mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas julekalender, låge 20: Lækkert lingeri – Snowflake by Sandra Willer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Da jeg så den første gang, tænkte jeg “aaaaarghhh…” om den lille gennemsigtige blondesag, Snowflake, som min andedame Sandra Willer, havde udset sig som værende det perfekte piece fra hendes nye undertøjskollektion til min krop. Heldigvis er jeg altid frisk på en udfordring og jeg sprang fluks i den og jeg siger jer, jeg blev overrasket! Shit, hvor er den pæn, altså!

Også til mig, med lidt bløde håndtag og kedelig hud.

De af jer der har fulgt med på snapchat de seneste måneder husker måske også hvordan jeg, fra hotellet i Ystad kom til at snappe mine bryster liiiidt rigeligt da jeg havde iført mig body’en – men helt ærligt, den gjorde bare ét eller andet godt; både ved min krop og mit humør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bodyen er smadderflot inde under for eksempel en skjorte, eller en lukket jakke, men den fungerer altså også udmærket au naturel. For mig dog primært i et lidt intimt eller mørkt miljø, da jeg trods alt ikke synes at min navle, der stadig ikke rigtigt har fundet indad igen efter mine graviditeter, ikke just er mit mest flatterende træk og når jeg sådan viser det frem til jer, på de billeder som Cecilie tog af mig da vi besøgte Ystad i forbindelse med lanceringen af Sandra Willer for Missya, som undertøjskollektionen hedder, så er det jo kun fordi jeg ved at I er mega nice, så tak for jer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg sidenhen har brugt min Snowflake-body i andre sammenhænge, har jeg altid shapewear indenunder; lidt for at holde sagerne på plads, men primært for at fjerne den gennemsigtige effekt på maven, imens den er bevaret over brystet. Det kan jeg rigtigt godt lide og hvis I har lyst, kan I se HER, hvordan dét ser ud 🙂

Udover Snowflake er der selvfølgelig også en masse andre virkelig flotte sager i Sandras kollektion og jeg kan kun anbefale jer at tjekke det ud. I kan se hvor HER, hvor Sandra har været så sød at liste alle forhandlere – både fysiske butikker og webshops – op; og så kan jeg selvfølgelig også anbefale jer at browse i hendes egne blogindlæg, hvor hun viser undertøjet frem, men jeg må advare om, at der er en vis risiko for svære tilfælde af jalousi, for hun er simpelthen så dødlækker!

Men altså! Det skal jo handle om jer og jeres pakkekalender og fordi Sandra, udover at være lækker, er så overdrevet sød, så har hun simpelthen givet mig lov til at udlodde én Snowflake til en heldig dame herinde. Om det er til jer selv, en veninde, jeres søster, datter eller damen ved kassen nede i brugsen, er sådan set underordnet – bare giv den gas.


For at deltage i konkurrencen, skal du bare skrive i hvilken størrelse du ønsker en Snowflake-body


Jeg udnævner vinderen direkte i kommentarfeltet allerede i morgen d.21.december.

Pøj pøj til alle og rigtigt glædelig 20.december!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Nynne, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (315)

 1. Så ønsker jeg mig én i str S, som jeg nok først kan passe til foråret, men det er jo skønt med noget motivation 👏😉

 2. Meget lækker sag!!! Ville nok også synes det var en smule grænseoverskridende at have den på første gang. Meeeen det må prøves!! Str L til mig❤️

 3. Den er SÅ smuk og feminin 🙂 Den ville lige passe på mig i en str. S!

  Glædelig jul og tak for en fantastisk blog 🙂

 4. Åhh den er så fin! Hvis jeg var så heldig, ønsker jeg mig den i str m/L eller str 38/40 … Er gravid med baby nr tre nu, glæder mig til at se om kroppen kan blive fin i sådan en body igen 🙂
  Glædelig jul og knus -fordi jeg føler jeg kender dig, via din blog 😉

 5. Den er simpelthen så fin 😍Har været helt vild med den siden jeg så den på dig første gang, Cana! Jeg ønsker mig den i en str. S 🙏🏼

 6. Åh den er bare så flot, ikke kun på Sandra, men især også på dig, Cana. Wauw. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle det være en str. Small. <3

 7. Wow, den er flot👌 Lige hvad jeg kunne bruge efter at have gået på barsel i et halvt år med kedeligt morhår og gylp på tøjet😜 Str. M hvis jeg vinder🍀

 8. Den er virkelig så flot, hvis jeg vandt skulle det være str, s til min smukke datter som er så dejlig men det kan hun desværre ikke selv se <3

 9. den er bare SÅ flot! ville være ret nice til nytår med habitbukser og stiletter. uhh must have!
  helst i str 40/M.
  -A.

 10. Åh. Lige hvad jeg mangler til en kjole, jeg har- men med ret dyb udskæring. Den dér skal under 🙂 krydser fingre!

 11. Åh. Lige hvad jeg mangler til en kjole, jeg har- men med ret dyb udskæring. Den dér skal under 🙂 krydser fingre!
  Str 36/38.

 12. Størrelse medium, tak:) Er netop blevet brændt af andetsteds af en webshop, der skulle levere mit sexy juleundertøj – tsk.

 13. Den er bare så fantastik flot og det kunne være så fedt at vinde så man kunne ose lidt af lækkerhed her efter barn nummer tre 😆 Jeg ville gerne vinde den i str. M 👍

 14. Str m. Ved dog ikke helt om det er mig, men dit billede med sort på mavsen, gjorde at jeg er villig til at prøve, hvis jeg skulle være heldig:-)

 15. Den er SÅ flot til dig 👌🏼Gad godt prøve med en str m, hvis jeg skulle være heldig 😊
  Glædelig jul til dig og dine 🎄

 16. Wow den er lækker. Jeg er en kvinde med former men ikke bange for at vide dem frem – så en str 44 til mig👏👏

 17. God aften,

  den er flot og klæder dig:-)
  Meget flot og rå i looket under læderjakken.
  Er jeg er så heldig ville det blive en M/38, waou 🙂

 18. Jeg kunne så godt tænke mig én i str. L. Jeg er meget stolt af min stomi, og mangler noget jeg kan føle mig sexet i uden at skjule den helt :p

 19. Jeg er ikke sikker på str. Men tænker at en str. M ville passe mig – den er død flot, både på dig og på Sandra !

 20. Hold op, hvor den klæder dig, Cana. Du stråler så smukt i den! Og hvor er den da også flot – ikke mindst den fine ryg også. Jeg ville elske at vinde den i medium og have den på med min kæreste 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven