mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 17: En børneklassiker til drenge og piger

P3311607 annonce

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at mine børn har leget ualmindeligt meget med PlayMobil det seneste lille års tid, hvor jeg har fungeret som ambassadør for det ikoniske legetøj. Vi har været mange forskellige temaer igennem og jeg kunne sig en masse godt om den alle, men dét der i hvert fald hjemme hos os, har vakt allerstørst begejstring, er politi-temaet, som begge drengene synes er en fest. Det er som om der altid er en god leg i at fange røvere; i alle tilfælde hjemme hos os.

Umiddelbart tænker man måske at et politi-tema primært er til drenge, fordi den form for legetøj ofte er meget kønsspecifikt, men hos PlayMobil er det anderledes. Der er masser af kvindelige betjente og for mig at se, er legetøjet præcist lige så meget henvendt til piger som til drenge – but what do I know, jeg har jo kun drenge, så jeg aner selvfølgelig ikke hvordan jer med piger tænker.

P4061716 P4061717 P4061718

Uanset hvad, så er jeg vild med legetøjet og jeg er derfor svært begejstret for at jeg – endnu engang – har fået muligheden for at udlodde noget af det til jer. Denne gang skalerer vi lidt op og jeg har simpelthen fået lov til at udlodde den helt store politiborg til én af jer herinde.

P4061720

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive navnet på den eller dem I gerne vil give legetøjet til, i en kommentar herunder


Vinderen udnævnes allerede på mandag d.19.december. Pøj pøj til alle og rigtig glædelig 17.december.

EDIT: Vinderen er nu fundet. Stort tillykke til Nana, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (328)

 1. Jeg ville give det til min datter til hendes 3 års fødselsdag. Og selvom hun er til den lille side tin nogle af tingene er jeg sikker på at hun vil elske polititemaet

 2. Min søn Elliot❤️ Han elsker playmobil og har fødselsdag lige efter jul, ville elske at give ham denne i fødselsdagsgave😍😍

 3. Mine drenge Asger og Nor, på 3½ og 2 år, ville få SÅ meget sjov ud af politi-playmobil. Jeg krydser fingre, fantastisk julekalender du har strikket sammen ❤

 4. Jeg er helt enig i din betragtninger om køn. Vinder jeg, er gaven til min søn og datter til deling.

  Glædelig jul!

 5. MALTHE OG LUCAS ville elske det, de siger i forvejen at de gerne vil være henholdsvis Politi og røver når de bliver store:$ 😉

 6. Åhh min datter Sif ville elske det! De leger vist ret meget politi og røvere i børnehaven. Hun snakker i hvert fald uafbrudt om at “tyvene kommer i fængslen” 😁

 7. Den krydser jeg alt for, at min søn Nicolaj vinder. Det er hans hedeste ønske, som vi desværre ikke kan opfylde. Så kan han dele med storesøster Isabella på 8 (som også elsker playmobil) og senere med sine to små tvillingebrødre på 11 uger -Tristan og Nohr

 8. Min datter ❤ min mand arbejder i Politiet, så det ville være fedt at lege med politistationen herhjemme. Lege der ender godt og giver min mand et tiltrængt smil på læben 😊

 9. Åhhhh sejt!! Lige noget for Mads Emil og Caroline My. De to forsvinder ind i særligt univers når der bygges byer og leges i timer 🎅🏻🎅🏻

 10. Min dreng Benjamin ville elske at vinde den her, som helt sikkert vil være et hit når vi får besøg af fætrene og kusinerne. 😊

 11. Wow min søn Albert ville blive lykkelig for denne politigård 😍 Playmobil er fantastisk legetøj , og han er allerede kæmpe fan af din storesøsters rideskole . Så er sikker på denne ville skabe glæde 💕

 12. Min søn Ludvig på 4 år elsker Playmobil og vil være politi mand når han bliver stor – så denne gave ville være det største ønske 💙

 13. Min fætters børn er helt vilde med Playmobil polititema, vi leger altid med det når jeg passer dem. Min fætter er også politimand, så det kan jo ikke passe bedre ☺

 14. Skulle jeg vinde, vil jeg give den til min dreng på 5 år. Han ønsker sig denne julegave og han elsker Playmobil 😊👍🏻

 15. Hvis jeg vinder, vil jeg tage borgen med på mit arbejde! Jeg arbejder på en lille privat skole, og vi har ikke så meget nyt legetøj.

 16. Det ville min søn Mikkel på fire år ELSKE at vinde! Han har intet playmobil herhjemme, men leger med det hver dag i børnehaven. Lillesøster på 1 år vil helt sikkert gerne lege med, når hun bliver lidt større☺️🍀

 17. Jeg ville elske at kunne give mine to nevøer på 7 og 2 år denne fede gave! Tror de ville kunne have rigtig stor glæde af den.

 18. Der ville være timevis af leg for vores datter. Jeg husker selv playmobil fra jeg var barn – og det er bare godt klassisk legetøj 🌸💟

 19. Til min søn Karl på 2 år. Karl er helt tosset med alt der har med politi at gøre. Måske fordi faderen er politimand 😀

 20. Jeg ville give den til min nevø Oskar på 4 år, hans mor skal starte som dagplejemor i det nye år og han skal i den forbindelse have sit eget værelse og der ville den pynte godt og blive leget meget med😊

 21. Min søde nevø, Edvard, på 2 år ville elske denne politistation. Han har ikke selv noget playmobil endnu, men han leger ivrigt med sin fars gamle playmobil fra 80’erne når han er på besøg hos sin farmor.

 22. Den ville jeg give til verdens dejligste Adam. Han har på mange måder haft det vildeste år en treårig kan have, så han fortjener det SÅ meget ❤️⚓️

 23. Min søn Simon. Han er 8 år og eeeelsker al sin Playmobil og kan bruge timer på det, især top agents (desværre udgået i dk, men vi har været heldige i Playmobil Funpark) i kombination med politi, så denne ville bare være prikken over I’et i samlingen.

 24. Jeg vil rigtig gerne give det til min datter sigga på 6 år og hendes storebror Bille på 9 år. De leger rigtig godt sammen, når de lege med playmobil. Det vil skabe stor lykke

 25. Jeg har selv altid elsket at lege med playmobil som barn, og da jeg ikke har børn selv endnu, ville jeg give det til min nevø Oliver 😀

 26. Mine drenge Oliver og Benjamin (som er samme alder som Jens og Peter ) ville simpelthen elske en fælles julegave som den her ❤️🎁❤️

 27. Til min søde dreng Axel på 4 år 😊 Han vil elske sådan en super fin ekstra julegave og er sikker på den vil give mange mange timers leg ❤️

 28. Så skal det være til min nevø, Sigurd, og niecer, Sofia, Karla og Laura <3

  De kommer nemlig meget her og leger, så det ville være skønt at få opgraderet i legetøjet herhjemme 😉 Har ikke selv børn, så det kan være svært at følge med altid

  God jul 😀

 29. Min datter, Ella, som bliver storesøster her i julen (forhåbentligt) <3
  Det ville være en perfekt "storesøstergave" til hende.

 30. Jeg ELSKEDE playmobil, da jeg var barn. Jeg sparede altid mine penge op i løbet af året, og når vi så tog til Portugal på ferie, havde jeg en fast playmobilpusher, som havde alle kasserne stående omme i sit baglokale (det var egentligt en forretning der solgte plasticblomster. Weird, I know!), hvor jeg brugte alle mine lommepenge på at udvælge playmobil. Playmobil var billigere dernede.

  Min nevø skal helt klart forkæles med det, hvis jeg vinder.

 31. Jeg ville give sættet til barnebarnet (lille Fut) til en kvinde, jeg kender. Hun vil så gerne give sit narnebarn en fin gave, men midlerne er desværre små.

 32. Den skal Magnus på 6 år have. Han er i pleje hos min datter og han trænger i den grad til noget opmuntring efter han er blevet fjernet af kommunen.

 33. Den skal min søn, Arthur, SÅ meget have! 🙂 han er VILD med LEGO, og er sikker på at denne også vil være et hit!

 34. Mine to ❤️💙 Karl 3 og Alberte 6 – lige præcis playmobil er en af de ting de elsker at lege med sammen… Og det er en kæmpe kvalitet i sig selv. At mor og far så også synes at det er godt legetøj det gør jo bare det hele bedre.

 35. Det skal da være legetøj til mine børnebørn, når de kommer og besøger mig, så gaven skal da gives til mig Mormor/farmor/Inger

 36. Jeg vil give det til Sebastian, som jeg har aflastning på grundet austisme, da jeg er sikker på ham og hans papfar ville få mange gode og skønne timers lege sammen ❤

 37. Jeg ville glæde mine 2 drenge August og Oscar med denne flotte præmie. Er sikker på, den vil indbyde til mange gode legetimer og en masse brødrehygge ❤

 38. Jeg ville give det min store dreng Villum på 5 år. Han ønsker sig godt nok mest et Frost slot… men er sikker på han vil blive lykkelig alligevel.
  Dejlig jul til dig og din familie.

 39. Jeg vil give den til min dejlige søn Magnus ❤🍀 Han elsker at lege med PlayMobile, og politistationen er ét af de helt store ønsker i år 😊

 40. Min søn Victor på 3 ville elske den!!! Han er kæmpe playmobil fan, og har allerede en borg og får et piratskib i julegave. Denne politistation ville gøre ham lykkelig 😍❤️

 41. Først kan min store søn Patrickpå knap 4 år lege med det. Når han bliver træt af det, så kan hans søster Victoria lege med det. De kan også lege med det sammen 😉 Til sidst, så kan Phillip overtage den 😊 Når det så ikke bliver leget med mere, så kan det gives til genbrug hvor andre kan få det med hjem ❤️

 42. Åhr mand, min Christian ville blive vildt glad hvis der stod sådan en under juletræet. Alt der har med udrykning at gøre er et hit

 43. Til mit skønne barnebarn Milas, der elsker at lege politi og røvere <3 Han elsker også at lege med dukker, så det vil bare være perfekt til ham <3

 44. Glædelig jul og (snart) 3. søndag i advent til jer.
  Hos os er det storesøster der er mest vild med playmobile. Lillebror leger med en gang i mellem. Hvis jeg skulle være så heldig. Så vil jeg gerne give gaven til Caroline og Alexander.

 45. Vil elske at give den til min søn på 3 år, han vil blive helt vild😊 Han fik lidt play mobil i fødselsdagsgave og det er bare super godt legetøj

 46. Ville være pjattet med at give dette til min datter Vera…. hun er pjattet med alt der hyler med sirener….og ville være en top go extra julegave.
  Kh og glædelig jul 🎄😻❤🎅🏼

 47. Mine drenge ville elske at have en fælles ting at lege med – politisættet virker perfekt til (forhåbentligt) at forene en på 4 og 2 år☺️

 48. Min datter og nevø er der kun 13 dage imellem og de hænger som to ærtebøl. Pt leger de en del med lego og playmobil og det kunne være fedt at give dem deres sæt👌❤

 49. Den vil jeg meget gerne give til min søn Matti. Han er vild med playmobil og politiet (da onkel er politimand) så han ville elske denne gave 🎅🏼🙏🏼🎁
  Glædelig jul til dig og din familie cana.

 50. Det vil min søn Anton Emil meget gerne vinde! Han har endnu intet playmobil, så det vil være en god start på en samling! 😊🙏🏻😉
  Glædelig Jul til dig og din familie 🎄🎅🏻😊

 51. Mine 2 børnebørn, Vigga og Alba elsket at lege med Playmobil, og jeg er sikker på de sagtens kan kombinere det med det “pige” Playmobil de allerede har. Når de er hjemme hos os leger de også med vores gamle Playmobil, indianere og cowboyer. Det er noget fantastisk legetøj som holder i flere generationer 😊

 52. Til min søn Villum på 2,5 år. Jeg forundres hver dag over hvor meget fantasi det lille menneske indeholder og Playmobil og Bamses hus forenes uden problemer 😄

 53. Min dreng på 5 år er vild med playmobil. Han har kun ambulancen, så det ville være vildt at overraske ham med en politistation.

 54. Orv, den vil min søn Otto på 4 år blive lykkelig for! Vi er lige begyndt at lege med Playmobil, men allerede nu kan jeg fornemme, at der kommer til at blive mange timers leg med det.

 55. Hej Cana, jeg vil give gaven til min dreng Johannes som endnu ikke har – i en alder af 7 år – stiftet bekendtskab med Playmobil. Og jeg er sikker på han vil synes det er fantastisk 🙂

 56. Til min søn Casper 4 år.
  Jeg følger din bog med stor interesse.
  Er selv fra Broager og sgpl på barsel/ Neonatal i Åbenraa, skal arbejde d. 24 så det vil være fantastisk at forkæle ham💙🎄🎅

 57. Marius og Astrid skal have glæde af denne. Marius er ved at få øjnene op for playmobil, og denne ville være fantastisk til at understøtte dette 😍

 58. Hov. Den vil jeg gerne vinde til min datter Lærke. Hun er snart 5 år og går rigtig meget op i politi og tyveknægte. Jeg arbejder som vagt og fanger en del tyve pt. Desværre. Men hun synes det er SÅ spændende

 59. Det ville helt sikkert være et hit hos min søn, Oliver på 5 år👌🏻👏🏼😊 Han er “Politimand” ifølge ham selv 😉

 60. Min skønne søn Adam på 5 år elsker playmobil og jeg ville SÅ gerne give ham den fede politiborg som ville blive et kæmpe hit!

 61. Den vil min ældste søn Oliver helt sikkert blive rigtig glad for, og lille bror Alexander vil sikkert også elske at lege med det når han bliver lidt ældre😃

 62. Mine to store ville sikkert blive glade, tror jeg. Deres far er politimand, så MANGE lege handler om noget fra den boldgade 😉

 63. Bertram på 3 1/2 år som trænger til noget rigtigt drengelegetøj! Og mine bedste legeminder er med playmobil ❤️

 64. Min datter Laura på snart 2,5 år. Hun har endnu ikke noget legetøj fra Playmobil men jeg er sikker på det bliver et hit👌😄

 65. Mine to drenge Victor og Elliot på 2,5 og 6, som jeg ville elske at kunne overraske med sådan en sej borg😊
  Glædelig jul!☺️

 66. Den vil jeg SÅ gerne vinde til mine 2 drenge, som er sådan næsten jævnaldrende med Peter og Jens, så det ville passe dem begge to ret godt🙏

 67. Min søn Jakob, som i januar fylder 4 år.

  Han elsker alt faderens gamle Playmobil og det ville være så skønt at kunne overraske ham med denne politiborg.

  Er sikker på, at Jakob og storebror på 6 år ville kunne få mange timers god leg sammen 👬

 68. Den ville min søn Malthe blive ellevild for at vinde. Han kan ikke se en politibil uden at gå helt i koma. En af vores nærmeste venner er betjent og han har den største plads i vores søns hjerte. Han er den SEJESTE fordi han er politimand 😃👨🏻‍✈️
  Vi går sågar forbi kirkegården på vej til skole, fordi han har fundet en politiassistents grav 🙈

 69. Den skal helt klart gives til min søn Mads på 4,5 år han er også helt vild med at lege politi og røvere👍🏻 Så det ville gøre stor lykke hjemme hos os hvis vi var de heldige vindere.

 70. Jeg ville give den til mine tvillinger på 6 år, de er ret glade for playmobil og noget de kan være fælles om (dreng og pige). Så krydser meget! 🙂

 71. Aske og Toke bliver storebrødre ultimo januar og jeg har sådan tænkt det kunne være fedt at give dem en gave i den anledning … Med deres 2,5 år tænker jeg, at lige denne “babuuu”-borg ville blive et kæmpe hit. Krydser fingre og ønsker dig og din familie en glædelig jul 🙂
  Knus fra Aske og Tokes mor 🙂

 72. Jeg ville elske at give borgen til vores søn, Anton på 5 år. Med to storesøstre er han tit ‘tvunget’ til af være Ninjaen i familien, når der leges far/mor og børn. Lillebror-ninjaen. Det er ikke altid nemt at få det seje ind i pigelegene – men han prøver 😂. Med den seje borg kan det være pigerne lærer et eller andet om at være cool i en drengeleg. Eller noget 😂😂. De vil sikkert gerne lege med uanset legen på borgen 😊

 73. Jeg ville elske at lege med den, sammen med min søn Jonathan på 5 år! Jeg legede selv rigtig meget med playmobil som lille, og det kunne være rigtig sjovt at prøve at lege med det, sammen med ham!:-)

 74. Jeg ville give den til mine børn også kunne vi lege med den sammen. Jeg har en dreng på 9, der stadig elsker og lege samt en pige på 5.

 75. Ville give den til min datter, Nete, på 1,5. Hendes to ældre søskende har haft ufatteligt stor glæde af deres fars samling af Playmobil fra han var dreng og hørt mange historier om, hvilke lege han legede med alle figurerne og tingene dengang. En ny, flot politiborg til samlingen kunne da være ret sjov. Og de store på 6 og 8 er heller ikke færdige med at lege med😄👏

 76. Mine fire børn vil elske at vinde dette flotte sæt. De har i forvejen en fin Playmobil samling, men lidt nyt kan kun udvikle legen.

 77. Min søn på snart 4, som er ved at få øjnene op for netop politi-konceptet, og som i øvrigt ikke rigtigt kender Playmobil endnu! 🙂

 78. William, som er ved at få øjnene op for netop politi-konceptet, og som i øvrigt ikke rigtigt kender Playmobil endnu! 🙂

 79. God aften,
  så fin en politistation, lige et kæmpe hit for vores Mikkel, brandfolk og politifolk er hittet for tiden:-)
  God uge ønskes.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven