mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 14: Hårfjerning med Philips Lumea IPL

AdvertisementOLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Advertisement
Det kan være en jungle at finde ud af, hvordan man bedst, nemmest og mest effektivt fjerner sine uønskede hår og det er selvfølgelig, når alt kommer til alt, et temperamentsspørgsmål. Både hvor meget eller lidt hår man ønsker at fjerne og hvordan man vil gøre det. Personligt har jeg efterhånden været hele spektret igennem, med varierende succes vil jeg sige.

Om sommeren har jeg været ret flittig med – og glad for – min epilator på benene, imens jeg under armene og i bikinilinjen bruger en skraber fordi jeg simpelthen synes det gør for ondt med en epilator. Her i vinterhalvåret er min epilator imidlertid gået på ferie, for altså, selvom det ikke gør rigtigt ondt på benene, så er det jo ikke ligefrem behageligt sådan at trække sine hår ud med rod hver et par gange om måneden.

Når man som jeg er begunstiget med mørkt hår og lys hud er man – eller i hvert fald jeg – også så heldig, at de mørke hår nærmest kan ses lige under huden allerede en time efter de er blevet barberet af og det er faktisk skide irriterende, for at sige det rent ud. Især under armene, hvor jeg personligt virkelig ikke bryder mig om min behåring. I perioder har jeg forsøgt mig med voksning, men fordi jeg er for meget en tøsedreng til at påføre mig selv den slags smerte, har jeg fået det gjort professionelt og på den lange bane, er det altså en temmeligt bekostelig – og besværlig – omgang, som ovenikøbet også har givet lidt bøvl med indgroede hår og den slags sexyness.

Derfor var jeg ikke sen til at takke ja, da jeg blev bedt om at prøve den nye Philips Lumea IPL, som er lysbaseret hårfjerning med langvarigt resultat. Lyspulserne når dybt ned i hårsækken og bringer hårsækken i en hvilefase. Ud over at håret falder af, forhindres hårets genvækst også og man skulle altså angiveligt få silkeglat og blød hud i helt op til otte uger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inden jeg blev gravid med Peter startede jeg faktisk op i en professionel laserbehandling, men måtte stoppe allerede efter to behandlinger, fordi jeg blev gravid – og gudskelov for det, for det gjorde eddermamer ondt!

Derfor var jeg også temmeligt nervøs da jeg første gang skulle prøve Philips Lumea IPL og jeg må simpelthen have set så fjollet ud, som jeg sad der i stuen, efter børnene var lagt i seng, med mine ripped jeans på og testede lysbehandlingen på mit højre knæ, med hovedet drejet helt bagover, øjnene knebet i og læberne hårdt bidt sammen i angst for den smerte jeg skulle til at påføre mig selv. Og så gjorde det ikke en skid ondt! Altså, som i overhovedet ikke. Det blev lidt varmt i et sekund og så var der ingenting.

Feeeeeedt man, tænkte jeg og ilede ud til badeværelset, hvor jeg trak trøjen over hovedet, tjekkede at jeg var rimeligt nybarberet, som det anbefales man er, når man behandler sig og gik igang med at lysbenhandle mine armhuler. Uden smerte, men med en let varme hver gang jeg trykkede lyset afsted. Og en krillen de næste 5-10 minutter efter. Nothing further.

Og dét skal jeg så gøre hver 2.uge de kommende 8 uger, hvorefter min hårvækst skulle være minimeret med omtrent 75% og jeg bare kan “vedligeholde” hver 4-8.uge. Arghmen altså, jeg har mega meget optur over det! Så meget at jeg, da én af mine veninder kom forbi kort efter, tvangsindlagde hende til også at få en behandling.

Siden hen har jeg selvfølgelig også givet mine ben en tur og jeg glæder mig helt vildt til at se resultaterne, for altså, man kan ikke se noget endnu, så jeg aner i realiteten ikke om det virker, men jeg tror totalt meget på det og jeg er kæmpe, kæmpe fan af at man altså tilsyneladende kan lave længerevarende hårfjerning – også på de mere sårbare steder, hvis man bare skifter lysfilteret til ét af de dertilindrettede – uden smerte. Hallelujah!! Hvis I har lyst, kan I læse meget mere om den HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Philips Lumea IPL er, som det i øvrigt eneste negative jeg overhovedet har at sige om den, temmeligt pebret i prisen, men jeg tænker, at man sagtens kan skrive den på sin ønskeseddel uden at være et skarn OG så kan man deltage i min konkurrence, hvor jeg simpelthen har været så heldig at få lov til at udlodde den til én af jer.


For at deltage i konkurrencen skal du først og fremmest være over 18 år og dernæst bare skrive hvor på kroppen du glæder dig mest til at bruge Philips Lumea IPL.


Vinderen udnævnes d.16.december i kommentarfeltet. Pøj pøj til alle og rigtig glædelig 14.december.

EDIT: Vinderen er fundet. Stort tillykke til Diana, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (598)

 1. Som dig startede jeg op hos en professionel, men så blev jeg gravid og gravid igen… men har problemer med mørke hår på overlæben, som er til stor gene… Det er just ikke lige det fedeste sted..

 2. Det er ikke det mest sexede men det lyder til at vi deler samme “udfordring” i forhold til armhuler. Mørke hår og meget lys hud! Så det ville blive mit indsats område nr. 1 🙂 God dag 🙂

 3. Jeg vil faktisk glæde mig mest til at bruge den i bikinilinjen. Jeg synes, det er SÅ irriterende, at det er glat i lige præcis 30 sekunder, og så er der nærmest allerede stubbe igen. Then what is the point..
  Men sugaring/voksning osv. har jeg ikke råd til, eller stamina til at gøre selv..
  Jeg krydser fingre. Glædelig 14. december.

 4. Jeg ville bruge den i armhulerne, da jeg har samme “udfordring” som dig, med lys hud og mørke hår.
  God jul! 🙂

 5. Årh hvor kunne det være vildt at vinde! Jeg er meget mørkhåret og 50 pct englænder – dvs mørkhåret med irriterende lys hud. Så hvis den der kan gøre en forskel under armene ville det være det vildeste. Jeg kan altid se hårsække (ja undskyld 😉 )allerede idet jeg går ud ad badet. Halleluja hvis Philips kan ændre på det!

 6. Næh! Min bikinilinje er så presset, specielt om sommeren – det ville være en lettelse at fjerne skoven af hår med lys!

 7. Jeg vil især bruge den på mine ben! De bliver ikke rigtig barberet her i vinterhalvåret, og det er faktisk næsten synd for min kæreste

 8. Jeg er endnu et lys hud/mørkt hår menneske, og ville glæde mig frygteligt til at få pæne ben hvor man ikke kan se hårene vokse allerede før skraberen er lagt!

 9. Under armene! Døjer SÅ meget med indgroede hår af at skrabe så måske det her kunne være den geniale løsning

 10. Under armene! Hos mig kan man se stubbe et par timer efter barbering – sooo sexy.. Og er bare for pivet til andet end skraber 😛

 11. Under armene! Jeg bruger allerede en epilator, men glemmer det med vinterens varme tøj! Og det ses heldigvis ikke på benene- men armene er øhm lidt mindre tilgivende! Heldigvis ser min kæreste det ikke 😉

 12. Glatte ben! Er ny opereret og skal have gips på de næste 6 uger så det ben kunne nok især godt efterfølgende bruge en ordentlig tur

 13. Jeg ved ikke om man må skrive det, men jeg ville glæde mig allermest til at bruge den mellem benene haha! Har for det meste bare barberet mig, og det giver nogen stygge stubbe og røde knobber, så her til morgen prøvede jeg at vokse selv (man er vel på SU). OMFG!!! Havde hevet voksstribsen halvvejs af, og der havde vitterligt tårer i øjnene. Og kunne slet ikke overskue at den skulle helt af. SERIØST!! Hvordan gør folk det??? Anyways. Af kom den. Det gør jeg aldrig igen. Og jeg er som sagt på SU, så sådan en her er helt ude af mit budget. Ville blive SÅ glad for den!!

 14. Åh den præmie er skræddersyet til mig, jeg fik næsten helt tårer i øjnene, da jeg læste, hvor meget den kan, og hvor effektiv den er. Mit største kropsproblem er hår. Jeg har samme hårtype som dig – lys hus og sorte genstridige hår alle de steder, man ikke har lyst til at have hår. Håber virkelig jeg vinder, vidste slet ikke, der fandtes sådan et vidundermiddel til reducering af uønsket hårvækst. Det ville virkelig hjælpe mit selvværd at vinde. Jeg går stort set aldrig i shorts/kjoler og nederdele om sommeren af samme årsag. Det er meget nemmere med løse lette bukser, når man føler ens hår er vokset ud 5 min. efter man barberede dem af. Jeg krydser fingre for at jeg vinder, og at den virkelig er så effektiv som beskrevet 🙂

 15. Den skal helt klart bruges på benene, som ikke bliver prioriteret særlig højt i vinterhalvåret – det klør altid sindssygt meget efter barbering, så det ville være lækkert at have denne og kunne slippe for daglig barbering og kløe.

 16. Jeg ville elske at kunne bruge den til mine ben! Jeg glemmer nogle gange at barbere ben om vinteren, og det fungerer bare ikke, når jeg mindst to gange om ugen trækker i korte cykelshorts, for at gå til spinning.

 17. Fed præmie! Jeg ville bruge den på mine arme, som desværre er så behårede, at der er behov for hjælp. Og barberede underarme er bare ikke lækkert

 18. Det må helt sikkert være benene, snitsår fra skraberen er bare så kikset!
  Jeg kan mærke din begejstring helt hjem i stuen og jeg (og mine ben) ville elske sådan en fætter

 19. Jeg vil helst sikkert elske at bruge den på mine arme da jeg har virkelig lang hår der, som jeg faktisk er rigtig kede af at ha :/. Men ville også være skønt at kunne bruge dem på benene og slippe for at skulle barbere så tit som man nu nogle gange er nød til.
  Jeg krydser i hvert fald fingrer for at det er mig der vinder :D.

 20. Jeg har PCOS og lider meget af hårvækst. Det ville derfor være en stor hjælp til mig og mine – altid – behårede armhuler! 🙂

 21. Hmm lyder jo næsten for godt til at være sandt! Jeg har vist også prøvet det meste -har dog lovet mig selv aldrig at få en brazilian igen -troede seriøst hun rev min skamlæbe af!!!! Avvvv!!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en, vil jeg prøve at begrænse dusken som her under sidste del af min anden graviditet synes den skal brede sig yderligere

 22. Åh helt klart under armene! Jeg er også selv en mørkhåret pige, og det er simpelthen en udfordring uden lige at skulle have bare arme..

 23. Jeg er – ligesom dig – slet heller ikke fan af min armhulebehåring, så det må være der! 🙂 Og resten af kroppen skal naturligvis også have en tur, hvis jeg vinder! <3

 24. Selvfølgelig på benene … og i bikinlinjen. Og på den pinlige overlæbe som jeg er så ked af at bokse med – max lidt feminint!

 25. Jeg har kun hørt positivt fra min veninde som har prøvet den i en del måneder, da hun lånte den fra hendes kollega. Hvis jeg vandt, kunne jeg rigtig godt tænke mig at bruge den på under arme og ben!

 26. Ville bruge den på benene, i armhulerne og bikinilinien. Det ville da være fantastisk at kunne slippe for de trælse stubbe 🙂

 27. Vidunderlig præmie! Jeg ville bruge den over det hele (minus hovedet) men ville helt sikkert starte med “kusinen”. Jeg bliver aldrig fan af hår nogen steder på kroppen.

 28. Puha, det er svært at sige, hvor jeg ville prøve den først! Er desværre indehaveren af en gedigen, meget mørk hårvækst som jeg har været ked af siden mine teenage-år. Så hvor ville det være fedt, at få muligheden for at prøve sådan en lys-fætter af!

 29. Jeg er som dig lys i huden og mørk i håret, så under armene ville det helt sikkert være lækkert at undgå den næsten daglige barbering!

 30. Jeg ville bruge den på ben, under arme og bikinilinjen, men MEST mine ben, de klør og kradser 2 dage efter at jeg har været en tur over med en skraber, selvom jeg har sørget for fugt før og efter 🙁

 31. Jeg kan så godt følge dig, de sorte hår kan også tydeligt ses på mørk hud! Det ville være en fryd at vinde

 32. På mine ben! Har det på samme måde med min epilator, den går simpelthen i vinter-hi, så sådan en ly-fyr vil være kærkommen

 33. Åh den her har været på min ønskeseddel længe. Jeg vil så gerne ku fjerne hår på benene mere permanent end med skraber. Er begyndt at få irriterende knopper efter barbering så det er ikke særlig lækkert. Enten lange hår eller knopper. Jeg har været på barselsdagpenge hele året så der har ikke været økonomi til at forkæle mig selv med dette produkt og tvivler også lidt på at den landet under juletræet da den jo er over de flestes gavebudget. Krydser alt hvad jeg kan for at du trækker mig som vinder. Et stort julekram til dig og familien.

 34. Over alt! Jeg har PCOS, så er forpestet med ekstra hår alle mulige dejlige steder, så det føles lidt som om, jeg bruger halvdelen af mit liv på at fjerne det…

 35. Helt klart ben og armhuler! Da jeg mødte min kæreste for snart 4 år siden, der barberede jeg mig hver anden dag og var bare glat über alles.. Meeen nu halter det lidt… Jeg vil elske at kunne give ham hans lækre glatte kæreste tilbage uden, at hun bliver ruineret i processen! Ved du om man kan bruge den til de intime hår også?

 36. Jeg ville glæde mig allermest til at prøve den på benene. Jeg når også kun at blinke fra jeg har barberet mine ben til hårene igen er synlige og det er temmeligt irriterende (og en af de få grunde til at det er okay med vinter – så kan jeg i det mindste slappe lidt af med barberingen! Yes I’m single, why you ask?

 37. Sikke en genial gave at kunne give! Jeg ville helt klart glæde mig mest til at bruge den på bikinilinjen og benene, så jeg slap for at mærke stubbe fra det sekund jeg ligger min skraber fra mig 😉

 38. Orv manner, hvor ville jeg gerne vinde sådan en Philips sag dér!
  Jeg ville nok komme til at bruge den, både på ben, i bikinilinjen og under armene.. Såeh, over alt?! HAHA, men altså fra naturens side er jeg blevet cursed med mørke hår der, ligesom på dig lyder det til, også knapt når at blive fjernet, førend de kan ses og mærkes igen. Hvor ville det være skønt at kunne lægge skraberen fra sig – måske én gang for alle? 😉

 39. Mine ben!! Jeg er, ligesom dig, mørkhåret og tjenlig lys i huden. Så mine hår på benene ses nærmest lige efter jeg har barberet dem af … jeg skal bare fryse en gang, og efter en omgang myrepatter på benene vælter hårene frem.. gaaaard hvor jeg hader det!

 40. På benene først og så armhulerne. Har det ligesom dig at jeg bruger skraber og så blinker jeg også kan man se stuppe igen.

 41. Klart benene. Ligner Chewbacca alt alt for ofte og selvom min kæreste er Star Wars fan, så tror jeg alligevel helst han er fri for ham i sengen

 42. Jeg glæder mig allermest til at bruge den i bikinilinjen! Jeg er også udstyret med mørkt hår, og har samme problem med, at man nærmest kan se udgroningerne lige efter barbering

 43. Bikinilinjen og under armene! Synes det er svært at få et glat resultat uden rødme og knopper, når man barberer sig.

 44. Arme og ben. Når man er mor til 3 dejlige men meget livlige børn, er tiden desværre sparsom og at skulle barbere sig hver dag er ikke altid en mulighed.

 45. Åh, helt sikkert under armene. Min hud er så fin og skrøbelig der, at det altid ligner en massakre efter jeg har brugt en skraber. På et tidspunkt tyede jeg, i mangel på bedre, til pincetten og brugte cirka en halv time hver dag på at fjerne hår efter hår, så jeg kunne slippe for skraberen og samtidig ikke have buske under armene.

 46. Jeg vil helt klart bruge den på benene, da jeg elsker at gå i kjole og nederdel, men har svært ved at få mine ben til at se pæne ud. Hvis jeg bruger epilator, får jeg masser af røde knopper i flere dage efter, med skraber bliver huden rød og irriteret, og det samme med voks. Så dette kunne måske være det rette produkt til at få langt pænere stænger

 47. Mine ben! Jeg dyrker poledans og render rundt i bare ben nærmest hver dag, hvor andre skal kigge og røre på dem. Jeg ville være virkelig glad for at kunne nøjes med at tage mig af mine ben så sjældent 😀

 48. Helt sikkert på benene! For, som du skriver, så kan man altså nærmest se hårene under huden lige efter man har barberet, og det er altså ret træls

 49. Mine ben bliver de første der får en tur, for jeg har lys hud og mørkt hår som dig, og det irriterer mig voldsomt, at jeg skal bruge så meget tid og energi på at fjerne hår, som man kan se igen efter en halv dag.

 50. Jeg vil klart bruge den under armene og på mine ben. Jeg føler mig bare så meget mere feminin med glatte stænger.

 51. Jeg vil glæde mig allermest til at bruge den under armene hvor jeg altid, selv lige efter barbering, har mørke skygger! Det ville gøre så meget for selvtilliden at kunne minimere det, selv bare den mindste smule

 52. Årh, hvis jeg kunne fjerne de mørke hår fra mine ankler, ville det gøre alt så meget lettere. Af en eller anden grund er mine hår meget mørke og i flertal nede på min ankler. Fedt at arve det efter sin far

 53. Mmmm lækre stænger året rundt. Med tre børn på 4, 5 og 6 år, er barberingen under bruseren knap så fix, når de aller helst vil være en del af hyggen under bruseren

 54. Helt klart i bikinilinjen! Jeg synes det er nærmest umuligt at få et pænt glat resultat uden knopper og rødmen der.

 55. Åh under armene! Jeg er indehaver af både meget mørkt hår, meget lys hud OG meget sensitiv hud, så denne fikse maskine kunne gøre underværker for den i den grad uønskede hårvækst

 56. Hovedsageligt benene – men bikinilinien og armhulerne kunne jeg egentlig også godt tænke mig at forsøge med! ✌

 57. Hovedsageligt benene – men bikinilinien og armhulerne kunne jeg egentlig også godt tænke mig at forsøge med! ✌

 58. Bikinilinjen, helt klart! Det er en dyr fornøjelse at blive vokset, særligt når man er på SU, men da min hud ikke kan tåle skraber, har det indtil videre været mit eneste alternativ. En Philips Lumea ville derfor være en kæmpe redning!!

 59. Jeg ville da med glæde bruge den på benene og under armene, bruger ikke epilator af samme grunde som dig (av for s….)

 60. Jeg ville så sindssygt gerne vinde denne præmie, da jeg lider af PCOS og mit største symptom (lige udover fertilitetsproblemer) er den overdrevne hårvækst. Så jeg bruger, og har brugt, meget krudt på hårfjerning. Jeg vil særligt se frem til at fjerne hår på mine lår og under armene. Jeg krydser alt hvad jeg har for at vinde denne. Selv hvis jeg ikke vinder, så håber jeg meget du vil melde tilbage om nogle uger, om den værd at spare sammen til.

 61. Lækker præmie! Som dig, er jeg så heldig at være meget mørkhåret, med temmelig lys hud. Har kæmpet med hårfjerning siden mine tidlige teenageår! For et års tid siden gik jeg fra skraberen til epilator (i øvrigt vist nok efter jeg læste dit forsøg ned epilator her på din blog?).. Og jeg går ALDRIG tilbage til skraber igen… Men men… For pokker hvor gør det dog ondt de følsommme steder! Og det tager SÅ lang tid! Så jeg ville elske at vinde, og ville starte med at bruge den i bikini kanten 🙂 (men ville bruge den på benene og under armende også)

 62. Jeg ville forære den til min far som en ekstra julegave. Han er meget ked af sin ret behårede ryg, og har flere gange talt om sådan en behandling, men synes samtidig det er mange penge at bruge. Kh

 63. Den gad jeg godt vinde, har forsøgt mig med epilator og voks, men av for f….. hvor gør det ondt. Så det vil være både ben, armhuler og bikinilinje der skulle under kærlig behandling hvis jeg var så heldig at vinde!

 64. Not so sexy men i ansigtet, da jeg er beriget med mange dun #tak som jeg ikke er vild med, da nogle af dem har tendens til at blive mørkere fra tid til anden og det der voks er jeg bare helle rikke fan af … yes, så det må prøves! Og så under armene da! 🙂

 65. Jeg har længe drømt om at afprøve denne da jeg er desværre har PCO og derfor har skønne mørke hår de mest ærgelige steder. Jeg ville helt sikkert bruge den under armene og på overlæben.

 66. Helt klart både på overlæben og på benene, er velsignet med meget stride store børster på benene (og under armene – den der sorte skygge forsvinder aldrig helt hvis jeg barberer). Vokser om sommeren, men lader bjørnepelsen stå om vinteren.. hvilket begrænser tøjudvalget til bukser i hverdagene.. det der med at barbere ben kommer jeg altid i tanke om i sidste øjeblik, og så gider jeg ikke og hopper i bukser i stedet for kjole/nederdel. Manden ville nok også sættte pris på at jeg blev afpelset 😉

 67. Jeg fik for 6 måneder siden konstateret pcos og pga. dette, er hårene på benene blevet flere og oftere. Så jeg ville elske at vinde denne her og bruge den på mine ben

 68. Uhhh – den har jeg længe gået og kigget på. Jeg er nemlig også så mørkhåret, at man kan se de nye hår en halv dag efter barbering…. Jeg vil klart bruge den under armene og i bikinilinien

 69. Benene helt klart. Er en doven hund her om vinteren og det bliver ikke til alverdens barbering så gad virkelig godt slippe for det

 70. Det er jo en jungle med alt det hårfjerning, så derfor ville det være perfekt at prøve denne på ben, bilinilinje og under armene

 71. Jeg har desværre desværre desværre fået min fars hårvækst og kan derfor ikke gå mere end en halv dag, før mine ben ikke længere er glatte efter barbering. Det samme gælder for armhulerne og bikinilinjen. Derfor ville det være så fedt at prøve denne metode, især på benene, da voks – som du selv siger – virkelig ikke er særlig rart eller særlig billigt.

 72. Helt klart i ansigtet – min PCO gør at jeg ligner en behåret bjørn i fjæset, hvis jeg ikke barberer mig hver dag eller får det vokset hver 3. uge – og hvem gider det? 😀

 73. Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge den på benene. Ligesom dig, har jeg også en epilator, men jeg synes det gør vanvittigt ondt, og derfor kunne det jo være lækkert med et smertefrit alternativ 🙂

 74. Jeg vil klart glæde mig til bikinlinien! Jeg haaaaader den! Og jeg HADER at holdbarheden ved en skraber er et par timer. Seriøst, det der lyder som en fantastisk løsning, hvis det virker, for jeg er altså også for voksforskrækket – især efter egne voksforsøg! Ellers tak

 75. Denne har stået på ønskesedlen i et godt stykke tid efterhånden. Ville nyde at kunne bruge den særligt på benene og i bikinilinien.

 76. Bikinilinjen! Jeg har efterhånden forsøgt alverdens metoder med dertil passende efterbehandling, men lige meget hjælper det og jeg ender hver gang med knopper og indgroede hår!
  Og efter 2 børn og alderen i hælene, synes hårvæksten kun at brede sig

 77. Jeg har et ret stort ar hen over min kind/hage. Det har resulteret i, at der gror ret mange sorte stride hår ud af arret

 78. det ville være så skønt ikke at være tvangsindlagt til at sidde 10 minutter og barbere ben, hver gang man tænker de skal vises frem!

 79. Benene !! Kan dælme mærke de stikkende små hår allerede dagen efter, at jeg har nybarberet mine ben. Det går altså ikke

 80. Bikinilinjen, jeg har meget mørke hår, og jeg synes det er så mega træls at skulle tage sig af det flere gange om ugen

 81. Helt sikker benene og bikinilinen. Ligner lynhurtig Putte fra Andersens julehemmelighed. Lange hår på ben og arme to dage efter skraberen har været i gang 😀

 82. jeg vil helt sikker starte under armene. Jeg synes når man når i 40 års alderen bliver det svære og svære at barbere i armhulen så det bliver helt glat, hårene står jo i kø for at komme ud. Så skal overlæben have en tur… med mørke hår og lys hud, som Cana skriver, ja så bliver det sgu også værer og værer. Jeg vil elske at prøve den.

 83. Jeg ville elske at bruge den på mine ben! Især om sommeren, hvor min hud bliver irriteret, hvis jeg barberer mig for ofte.

 84. Benene! Der er nogengange så langt derned, men det lader hårvæksten sig ikke stoppe af. Så færre barberinger ville jo være luksus!

 85. Åh yndlingsgaven! Jeg vil bruge den til ben, bikinilinjen og under armene. Sikke meget frihed man pludselig kunne få sig ved at have sådan en. <3

 86. Uh, den ville jeg blive glad for. Er ualmindelig sart i min hud, så barbering og voks er en udfordring. Ville klart bruge den i bikinilinjen.

 87. Helt klart under armene! Hårene under mine varme vokser SÅ hurtigt – jeg skal nærmest barbere dem hver dag og det er så frustrerende.. Så denne her ville Være som en gave sendt fra himlen!!

 88. Jeg har det lige som dig når det kommer til behåring. Jeg har også mørkt hår og lys hud. – og jeg gider altså heller ikke hår under armene. Jeg ville derfor helt sikkert bruge den under armene til at starte med – og så tage benene bagefter !

 89. Jeg vil bruge den over alt, men ville især glæde mig til at slippe af med hårene under armene, de er kulsorte og jeg bliver altid ramt af røde knopper som både er grimme og gør ondt – jeg har virkelig prøvet ALT for at undgå og behandle dem. Så det ville simpelthen være kanon at vinde sådan en lækker sag

 90. Jeg ville bruge den under armene og på benene. Er så træt af at det enten gør satans ondt at få vokset, eller holder max. 2 dage ved barbering. Så 4-8 uger lyder virkelig lækkert 🙂

 91. Under armene …!!! Så ville der gå længere i mellem panikanfaldene når man til sin rædsel opdager, at man glemte at få sig barberet 😉

 92. Med samme kombination af lys hud og mørke hår TILSAT meget sart hud , så skal det helt sikkert være min nye ven
  Bikinilinjen er især kritisk , kan ikke tåle skraber eller andet så hvis jeg kan undgå den “lede” voks med den denne så haps

 93. Jeg ville helt sikkert bruge den på mine blege ben hvor mit hår også er temmelig mørkt og så tror jeg også at jeg ville vove mig ud i at trimme bikinilinijen som synes til at sprede sig ligesom årene i et gammelt træ!

 94. Helt klart benene! Men nok også de der lidt mørkere hår jeg har fået nederst på maven efter graviditet…

 95. Helt sikkert på mine ben. Er ikke altid god til at få barberet benene, så det kunne være skønt hvis man kunne spille for det!

 96. Jeg vil gerne bruge den under armene. Som du også skriver, så synes jeg at man næsten med det samme efter barberingen, kan se at de er på vej ud igen, og uanset om det er nybarberet eller ej, er mine armhuler sådan mørke i det. Jeg har selv overvejet laserbehandling, men smerten tiltaler mig virkelig ikke. 😉 Så denne her ville være perfekt at forsøge sig med, tror jeg. Ville blive rigtig glad for den. 🙂

 97. Helt generelt glæder jeg mig til at bruge den på mine ben, mere specifikt mine knæ. Jeg skærer mig ALTID et eller andet sted på knæene når jeg barberer ben

 98. På benene og under armene. Er også så “heldig” at have lys hud og mørkt hår,så det ville være en kærkommen gave

 99. Mine ben, men faktisk også armhuler og bikini linjen! Det ville spare en masse tid under bruseren, så det kunne bare være win win

 100. Det ville være dejligt med en ekstra julegave til mig selv. Jeg vil bruge den på min ben og under armene. Tror min datter også vil bliver glad for den.

 101. Først og fremmest på benene, men jeg har også fået lidt generende lyse hår på kinderne lige foran ørerne – og jeg har ikke lyst til at hverken vokse eller barbere der. Håber SÅDAN at vinde dette spændende apparat!

 102. Uh! Den ville jeg elsker at vinde. Jeg ville hovedsagelig bruge den på ben og armhuler. Med to små børn bliver badene hurtigt til et hurtigt skyl, så er der ikke meget til barbering

 103. Jeg ville glæde mig mest til at bruge den i bikinilinjen, da det altså nu en gang gør naller at epilere eller vokse der (ben og armhuler er jeg derimod overhovedet ikke øm med)!

 104. Den bliver god til benene og i bikinilinjen, hvor jeg ellers godt kan finde på at springe over hvor gærdet er lavest

 105. Åååhh bare jeg vinder, jeg vil glæde mig så meget til at bruge den i armhuler og på benene. Er nok en for stor kylling til at prøve mellem benene

 106. På armene og i armhulerne! Jeg er selv lys i huden med meget mørkt hår og det er bare træls at barbere arme også!

 107. På armene og i armhulerne! Jeg er selv lys i huden med meget mørkt hår og det er bare træls at barbere arme også!

 108. Jeg vil glæde mig mest til at prøve den på benene, da jeg selv er lys i huden og har mørkt hår, så det ville være rart med en behandling der kunne holde hårene væk flere uger af gangen 🙂

 109. Skægstubbe er bare ikke lækkert til kvinder.. Jeg vil gerne vinde denne, så jeg slipper for pincetten og hovedet mast op i spejlet hver eneste morgen for at opdage stubbene før andre gør…

 110. Jeg er så forbandet smerte-forskrækket, så tænker jeg vil starte med benene…. og hvis jeg tør armhuler…

 111. Med PCO og deraf afledt hårvækst samme steder som mænd, ville jeg ønske at jeg først og fremmest permanent kunne slippe af med hårene på mine storetæer og fodrygge.

 112. Bikinilinjen, benene, armhulerne….alle steder stortset! Har ligesom dig været hele møllen igennem med diverse behandlinger 🙁

 113. Jeg er ligesom du, virkelig træt af min hårvækst i armhulerne. Jeg forsøger med voks, men det fungerer ikke rigtigt og jeg får sådan kløe når jeg barberer mig 🙁 Krydser fingre for det lækre apparat og glæder mig til at følge med i dine oplevelser med den 🙂

 114. Jeg er også helt mørkhårede, og er dødtræt af konstant at skille barbere arme, armhuler, bikinlinje og ben! Så jeg ville være lykkelig for at vinde denne skønhed

 115. Benene – er du sindssyg. Armhulen får jævnligt en omgang, men der er bare så laaangt ned til benene kl. 6 om morgenen når jeg står op og går i bad. Ligner snart Chewbacca. Det er IKKE fikst.

 116. Med to små unger i en alder af 6 og 22 mdr, hænder det oftest at mine ben går under kategorien: stikkelsbærben og armhulerne ligner starten på the jungle, inden jeg går igang med skraberen, fordi jeg simpelthen ikke har overskud og energien til at gøre det. Så YES PLEASE. Vær min julegave i år 😉

 117. !! Hvor ville man ikke bruge den. Men i starten vil jeg nok forsøge at få bugt med bare lidt af de stride hår i bikinilinjen! OG armhulerne.
  Det ville være en FANTASTISK julegave til mig selv!!

 118. Altså jeg kom til at tænke på et sted, som jeg altid glemmer, indtil jeg opdager det i en situation, hvor man bare godt gad at have pæne fine pige-tæer – for hvad sker der egentligt med de hår på storetåen??? Tænk hvis man aldrig behøvede at skænke dem en tanke igen 🙂 jeg krydser alt hvad jeg kan!

 119. Jeg ville starte med armhulerne og hvis det virker, ja så ville det meste af resten af kroppen hurtigt komme med 🙂

 120. Jeg er sygt utjekket – forleden stod jeg i svømmeren med et glatbarberet ben og et der kunne flettes…. Jeg hader at barbere ben og er åbenbart også dårlig til det. Philips Lumea IPL lyder for Nice!

 121. Jeg er så uheldig at være udstyret med hår der gror hurtigere end du kan sige phillips lumea ipl! Det er selvfølgelig super praktisk, hvis man gerne vil have langt hår.. men derudover er det mega urpaktisk! Så jeg glæder mig især til at fjerne hår under armene – og dun på kinderne og halsen!

 122. Helt klart på mine ben! Barberer dem næsten hver gang jeg er i bad, for at holde hårene nogenlunde nede og det hænger mig langt ud af halsen. Sådan en maskine ville gøre min morgenrutine kortere og nemmere

 123. Jeg har nu testet 2 behandligstyper, som er, som du siger, temmelig smertefuldt. Det kunne da være fantastisk, hvis det kunne hjælpe mig…og så UDEN smerter!! Så vil jeg lade min søster bruge den også, for jeg har også fået hende i ellipse maskinen

 124. Åh hvor den lyder fantastisk! Jeg ville elske at bruge den til bikinilinjen, da jeg her ikke kan bruge skraber uden at blive én stor rød knop. Som nødløsning bruger jeg så ladyshaver, som desværre ikke gør det så tæt og glat som man kunne ønske i et intimt område, men i en pest eller kolera-situation tænker jeg, at det trods alt er bedre end knop-lise 🙂 Så altså, glat bikinilinje uden knopper – det lyder som smukke juleklokker i mine øre 😉

 125. Det er nok mest benene jeg ville bruge den på. Jeg haaader at barbere ben og jeg misser altid nogen. Så jeg er egentlig mest stoppet med det… Kunne være man skulle gå i gang igen

 126. Jeg har selv gået i professionel laserbehandling for at få bugt med den irriterende arv fra min mor at have kvindeskæg på hagen. Efter 10 behandlinger var resultatet til at leve med MEN hvor ville jeg dog være taknemlig for at kunne komme det endu mere til livs. At vinde Philips Lumea IPL ville være helt fantastisk <3

 127. Sikke en lækker præmie. Helt klart under armene og bikinilinjen. Når man er skandinavisk-bleg størstedelen af året (på nær de to uger om sommeren, hvor man når at få lidt farve på ferien og lynhurtigt taber farven igen), så er sorte stubbe bare ikke skide kønt. Krydser fingre 🙂

 128. Nøj, en fin julegave! Jeg ville helt sikkert bruge den i bikinilinjen. Lige nu er det kun en voksbehandling, der reelt dur, men det er der desværre ikke penge til. Hvis det viser sig at virke, ville jeg også bruge den til armhulerne og nok også benene – i hvert fald i sommerhalvåret 🙂

 129. Jeg vil så gerne vinde den og se, om den kan hjælpe mig af med min uønskede hårvækst, især i bikinilinjen. Jeg har fået konstateret PCOS, og har i den forbindelse ekstra meget uønsket hår… Jeg har kigget på den længe, men den er en anelse for dyr på SU, desværre :/

 130. Jeg glæder mig til at prøve den til min bikinilinje. Jeg er meget plaget af indgroede hår i netop det område og har endnu ikke fundet en hårfjerningsmetode der virker ordentligt uden gener

 131. Jeg ville bruge den overalt!!! Jeg deler stort set historie med dig – skal ikke fryse efter en shaving for så kan man allerede mærke stubbe, har forsøgt voks med indgroede hår som resultat og har også prøvet og opgivet permanent hårfjerning, da jeg blev gravid og efterfølgende er pengene ikke til det. Derudover er jeg beriget med røde knopper efter shaving – charmerende på stranden om sommeren

 132. Med mørkt hår og en MEGET lys hud (ekstrem lys hud), har jeg præcis det samme issue som dig. Især under armene og i bikinilinjen vil jeg glæde mig til at skifte skraberen ud med den lille håndholdte laser. 🙂

 133. Helt klart under armene! Da min hud ikke er så glad for skraberen, har jeg i mange år “plukket” mine hår under armene. Effektivt, men meget langsommeligt og smertefuldt. Så alternativer ønskes!

 134. Jeg ville bruge den til mine ben – og måske armene, hvis jeg får modet til det en dag. Har lys hud og mørke hår, og desværre lidt kraftig hårvækst, så her om vinteren er hårene meget synlige, og dét er jeg ked af 🙁 Krydser fingre!

 135. Jeg ville bruge den OVERALT! Ben, under armene, bikinilinien, den der lille (og heldigvis ikke så tydelige) snegl på overlæben.. Bleg og mørkhåret er en ond blanding 😉

 136. Det må være på benene, da jeg er så dårlig til at få det gjort regelmæssigt, samtidig med det går så hurtigt før de er ude igen! kunne være så dejligt at kunne rende rundt med nybarberede ben i flere dage! 🙂

 137. Jeg ville så meget bruge den på mine ben. Har meget mørkt hår på hovedet – og bestemt også på benene. Krydser fingre 🙂

 138. Okay – der er jo simpelthen SÅ mange kommentarer, at chancen er bitte lille, meeen alligevel større end i Lotto… Så jeg smider også lige et lod i puljen

 139. Jeg har sendt Lumeaen mange og lange blikke i ufattelig lang tid, men som du ganske rigtig pointerer, er bankmænd ikke glade for, at man kaster penge efter den slags selvforkælelse, så det er blevet ved drømmen. Men nu hååååber jeg at vinde sådan en fætter, så mine armhuler kan blive fri for hår og lækre til når sommeren (endelig) sætter ind.

 140. Gad jeg så godt vinde! Som mor til 2 små energiske drenge er det ikke altid lige knivskarpt med den hårfjerning på benene

 141. Har ALTID problemer når jeg fjerner hår under armene og ved bikinilinjen så der kunne det da være for dejligt med sådan en! 🙂

 142. Sådan en er af de helt store ønske. Lidt for dyr til at ønske sig i julegave og helt klart for dyr til økonomien i vores småbørnsfamilien. Jeg vil glæde mig allermest til at fjerne hår på lårene. Lys hud, mørke, stride hår og hud som bliver irriteret når man bruger skraberen 🙁 Jeg krydser fingrene 🙂

 143. Helt klart benene, da jeg på, samme måde som dig, er en heldig ejer af meget mørke hår, der bliver meget tydelige på vinterblege ben 😉

 144. Vildt fed konkurrence! Hvis jeg vinder ville jeg helt klart spæne ud på badeværelset og behandle mine nyerhvervede barkenbater (fra graviditeten) og så selvfølgelig mine ben, bikinilinje og armhuler. Krydser alt hvad krydses kan!

 145. Jeg ville forsøge med armhulerne først og derefter bikinilinien. Får de mest nederen røde knopper når jeg shaver – og jeg er for meget kylling til at blive vokset

 146. Jeg vil helt klart glædemig til at bruge den på min overlæbe.. Jeg er aså “heldig” at jeg naturens side er født med MEGET mørke hår på min overlæbe, så hvis ikke jeg får dem fjernet har jeg overskæg. Så jeg vil elske at få lov til at prøve den af.

 147. Under armene – det lyder næsten for godt til at være sandt med sådan en opfindelse, men hvor ville det være fantastisk at vinde✌

 148. Jeg er rimelig doven hvad angår hårfjerning på benene (og egentlig alle andre steder også), men alligevel forfængelig nok til, at det irriterer mig, når hårene bliver for lange. Derfor vil jeg enormt gerne bruge den på mine ben, så jeg kan nøjes med at gøre det hver 8. uge

 149. Jeg vil bruge den på hagen hvor jeg får sorte hår og hvis jeg barbere så stikker de og bliver værre. Så det her kunne være løsningen! Jeg ville også bruge den på ben og alle steder hvis jeg bliver glad for den

 150. Nejnejnej, hvor må den maskine være lavet til mig! Jeg ligger hver anden måned på briksen og bider tænderne sammen i smerte – Jeg skal bruge den til både ben og bikini!

 151. Jeg vil så gerne prøve den til hårene under armene! Jeg kæmper en kamp med dem, jeg ligner altid en der har hår under armene, sol du siger, mørkt hår og lys hud, det er som om man kan se det nye igennem huden

 152. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg glæde mig til at have konstante nybarberet ben! Jeg spiller basket så jeg er i shorts næsten hver dag året rundt, og jeg er så træt af at skulle barbere mine ben konstance. Glædelig jul 🙂

 153. åhhh har ønsket mig sådan en længe vil glæde mig til benene især og bikini linjen..

  Nøøøj en lækker præmie

 154. Ej hvor en god præmie. Det vil være på mine (lidt for) behårede ben som jeg som højgravid simpelthen ikke rigtigt formår at få barberet. Jeg tænker det kun bliver sværere at få gjort når først min lille pige kommer ud om en måneds tid. Så jeg ville blive lykkelig for denne

 155. Under armene! Jeg synes simpelthen det er sådan et åndssvagt sted at have hår. Håber det uddør over de næste 20-30 generationer. Ligesom med visdomstænderne, de er, så vidt jeg er orienteret, på retur rent biologisk.

 156. Helt klart under armene! Jeg har absurd hurtigt voksende hår, og jeg er træt af, at jeg skal barbere mig under armene TO(!) gange om dagen om sommeren, hvor varmen får det til at eksplodere! (Måske lidt af en overdrivelse, but you get the point!)

 157. Jeg ville bruge denne fantastiske præmie på noget, som jeg er rigtig træt af og flov over 🙁 Jeg har en del sorte hår i linjen fra min navle og ned. Det ser ufeminint ud, skaber ar (fordi jeg hiver hårene ud med pincet og de bliver indgroet) og har en negativ indvirkning på mit forhold – jeg bryder mig ikke om, at min kæreste fx rører min mave pga. disse hår. Det er gået hen og blevet noget som jeg aldrig har fortalt ham om, ligesom jeg har en (naiv) idé om, at han stadig ikke ved at jeg har stride sorte hår på maven… Det ville være en kæmpe lettelse at reducere (og måske blive fri for) dette problem 🙂

  Så – jeg ville klart bruge den på min mave. Krydser fingre!

 158. Jeg vil bruge den først og fremmest på min hage. Jeg får sådan nogle røde stride stubbe, og det er altså ikke særlig selvtillids boostende, når man skal på dating-markedet og finde drømme fyren.

 159. Åh, ville være så fantastisk til mine lår!! Har nogle virkelige genstridige sorte hår på mine lår – som jeg rigtig gerne vil af med!! Det er virkelig en kamp!!

 160. Helt klart primært på benene! Jeg har så trælse hår der er så dumme at barbere, og da smerte heller ikke er min stærke side vil den her være så god! Og så vil det da være rart ikke at skulle barbere sig under armene et par gange om ugen! 😛

 161. Over det hele! Ville være så dejligt at slippe for skraberen, indgroede hår og skidt og møg. Juhu for lækre sommerben og bikinilinjer

 162. Ville bruge den über alles, er fra naturens side ret “behåret” ikke sådan som en abe, men jeg har mørke og lange hår (altså vi snakker ikke rapunzel langt, men 1-2cm)

  Dette er liiiidt træls, specielt fordi mit “pikslips” er tydeligere end min kærstes….

  Så at kunne få muligheden for at fjerne mine hår smertefrit, og uden de stikkende satans børster 4 timer efter man har været hele baduljen igennem med en skraber, ville være en drøm! 🙂

 163. Jeg vil bruge den under armene, da det ville være helt fantastisk ikke at skulle barbere sig flere gange om ugen, men også på benene vil den skabe glæde.

 164. Har samme problem som dig med den lyse hud og mørke hår(sække) under armene – så dér ville jeg klart bruge den! Og nok også et par andre steder…

 165. Jeg vil bruge den alle steder, jeg har stor tildens til indgroede hår og det gør så sindssygt ondt at jeg i vinter perioden pakker skraberen væk og håber på at der ikke er alt for mange i omklædningsrummet på arbejde

 166. Hvor ville jeg IKKE bruge den… En ting der ofte følger med når man bliver mor, er uønsket hårvækst. Der kommer hår nogle mystiske steder på kroppen og tiden er der bare ikke altid til at fjerne dem, eller dem på benene, under armene osv.

 167. Hvor ville jeg IKKE bruge den… En ting der ofte følger med når man bliver mor, er uønsket hårvækst. Der kommer hår nogle mystiske steder på kroppen og tiden er der bare ikke altid til at fjerne dem, eller dem på benene, under armene osv. Så lige nu ligner jeg lidt chewbaka og det er sq lidt synd for manden.

 168. Jeg er også fra naturens side, lys med mørkt hår. Og har med alderen erhvervet mig et, knapt så klædeligt, moustache

 169. Den vil jeg SÅ agere vinde! Jeg er ligesom sig udstyret med lys hud og mørke hår, så hårfjerning er evig opgave! Især under armene vil jeg glæde mig til at bruge den 🙂
  Har hørt så meget godt om den, så håber jeg kan vinde den til mig selv i en tidlig julegave 🙂

 170. Håber jeg er den heldige, som kan få lov at gøre brug af den lækre præmie! Særligt til benene og under armene vil den gøre stor glæde 🙂

 171. Ohhh JA TAK. Om jeg gerne vil få muligheden for at prøve på mine lyse ben, med helt kulsorte grove hår, som er så svære at fjerne. Der ville være en drøm at kunne få oplevelseb af glatte, blæde og hårfri ben for engangsskuld. Tror jeg ikke har oplevet det siden jeg var 12 år. JEG KRYDSER FINGRE.

 172. Jeg vil glæde mig til at prøve dem på benene, mine hår er så irriterende at de vokser ved at kigge på dem

 173. Hvis jeg er så heldig, så vil jeg bruge den på mine blege ben. Jeg er så “heldig” at mine hår gror med lynets hast og jeg må dermed være over dem for ikke at ligne en hulemand. Det ville være den bedste julegave at være den heldige vinder af det smarte produkt!

 174. Helt klart under armene! Barberingsknopper er altså ikke sexede, så det kunne være fedt at prøve om denne dims på sigt ville kunne fjerne dem 🙂

 175. Jeg ville SÅ gerne vinde sådan en! Jeg er simpelthen for stor en kylling til at vokse mine armhuler og bikinilinjen, så jeg piver hver gang det bliver gjort. Derfor ville sådan en her gøre arbejdet meget nemmere

 176. På benene. Jeg vil glæde mig til at prøve, da det lyder som et fantastisk produkt. Farvel voksning og barbering.

 177. Har flere steder på kroppen, hvor de mørke hår ikke pynter, men vil starte med fødder og ben, og så ellers bevæge mig op

 178. Faktisk ikke på mig først og fremmest men på min mand… det der med at når man er nyforelsket så gør man meget ud af ens udseende, han var god til at barbere sig især på maven…. nu har vi været gift i 8 år og ja… der er gået hverdag i den og kan har en abemave…. LOL…..
  Iforhold til mig selv vil jeg bruge den på mine ben. Jeg gar daglige kroniske smerter så det er desværre for lidt jeg får det gjort men det kræver nogle gange uanede kræfter, hvilket jeg tænker vil være næsten som en leg med sådan et agrigat. . Jeg håber BIG TIME at ‘aben’ kan komme tilbage i buret og jeg kan have glatte ben generelt

 179. Mine ben. Åh, jeg synes det tager en halv krig, så det er ærligt talt ved at være over en måned siden, de har fået en kærlig hånd.

 180. Jeg skulle helt bestemt bruge den i bikinilinjen. Jeg er så heldig at have mørkt, kraftigt hår, så stort set intet gør min bikinilinje rigtig pæn. Krydser derfor fingre for en fantastisk julegave, der vil gøre bikinisæsonen noget sjovere 🙂

 181. Altså men ben der tæt på altid ligner stankel ben og ligger sig liiiiige om på en edderkops …lige på nær 2 min efter shaving….ville jeg top elske at få sådan en “hår – støvsuger”ind af døren.
  Total yngling luksus ting.

 182. Helt klart mine ben! Har som dig mørkt hår og lys hud (meget), og alm. barbering holder virkelig ikke særlig længe!

 183. ….og lige en tilføjelse….ville elske at have sådan et legetøj liggende – mit helt eget Star wars hår – lyssværd ! Pænt sejt alligevel .
  Go jul til dig Cana.

 184. Fra top til tå bogstavelig talt! Er ud af en hårfager familie, så ville prøve på alle de steder der i dag barberes, tweezz og epileres.
  Har overvejet at få det gjort professionelt men kan ikke overskue det tidsmæssigt så har faktisk overvejet at købe en, så det ville være et fedt win

 185. Åh det er godt nok svært at vælge, for ligesom dig kan man se mine hår allerede meget kort efter epilering på benene, og jeg går af rent princip ikke i svømmehal med min datter fordi jeg hader min bikinilinje, da det også gælder her at mine mørke hår skinner igennem min lyse hud og jeg synes det ser frygteligt ud at stå der under bruseren med alle de andre kvinder der fra mit synspunkt har den perfekte barbering alle steder. Så i det hele taget vil jeg bare glæde mig til virkningen ALLE steder hvis jeg er så heldig at vinde.

 186. Jaaaaaa taaaaaak!! Den vil jeg SÅ gerne vinde, så krydset alt hvad krydses kan og håber på en lille bitte smule jule-held

 187. Jaaaaaa taaaaaak!! Den vil jeg SÅ gerne vinde, så krydset alt hvad krydses kan og håber på en lille bitte smule jule-held

 188. Puha, den ville jeg sindssygt gerne vinde! Jeg har en gammel epilator-sag fra Philips, og den gør nuller naller under armene, så der ville jeg helst sikkert starte med dette vidunder, hvis jeg skulle være så heldig☺️

 189. Er rimlig behåret af en kvinde at være, og det er ikke det fedeste i verden, så jeg glæder mig til at bruge den fra top til tå, så at sige

 190. Under armene og ja – i bikinilinjen! Ville simpelthen slippe for så mange kvaler, hvis jeg kunne droppe den onde skraber!

 191. Jeg er rimlig meget behåret af en kvinde at være. Jep sort hår overalt. Det er ikke det fedeste, så hvis jeg er heldig at vinde, glæder jeg mig bare til at gå i krig fra top til tå, så at sige

 192. Jeg vil nok starte på mine ben. Og hvis det virker, vil jeg være mere modig og prøve på bikinielinje og under armene. Ved ikke hvorfor jeg tænker, at jeg skal være mere modig de to pågældende steder, nu når du siger, det ikke gør ondt. Men shit hvor vil det være Nice at slippe for at tage skraberen med ind i bruseren flere gange om ugen

 193. På mine ben. Bruger næsten altid kjole, og det ser ikke pænt ud, når stubben på benene stikker igennem nylonstrømperne

 194. Jeg er ligesom dig, bleg hud og sådan nogle fantastiske mørke hår som bare kan ses med det samme efter en tur med skraberen, så jeg ville da blive ovenud lykkelig, hvis jeg var så heldig at vinde den, for så at kunne bruge den effektivt alle de steder på kroppen, hvor der bare ikke skal være hår

 195. Uden tivivl armhulen!! Har haft laserbehandling i tankerne i laaang tid, men frygter det er for dyrt for mig. Efter yoga i dag overvejes det endnu engang voldsomt

 196. Ej, den gad jeg godt vinde. Jeg er “velsignet” med ret så kraftig hårvækst mange steder på kroppen, så jeg ville gå i krig med først og fremmest ben og bikinilinje

 197. Helt klart på mine ben! Det ville være så lækkert at kunne tage kjole på, uden at tænke så meget over de skide behårede ben!

 198. Jeg glæder mig mest til at blive hårfri på benene! Lige nu har de stor lighed med armhulerne på en græsk mand, og kunne godt trænge til lidt lys-magi i denne mørke tid!

 199. Har overvejet meget kraftigt at købe sådan en hårfjerningsmaskine, for hvor er det genialt og hvor ville det være dejligt – indtil jeg så prisen. Suk. Jeg vil både bruge den til under armene, overlæben og benene.

 200. Åh, det ville godt nok være en god julegave. Jeg er egentlig lys, men efter jeg har været gravid er mine hår blevet mørkere og flere. Samtidig har min hud svært ved at tåle de gængse hårfjerningsmetoder og økonomien har ikke været til at søge mere professionel hjælp. Der er tøj jeg undgår, badeture jeg undskylder mig og helt utroligt mange dage på jobbet, hvor jeg er alt for selvbevidst. Jeg synes hår fylder åndssvagt meget i mit liv, det kunne være så fedt at få hjælp til at håndtere dem…

 201. Jeg vil glæde mig mest til at prøve på benene, jeg ved ikke noget dejligere end helt glatte ben så hvis det kunne holde mere end 12 timer ville det være fantastisk.

 202. Jeg vil helt klart elske ikke at skulle bruge min skarver under armene – jeg hader behåring og jeg hader at skulle barbere mig hele tiden – så kære julenisse – send mig vidunder apparatet

 203. Jeg glæder mig vildt meget til at slippe for barbering på benene.. det tager lang tid og mangler altid et hår eller flere.. hader virkelig at bruge tid på barbering.. Men elsker følelsen af at være nybarberet haha.

 204. Åhh, det vil virkeligt være en lækker gave at vinde, så også jeg fremover kan undgå at bruge epilator på benene

 205. Jeg er så sensitiv, så barbering er kun en nødløsning. Derfor ville det være fantastisk med sådan én! Jeg ville bruge på bikinilinjen og ben.

 206. Omend jeg måske er lidt mere loose med min synlige kropsbehåring end nogle moderne kvinder, har jeg desværre ikke nået stadiet af ligegyldighed (endnu). Jeg er som dig en velsignet brunette med lys, sart hud. Det er fedt, når man trækker i noget pænt lingerie om aftenen, og morgenens skrab afslører bikinilinjens mørke natur. Så det må være dér. Lækker julekalenderlåge. Og blog. Hej igen!

 207. Når man er offer for en hudsygdom, der til tider medfører nogle heftige mærker efter barbering, ville det være skønt ikke at skulle svinge skraberen over benene så hyppigt!

 208. Jeg ville super gerne vinde denne. Med mørkt hår og en lys hud samt en lille diagnose PCOS så ville jeg elske at få denne til at hjælpe med den uønskede hårvækst der følger med. Jeg ville primært bruge den på bikinilinjen som er en den bredere end normalt pga ovenstående og så ville jeg nok også give hage og hals. For åh ja der er de små sorte desværre også. Så mine findgre er krydset for denne ville helt sikkert komme til at gøre en kæmpe forskel i mit liv

 209. Da jeg har pcos som gør at jeg er pænt behåret både i ansigt, ryg/mave, inderlår osv ville jeg ønske at det er mig der vinder den

 210. Åhh den skal bruges på hagen hvor der bare kommer flere og flere sorte hår – heksehår- her efter overgangsalderen. Det er ikke til at holde nede efterhånden, og det er bestemt ikke kønt lige at finde et langt hår!!

 211. Hmm så man skal barbere sig først inden man skal behandle sig? Hmm okay, må jeg altså se hvordan virker!
  Jeg er nået til den fase hvor mine ben kan passe sig selv, men mine armhuler skal altså bare være on point!
  Hvis det virker under armene så tester vi på benene, og så er jeg nødt til at springe ud i det med mine behårede arme!❤️

 212. Det er et kæmpe ønske fra min side af. Jeg har en ret lys hud, og helt mørk kropsbehåring, så selv når jeg er ganske nybarberet, er hårene tydelige under huden, så jeg ser aldrig glat og fin ud. Det er en selvtillidsdræber af dimensioner. Så benene ville jeg bruge den på. (Først)

 213. Helt klart benene, der går nærmest 5 minutter fra at jeg har barberet dem til de er som en kats kradsebræt – og det er bare træls, når man gerne vil føle sig smuk og lækker!

 214. Helt klart på benene, mine hår gror nærmest ud 5 minutter efter jeg har barberet mig – og det bliver altså virkelig trættende i længden, når man bare gerne vil føle sig smuk og lækker!

 215. Alle steder haha! Jeg fødte min søn for 5 mdr. siden, og han er ikke typen der spilder tiden med at sove om dagen. Så det daglige bad bliver (alt for) sjældent suppleret med en skraber, og jeg går bare og priser mig lykkelig for at jeg kan gemme min uldne krop væk i lange bukser

 216. I armhulerne! Jeg er, som dig, også den heldige indehaver af mørkt hår og lys hud og har altid været vildt irriteret over at jeg, uanset hvor nybareret jeg har været, har kunne ane hårene alligevel!

 217. På benene, hvor hårene vokser som vilde 🙂
  Vil elske at vinde så jeg kan få bløde ben i juledagene 😉

 218. Åh hvor ville jeg elske at vinde sådan et vidunder.

  Og jeg vil i særdeleshed elske at afprøve den på benene… eller det vil sige, jeg er pt. højgravid, og har lige bedt min kæreste om at barbere mine ben. Det turde han dog ikke give sig i kast med, og jeg kan jo ikke rigtigt bebrejde ham. Men jeg kan efterhånden ikke rigtigt selv nå længere, så jeg føler mig pænt udfordret! Men med sådan et hårfjerningsvidunder, så vil min kæreste uden tvivl gerne agere “personlig assistent” 😉

 219. Som sygeplejerske går man i nogle ret trælse uniformer til dagligt (du må lidt kende problematikken). Reglerne for påklædning er stramme og det feminine forsvinder. MEN! Om sommeren har vi dog lov til at rulle vores bukseben lidt op – problemet er bare, at jeg altid glemmer at fjerne mine sorte hår på de blege skinker. Derfor ville jeg ELSKE, hvis den her maskine kunne have mine ben hår-frie i mere end 20 minutter ☺️

 220. Hej Cana,
  Du er en herlig blogger og jeg nyder dine indlæg. Jeg vil gerne give den her til min mor, hun er den yndigste dame og lider desværre af lidt sorte hår i ansigtet.. ja du hørte rigtigt! Bare kald det skæg, det gør vi

 221. JEG SKAL VÆRE HÅRLØS FRA HAGEN OG NED! Det ville være SÅ lækkert ikke at skulle bruge oceaner af tid på at barbere sig et par gange om ugen – håber på at vinde!

 222. Hej Cana,
  Du er en herlig blogger og jeg nyder dine indlæg. Jeg vil gerne give den her til min mor, hun er den yndigste dame og lider desværre af lidt sorte hår i ansigtet.. ja du hørte rigtigt! Bare kald det skæg, det gør vi

 223. JEG SKAL VÆRE HÅRLØS FRA HAGEN OG NED! Det ville være SÅ lækkert ikke at skulle bruge oceaner af tid på at barbere sig et par gange om ugen – håber på at vinde!

 224. På mine ben! Hader at jeg er nødt til at barbere ben hver dag i sommer perioden, hvis man skal kunne være barbenet

 225. På mine ben ☺️
  – Jeg har vældig sart hud, og ved barbering bliver min hud simpelthen så irriteret. Der resulterer i røde knopper og indgroede hår.
  Krydser fingre! 🎄

 226. Jeg ville bruge den på benene især underbenene og baglårene. Jeg er så flov over mine ben at jeg aldrig viser dem frem, heller ikke om sommeren. Min søn på 4 år vil så gerne I svømmehallen, men jeg kan ikke få mig selv til det da det så viser mine ben som er det jeg er mest flov over på min krop. De ekstra kilo jeg har på sidebenene kan jeg leve med og er ikke flov over dem, men min behårede krop er det værste.

 227. Jeg har en enorm sart hud, der dårligt tåler anden hårfjerning, så det ville være fantastisk at kunne gå rundt med nærmest pernanet glatte ben 🙂

 228. Helt klart bikinilinjen. jeg er nemlig én af dem der bruger åndssvagt mange penge på voksbehandlinger. Hvor ville det være dejligt, hvis de penge kune blive brugt på andre (og bedre) ting….

 229. Benene – jeg er meget lys i huden, men har meget mørkt hår, så det ses med det samme hvis jeg ikke barbere ben 🙈
  PS hvor er kjolen fra? 😊

 230. Under arme – ligesom dig døjer jeg rigtig meget med, at man stadig kan se det selv hvis jeg lige har barberet mig 😏☺️

 231. På benene helt klart. Mine ben er altid synlige, når jeg er i træningscenteret. Hårene under armene er ikke det helt store problem, så jeg ikke har så mange, og derfor plukker jeg dem bare! 🙂

 232. Både på benene og under armene. Begge dele føles som en uendelig kamp, og det er som om hårene er vokset ud lige efter man har forsøgt at fjerne dem.
  Jeg tror især min kæreste ville blive glad hvis jeg brugte den til benene, så de ikke stikker værre end mænd med skægstubbe 😅

 233. Både på benene og under armene. Begge dele føles som en uendelig kamp, og det er som om hårene er vokset ud lige efter man har forsøgt at fjerne dem.
  Jeg tror især min kæreste ville blive glad hvis jeg brugte den til benene, så de ikke stikker værre end mænd med skægstubbe 😂🙈

 234. Hvor er den smart, den har jeg ikke hørt om før, den lyder nem og uskadelig:-)
  Jeg vil først bekæmpe den lille urskov på benene.
  Julehilsner

 235. Jeg glæder mig virkelig til at prøve den af på mine ben! Det ville gøre mit liv så meget lettere. 🙈😄

 236. Eeeeeeej ej ej, det er jo det smarteste i en travl hverdag, at man ikke behøver barbere stængerne (som er der, hvor jeg vil bruge den – mest!) i tide og utide!

 237. Har virkelig tænkt meget på hvor lækkert det kunne være hvis det virker. Men gik altid fra det igen, for til den pris og hvis der så ikke sker en skid 😀 Så jeg ville selvfølgelig blive lykkelig over at afprøve det!

   1. Ja nu har jeg nok tjekket 100 gange mere. Kan virkelig ikke se nogen steder hvor det skulle stå hvem der har vundet.
    Jeg håber stadig 🙏🏼🙏🏼

 238. Hej cana.
  Skriver lige igen, for er simpelthen nødt til at vide hvor den kjole du har på er fra? Super flot casual kjole ☺️