke har spor med kernen at gøre.

Kernen – i hvert fald for mig – er de mennesker jeg har omkring mig. Dem jeg holder af og dem jeg gerne vil pleje mit gode forhold til. Dem, som jeg af og til glemmer en lille smule i min higen efter den “perfekte” jul og dét gør mig eddermame ked af det at tænke på.

Derfor er jeg i år lykkelig for, at jeg har to Fuelboxes; én til at pleje den gode samtale med min mand og én til at pleje den gode samtale med mine veninder. Som jeg også skrev om HER, er en Fuelbox et samtaleredskab med 170 åbne spørgsmål inddelt i forskellige kategorier, som skal hjælpe med at få sat gang i den gode samtale, som i hvert fald for mig og de relationer jeg indgår i, virkelig virker! Det er super skægt og giver anledning til nogle samtaler og emner, som jeg i hvert fald har svært ved at forestille mig, ville kunne opstå uden en Fuelbox til hjælp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så vigtigt at vi husker hinanden og hvis man af og til – som jeg – har tendens til alligevel at glemme, så er en Fuelbox altså et fremragende redskab at kunne trække frem på en onsdag aften, for at pleje, bibevare og arbejde på det gode forhold, hvadenten det er til éns partner, veninder eller familie, på en både skæg og fuldstændigt uhøjtidelig måde.

Fuelbox får uden tvivl mine varmeste anbefalinger og jeg er simpelthen så glad for, at have fået lov til at udlodde en valgfri Fuelbox til én af jer, der læser med her hos mig. I kan se og læse mere om de forskellige boxe HER.


For at deltage i konkurrencen om en valgfri Fuelbox, skal I bare skrive hvilken box I ønsker jer.


Den heldige vinder udtrækkes allerede på mandag d.5.december.

Pøj pøj og rigtigt glædelig 3.december!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Anja Juul 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (409)

 1. Vi ønsker os hermed Fuelbox par.
  Som nygift par er jeg sikker på, at det er vigtigt at starte med en god og varieret kommunikation, tidligt i vores ægteskab 🙂

 2. Par udgaven.
  Vi rejser til sikkert skønne Færøerne til januar pga. Min mands arbejde og i den forbindelde tror jeg virkelig vi kan have gavn af en Fuelbox til at beholde kontakten, da livsomvæltningen er stor.

 3. Jeg ønsker mig “venskabs-boksen”, og håber at 2017 bliver året hvor min skønne veninder og jeg har tid at tage lidt væk fra mand, børn og hverdagstromme-rum og nyde den gode samtale med hinanden 💕

 4. hvis jeg er heldig at vinde, så skal det være den til samtalen med min mand 🙂 vi glemmer det nok, desværre, ind imellem

 5. Måske den til par ville kunne gøre en forskel for et mit forhold, hvor kommunikationen skal forbedres væsentligt hvis vi skal bestå…

 6. Den til venner, så jeg kan invitere mine bedste veninder over til hygge ☺️ Jeg købte den for par på din opfordring og den er rigtig god 😊

 7. Jeg ønsker mig den til par! Det med at huske, at se og lytte på hinanden kan vi godt blive bedre til herhjemme! Måske sådan en boks kunne være et godt redskab 😊❤

 8. Boxen for par lyder virkelig som en god hjælper, når vi glemmer at tale sammen i hverdagen! Min kæreste og jeg skal snart være forældre, og måske denne kan hjælpe os med at huske hinanden midt i al baby-lykken ❤️

 9. Det ville være så sjovt, at lave lidt anderledes i hverdagen og derfor kunne boxen for par, være rigtig sjov at bruge!

 10. En Fuelbox til par 😊 det vil være et godt afsæt til at tale om andet end vores skønne 5 mdr datter 😊

 11. Meget gerne for veninder – kunne være fedt at spille det når vi mødes – så udfordrende i disse tider at holde fast i de gode åbne samtaler når der meget nemt går ble og mælk og søvn i det hele. Og spillet ønsker jeg mig også ikke mindst af hensyn til min dejlige veninde der er single og som ikke ønsker børn og som vi ofte glemmer at tage hensyn til i vores kombinerede frustration og eufori over hustru-mor-livet ! Jeg krydser fingre for spillet og for venskaber !!

 12. Fuelbox til par 💑 Jeg er sikker på det ville være oplagt til en hyggelig aften med min kæreste, så vi kunne få talt en masse sammen om emner vi måske ikke kommer omkring i en travl hverdag 🙏🏻

 13. Jeg er egentlig ret vild med ideen om den til par, men eftersom jeg er så single som man overhovedet kan være, er det nok lige fremtidssikret nok 😉 Så jeg vil meget gerne have den til venner!

 14. Par-versionen kunne være rigtig sjov at prøve. Min mand og jeg har 20 (!!) års dag her i julen, og har stadig en masse at snakke om. Men det kunne være vildt sjovt at prøve at angribe samtalerne fra en ny og anderledes måde. Så jeg krydser fingre for jeg er den heldige😊

 15. Fuelbox for par!
  Vores liv har taget en drejning, og denne Fuelbox ville bestemt være en hjælp til at holde rette spor 🍀❤️

 16. Helt sikkert den for parforholdet, i en travl hverdag, kan man nemt glemme de gode samtaler (især med børn🙊)❤️

 17. Den til par ❤
  I en travl hverdag med børn, job og hvad der ellers hører med, kan man nemt glemme hinanden og, at få snakket. Altså sådan rigtigt snakket… om ting der ikke handler om regninger, værksted, indkøb og så videre…

 18. Jeg synes egentlig, at min kæreste og jeg er gode til at snakke sammen, men det kunne være sjovt at prøve denne boks, for at se om det sætter gang i nogle nye samtaler 🙂

 19. Min mand arbejder off-shore – og det er på mange måder absolut en udfordring for parforholdet og nærværet til hinanden! En fuelbox for par ville falde i rigtig god jord her hos os – og ville kunne gøre god nytte, når der skal samles op på hinanden, tiden hver for sig og de fælles drømme, som vi stadig deler efter mere end 20 år sammen. <3
  Glædelig 3. december fra mig 🙂

 20. Fuelbox for par.
  Tak det ville være skønt i en travl tid, det er alt for let at glemme hvorfor manden er “manden i mit liv”.

 21. Åh hvor er jeg glad for at den er med , den gad jeg helt oprigtigt virkelig godt vinde!

  Min mand og jeg blev gift da vi var 21 og 22 , nu er vi 27 og 28 , der er løbet meget vand igennem åen siden den dag vi drønede på rådhuset en tirsdag. Egen virksomhed som holder ham væk fra vores hjem 10-12 timer dagligt og nu en datter der holder mig beskæftiget på hjemmefronten. Jeg kan roligt sige at der er knap så meget kapow og dansen på bordene som dengang vi mødte hinanden. Vi er sku blevet voksne. Og det er altså lidt kedeligt engang imellem. Så ville ønske mig boxen til par , og få gang i nogle gode snakke som ikke omhandler lortebleer og pension, det ville være helt fantastisk..

  Kærlig hilsen Trine , Vejle

 22. Den til par 👏
  Jeg har faktisk i dag været kærester med min mand i 18 år og har en 2 årig, så nogle gange handler det bare mere om regninger, bleer og leverpostej end om parforhold

 23. Alle 3 ville falde i god jord – men den til venner står lidt stærkere end de andre, og kunne være fed at tage med til nytår, hvor jeg skal holde nytår med mine veninder, som er flyttet til udlandet.

 24. Det må være underholdning til nære venner, det ville være en dejlig fødselsdagsgave til mig idag 🎁

 25. Den til venner – uden tvivl!

  Den ville være helt perfekt til min dejlige tøseloge og til når jeg mødes med mine ældste – og bedste – veninder fra folkeskolen. Vi kender hinanden SÅ godt og så alligevel ikke, for hverdagen er så travl med børn (som vi har fået på meget forskellige tidspunkter), job (som er vidt forskellige verdener) og mænd (både dem af os der har en og dem, der har måtte slippe deres og jagter en ny, måske).
  Så…. når vi endelig mødes – og det sker alt for sjældent – er der så mange forhistorier at fortælle for at komme ajour og forstå Fx en bekymring, en veninde har, at det nogle gange virker uoverskueligt. Vi har brug for at lære hinanden at kende igen og vi har brug for at grine sammen 🙂

 26. Uden tvivl FuelBox for VENNER – er sikker på at det vil være værdifuld OGSÅ i andre sammenhænge, men i særdeleshed sammen med venner. <3

 27. Jeg vil gerne have den til par. Vi venter barn til sommer og det kunne da være dejligt at pleje vores forhold inden da 🙂

 28. Jeg ønsker mig den til par, da min mand og jeg er i fuld gang med projekt baby og tænker den kan være til gavn 😊

 29. Jeg vil også gerne have den til par. I halvandet år -siden vi fik vores datter – har min mand og jeg ikke haft alenetid på noget tidspunkt. Så nu føles det næsten som om, vi skal finde hinanden på ny.

 30. Jeg ønsker mig den til nære venner. Efter at mine 2 bedste veninder er kommet hjem efter at have boet i udlandet tænker jeg, at det ville være en oplagt mulighed at finde hinanden igen ved hjælp af dem 🙂

 31. Jeg gad godt vinde FuelBox til par 🙂 Jeg skal 14 dage på ferie med min søde kæreste og 6 mdr gamle datter i januar, og det er bestemt ikke til at kimse ad, men det er jo heller ikke nogen hemmelighed, at man med en lille ekstra passager kommer til at tilbringe meget tid på hotelværelset 😉 tænkte det kunne være super sjovt at prøve det her spil af de mange aftener efter min datter er puttet

 32. Fuelbox til familien vil være perfekt at vinde. Vi skal i sommerhus næste weekend med hele den sammenbragt familie og siden mine forældre gik fra hinanden, så er jeg aldrig rigtigt kommet nær de nye familiemedlemmer ☺. Dette kunne være en ideel måde at lære dem at kende.

 33. Jeg ønsker mig den til par, da jeg er i et forholdvis nyt forhold og er sikker på at dette vi kunne tømre os endnu mere sammen:)

 34. Par-boksen. Efter 10,5 års kontraktforhold og 3 børn må man ikke glemme den gode samtale. Selvom det virkelig kan være en udfordring nogle gange! 🙂

 35. Hmm! Begge kunne være virkelig fede at have. Det kunne være fedt at samle alle damerne og så gå i krig. Men jeg tror nu at jeg ønsker mig den til par, da jeg er spændt på om der er ting vi ikke har fået vendt med hinanden allerede – måske er der noget vi har glemt at spørge hinaden om?

 36. Jeg kunne godt tænke mig den til veninderne/ vennerne da det kunne være super hyggeligt til nytår som jo også er lige rundt om hjørnet! Boxen ville være en hjælp til mig som ikke snakker sprogene “Kemi/ Fysik”, “matematik”, “Politik” som min kæreste og vores fælles venner elsker at snakke om, måske det kan være en vej ind i en fælles samtale, hvor ingen bliver ekskluderet 🙂

 37. Fuel box for par ❤ Har snart 10 års dag og vi elsker at sidde og spille spil så det kunne være sjovt med et nyt.
  God jul til dig og dine kære

 38. Veninde-udgaven helt klart! Jeg har til tider svært ved at holde gang i en samtale, så her forestiller jeg mig, at Fuelbox kunne være den perfekte hjælp!

 39. Jeg ville meget gerne vinde Fuelboks for venner, Damien mand og jeg har et skønt vennepar, som vi ofte holder spilaftener med. Min veninde og jeg har kendt hinanden gennem snart 25 år og vi kunne sikkert godt få en rigtig god samtale ud SF det. 🎄❤️

 40. Jeg ønsker mig klar venneversionen, jeg tror, den vil være rigtig god til at få gang i nogle samtale med de dejlige nye venner jeg har fået mig, nu hvor jeg er flyttet til en helt ny by, uden at kende nogle:-)

 41. Jeg vil gerne prøve venne-versionen, har det hammer godt med min kæreste måske netop fordi vi har været lidt væk på vennefronten 🙂 med æbleskiver on the side og sådan en box ville det klart blive en hyggeligt søndag!

 42. I en travl hverdag med barn, job, handle ind osv, ville par boksen være helt perfekt, så man husker hinanden 😊😊

 43. Parversionen! Dén ville være fed at have til de halv kedelige hverdagsaftener, hvor man alligevel bare sumper i sofaen.

 44. Mega sjov ide. Det kunne min mand og jeg godt hygge os med over et glas vin 👌🏼 Så håber på parversionen 🍀

 45. Par versionen. Med tre børn kan det godt blive lidt leverpostej, vi kunne godt bruge lidt hjælp til at gøre samtalerne lidt sjovere 😄.

 46. Par!

  Vi har netop været over at hente juletræ og pyntet det her til eftermiddag! Med nu 2 små børn, er vi virkelig ved at få lavet vores egne traditioner! Det er fantastisk og elsker vores snakke omkring vores fremtid sammen 😄

 47. Jeg kunne godt tænke mig den til par. Uanset om forholdet skranter eller ej, så tror jeg vi alle (ikke fordi jeg er i et forhold med flere mennesker!) kunne tåle en god, dyb samtale om noget, vi aldrig havde drømt om at tale om. Det er oftest de samtaler, som jeg synes er de bedste med min kæreste.

 48. Åh mand- svært spørgsmål! For det kunne være SÅ hyggeligt med den til veninderne, og så er min kæreste ikke den store snakker. Med det i mente, vil en par-box nok være mit ønske, så han kan få åbnet munden 🙂

 49. Helt sikkert Fuelboxen for par. Måske jeg så kunne starte en samtale med min kæreste, som jeg ikke altid selv tør starte ud af det blå. Det er på en eller anden sjov måde meget mere legitimt når det er “kortet” der spørger 😂🙈😍

 50. Meget gerne den til veninder! Jeg har gode veninder, verdens bedste og vi ville få stor fornøjelse af dette spil, til trods for vi nærmest aldrig holder mund 😉

 51. Meget gerne den til par. Jeg har sådan ønsket mig den, siden du fortalte om den. Min kæreste og jeg, ville virkelig kunne bruge den til at få åbnet op. Jeg krydser hvad krydses kan 💪😉

 52. Uha, den til par kunne være sjov! – krydser alt der kan krydses, for at jeg vinder!

  Fortsat god weekend til dig og din herlige familie!

 53. Jeg ville ønske mig boxen til par. Og så ville det være skønt hvis familieudgaven kom på Dansk på et tidspunkt, det må jeg lige holde øje med ☺️

 54. Jeg vil meget gerne vinde fuelbox til par.
  Efter at ha læst om det hos dig, satte vi det på vores ønskeseddel til vores bryllup, men vi fik det desværre ikke.

 55. Helt bestemt parversionen👌🏻 Efter vores 2. barn trænger vi til at finde hinanden igen imellem lortebleer, søvnløse nætter og ny uddannelse😅

 56. Boksen til veninder ville være genial til når jeg ses med mine jyske veninder – hvilket sker alt for sjældent 😉

 57. Par boksen!! Vi venter en baby mere om 4 uger, så kunne være så fedt at forkæle ens forhold med nogle gode samtaler og vino!! :0)

 58. Sjovt, jeg var inde og lede efter det indlæg hvor du havde skrevet om denne boks for kort tid siden, da jeg ikke kunne huske hvad den hed. Dog uden held. Men ville jo være endnu bedre at vinde en par-boks 😀

 59. Det er simpelthen sådan en fin og god idé! Både den til parforholdet og den til venskabet. Jeg ville dog enormt gerne vinde parforholdsboksen til min kære søde kæreste og jeg selv. Måske er jeg heldig – og ellers er der heldigvis en anden der er 🙂 God aften og kh!

 60. Helt klart den til forholdet ❤️
  Vi blev forældre til en skøn skøn dreng sidste år og hold da op så kommer forholdet sku i anden række.
  Heldigvis er vi meget opmærksom på det og plejer det, men hverdagen og trætheden tager også bare ofte over ☺️
  Så jeg kan helt klart se os sidde med et glas vin og spillet en aften når bassemanden er puttet ❤️

 61. Fuelbox for par 💜 ønsker jeg mig, som en god anledning til partid med min mand (vi har 3 børn under 4år) 😘

 62. Kunne være lækkert at få fingrene i en Fuelbox til par. Et godt glas rødvin og gode samtaleemner må være den perfekte opskrift på en hyggelig aften 😊👍

 63. Kunne så godt tænke mig både den til venner og den for par jo 🙈 Men men… vil gerne ønske mig den til venner. Tror den kunne få taget hul på nogle af de ting man tit glemmer at tale om, som kunne være sjove at vide om hinanden. ☺️

 64. Den til par- tror det Ville rigtig godt til min mand og jeg! Hverdagen forsvinder ofte med gøremål og man får talt ordentlig sammen

 65. Fuelbox til par. Tænker det er den perfekte gave til nybagte forældre, der skal huske hinanden på også at være kærester ☺

 66. Jeg ville elske at vinde den til par. Men 3 små børn handler alt for mange af vores samtaler om søvn bleer og babymad 🙈

 67. Med en lille dreng på 5 måneder, handler de fleste samtaler om bleskift og babymad – når han er puttet og det endelig bliver “voksentid”, kan samtalerne endda svinge sig op til en samtale om, hvorvidt vi skal se et afsnit på Netflix – medmindre den ene af os er gået omkuld på sofaen 😂
  Derfor vil vi gerne vinde parboksen med nye indspark til vores voksentid 😊

 68. Fuelbox for par…
  Er ikke i et forhold nu, men tænker, at den kunne være lidt sjov at bruge på kommende date(s) 🙂

 69. Fuelbox for par. Har en kæreste, der ikke umiddelbart er meget for mere meningsfyldte samtaler, så dette er nok perfekt!

 70. Jeg ønsker mig, en fuelbox til parforholdet! Selvom vi har det skønt sammen, har vi det bare skønnere når vi også får snakket rigtig sammen- og tror på, at dette kunne være en virkelig sjov og hyggelig indgang til nye emner og samtaler ❤️

 71. Uh, det er svært at vælge hvilken.. Hmm tager den for par, det kunne være sjovt at se om der er samtaler mig og min kæreste endnu ikke har haft i de over 5 år vi har været sammen 😀

 72. Jeg ville elske at modtage en Fuelbox til par, så der var lidt krydderi til samtalerne på de mørke vinteraftener 🍷

 73. Jeg har allerede FuelBox Par – og jeg er vild med den. Derfor vil jeg meget gerne vinde FuelBox Venner ⭐️

 74. Den til par. Mest fordi jeg ikke er i et parforhold og tænker at gode åbne spørgsmål er et godt sted at starte når nu jeg skal finde ud af om jeg vil starte et nyt

 75. jeg kunne godt tænke mig boksen til veninder. Tænker det kunne være “underholdningen” til vores næste veninde hygge aften

 76. Jeg synes virkelig begge bokse lyder gode, men da jeg ikke har en mand i mit liv pt, giver venindeboksen vist mest mening.

 77. Parboksen 🙂

  Herhjemme kan det nogle gange føles som om, at vi har været alle emner igennem. Vi griner begge af det – for vi ved, at det ikke er sandt. Vi kan bare ikke komme på flere emner sådan helt spontant – og det er efterhånden blevet svært at svare på spørgsmålet: Fortæl mig noget, jeg ikke ved.

  Jeg vil derfor elske at udvide vores emner med flere uberørte emner, som vi måske slet ikke har tænkt over. Og efter dine varme anbefalinger, vil jeg supergerne prøve parboksen 🙂

 78. Ønsker mig parboksen, min mand og jeg har været gift i 7 år, og kender hinanden godt, men derfor kan vi stadig have meget gavn af noget nyt inspiration til nogle gode samtaler! 😊

 79. Tror den for par ville være en kærkommen lejlighed for min mand og jeg til at tale sammen istedet for at falde omkuld på sofaen, når der endelig er ro om aftenen!

 80. Klart den til parversionen. Flytter snart sammen med min kæreste, og for at sikre, der ikke går hverdag i forholdet, kunne det være rart at have til at hygge med!

 81. Jeg vil meget gerne vinde parboksen 😃 Min mand og jeg har været sammen i 20 år i modgang og medgang. Mon ikke vi kunne trænge til at blive støvet lidt af med ny samtaler 😃😎

 82. Den til venner!
  Har mange forskellige vennergrupper, her ville en fuelbox da være fantastisk! Selvfølgelig bedst i selskab med gode venner og en flaske vin😉

 83. Jeg ville elske at få den til par – nogle gange går der bare lidt hverdag i den, og så er det altså fantastisk at kunne gøre noget “anderledes” for at ruske lidt op i hinanden og få plejet forholdet😊

 84. Den til par ville være yderst kærkommen i en tid hvor det hele er temmelig svært herhjemme. Julen er en svær tid med overordentlig mange kompromis’er..

 85. Genialt fundet på — ønsker det til venner 🙂
  Håber du og dine kære har haft en glædelig anden advent 🙂

 86. Til par 🙂 Kunne ikke tænke mig noget bedre at tilbringe juleaften med. Børnene er ikke hjemme og vi skal sidde alene – dette er dog selvvalgt -)

 87. Jeg ønsker mig den til par. Selv om jeg har kendt min kæreste i 2 1/2 år, er der altid ting man ikke “husker” og snakke om. den box ville gøre underværker for os. ❤

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven