mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Canas Julekalender, låge 15: Lækkert tøj til store besparelser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

For ikke så længe siden købte jeg en bluse, som jeg uden at lyve godt kan sige at jeg havde en smule lave forventninger til, selvom én af mine mest velklædte veninder havde lovprist den ud over alle grænser. Den er helt mørkeblå med en lille smule diskret glimmer, høj hals og en perfekt, lidt løs pasform, så man lige kan proppe den ned foran i sine jeans og have et lækkert casual look. På produktbillederne ser den ikke ud af meget, men når man tager den på, bliver den virkelig skøn! Blusen er fra Filippa K, som I kan finde HER, og er købt hos Me & the Met – min favorit webshop, når jeg for alvor skal forkæle mig selv, fordi der (i hvert fald i København) er lynhurtig personlig levering og fordi tøjet altid er så smukt pakket ind med røde silkebånd und alles. Det er uden tvivl leveringen der gør at Me & the Met adskiller sig fra alle andre på markedet og som jeg også har sagt før, så synes jeg det er genialt.

Nu skal det dog handle om julekalender og for første gang, har jeg faktisk ikke en konkurrence i ærmet, men til gengæld en vanvittigt lækker rabatkode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er efterhånden ved at være en tradition, at jeg tipper om det store – og ret fantastiske, hvis jeg selv skal sige det – udsalg hos Me & the Met, som i dag går i luften med 40% rabat på hele biksen, på nær Toga Pulla og i forvejen nedsatte varer og det er således hvad der gemmer sig bag dagens julekalenderlåge.


Alt I skal gøre for at opnå rabatten er at bruge koden: pre-sale


Man kan både købe gaver til sig selv eller til dem man holder af – jeg mistænker at de fleste kvinder ville blive glade for både Ganni, Storm & Marie, Filippa K og Designers Remix, som er nogle af dem jeg oftest ender med at købe fra hos Me & the Met.

Se hele udvalget HER og rigtig glædelig 15.december.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Kære Cana

  Jeg plejer at følge rigtig meget med i din blog, men her gennem det sidste halve år, og endnu mere her i december, så syntes jeg, at dit ellers så dejlige fokus og dejlige skriverier, har udviklet sig til, se mig, se mig se mig blog, hvor du fokuserer så meget på dig selv, billeder osv. Hvor er det trist, at din blog som ellers var så pisse god, er blevet sådan lidt… ligegyldig… set med mine øjne.

  Jeg springer fra og prøver at kigge ind igen om et par måneder og håber du er tilbage, til den mere nede på jorden Cana igen.

  Ønsker dig og din lille skønne familie den bedste og hyggeligste jul.

  Kærlig hilsen
  Catahrina

   1. Der er da en kæmpe pointe. Som blogger er det da rart at vide hvorfor læsere går deres vej. Hvis der er læserflugt giver det en mulighed for at stoppe det. Ingen er perfekte, og det er da godt at blive udfordret på hvorfor man gør som man gør, sålænge det gøres på en ordentlig facon.

 2. Hej Cana,
  super fed låge i dag! har prøvet at bruge koden på en Zadig & Voltaire Rock Clutch Sort, men den virker ikke?? 🙂 Ved du om disse heller ikke er med i udsalget?
  God jul :)!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven