mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 21: Koncertoplevelser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

De gode oplevelser; dem hvor vi både griner, græder, lytter og nyder, er blandt dem, der for alvor betyder noget, når man kigger på det store billede, tror jeg. Jeg husker selv tydeligt de gange jeg er blevet rørt af fremmede; der hvor jeg har følt mig set, taget om og underholdt af et vidtfremmed menneske, som har stået på en scene alt i mellem 1 og 100 meter fra mig. De oplevelser, hvor jeg har haft en hånd at holde i eller en skulder at tage om, som har været lige dér sammen med mig og som jeg,  med de gode oplevelser i bagagen, har fået et helt særligt forhold til. De rigtigt gode oplevelser, som jeg tror vi alle kender.

Sådan én har jeg simpelthen fået lov til at udlodde i dag – eller i hvert fald grundlaget for sådan en oplevelse, for det er naturligvis ganske givet, at en oplevelse også kræver, at man er åben for at modtage den.

Det er selvfølgelig to billetter til en koncert med min egen hr. Buttenschøn, Thomas, som står på højkant i dagens låge af min lille julekalender og jeg håber sådan, at jeg med denne gave, kan give én – eller to, hvis I inviterer nogen der også læser med her – af jer, en uforglemmelig oplevelse, som netop er dét jeg tror man, til rigtigt mange af Thomas’ koncerter, får med sig hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til de shows jeg ser mere end én gang i løbet af en tourné, har jeg masser af overskud til at betragte publikum og jeg har altså endnu ikke oplevet at der ikke var mindst én som græd. Nogle gange har det været af grin, imens det andre gange har været af følelsesmæssig empati, og begge dele, synes jeg, er lige fint. Det vidner om, at han altså kan noget, Thomas, når han optræder.

Han er en nærværende historiefortæller, med sans for timing og sjove anekdoter, som han kombinerer så fint med sine sange, der spænder fra glade kærlighedssange som Smukkere end Smuk, til eftertænksomme og samfundskritiske ballader som Skelbækgade og nårh ja, så synes jeg sådan helt egoistisk at alle sangene fra Canas Album er hans til dato mest fantastiske.

Selvom jeg har hørt alle hans sange utallige gange og selvom jeg kender de fleste af de historier han fortæller, så nyder jeg koncertoplevelsrne hver eneste gang. Jeg forbløffes, overvældes og inspireres og dét vil jeg fisenfus’me gerne give videre. Og så vil jeg, med et glimt i øjet, i samme åndedrag selvfølgelig gerne minde jer om, at koncertbilletter kan være en glimrende julegave – især hvis de gives sammen med en hånd at holde i 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men altså, én af jer, skal med en ledsager til koncert på min regning og det kræver ikke spor andet, end at I deltager i konkurrencen herunder.


For at deltage i konkurrencen om 2 koncertbilletter til én af Thomas’ ialt 25 forårskoncerter, skal du bare skrive en kommentar med, i hvilken by du gerne vil til koncert med Thomas. Den samlede plan over koncerterne kan ses HER


Vinderen udnævnes her i kommentarfeltet allerede i morgen d.22.december.

Pøj pøj til jer alle – og rigtigt glædelig 21.december!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Kirstine, som har fået direkte besked. Alle andre kan købe billetter via tourplanen HER 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (395)

 1. Man vinder aldrig, når man er den første, gør man? Men altså, hvis jeg skulle være så heldig vil jeg meget gerne til koncert i København.

 2. Jeg ville virkelig gerne til koncert i Herning. Vil medbringe en veninde som ikke er helt overbevist om Thomas endnu, men som helt sikkert kan blive det!

 3. Skøn konkurrence – Buttenschön er soundtracket til min kærestes og mit forhold nummer 2. (Var efterskole-kæreste og
  Holdet liiiiige 10års pause)
  Ville elske at invitere ham med til horsens – 1 måned før vores bryllup…

 4. Jeg ville nyde at se ham optræde igen (Så ham på kløften festival for nogle år siden, men fik ikke mulighed for rigtig at høre ham desværre)

  Jeg ville gerne se ham optræde I Bremen Teater og jeg ville invitere kæresten med, da vi kan fejre vores 23’ende månedsdag den dag (Havde været perfekt med 2 års dag, en mdr efter 😉 )

 5. Ville være en fantastisk ekstra gave til min kæreste, vi trænger til kærestehygge. Gerne den i Aalborg.

 6. Så ville jeg vælge København V 😊 (Du kan hilse ham og sige, at Bornholm også ville være et godt sted at holde) 👍

 7. Ville elske at tage min kæreste med den 1/4 til koncerten i Aarhus – stikke af forældre rollen og nyde hinanden og ikke mindst musikken.
  Glædelig jul 🎄❤🎅🏼😻

 8. Åh, det gad jeg så godt! Min veninde og jeg var til koncert med din kære mand for alt for mange år siden, og jeg vil elske at invitere hende med igen! Det vil jeg gerne gøre i Horsens 🙂

 9. Århus, Musikhuset. Jeg ville elske at kunne invitere min dejlige mand ud og høre noget god musik. Det er tiltrængt med 2 små poder i huset 😊

 10. Jeg ønsker mig billetter til showet i Roskilde.🎉 For en gangs skyld tror jeg faktisk, at jeg vil invitere min storebror med! Det var ham der introducerede mig for Thomas’ musik, og tog mig med til en intimkoncert i København, engang for mange år siden.😉 Jeg tror stadig, at jeg har et CD cover med autograf på, liggende et sted..

 11. I Sønderborg🍀 Ville elske at kunne give en billet til en veninde som er fuldkommen vild med Thomas’ sange.

 12. Åh det ville jo fantastisk at opleve din Thomas i Ebeltoft d. 31. marts 😉 sammen med min skønne veninde 😉 Glædelig jul dig og dine kære Canal 😍 Tak for dine sjove og super gode blogs 😉 vil aldrig glemme mit møde med dig til VMD 💖

 13. Jeg ønsker mig billetter til koncerten i Odense sammen med min søde mand. Jeg hørte Thomas i morgen TV da “fantastiske mandag” udkom, og jeg skyndte mig at købe CD’en, og kunne den efter et par dage både forfra og bagfra. 🙂

 14. Jeg vil helt sikkert invitere min kusine Pernille Kirkvåg med til Thomas koncert i Glumsø da Thomas i sidste måned var i Slagelse og overraske Pernille med den sang han har skrevet til hende.
  Vi ville nyde endnu en aften med Thomas sange 🙏🏼😍💃🏻🎼

 15. Min kæreste og jeg er normalt gode til at rejse rundt og se Thomas over det meste af landet, men økonomien rækker ikke rigtig til denne tour, så det ville være rigtig fedt at vinde billetter til Aarhus 🙂

 16. Elsker hans sange, især Canas album! Det ku være så fedt at opleve ham live for første gang i Horsens.

 17. Ih den oplevelse må jeg bare vinde og dele med min mand ! Vi oplevede begge Thomas til en intim koncert i Bregninge kirke sidste år . Det var en af de gange , hvor min mand tog med for min skyl… mente ikke det var noget for ham ! Men – det var det ! Vi havde den mest fantastiske oplevelse og min mand grinede og måtte indrømme – “det var pisse godt” 👍Så nu vil det være så fedt at genopleve hr buttenshøn i enten Roskilde, København eller Holbæk .. krydser alt hvad jeg har 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 18. Jeg ville invitere min mand med – det ville bare være SÅ godt at komme ud og høre Thomas spille i enten Hillerød eller København. Mine fingre og tæer er krydset!😉🍀 Glædelig jul til jer!🎄

 19. Odense sammen med min ældste datter, vi elsker teksterne og melodierne, som er så nærværende og velskrevne <3

 20. Thomas kom ind immun musikverden på en spotfestival tilbage i starten af 0’erne. En mand der kan kalde alle kvinder kællinger med et smil og en charme der fik alle kvinderne til sukke og smågrine i Aros.
  Jeg er så heldig, at jeg har fundet en mand, der kan det samme 💕og selvfølgelig vil jeg dele en koncert sammen med ham og hvor ellers henne end i Smilets by hvor jeg først hørte Thomas…

 21. Jeg vil rigtig gerne have fornøjelsen af at nyde endnu en koncert med fantastisk musik i Hillerød, med min søde veninde ❤

 22. Årh det ville da være verdens bedste julegave!!!
  Har slet ikke tal på hvor mange gange at jeg har sagt til min mand at jeg gerne vil opleve en koncert med Thomas 😍
  (Min mand er vidst ikke helt skarp på “hint til gaveideer” 😉

  Jeg ville elske at vinde billetter til Tim Hallen, da det kun er 20min væk hjenmefra, og så kan vores dejlige søn på 1 år blive passet hjemme hos os selv af mormor og morfar ❤

 23. Jeg ønsker at vinde to billetter til Fredericia 👍 Han er en fantastisk musiker og hans koncerter er så fede!! Har været heldig at være afsted til en par stykker, top godt😉👍

 24. Har været inde og se flere af hans koncerter med min veninde, ville dog smadder gerne dele oplevelsen med min mand, da Thomas’ musik bringer en tættere sammen ❤ hvis jeg vandt skulle det være i Kbh😊

 25. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne komme til at opleve Thomas ‘in action’, da jeg desværre aldrig har haft muligheden for dette. Herning vil være mit foretrukne sted, og jeg skal have en dejlig veninde med <3 glædelig jul, Butten-familie!

 26. Varde lægger lige til højrebenet, men jeg ved jo han er værd at køre efter, så det kunne snildt være en af de andre steder også 😍💂🏽 (den sidste er emojien der ligner Thomas mest 😉)

 27. hvor ville det være en lækker og skøn gevinst at vinde <3
  Jeg mangler at få en koncertoplevelse med i min genoptræning, at min nye hørelse, jeg er ci opereret 😉 også lige med Thomas <3
  Hvis jeg er heldig at vinde, vælger jeg Varde, evt Ribe (bor i Esbjerg) og vil have min mand med 🙂

 28. Min søster og jeg elsker alt Thomas’ musik!! Husker tydeligt da vi så hans musik video med “fantastiske mandag” i Boogie for første gang og vi var solgt! Siden har vi grint, grædt, danset, krammet, skrålet og festet en hel masse til hans musik! Vi har alle hans CD’er og skal vi rigtig hygge er det hans musik som bliver sat på. Min søster er endelig flyttet til Århus hvor jeg selv har boet de sidste 6 år – jeg ville elske at kunne tage hende med til en koncert i Århus og vække gamle minder 💕

 29. Roskilde! Ville elske at overraske min søde mand, der har passet så godt på både mig og vores børn, den seneste tid, hvor jeg har været sygemeldt. Marts er en hektisk måned for os med al for meget arbejde så at allerede nu få lidt kærestetid i kalenderen ville gøre det lidt lettere overskueligt. 🙏🍀

 30. Køge.. jeg husker tydeligt smukkere end smuk og andre af de gode sange. Ville nyde en aften i Thomas selskab 😃

 31. Om jeg vinder koncert billetter til Randers, København V eller Århus er for mig lige godt, jeg har mennesker jeg kan holde i hånd, grine og græde med alle steder.. Så heldig er jeg nemlig! Jeg vil blot være taknemmelig 🙂 Glædelig jul dig dig og dine kære søde Cana!

 32. Det ville da være fedt med en sidste koncertoplevelsei et stykke tid i Fredericia inden den står på baby i starten af juni😊

 33. Uuuhhh, skulle lykkens gudinde smile til mig, ville jeg elske at se og høre din husbond i København 😍

 34. Jeg har set Thomas på Uldum Højskole (i 2006!), i København og i Flensborg. Det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Nu kan jeg se, at han (som længe ventet!) kommer til Tønder i foråret 🙃. Jeg ville elske at tage min mand med ind og høre ham den 13. marts. Jeg krydser fingre og håber at høre fra dig..

 35. En tur på Sønderborghus, ville ikke være af vejen. Ville være skønt at invitere mine piger med ☺
  Mojn og Glædelig jul 🎄🎅

 36. Det ville være så fedt at kunne hygge med min mand ❤ vi har ikke været på date i lange tider så vi trænger til alenetid sammen! Odense ku være et bud. Glædelig jul 🎄🎄🎄

 37. Hillerød 🙂
  Da jeg mødte min kæreste for 10 år siden inviterede han mig med ud og køre en tur. Lyden af “fanatiske mandag” spillede igen og igen, og jeg syntes egenligt at musikken var lidt underlig – men jo mere vi hørte den (for den spillede altså til alt – opvasken, køreturen, fredag inden der kom gæster, og når han lavede morgenmad til mig) som kom jeg altså til at elske det. Vi har oplevet Thomas i Hillerød en gang før, og det ville jeg elske at opleve sammen med min kæreste igen ♡ … Iøvrigt spiller alle albums stadig herhjemme når jeg ordner hus og hygger med min søn – og jeg elsker stadig når min kæreste synger med på fantastiske mandag og alle de andre! 🙂

 38. Jeg vil rigtig gerne til koncert på Bremen teater med min søde veninde, som er mindst så pjattet med Thomas B som jeg er 😊

 39. Yaay, min søster og jeg ville ELSKE at komme ind og se Thomas i Århus. Der er stadig ikke noget bedre end en lang køretur hvor vi kan skråle med på både de nye og de gamle sange! Det er noget af det jeg tænker på og får bobler i maven af! <3

 40. I Herning – så vil jeg invitere min mor med, som ikke endnu har haft glæden af at høre Thomas live, men kun har hørt, hvor meget optur vi andre har haft efter en koncert 🍀🍀

 41. Jeg var en af de heldige der var til jubilæumskoncerten i september sammen med to skønne veninder fra gymnasietiden og det var mildest talt en fantastisk aften 🎉❤️ Nu har jeg været så heldig at få to billetter i fødselsdagsgave til hans koncert i Aalborg, men vi er jo tre damer, så det ville være så fedt at få fat i den sidste billet og forære den sidste væk til en der er mindst ligeså tosset med din mands musik, som vi er 👏🏻

 42. I Ribe – og så skulle jeg afsted m min mand. Vi trænger i den grad til en god aften sammen efter en rigtig hård tid❤

 43. Jeg vil gerne høre Thomas igen i Odense denne gang her. Sidst i Assens var super hyggeligt, sjovt og spændende. En fantastisk fortæller og sanger. God jul

 44. Jeg vil suuuuper gerne i Aarhus 🙂 Var til Thomas’ 10-års jubilæum for Fantastiske Mandag, og hvor kan man da ikke få nok :))

 45. Jeg vil med glæde vinde billetter til Thomas koncert i Horsens i maj 🙂 jeg vil tage min kæreste med, som endnu ikke har oplevet den fantastiske oplevelse det er at være til koncert med ham. Kunne være en fantastik med en ekstra julegave til os 🙂 .. hihi .. dejlig blog Cana <3

 46. Jeg vil rigtig gerne vinde billetter til koncerten i København sammen med min veninde Louise. Vi har fulgt Thomas lige siden hans aller første koncert på Onkel Dannys plads😀

 47. Sikke en dejlig præmie 😍 Jeg vil rigtig gerne vinde billetter til Viborg hvor jeg så kunne invitere min gode veninde med. Vi trænger til at komme ud uden vores børn 😄

 48. Jeg vil gerne vinde billetter til koncerten i Fredericia og jeg ville tage min skønne veninde Amaya med, da vi begge elsker både at høre og synge hans sange!! <3 <3

 49. jeg ville elske at komme til buttenschøn koncert😍 har altid været stor fan! jeg vil gerne se hans koncert i københavn i april måned☺️🎄🎅🏼

 50. Jeg ville sende min veninde til koncert i KBH. Vi så hans Fantastiske mandag koncert sammen og er sikker på hun gerne vil med igen 😀

 51. Hvis jeg skulle være heldig og vinde.
  Vil jeg tage min datter med.❤
  Roskilde vil passe bedst.
  Har endnu ikke set Thomas live, men følger ham på Facebook. 😉

 52. Åh, jeg vil SÅ gerne til koncert i Aalborg! Jeg har været fan af Thomas siden “Præsident i USA” og det er slet ikke til at forstå, at jeg har lyttet til hans musik så længe!

 53. Jeg ville elske at tage min mand med til koncert i Vordingborg! Vi nyder begge to Thomas’ måde at være på ved en koncert og ville elske endnu en fantastisk oplevelse.. Og så passer det lige med at vi kan nå det inden jeg skal føde vores 2. Datter❤️

 54. København 🙂 Så ham for 8-10 år siden i Ama’r Bio, og det var både sjovt og rørende, som du også nævner. Husker det stadig med glæde, og det kunne være sååå fedt at genopleve!

 55. Jeg vil tage min skønne mand under armen og gå til koncert i silkeborg – det kan kun blive en virkelig romantisk aften i selskab med to af verdens bedste mænd!

 56. I Aalborg! Ville invitere min storesøster, da jeg helt pjattede med hans musik da jeg var yngre og stadig er det! Min søster har dog stadig tilgode at høre ham, og den oplevelse synes jeg hun skal have!

 57. Holbæk ! Så Thomas første gang for mange år siden, hvor han var opvarmning for Thomas Helmig i Holbæk. Jeg troede han var gået forkert og var ret tvivlende, indtil han charmerende jokede, at han også hed Thomas. Det var en super oplevelse og sjovt nok husker jeg den og ikke hovednavnet……….

 58. Jeg ville så gerne have æren af en koncert med Thomas, mit store forbillede . Oplevelsen skulle deles sammen med min kæreste . ☘️☺️

 59. Et kæmpe ønske ar vinde billetter til koncerten i Hillerød. ❤️ Har lige fra det første album elsket Thomas musik.. Og endelig spiller han i min by wauw …. God jul til dig og dine

 60. Jeg vil så gerne høre Thomas live. Vil inviterer min mor med, hvis jeg er så heldig at vinde 😀 Meget gerne i Horbelev.

 61. Musikhuset i Århus, det ville være den perfekte gave til min veninde, som fylder 20 her i december ❤

 62. Hvis jeg skulle være den heldige vinder af billetter til hans show i Århus, vil jeg invitere min savnede folkeskoleveninde med. Det var nemlig hende, som jeg delte min allerførste Thomas Buttenschøn koncert med i tidernes morgen 😍 Sikke en genoplevelse det kunne være: sød musik og lækkert selvskab! 👌🏼

 63. Vil rigtig gerne se Thomas optræde i Århus 👍😊. Det vil være den 20. koncert og alle koncerterne jeg har været til, har været fantastiske 😊❤️.

 64. Eeeej, jeg vil så gerne hive min Tinder-flirt med til Thomas’ koncert. Her i sidste uge spillede han ‘Hysterisk’ for mig og sagde, at den mindede ham om mig. Hysterisk eller ej, så blev jeg bare viiirkelig glad 🙂

 65. I Horsens, vil rigtg gerne se Thomas, og en intim koncert som den på Cafe Gran i Horsens ville da være genial😊

 66. Synes virkelig det er en super julekalender du laver Cana!! 😊👍
  Vil gerne vinde billetter til koncert i København 😍

 67. I køge- min kæreste og jeg skal giftes dagen efter Thomas spiller i køge så det ville være helt perfekt at se ham aften inden ❤❤

 68. Ih ville så gerne vinde billetter til Horsens. Så ville jeg invitere en veninde med. Har været til én af Thomas’ og drt var fantastisk. Og ja som du skriver han fortale på en fantastisk måde, så en kinder bagefter gjorde helt ondt. Og fantastisk musik.
  Kh Trine

 69. I Aalborg!
  Har set hans koncerter de sidste 2 år han har optrådt der, og det er ligesom blevet tradition for mig og min kæreste.. ‘Vores sang’ er også en af hans 😉

 70. I Randers, for der bor børnenes bedsteforældre og så kan se hygge med børnene, mens min mand og jeg fletter fingre ❤️

 71. Jeg har været fan af dejlige Thomas siden jeg var 7 år gammel. Jeg bor på Bornholm så jeg ville meget gerne til koncert med Thomas i København V, da jeg skal med en del transport fra Bornholm ☺🎄 Perfekt kalendergave, Cana! ❤

 72. Det skal være billetter til hans første koncert i Tim, sammen med min kæreste, Lasse, der er født og opvokset i Tim og hvortil jeg flyttede fra Amager for 5 år siden!
  Jeg tror netop at hr. Buttenschøn var en af de eneste årsager til at jeg kunne overtale ham til at se vildt med dans, gang på gang, af den simple årsag at han gav programmet en god mængde skøn energi og vi vil med garanti begge nyde at se han spille både de velkendte og mindre kendte sange i Tim, og ikke mindst høre hans historier!
  DET ville være en dejlig julegave!

 73. Jeg ville elske at komme til Buttenschøn koncert med min dejlige veninde Nana 😍 Vi var til jubilæumskomcerten i Amager Bio tidligere på året og havde lige præcis en sådan oplevelse som det du beskriver. Vi sang og dansede, grinede og græd og din mands musik betyder utrolig meget for både min veninde og jeg. Kort sagt har hans musik været Soundtracket til vores venskab siden vi mødte hinanden tilbage i ’09!

 74. Det ku Være super skønt at kunne overraske min mand med sådan en julegave/fødselsdags gave ind til Bremen d. 22/4-17 da min mand har fødselsdag den dag ❤

 75. Aalborg kultur og kongres center. Jeg vil elske at kunne overraske min veninde med disse billetter, da vi har fulgt Thomas i 10 år, og alle hans sange, på en eller anden måde er ørehænger:)

 76. I Bremen teater 😍 Var til jubilæumsshow i Amager Bio i efteråret og det var SÅ dejlig en oplevelse – flere af dem, tak! ❤️

 77. Ville være så fedt at vinde de to billetter her til mig og min mand, til når Thomas spiller i Sønderborg 😍

 78. Jeg ville elske at vinde til koncerten i Aalborg, også ville jeg tage min veninde med, så vi sammen kunne rejse tilbage i alle vores gymnasie minder hvor Thomas var soundtracket til de fleste af vores fælles oplevelser!

 79. Jeg mangler at købe en sidste julegave til min kæreste, det ville da ikke være andet end perfekt hvis det kunne blive en koncertoplevelse sammen i Randers. Jeg krydser mine fingre og ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul 🙂

 80. Jeg vil invitere min dejlige veninde med, hun er lige nu i Argentina. Det kunne være en dejlig overraskelse at invitere hende med, da hun introducerede mig for din mands herlige musik for en del år tilbage😍🙏🏼🍀 Vi vil gerne til koncerten i Randers!

 81. Åh en skøn præmie. Jeg ville invitere med kæreste med, da han har en ide om at koncerter ikke lige er ham… så kunne jeg fandme vise ham at det må være løgn😉
  København ville være at foretrække, men Hillerød ville også være fint da vi begge oprindeligt er derfra😊

 82. Fantastisk konkurrence!!
  Min søster og jeg har været vilde med Thomas’ musik så længe jeg kan huske, så selvfølgelig skal søs med 😊
  Det er desværre lidt for længe siden vi har været til hans koncert, men hvis vi var de heldige vindere skulle det være i Odense 😃🙏
  Tak for en god blog Cana

 83. Jeg har allerede “brugt” din mand som mandelgave. Det ville være så fedt at vinde to ekstra billetter, så kan nemlig alle voksne fra juleaften komme til koncert ❤️🎄 Glædelig jul.

 84. København V – Bremen teater! Har altid elsket Thomas siden jeg var helt lille, var inde og se han 10års jubilæums koncert på min 18års fødselsdag og det var den bedste oplevelse nogensinde!

 85. Hillerød!!! 🙂 Ville være så fantastisk at kunne invitere kæresten til en fantastisk aften med et stort idol.

 86. Jeg ville elske at komme til koncerten i Horsens med min kæreste – som stadig har tilgode at opleve din gode mand live.

 87. Helt klart i Holbæk sammen med min mor. Uanset om vi vinder billetter eller ej. Det er efterhånden blevet lidt af en tradition at se Thomas optræde mindst en gang om året. De bedste koncerter for min mor har dog været når hun har mødt dig. Hun bliver helt teenager starstruck og så er du bare det sødeste menneske. Tusind tak for det. jeg er så glad for den måde du tager i mod ikke mindst alle men især os som kan gøre min mor så glad. ❤

 88. Jeg ville tage min enormt følsomme husbond med, jeg har endnu ikke haft muligheden for at tage ham med til noget pga dum dum sygdom. Men nu har vi muligheden som nygifte at tage hinanden i hænderne få nogle oplevelser de liver som mand og kone i 6 måneder næsten kun har handlet om sygdom. Jeg vil selvfølgelig tage ham med til koncert på Sønderborghus <3
  Held og lykke til alle andre i dette forum, og glædelig jul. 🙂

 89. Åhhhhh i Odense selvfølgelig!! Var en SÅ sindssygt god koncert sidste gang at det ville jeg rigtig gerne igen 😍😍😍Og så ville jeg tage min veninde Maja med, som også er stor fan 😁

 90. Åh hvor vil jeg gerne vinde!
  Ville nok ikke få lov til at slippe for at “slæbe” min datter med (hun bliver 18 år lillejuleaften) og hun er monster Thomas elsker – ligesom mig (som i øvrigt bliver lyvogtredive d 27.) 😊
  Om jeg vinder eller ikke – så tak for muligheden for at vinde og rigtig glædelig jul 😊

 91. København!!! Det ville jeg så gerne! Den sidste koncert jeg så med Thomas, var så sjov og fin og festlig!
  Jeg ville tage min veninde Nanna med. Vores forhold (ja undskyld) til Thomas Buttenschön går helt tilbage til Køter-albummet, og vi satte det på HVER gang vi skulle vaske op. Og så skrålede vi ellers bare med 😂

 92. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg gerne genopleve Thomas på Bremen.
  Var tidligere på året så heldig at Thomas var underholdningen til et arrangement på mit job, en super fantastisk oplevelse😊

 93. Jeg ville elske at tage min mand Thomas med til koncert – også selvom vi har fulgt din Thomas siden 2008 og set/mødt/hørt ham117 gange. Han er så dygtig, sjov, musikalsk og samtidig et yderst empatisk menneske, som har betydet utrolig meget for vores familie i en meget svær tid med sine glade og følelsesladede sange.

 94. Horsens. 🙂
  Jeg har altid været en stor fan af Thomas’ tekster og melodier, og det vil være fantastisk at kunne invitere min søster med til hans koncert.

 95. Jeg vil gerne vinde til KØGE… jeg var så heldig at være med til den sidste koncert i Køge og det var simpelthen den smukkeste smukkeste oplevelse, så intimt og lækkert.. den oplevelse vil jeg meget gerne dele med min søde mor hvis jeg skulle være så heldig at vinde….

 96. Odense, ville simpelthen være helt pragtfuldt for mig. Jeg er pt en ung mand, som ikke har mange gode dage på sin samvittighed her der sidste lange stykke tid, og glæden for at have muligheden for at høre Thomas’ pragtfulde stemme, ville være en helt unikt fødselsdags gave. Drømmen og lysten til at høre Thomas live være helt specielt, da jeg har ønsket mig det længe,dog ikke haft muligheden, overskuddet eller modet til det.
  Hvis jeg skulle være så uheldig at vinde, mange gange tillykke til den heldige af os, nyd det!

 97. Uhh de billetter gad jeg godt vinde til København 👏 Din mand har en pragtfuld stemme og ro. Fede sange, som for en til at blive glad og nogle gange tænke lidt over livet 😃

 98. Jeg vil gerne vinde til Kbh eller til Silkeborg – så kan jeg tage min mand med på date, og lade bedstemor passe børn enten hos os, eller hos sig selv❤️❤️❤️

 99. Vil rigtig gerne opleve din fantastiske mand i Aalborg! Havde fornøjelsen af hans gratis koncert i Studenterhuset for lidt tid siden, og han satte virkelig nogle tanker i gang, selvom det var et meget kort tidsrum! Han er simpelthen så inspirerende og dygtig en musiker, som jeg gerne vil til koncert med igen 👏🏼

 100. Jeg vil virkelig gerne invitere min skønne veninde i København med til koncert på Bremen Teater d. 22 april. Det er jeg sikker på bliver en mindeværdig aften!

 101. Det ku lige være den fedeste julegave. Jeg vil tage en god veninde med, og København vil passe os så fint. Ses vi i Bremen?

 102. Jeg ville elske at vinde de to billetter til Bremen teater den 22/4-17. Så vil min veninde og jeg få vores 3. koncert sammen til det mest fantatiske musik 🙂

 103. Har aldrig hørt hr. Buttenschøn live og jeg vil være mere end glad i låget og beæret, hvis jeg ku blive den heldige vinder. Vil tage min kære mand med.
  Glædelig jul til alle 💞

 104. Jeg ville gerne til koncert i Roskilde med min dejlige kæreste. På det tidspunkt vil vi forhåbentlig kunne fejre, at det er lykkedes os at blive gravide <3

 105. I Sønderborg der hørte jeg ham også for første gang😊 Og oplevelsen skal selfølig deles med min kæreste❤️

 106. Det ville være fantastisk at kunne give min veninde Dorte den oplevelse i Horsens, da hun har kendt Thomas siden han begyndte at komme i hendes søsters hjem som barn 😍

 107. Kære Cana
  Vil rigtig gerne se koncerten på Bremen i Kbh V. Hvis jeg vinder vil jeg tage min mand med og fejre kærligheden i en travl hverdag med job, børn og uddannelse.

 108. Åh jeg ville så gerne afsted sidste år da Thomas spillede i Odense på Dexter, men jeg havde termin præcis den dag (7 maj) jeg fødte den 5 maj mit 3 barn på Odense sygehus til lyden af Thomas musik😃👍 det fik mig igennem veerne 👏👍 jeg ville dele oplevelsen med min mand og gerne i Odense 👍😃🍀❤️

 109. Køge- Har haft fornøjelsen af at se din dygtige og dejlig skøre mand tidligere. Det kunne sagtens tåle en gentagelse.

 110. Det føles som 100 år siden jeg sidst så Thomas live! Enten 1. april i Aarhus eller 22. april i København. Der er noget studietur lige der omkring, så jeg e lidt usikker på dato. Studere i Aarhus og er i København ofte,

 111. Brønderslev👌 Min veninde Sara og jeg har efterhånden været til mange koncerter med din skønne mand👍 Vi tager gerne en oplevelse mere med ham!

 112. Det ville være fantastisk at vinde biletterne til koncerten i Varde. Det ville være en skøn gave at få helt uventet i en tid der ellers er fyldt med bekymringer grundet alvorlig sygdom.

 113. Odense, og det skal være sammen med min søn Magnus på snart 14 som holder rigtig meget af Thomas’s sange som jeg introducerede ham for for et par år siden, men som han begynder at forstå nu han er blevet ældre. Hans yndlings danske sang er faktisk: “Det han lovede”, lidt vildt af en dreng på knap 14. Jeg har selv været til et par koncerter med Thomas, men det er alt for længe siden og det ville være helt fantastisk at kunne opleve en sammen med Magnus. De bedste hilsner og god jul, Liselotte Kæmpe

 114. Jeg vil rigtig gerne vinde billetter til Thomas koncert i Randers på underværket. Vil tage afsted med min barndomsveninde, som jeg var til min første koncert med Thomas da vi var meget yngre!

 115. Jeg vil helt vildt gerne vinde billetter til Silkeborg, så skulle min mand og jeg (endelig) ud uden børn efter ret begrænsede kæresteoplevelser de sidste tre år med små børn. Krydser fingre!! 🙂

 116. Din mand er, uden sammenligning, den jeg har været til koncert med flest gange og mine veninder og jeg har allerede købt billetter til hans koncert i Herning. MEN min mand har endnu til gode at opleve ham live, så jeg vil vildt gerne vinde billetter til Viborg😊

 117. Både Aalborg og Århus kunne være helt perfekt! Har set Thomas en enkelt gang før og ejer både Fantastiske Mandag og Billeder af min baggård, men kender ikke så meget af hans nyeste – hvilket dette kunne være en oplagt mulighed for at lave om på 👌🏼

 118. I Køge og min yndlings Buttenschön-fan-buddy Bea skal helt sikkert dele denne lækre oplevelse sammen med mig 🙂

 119. Brønderslev (:
  Jeg har set alle Thomas’ koncerter her i Nordjylland og self. jubilæums koncerten i KBH i September (på min fødselsdag) – og nogle af koncerterne i både Aalborg og Hjørring. Han rør mig altid dybt, men på den helt rigtige måde!
  Jeg vil tage min veninde med – Trine, min ‘Butten-babe’, hun er altid med og det er vores “ting”, og det skal det selvfølgelig blive ved med at være! (:

 120. Jeg ville tage min fine kæreste med til en koncert i København. Næsten uanset. Han er så glad for Thomas’ musik, og sætter det altid på, når han skal gå rundt og hygge sig derhjemme 🙂

 121. Hvis jeg bliver den heldige, skal det være koncerten i Ishøj, som er på min fødselsdag – det ville da være en perfekt måde at fejre dagen – og så skal min mand med.

 122. Jeg ville enormt gerne vinde 2 biletter til koncerten i Brønderslev. Enten vil jeg selv tage afsted med min storesøster som pt. er i Libanon – ellers vil jeg forære mine forældre biletterne, så de kan “kærestehygge” – uanset hvilke hænder de havner i, vil de give glæde. 💕

 123. Det skal helt sikkert være Odense den 6/5-17. Selvom jeg bor i Helsingør i Nordsjælland vælger jeg at vil se Thomas i Odense. Grunden til dette er at jeg skal til LA og danse i 3 måneder fra D. 1/2-17 og er først hjemme igen 30/4-17. Så kan ikke opleve ham i København. Derfor er jeg villig til at opleve sådan en talentfuld sanger i Odense 😍🙏🏼

 124. København V 💚🙏🏼🍀..
  Jeg har kun 2 gange været nødtil at undvære hans fantastiske koncerter i København, siden jeg så ham aller første gang som opvarmer til Thomas Helmig. Den ene gang fordi jeg var i Ghana og den anden gang fordi der simpelthen nåede at blive udsolgt. Så vil bestemt ikke undvære flere, så håber sådan at vinde 🍀.. og hvis ikke, må vi jo købe nogle billetter selv 😛 ..

 125. i Ishøj. <3 Var på bogmesse med Rebecca og Elia begge 9 år i sidste måned, og pigerne og jeg har bare været store fans siden 🙂

 126. God aften,

  koncert med Thomas, super oplevelse, som jeg gerne vil gå efter i Roskilde eller Holbæk:-)

  3 dage til jul!!!

 127. ville ælske at følges med min datter til fredericia for at nyde, grine og græde, til Thomas helt fantastiske musik og humør.
  Glædelig jul til jer alle.

 128. Vil rigtig gerne invitere min bror til koncert på Fermaten i Herning – vi har tidligere lyttet, sunget og danset til Thomas’s koncerter.

 129. Synger meget gerne med i Herning sammen med en skøn veninde😊 Rigtig glædelig jul og tak for herlige historier på bloggen.

 130. Ville elske sådan en skøn oplevelse – måske med kæresten – måske med en veninde. Og gerne i Aalborg ☺️❤️🙏🏼

 131. Jamen jeg har altid være så vild med din Thomas :-). Fed stemme, god musik og fed stil og helt fantastiske hår :-D.
  Må lige dele en kikset og spændende historie med dig. Mit mellemste barn – en dreng – havde de lækreste blonde slangekrøller i sit skulderlange hår, mens han voksede op.
  Over teenageårene er det blevet noget mere kruset og stift og egenrådigt – og jeg har fortalt ham, at jeg bare såå gerne vil have lov at prøve at putte nogle gode hårprodukter i hans hår og se, hvordan håret/krøllerne så ville te sig. Han bor hos sin far, så jeg har ikke kunne plage ham nok til at prøve det rigtig ;-). Han er næsten 20 nu.
  Sidst han var til frisør – en ny frisør – skete følgende. Efter at have vasket hans hår og være ved at gøre klar til at klippe siger frisøren: “Kender du egentlig din far?” :-O Ja, det spurgte hun om. Og han mente jo nok, at han kendte sin far ret godt :-). “Jo”, sagde frisøren, “for du har jo afrohår.” Hold nu kæft, hvor har vi grinet ad hendes utrolige klodsethed – og hvor er det faktisk spændende. Jeg har nu spurgt min x, som har den samme type hår, om ikke han kan udspørge sin far (hvor håret helt klart kommer fra) om alt, hvad han ved om sin slægt. Begge de sidstnævnte er i øvrigt hvide som vægmaling :-O!
  Desværre er han jo ikke længere min svigerfar, så jeg kan ikke selv forfølge spørgsmålet, men måske er der en rigtig spændende – og måske sørgelig who knows – historie i den slægt. Men jeg elsker tanken om, at der – ligesom der er svenskere, danskere, nordmænd, tyskere og italienere i mine børns slægt – også er sorte <3. Plejer – når det ikke passer sig – at præsentere mine børn som 4. generations indvandrere fra Tyskland (truth).

  Well, jeg ville rånyde at få lov at koncerte med en veninde til din Thomas' koncert i Bremen Teater, Kbh V, den 22/4 -17. Så jeg krydser fingre for mit held.

  Ønsker jer en rigtig glædelig jul
  Åse L

 132. Til dato den fedeste præmie i din julekalender. Jeg vil invitere ham, jeg forsøger at vinde, ham som er mit livs udkårne og har været det i mange år, men også ham, som jeg sammen med har nået et svært sving på vejen. Et sving der fører os i samme retning eller hver vores. Og som jeg af hele mit væsen håber, fører os i samme retning. Ham vil jeg gerne have med til en af Thomas’ koncerter!

 133. København ❤ Var til hans 10 års jubilæum på Fantastiske Mandag, og det var en af de bedste koncerter jeg har været til! Elsker hans musik, hans nærvær og fantastiske humor på scenen. Håber virkelig jeg vinder ❤

 134. Så skulle det være i Roskilde sammen med min gode veninde. 😊 vi elsker at synge med på thomas sange og har utrolig mange minder herom😆🙃 og så vil vi lige kunne nå endnu en tøse aften ude inden jeg skal føde.😍

 135. I Horsens – åh det kunne være så fedt at komme til koncert!!! 😍 Det skulle være en venindetur, hvor far må passe vores lille nytilkomne baby, så mor kan komme lidt ud igen 😀

 136. København – havde en fantastisk tur til 10 års jubilæumskoncert i år og gentager gerne successen til en solo 👍🏻😊

 137. ❤ Randers ❤
  Han er sååå god, og jeg ville blive så glad hvis jeg kan give min kære en ekstra julegave 🍀

 138. Årh, det kunne være helt fantastisk! Jeg ønsker mig billetter til Odense, så jeg kan besøge min søde veninde og forkæle hende med en lækker koncert og masser af hygge 🙂

 139. Shit det gad jeg godt vinde!! Vil hive min mand med og få mormor og morfar til at passe ungerne. Vil gerne til koncert i Viborg

 140. Jeg vil til koncert i Ishøj, hvor vi lige er flyttet til <3 jeg ville tage min kæreste med … vi var til 10års jubilæums koncerten sammen, og det var fantastisk! Vi har hele vores forhold haft noget med Thomas' musik, med mange romantiske stunder, både derhjemme og til koncerter.. Det ville være dejligt med en koncert i vores nye hjemby 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven