mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 19: Gode værtindegaver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Noget af det hyggeligste ved julen er uden tvivl alle de sociale sammenkomster og til dem man ikke selv forestår, synes jeg det er en smadderfin lille gestus, at have en værtindegave med til planlæggeren.

Èt af de steder her i København jeg synes det er hyggeligst at gå og finde værtindegaver, er i Torvehallerne, som åbnede op første gang i 2011, dengang vi boede lige rundt om hjørnet fra dem. Måske derfor, føler jeg mig altid nærmest hjemme når jeg træder indenfor i de store haller – eller måske er det bare fordi, der er virkelig god stemning; for når jeg kigger rundt på alle andre som er der, ser de ud som om de har det på præcis samme måde som jeg. Folk snuser, smager, dufter og snakker og stedet emmer af kvalitet, hygge og dét lille ekstra, der kan forsøde en ellers grå hverdag og fordi det er jul lige om lidt og fordi jeg så gerne vil give jer lidt lækkert, har jeg simpelthen fået overtalt Torvehallerne til at svinge et gavekort indover til én af jer, som I kan deltage i konkurrencen om nederst i indlægget.

torvehallerne

I går mødtes jeg med Cecilie derinde, mest for at snuse og gå på opdagelse i alle de mange julelækkerier der var derinde og selvom jeg egentlig havde besluttet mig for at komme med den perfekte idé til en værtindegave til jerså forekom det mig pludselig komplet umuligt at vælge og jeg har derfor fundet tre forskellige, som kan bruges lidt afhængigt af ambitionsniveau 🙂

Den nemme

Hvis man ikke har så meget tid, behøver man faktisk ikke engang at gå indenfor i Torvehallerne, hvor der, især her i julen, ofte kan være ganske mange mennesker. Man kan i stedet gå direkte til blomsterhandleren, der befinder sig imellem de to haller, hvor blomsterne ikke bare er overmåde pæne, men hvor de faktisk også – stik imod forventning – er til at betale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan fem proteaer ville i hvert fald gøre lykke herhjemme. Især hvis de kom sammen med et par eukalyptusgrene.

 

Den klassiske

Når det kommer til værtindegaver er klassikeren over dem alle selvfølgelig noget lækkert og spiseligt og til dét er Torvahallerne uden tvivl the place to go! Der er så mange fine små butikker, hvor man kan udsøge sig en masse forskellige lækkerier, og jeg vil altså foreslå, at man stikker ind forbi Tante T, som laver den bedste the i verden, Cool Mint, som både dufter og smager himmelsk. Den kombinerer man med noget chokolade, som enten kunne være en juleplade fra Summerbird, eller hvis det skal være mere personligt, nogle selvvalgte fyldte chokolader fra Xocolat og voila – en helt klassisk og virkelig lækker værtindegave.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Den ekstraordinære

Vi kender dem allesammen godt; livsnyderne. Den slags mennesker, som går højt op i kvalitet og som altid er på jagt efter nye eksotiske oplevelser og til dem, er der selvfølgelig også en masse lækkert at finde i Torvehallerne. Jeg vil foreslå, at man kigger ind forbi Noorbo Handelen, hvor man kan købe – og smage – alverdens slags alkohol. Der er både de mere klassiske drikke, som cognac, whiskey og snaps, men de har også alt muligt andet, for eksempel dét de kalder “englevand”, som jeg synes ville være ret skægt at give i gave. Sammen med dét, hvis det skal være rigtigt fint, kan man vende sig 180 grader og gå på opdagelse i alle de spændende urter hos Urt og Flora, hvor jeg i går forelskede mig totalt i deres jordbærmynte. Til feinschmeckeren er det dog måske mere oplagt med lidt kløvere, som kan få selv den mest simple ret til at syne af gastronomi på højt niveau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg nævnte øverst i indlægget, har jeg – udover en masse inspiration – fået lov til at udlodde et gavekort til én af jer, på 500 kroner til Torvehallerne. – Og til jer fra Jylland kan jeg kun sige, kom og vær med! Torvehallerne ligger lige ved siden af Nørreport station, så der er ingen undskyldninger, hvis I bare kommer til hovedstaden (mindst) en gang i løbet af 2017 😀


For at deltage i konkurrencen skal du bare skrive hvilken af de tre værtindegaveidéer du synes er mest oplagt at tage med til det næste (jule)arrangement du skal til. Den nemme, den klassiske eller den ekstraordinære. 


Vinderen udnævnes direkte i kommentarfeltet d.22.december.

Pøj pøj og rigtigt glædelig 19.december!

Hvis I vil se mere til Torvehallerne, kan I gøre det på deres hjemmeside HER, facebook HER og instagram HER

EDIT: vinderen er fundet. Tillykke til Lise, som har fået direkte besked 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (206)

 1. Den klassiske! Jeg skal dog selv holde både julefrokost og nytårsaften, så der kan jeg jo håber at få enten den nemme eller klassiske – det ville jeg blive glad for!

 2. Jeg synes det er svært at vælge en ud af tre for jeg ville helt klart se på hvem modtageren er – var det hos min mor som sætter pris på flotte blomster, havde jeg valgt nr. 1. Nytårsværtsparret ville elske noget lækkert alkohol fra nr. 3 – men skulle jeg ramme bredt ville jeg vælge nr. 2 😄

 3. Den klassiske! Den ville jeg selv elske at få – og min mor har lært mig, at man skal give gaver, man selv ville blive glad for 😉

 4. Jeg synes ligesom dig, at det er vildt svært at vælge…. jeg kan godt forstå, du ikke kunne nøjes med en;-) Umiddelbart tænker jeg DEN KLASSISKE, – men det kommer i den grad også an på, hvem modtageren er. De er alle et dejligt bud 🙂

 5. De er alle 2 gode bud må jeg sige… men jeg synes den ekstra ordinære lyder virkelig fin! Den vil jeg nok vælge- dog kommer det selvfølgelig også an på, hvem den skal gives til😊 God uge og glædelig jul🎅🏼🎄

 6. Jeg selv være lykkelig for at få alle tre som værtindegave. Dog synes jeg den ekstraordinære er så genial! Jeg har da aldrig overvejet at komme med urter som værtindegave, men jeg ville selv synes det var fantastisk at få. Så det ville nok være den jeg valgt, næste gang jeg skal en tur ud 🙂

 7. Den ekstraordinære er et hjemmelavet gavekort til en oplevelse sammen med værtsparret. Det kunne være til en picknic i parken, frokost på stranden eller måske kolde aften-bobler i gården.

 8. Smukke blomster ville være mit valg❤️ Måske kunne der gemme sig en lækker chokoladefrø fra xocolatl i den 😍😍

 9. Jeg har så sent som igår investeret i noget der ligner den ekstraordinære til forveksling, til mine forældre i anledning af juleaften. Det bliver nok suppleret med en julekugle fra Bering – det er fast tradition 🙂

 10. Jeg ville helt sikkert glæde min mor og far med den klassiske værtindegave … vi skal holde jul med dem i år og ved de ville nyde dette. Også ville det være den fantastiske løsning på at sige tak for at de er verdens bedste bedsteforældre. Rigtig glædelig jul til dig og dine. 🎅🏼

 11. Jeg skal holde jul hjemme ved min mor og far, og der ville jeg tage den klassisk med 🙂 Te lg chokolade er lige noget for min moren! (Hvis vi skal være ærlige, så er det nok min far der spiser alt chokoladen mens min mor ikke er hjemme) 😜

 12. Jeg ville nok forfalde til den nemme værtindegave, da jeg har termin om 6 dage og ikke orker den helt store ose-tur inde i hallerne. Jeg krydser fingre for at du trækker mig 🙂

 13. Jeg skal holde jul hos min svigerfamilie og jeg ved, at min svigermor vil blive meget glad for den klassiske værtindegave.

 14. Jeg ville nok give “den nemme” eller “den klassiske” ☺ dog er det mig der står for juleaften i år, men man kunne jo være heldig at andre end mig læser med på bloggen 😅😉 var faktisk i torvehallerne for første gang i sidste uge – det var en fornøjelse at gå rundt og blive inspireret og få en masse ideer. 500 kr kunne hurtigt få ben at gå på.. rigtig glædelig jul🎄

 15. Jeg ville vælge den klassiske – Ene og alene af den grund, at det er min højgravide søster der skal holde jul i år – og vi ved jo alle godt, at det er kvantitet fremfor kvalitet der tæller, når man er gravid 😀 😀

 16. Den klassiske med chokolade og The – ihh jeg synes den er perfekt her til den kolde tid (som pt. ikke engang er så kold 😉 )

 17. Jeg vil da klart give den ekstraordinære, den er sjov.
  Jeg elsker selv at få blomster og sjove ting som vores gæster har fundet specielt til mig… 😀

 18. Jeg ville give “Den ekstraordinære” da min og min kærestes familie godt kan lide at kræse om sine gæster, så derfor må kan godt kræse om sin vært 🙂

 19. Jeg ville købe den nemme. Ikke fordi den er nem, men fordi min mor elsker en buket flotte, friske blomster 🙂

 20. Den klassiske ☺ Blomster er virkelig skønne, men oftest kommer flere med blomster/dekorationer, og så er det rart både at give og at få noget, der bryder.

 21. Jeg skal til Fyn til jul og synes altid det er hyggeligt, at tage noget med som ikke så tit kan findes i de små butikker ude på landet (hvor jeg skal hen), så jeg ville helt klart vælge en jordbærmynte 🙂

 22. Jeg er total på den ekstraordinære. Elsker “den-havde-jeg-ikke-lige-set-komme”-udtrykket, når man overrækker gaven til en kær <3

 23. Min kæreste og jeg er inviteret til nytår, hos nogle af vores bedste venner, sammen med resten af ‘slænget’. Vi går alle sammen op i god kvalitet og lækker mad, så den ekstraordinære værtindegave er et oplagt valg!

 24. Jeg er evig Blomsterpige, så det blir Den Nemme for mit vedkommende. Men hvis nu muligheden var der så ville jeg helt klart gå efter Den Ekstraordinære. Ville elske at “ose” i torvehallerne, sammen med Heidi Risager. 2 nordjyder mellem alt det lækre kan kun blive en oplevelse. . ……….. for alle de andre “osere”. ❤

 25. Jeg er faktisk færdig med julearrangementerne for i år, og resten af måneden står på eksamenslæsning – men når jeg skal hjem og holde rigtig familiejul, ville jeg elske at forkæle min mor med en lille ekstra gave! Og hun ville faktisk blev allergladest for en flot buket, tror jeg, måske kombineret med lidt lækker chokolade 😉 Så jeg ville nappe en kombi mellem den nemme og den klassiske!

 26. Den nemme! Jeg elsker blomster – både at få og at give 🙂 Så det ville klart være den mest oplagte værtindegave for mig.

 27. Jeg har endelig nået en alder(hele 24), hvor noget som den ekstraordinære kan komme på banen og virkelig blive værdsat nu hos veninderne. Vi lægger tiden til at forkæle hinanden anderledes, og det er super fint.

 28. Jeg ville vælge the og chokolade. Det er klassisk og holder lidt længere end blomster (eller theen gør i hvert fald).

 29. Den ekstraordinære- fordi det er den sags forkælelse man ofte ikke får givet sig selv, men nyder når nogen giver en det 🙂

 30. Som sønderjyde, der bor i midtjylland, kommer jeg ikke ofte til Kbh., og skulle jeg vælge ville det blive den ekstraordinære, der kan passe til både mænd og kvinder. Glædelig jul 🎅

 31. Til næste julearrangement, jeg skal til, ville det være oplagt at tage ‘den nemme’ med. Værtinden elsker blomster, og de ville pynte så smukt på bordet under middagen.

 32. Jeg skal faktisk ikke til så mange julearrangementer. Der er skåret helt ned på den slags, da jeg plejer at arbejde meget i julen. Nu er jeg på barsel, og tænker faktisk jeg vil svinge en tur forbi Torvehallerne snarest i det nye år.
  Men mon ikke min moster skal have en blomst (den nemme!), når vi skal til julefrokost hos hende på Bogø 2. juledag…

 33. Den klassiske! Ville elske at snolde i TanteT da alle i familien værdsætter en god kop te og det derfor ville være den perfekte værtindegave ☺️

 34. Den klassiske gave ville være perfekt at tage med til juleaften, hvor jeg skal være hjemme hos mine forældre sammen med hele den store familie. Jeg ved, at min mor har gået og planlagt juleaften i hele december, og derfor vil jeg gerne finde lidt lækkert til hende!

 35. Jeg er mest til den klassiske. Cool mint theen er også min favorit og lækker chokolade er vist en evig favorit hos mig. Så en kombi er helt perfekt 🙂

 36. Jeg ville gå efter den nemme, fordi blomster er noget jeg selv nedprioriterer i budget, hvor råvare altid prioritores op 🙂
  – og så er jeg måske den eneste, men jeg kan se 3 billeder, hvor resten står som sorte ? Desværre, tænker det er noget teknisk!

 37. Jeg hælder meget til den ekstraordinære. Den er anderledes, og det er super fedt! Den kan også både fungere til mænd og kvinder (og specielt mændene kan være lidt svære at finde noget andet en en flaske vin til) 😉

 38. Klart den ekstraordinære til min bror og svigerinde, hvor vi skal holde jul. Min bror står for madlavningen og elsker alle mulige specielle og finurlige ting 🙂

 39. Jeg ville gå med den klassiske. Specielt her i juletiden, er chokolade oplagt og altid et hit.. næste julesrrangement for mig, er juleaften hos mine forældre, og min mor er pjattet med the, så det ville være perfekt 🙂

 40. Den klassiske, bliver nok mit valg – især når man er ung, studerende og på et stramt budget, er det nemt med noget chokolade, te eller lign. fordi det faktisk ikke behøver at være særligt dyrt, men man kan tilpasse det til modtageren og hvad de personligt foretrækker, hvorfor det bliver en rigtig god lille gave, fordi der er lagt tanke bag <3

 41. Den ekstraordinære. Det er bare fedt at give en lille ting, som man er ret sikker på at andre ikke kommer med også.

 42. Den klassiske ❤️ Elsker selv lidt ekstraordinært lækkert spiseligt; en god olie til madlavning, lækker chokolade eller lignende. Noget man (ihvertfald jeg) ikke bare selv køber til mig selv. Derfor synes jeg, at det er en hammer god værtindegave, som jeg selv ville elske at modtage 😉

 43. Den er svær! Det kommer helt klart an på hvem gaven er til. Men er man i tvivl om hvad værten vil sætte mest pris på ville jeg vælge den klassiske. Alle elsker jo chokolade, og gør man ikke kan man altid servere det for sine gæster ved en anden lejlighed❤️

 44. Herfra vil det helt sikkert blive den ekstraordinære, da den næste fest jeg skal til er til en rigtig gourmand, og det vil derfor falde i rigtig god jord er jeg sikker på!

 45. Jeg ville gå efter den nemme. Ganske enkelt fordi jeg synes, vi giver for lidt blomster til hinanden (host, hint til min kæreste, host). Der findes intet mere fantastisk end at modtage en buket duftende blomster, som kan pynte på spisebordet.

 46. Jeg er nok mest til den klassiske værtindegave, det er man næsten sikker på at alle enten kan lide eller kan bruge 🙂

 47. Jeg giver mest hjemmelavede værtindegaver, som ligger i kategorien den klassiske. Og en del ekstravagante sniger sig også ind. Begge er et kæmpe hit.
  Torvehallerne vil jeg vildt gerne besøge og jeg kommer til København 1-2 gange om året, så det ville være en kæmpe fornøjelse for mig som jyde.

 48. Den ekstraordinære! Simpelthen fordi, at det er det eneste jeg kan finde på til min far – manden er muligvis ikke har alt, men som aldrig rigtigt ønsker sig noget.. Så det bliver tit til en lækker whiskey eller lignende 🙂

 49. Den ekstraordinære..
  Mit næste jule-arrangement er juleaften hos eksmanden. Og når han nu er så sød at stable julemiddag og juletræ på benene, fortjener han noget særligt.

 50. Den klassiske! Jeg er vild med at give spiselige gaver væk, gerne de hjemmelavede, og her er the og chokolade et perfekt supplement 🙂

 51. Chokolade er en sikker vinder i min vennekreds. Dog ville jeg igså købe blomster med til mig selv – og nok også lige spise en cupcake nu når man er der 😀

 52. Det kommer jo meget an på hvem jeg skal besøge, for den nemme (blomster) er jo altid fin og gør nærmest alle glade, det samme gælder klassikeren for hvem elsker ikke en lækker gavekurv. Men alkohol kræver lidt at man kender personen godt og ved hvilken type alkohol han eller hun godt kan lide 🙂 Så jeg ville nok gå med klassikeren for der kan alle være med, mænd som kvinder, ældre som yngre 🙂

 53. Hos os er chokolade eller orkideer altid er hit. Men vil tage disse ideer med mig når jeg skal vælge værtinde gave 2. Juledag.

 54. jeg ville vælge chokoladen, mest fordi det kan næsten alle nyde, og lide 🙂 ihhh ville super gerne i torvehallerne jeg kryder fingre. dejlig præmie, Jeg krydser fingre og håber på lidt juleheld 🙂

 55. Det er et svært valg, men tænker den klassiske, nok mest fordi jeg selv er en chokoladegris, så herhjemme vil chokolade altid falde i god jord, sådan er det vel også hos alle andre? 🙂

 56. Den klassiske er den jeg ville vælge til de fleste , men den ekstraordinære er den sjoveste både at købe og give…

 57. Ja torvehallerne er en fryd for øjet og for ganen og da jeg aldrig har hørt om englevand, så må det da være oplagt som næste værtsgave 🙂

 58. Uhhh kommer an på hvilken person! Hvis det var en person jeg ikke kender super godt så den klassiske (hvem kan ikke lide chokolade?), men hvis personen har klaget lidt over nogle ekstra kilo ville jeg købe blomster, for ellers ville personen jo ikke selv nyde chokoladen. Til en person jeg kender rigtig godt, så den ekstraordinære!! Noget helt specielt man kan bruge til madlavning, eller eftermiddagsdrik… har lige købt en masse oliven, soltørrede tomater og peanut butter fra en bazar til min veninde i værtindegave. Hvis jeg ikke var studerende og dermed med en stram økonomi, ville jeg ha købt det i torvehallerne! Jeg eeeeeelsker torvehallerne, det er mega hyggeligt!

 59. Jeg synes den ekstraordinære! Den klassiske og nemme kan man jo få de fleste steder, mens det er oplagt at købe noget ekstraordinært, når nu man er i Torvehallerne.

 60. Jeg ville vælge den klassiske værtindegave til min mormor, da hun igen i år inviterer på juleaften i hendes lille hyggelige kolonihave 🙂

 61. Ville vælge den ekstraordinær, skal til København og fejre min mors 70års fødselsdag, så det ville være alle tiders at vinde

 62. Jeg ville vælge den klassiske værtinde gave ❤️ Der er bare et eller andet over det, som gør at det virker utroligt smukt 🎁🎁🎁

 63. Helt klart den klassiske til min kusine der knokler hverdag som selvstændig og alligevel formår at optræde som den perfekte værtinde hver gang vi kommer.

 64. Den ekstraordinære .. fordi jeg også selv elsker nye og mere spændende produkter. Og ville elske endnu et besøg i Torvehallerne i 2017😊

 65. Næste ‘arrangement’ er jul hos svigerforældrene på Færøerne. Jeg ville vælge den ekstraordinære, både fordi de lækre ting ikke er til skaffe i det færøske, men også fordi mine svigerrøjser nu engang er ekstraordinære 🙂

 66. Jeg ville vælge den nemme! 💐 kender ikke nogen, der ville synes det var træls hvis jeg kom med blomster 😊

 67. Jeg ville vælge den ekstraordinære gave som værtindegave til min absolut ekstraordinære mor der som altid står for juleaften:)

 68. Den klassiske når det lige gælder de julearrangementer vi skal til i år:-)

  Jeg elsker Torvehallerne:-))

  Glædelig jul til dig og din familie;-)

 69. Jeg synes Den klassiske er den perfekte værtinde gave. Det er skønt med chokolade og især lækker chokolade som Summerbird. 😃👍🏼 Ville måske ændre teen til en bukket blomster. 😉
  Glædelig jul. 🎄🎅🏼🎁😃

 70. Jeg vil vælge imellem:
  Den nemme: Chokolade evt. summerbird
  Den klassiske:en lækker te blanding
  Den ekstra ordinære:Jordbærmynthe

 71. Jeg ville bestemt vælge den ekstraordinære og forære den til min venindes mand, som er vært Nytårsaften. Han er fantastisk til at lave mad og vi nyder altid at være gæster i deres hjem. Så det fortjener han.

 72. Skøn præmie!
  Jeg vil rigtig gerne forkæle min mor med “den klassiske”, da hun elsker te og chokolade. 🙂

 73. Jeg er uden tvivl til den klassiske, hvor vægten lægges på forkælelse af smagsløgene. Kan man forestille sig noget mere fantastisk end en æske lækker chokolade fra Summerbird sammen med en lille pose eksklusiv kaffe eller the afhængig af om ens værtinde er en kaffepige eller thesøster. Sådan en gave ville det glæde mig at give!

 74. Til trods for, at jeg bor i Aarhus, er jeg helt vild med Noorbo Handelen. Så ofte jeg har mulighed for det på mine ture til København, køber jeg altid en lækker trøffel- eller chiliolie hjem til mig selv, eksperimenterer med deres spændende balsamicoeddiker eller får sammensat et fint sæt ting til gaver. Så mit valg må helt klart ligge på den ekstraordinære 🙂

 75. God aften,

  jeg har endnu ikke været i Torvehallerne, så jeg ville købe den klassiske værtindegave, da det passer bedst til de venner vi skal til julefrokost hos:-)

  Glædelig jul:-)

 76. Den ekstraordinære! Vi er inviteret til jul i Serbien (!) hos min svigerinde, og hun fortjener i den grad at blive forkælet!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven