mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Julekalender, låge 22: En nytårskjole måske?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Meget nærliggende, nu hvor det efterhånden er ved at være sidste udkald med julegaverne, gemmer der sig bag dagens julekalenderlåge en lille sag som passer mindst ligeså godt til nytår, som den gør til jul. Det er en skøn kjole, Irisia, fra Storm & Marie, som altså er temmeligt oplagt at bruge til nytår, synes jeg. Den har nogle fine detaljer, lidt glimmer, lange ærmer, høj hals og den helt rigtige – dydig, men fræk – længde. Og så kan den simpelthen blive jeres, kan den!

I kan både købe den HER og så kan I sørme også være så heldige at vinde den lige her i dette indlæg. Jeg har nemlig fået den ære at udlodde en kjole magen til min egen, til én af jer, her i min lille julekalender.

Udover at være god til nytår, nylonstrømper og høje hæle, synes jeg også sagtens den kan gå til et par sorte jeans eller et par læderleggings med sneaks, hvis man gerne vil være lidt mere casual – i sin glimmerkjole 😉

For ligesom at komme i den rigtige nytårsstemning, fik jeg taget billederne herunder imens jeg sendte en kyssesnap afsted, præcis som jeg forestiller mig, at jeg kommer til at gøre når klokken er slået tolv på næste lørdag og jeg gerne vil sende lidt kærlighed til jer. Sassy, classy og en lille smule over the top – præcis som jeg godt kan lide det! Og ja, gu’ trækker jeg maven ind – og så er billederne forøvrigt også efterhånden nogle dage gamle, apropos den eksponentielle vægtkurve jeg nævnte HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak ja, model bliver jeg nok aldrig, men hovedsagen er jo også, at I kan få en fornemmelse af kjolen, ikke sandt?

Kjolen jeg har på, er en størrelse medium og jeg synes faktisk at den er en lille smule lille i størrelsen; eller altså, det synes jeg i hvert fald i ædru tilstand. Når snapsene flyder er jeg ganske overbevist om, at jeg synes den er helt, helt perfekt!


For at deltage i konkurrencen skal du bare skrive i hvilken størrelse du ønsker kjolen, som fås lige fra XS-XL


Jeg udnævner den heldige vinder her i kommentarfeltet allerede i morgen d.23.december.

Pøj pøj til jer alle og rigtigt glædelig 22.december!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Caroline, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (385)

 1. Det kunne være en smuk nytårskjole 😍 jeg bruger str XS, men måske S hvis du siger den er lille i størrelsen 😊

 2. Hvis jeg er den heldige julegris så xl tak…🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 3. Jeg tror faktisk, at en str L vil være nødvendig, når nu du skriver, at den er lidt lille. Også bare, så den ikke smutter fra lårkort til hulkort 😳

 4. Efter at have været gravid og født, så ville det da være skønt med sådan en lækker kjole! Det er ikke alt tøj der sidder lige godt 😉 så en str M ville da være dejligt ❤

 5. Hvis jeg bare havde dine læber, ville jeg absolut ikke have noget imod at bære rød læbestift. Til gengæld ville jeg absolut ikke have noget imod at bære kjolen. Som i slet slet ikke. Jeg gad tosse gerne have den i en størrelse XL, nu du siger den der lidt lille i størrelsen 🙂 god jul. Og godt nytår, må jeg vist også hellere få sagt i det her indlæg 😉

 6. Den er SÅ fin! Jeg ønsker mig en str s ! 😊 og tak fordi vi må følge med på din meget fine blog! Glædelig jul! 🌲❤

 7. Jeg er så heldig at være i mellem to størrelser, så jeg tænker at en Str. S bliver for lille…

  En str. M til mig tak 🙂

 8. Den perfekte nytårskjole, som jeg meget gerne vil vinde i en str. M <3 Iøvrigt så sidder den da meget bedre på dig, end den gør på modellen, hvor du linker til 🙂

 9. Den er SÅ fin! Jeg ønsker mig en str s!😊
  Tak fordi vi må følge med på din meget fine blog! Glædelig jul 🌲❤

 10. Hm, hvis den er lille i størrelsen må jeg nok hellere gå efter en xl. Det har været en lidt for god december 😉

 11. Wow du er jo så lækker i den kjole..jeg ønsker den i medium..den vil passe perfekt til det hotelophold jeg skal på med en sød fyr der godt ku blive min kæreste ❤

 12. Så fin en kjole! Og hvis du synes den er lille i M, så skal jeg da have en L så jeg også kan passe den efter jul 😂

 13. Oha ja tak. En størrelse L ønsker jeg mig.
  Jeg havde en så flot sølvkjole med høj hals fra sidste år, alligevel skulle jeg lige forsøge at sy om til en funky bluse med detaljer og sager (så jeg kunne bruge den oftere end kjolen). Det endte med et ret ucharmerende men til gengældt oformeligt resultat -så nu har jeg hverken kjoller ELLER bluse. Denne her kjole ville jo være det perfekte plaster på såret. Krydse krydse fingre!

 14. Ej! Jeg står jo lige netop og mangler en nytårskjole, og den der er jo perfekt! Den ville jeg elske at få i en størrelse S 😍

 15. Åååårh den er fin💗 Ville SÅ gerne vinde den i str Xl, har kæmpet mig ned i vægt (og så i december 😜) har vej endnu, men er sikker på denne kjole ville være så fin på mig, fordi jeg tør😉

 16. Den er fin! Vil gerne vinde den i L. Bevares den er ikke så nem at amme i, men mine gæster må få lov at se mit maveskind når jeg trækker op i kjolen 🙂

 17. Wow, den er bare fin! Glimmer kan man jo aldrig rigtig få for meget af <3 Jeg tror, at en strl. S ville være perfekt til mig 😀

 18. Jeg bruger str. M, og kunne vildt godt tænke mig sådan en kjole til vores festlige nytårsaften hjemme med venner og børn og 90’er disko lys:-)

 19. Den er da perfekt til nytårsaften! – om end mine poseringer er værre end dine 😉

  Hvis jeg vinder, så vil jeg gerne have den i en str. S.

 20. Haha, jeg er i præcis samme situation, da det er lykkedes mig at bevæge mig fra en str. S til en str. M i december måned, og nu fortryder den meget stramme nytårskjole jeg købte i oktober. Ønsker mig kjolen i str. m

 21. Hvis du siger, at den er lidt klein i det, så må det nok blive en large. Krydser fingre for lidt held, ellers må jeg jo selv finde spenderedragten frem – for den er virkelig fin dén kjole!

 22. Den ville jeg elske at have på til nytår, så ville tøjkrisen være afværget. Skulle jeg være så heldig at vinde, så må det godt være en str L som kommer min vej

 23. Str S.. Ville altså være skønt med noget fint, til når lillebror forhåbentlig snart finder vejen ud 😉 god jul

 24. Virkelig fin kjole 😍 elsker den har lange ærmer 👍👍 str. Medium hvis jeg er så heldig.
  Os, dine stiller er super flotte 😍😍

 25. Hold nu op, den er flot (og får man også dine ben med i præmien?)

  Rigtig glædelig 22. december.
  Hvis jeg er heldig, tror jeg også, at jeg ønsker mig den i en medium.

 26. Str. M ville være perfekt.
  Hvis jeg ser lige så smækker ud i kjolen som dig, bliver jeg da ret så lækker nytårsaften, hvis jeg vinder 😘😀

 27. Virkelig flot kjole! Og da jeg endnu ikke har købt tøj til nytår, ville det være så lækkert at vinde 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig, skulle det være en str. xl 🙂

 28. Åhh hvor er den super fin😍 Jeg ønsker mig den i str M og vil nyde at komme ud mine barselsoutfit🙈😂

 29. Kan man også vinde de lækre stænger 😍

  Ellers vil jeg bestemt blive uforskammet lykkelig i en str L og mine egne korte ben ✌🏻️

 30. Hvor er du skøn og strålende! Og de stænger dér altså. Du sælger i hvert fald kjolen godt 🙂

  Den gad jeg godt vinde i str. medium.

 31. Åh hvor er du herlig! Dejligt at læse en blog som er lige så menneskelig og nede på jorden som din 🙂 jeg ville gerne vinde den i XL 🙂

 32. God sen aften,

  meget flot sag, både du og kjolen:-)
  Jeg elsker sort med glimmer til nytåret, så krydser og håber.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven