mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Canas Julekalender, låge 12: Kan kvinder også se Star Wars?

img_3237 annonce

Jeg ved sørme næsten ikke hvad det er jeg har rodet mig ud i, og for at forstå hvad jeg mener, tænker jeg at I er nødt til at have lidt forhistorie. Sagen er nemlig dén at jeg er blevet inviteret til verdenspremieren på den nye Star Wars-film i morgen aften og jeg aner virkelig ikke hvad pokker jeg skal stille op med det, for jeg har aldrig i mit liv før set så meget som et sekund af nogen Star Wars film, og den eneste grund til at jeg overhovedet har en idé om hvad det er, er fordi jeg er så heldig at være mor til to drenge, hvoraf især den ældste synes at StarWars er mega sejt!

Jeg er ingenlunde ikke til sådan noget sci-fi-overnaturligt-robot-agtigt, som ikke kan finde sted i virkeligheden og jeg har faktisk aldrig været det. Alligevel, da den søde dame som ringede mig op, begyndte at forklare mig om, at der jo er meget mere i historien end dét og at der faktisk i denne film er en kvindelig hovedrolle, som efter sigende skulle være mega sej og power-agtig, så kunne jeg ikke lade være med at sige ja tak. For måske er det ikke lige min umiddelbart foretrukne genre, men jeg tænker samtidig, at der vel for pokker må være noget som snakken, når så mange mennesker, synes at Star Wars er det fedeste i verden. Ikke?

null null null

Når jeg har fortalt mine veninder om at jeg skal ind og se filmen, har det delt vandene, hvor nogle nærmest ikke kan få armene ned og har tigget om at få lov til at træde i mit sted, imens andre har grinet og nærmest haft ondt af mig over at jeg skal bruge et par timer af mit liv på at se Star Wars og jeg fornemmer altså, at jeg ikke er den eneste, som har det lidt ambivalent med den slags, omend det altså også tæller klare pluspoint, at Mads Mikkelsen spiller med.

Uanset hvad, er jeg er sikker på at jeg bliver glad for at få en større forståelse for hele Star Wars Universet, fordi det selvklart betyder at jeg bedre kan forstå mine drenge når de leger Luke SkyWalker og Storm Troopers og filmen skal i alle tilfælde have en ærlig chance. Jeg håber, hvadenten I er Star Wars fans- eller fremmede, at I både vil følge med i mit livs første sci-fi eventyr og samtidig deltage om de seje Star Wars præmier jeg har fået lov til at sætte på højkant til jer i dag.

Allerhelst ville jeg selvfølgelig gerne invitere jer allesammen med til verdenspremieren, men fordi den slags desværre ikke rigtigt lader sig gøre, har jeg i stedet fundet noget merchandise, som jeg har ladet mig fortælle er herresejt hvis man er til Star Wars og som i hvert fald hjemme hos mine drenge ville skabe stor begejstring, og som altså kan blive jeres. I kan nemlig vinde en limited edition Star Wars hættetrøje og en Star Wars sportstaske, som er sådan én der kan transformeres om til en kugle. Igen; jeg forstår ikke rigtigt konceptet, men jeg er altid åben for at få udvidet min horisont og jeg er sikker på at mine drenge synes det er voldsomt sejt! Det skal altså ikke være nogen hemmelighed, at hverken hættetrøjen eller sportstasken som I kan vinde, står øverst på min egen ønskeliste, men til gengæld kender jeg nogen, som ville blive overdrevet lykkelige for at få det – og så kunne man jo også snige sig til at låne hættetrøjen om søndagen af og til, ik’?

starwarskonkurrence

Smid et lod i puljen og så lover jeg imidlertid at gøre mit bedste for at kunne give jer en grundig beretning fra verdenspremieren ganske snart – både om de Hollywoodstjerner jeg mistænker kommer med og selvfølgelig om filmen, som forhåbentlig er meget federe i virkeligheden, end den er inde i mit hoved lige nu.


For at deltage i konkurrencen skal I bare skrive om I er Star Wars fans og om I vil beholde præmien selv eller om I vil give den til én I holder af. 


Jeg finder vinderen allerede i overmorgen d.14.december. Pøj pøj og rigtig glædelig 12.december!

EDIT: Vinderen er fundet. Tillykke til Dyveke, som har fået direkte besked.

Skriv din kommentar

Kommentarer (143)

 1. Jeg kan godt lide star wars og har set alle filmen flere gange. Tror dog jeg vil give præmien til min kæreste

 2. Jeg er kæreste med en kæmpe nørd af en Star Wars fan. Alt sådan en der så dem som helt lille dreng, de der gamle første, som jeg altid har syntes så så kedelige ud. Og så har jeg en søn på 10 år, som er blevet indoktrineret af både bonusfar og mainstream.
  Jeg ville dele gaven mellem dem – og de ville blive ellevilde ❤️

 3. Inden jeg flyttede sammen med min mand, for omkring 4 år siden, havde jeg aldrig set Star Wars – det fik han heldigvis rettet op på, og nu er det næsten mig, som er størst fan herhjemme. 😁 Så jeg beholder nok præmien selv, men lader min mand låne det… Hvis han altså spørger pænt. 😂

  1. Forresten:
   Overvej virkelig, om du skal sætte dig ned og se Star Wars filmene en dag. Måske Thomas vil være med til et film marathon med mægtige mængder popcorn? ☺ De er altså ret gode, og det ville stensikkert give lidt dybte til oplevelsen af de nye film. 😊

 4. Jeg er kæmpe star wars fan og har været det siden jeg var barn. Min søster og jeg legede konstant star wars og har set alle film mange gange. Jeg er meget misundelig på at du skal til premieren!

 5. Jeg har set de tre gamle film som barn sammen med min far, så kender lidt til universet. Men herhjemme er det klart min mand, som er den store Star Wars fan og han skal selv ind og se filmen med nogle kammerater om kort tid

 6. Jeg har først for nyligt set Star Wars filmene og jeg må sige, at jeg blev virkelig positivt overrasket. Jeg synes faktisk, at det var rigtig gode 🙂 Jeg kunne. nok godt selv finde på at beholde den – i hvert fald trøjen 🙂

 7. Jeg har det lidt ligesom dig, men min mand og søn er vilde med det pjat 😉 så det ville da være oplagt at glæde dem 😊

 8. Er ikke selv Star Wars fan, men er sikker på at både farmand og ældste sønnen, ville syntes at det var en mega sej præmie, så jeg smider hermed mit lod i puljen, i håbet om at skabe lidt familie glæde 💙

 9. Jeg er vild med Star Wars og det er min mand og to store drenge også 🙂 tænker der ville blive kamp herhjemme både om hættetrøjen og tasken (som er mega-fed) 😄

 10. Jeg er ikke selv fan, men det er min dejlige nevø, Marius (faktisk giver vi ham et storm trooper kostume i julegave), så han skal selvfølgelig have præmien 🙂

 11. Jeg er Star wars fan, eller vi er Star wars fans herhjemme og i hele min fars familie. Min søn ville blive så overlykkelig hvis jeg vandt sporttasken til ham og hættetrøjen vil han også gerne vinde(ellers vil hans morfar bliver glad for den, hvis den er for stor til Laurids(min søn).
  Rigtig god tur i biografen, bare det var mig😉

 12. Jeg er vild med Star Wars og har alle filmene (undtaget de to der lige har været og kommer i biografen) på blueray med 2-3 dvd’er med ekstra materiale!! Jeg ville dele med min kæreste, Rasmus, da vi begge er fan og vi tog springet i date hinanden ved at holde star wars marathon <3 God tur ind og se den nye film, glæder mig til at læse om din oplevelse 🙂

 13. Jeg er helt vild med Star Wars og har set filmene siden jeg var lille 🙂 Selvfølgelig ville jeg beholde præmien, hvis jeg var så heldig at vinde 😊

 14. Jeg ELSKER Star Wars! Har set dem alle MANGE gange. Hvis jeg vandt ville jeg nok dele premien med min lillebror der er ligeså stor Star Wars fan som jeg!

 15. Jeg kan rigtig godt lide Star Wars, men decideret fan er jeg nok ikke 😌 Til gengæld fylder min bedste ven 40 år på søndag og han er nok noget nær den største Star War fans der findes. Igen i går bliver de nærmeste inviteret ud at spise på hans fødselsdag og efterfølgende ind og se den nye Star Wars film. En dyr fornøjelse for ham, til gengæld skal han ikke bruge penge på en stor fest. Jeg vil elske elske elske at forære ham denne fede Star Wars præmie, for er der nogen der vil sætte stor prise på den og glædes for vildt, er det ham, min bedste ven ❤️✨☺️

 16. Faktisk har jeg heller ikke set en Star Wars film…i nyere tid, men tror jeg har set nogle af de gamle film, da jeg var barn.
  Jeg overvejer dog kraftigt, om jeg ikke skal ind og se den, der kommer nu for synes faktisk, den ser ganske spændende ud. Jeg ville elske at iføre mig lidt merchandise til lejligheden, så smider et lod 🙂
  Tasken er da mega sej og er sikker på, at mine drenge på 4 og 6 år ville elske den <3
  xxx

 17. Efter jeg fandt sammen med min mand, som er kæmpe fan!!! Har universet langsomt sneget sig ind på mig, og jeg kan nu også kalde mig fan 😉 Jeg vil helt klart dele med min mand, som ville blive mega lykkelig 😀

 18. Med tre sønner så har jeg været nødt til at se starwars og er faktisk blevet ret vild med universet:) men jeg vil nu nok alligevel dele med mine drenge hvis vi vandt

 19. Jeg er ikke decideret fan, men er ret glad for filmene og ret stolt over at Mads Mikkelsen er med i den 🙂 jeg ville elske at vinde den taske, den er da for cool! 🙂

 20. Min kæreste er storfan. Han påbegyndte min uddannelse i weekenden, hvor vi så den første film. Filmen var ok, men jeg tror alligevel, at han ville blive gladere end mig for sådan nogle fan-ting der. Kh Trine

 21. Jeg er ikke selv fan, men det er min mand og han er i fuld gang med at opdrage vores piger, som fans. Så hvis jeg vinder skal præmien gå til min største datter😊

 22. Jeg er stor Star Wars, og har set alle filmene (nogle af dem flere gange), og ville elske at hygge i den lækre sweatshirt – tasken ville jeg muligvis forære til min lillebror, da han er endnu større fan, og fordi den er mega sej 😋

 23. Jeg er selv (blevet) fan. Har altid godt kunnet klare at se sci-fi, men min mand er kæmpe fan af især Star Wars, så det har nok smittet af på mig. Tror i øvrigt faktisk ikke han havde giftet sig med mig, hvis jeg ikke havde kunnet lide sci-fi haha :-).

 24. Jeg har efterhånden set alle filmene (undtagen den nye, selvfølgelig) nogle gange efter min mands ønske. Og hele universet vinder lidt ind på mig efterhånden. Men gad godt vinde præmien, fordi jeg har en veninde som ville ELSKE at få en dødsstjerne-sportstaske!

 25. Jeg ligger nok lige i midten. Jeg kan godt lide filmene og hele Star wars universet. Men jeg ligger ikke i kø for at se de nye film i biografen. Er jeg heldig at vinde vil jeg dog give den videre til min søn på 6 år som helt sikkert vil få jule lys i øjnene ❇

 26. Har været Star wars fan, siden de digitaliserede de første 3 film, og min far og jeg var i biografen og se dem. Sidste vinter så vi alle filmene med vores børn, giga succes 😄.
  Hvis jeg vinder vil jeg selv beholde den ultra seje deathstartaske, men give hoodien til min nevø som også elsker Star wars 👍

 27. Oh shi*! Jeg vil da SÅ meget selv beholde præmien! Er du vimmer mand!!!
  Jeg er stor fan og aner ikke hvor mange gange jeg har set filmene… er jo nærmest vokset op med dem, som barn troede jeg jeg havde jedi-powers (shhhhh! 🙈) og når jeg legede med dukker og bamser, var det tit scener fra Star Wars jeg gen-legede 😝
  I dag ser jeg bare filmene (tror ikke længere at jeg har jedi-powers, bare rolig 😬) og tager i biografen med min bror og mor, som elsker Star Wars universet lige så meget som jeg gør. Og måske får min kæreste lov til at komme med.. 😉

 28. Selvfølgelig kan kvinder se star wars! 😀
  Personligt er jeg aldrig helt blevet fanget af universet bag star wars, men de seneste par år har jeg da taget mig selv i en enkelt gang eller to at tænke; “jeg kunne godt lige se lidt star wars”, så om man vil eller ej tror jeg at man ikke kan lade være med at forelske sig lidt i star wars 😉
  Her skulle præmien deles op, min lillebror skulle have tasken og jeg selv trænger sådan til en dejlig lun hættetrøje!

 29. Jeg er eneste kvinde herhjemme (ud af 6), så jeg kender alt til Star Wars.
  Jeg vinder præmien og så kan resten af huset slås om gevinsterne.

 30. Både jeg og min mand er mega fans. Sidste års julekærestetur var en tur i biografen for at se den forrige Star Wars. Vi håber at kunne nå det igen i år. Hvis jeg vinder skal præmien deles mellem min mand og søn. Manden ville få trøjen og sønnen på 7 år ville få tasken. De vil begge blive overstadigt glade.

 31. Jeg er Star Wars fan! Og jeg køber totalt et fremmed univers i en fjern galaxe… du skal slå paraderne ned og lade dig underholde! Ja det er totalt urealistisk og der er figurer som kun er med for at underholde, men det er en evig gyldig historie om kærlighed, familie, venskab og de gode mod de onde. De små oprørere mod den onde galaktiske hær. Og så er det så flot lavet med store landskaber og views udover byer, lys og lyd brager… ja lad dig opsluge og slå den kritiske del af din hjerne fra og bare lad historien fortælle sig på lærredet. Vi har set alle filmene herhjemme og vi er alle fans, far, mor og 4 piger fra 6-16 år. Så der vil blive slåskamp om de fine gaver….!

  1. Og se at få set de andre film også! De nye som jo er de første i serien er helt klart flottest og har de fedeste effekter og sådan, men de gamle film (nr4,5 og 6) de holder altså stadig, sådan historieset. Effekterne i nr 4 er næsten pinlige, så old School er de, men det har også sin charme… og så er Harrison Ford altså bare nuttet..

 32. Stor fan her også! Ville selv beholde trøjen, og så give tasken til min lille fætter, der er mindst lige så begejstret som mig 🙂

 33. Har aldrig set den mindste smule Star wars, har til gengæld 2 drenge som er helt oppe og ri ge over det så her ville den blive givet videre 🙂

 34. Jeg vil give det til min kæreste og hans far som er lidt på kant og det ville derfor være en god ice breaker for dem! 🙂

 35. Altså… Jeg har lovet min mand at se alle filmene med ham. Han er INKARNERET StarWars-nørd. Indtil videre har vi vist fået set to af dem sammen… Og jeg faldt IKKE i søvn! Jeg glæder mig nu lidt til at se de nyeste film, faktisk… 🙂 Sagerne er selvfølgelig til ham!

 36. Jeg har fået øjnene op for Star Wars efter at have mødt min kæreste, men jeg vil give tasken og trøjen til ham, da han er den største fan. Han har set alle filmene et utælleligt antal gange og ved alt om karakterne. Første søndag i advent gav jeg ham en julesweater med Star Wars motiv og han fik julelys i øjnene af begejstring 🙂 så jeg ved at trøjen og sportstasken vil gøre ham vildt glad!

 37. Helt afgjort StarWars fan. Jeg vil nok ret hurtigt se præmien overtaget af min søn på 14, der er meget mere fan end mig. Vi skal se filmen på torsdag og glæder os meget. Det fede ved SW er klart de stærke piger der er med. Det er altid muligt at finde en rollemodel til alle, der kigger med 😀

 38. Jeg forstår dig fuldt ud på denne her! For et år siden havde jeg ikke set en eneste star wars film, mens min kæreste er vokset op med dem og har været fan ever since.
  Mange af tingene forstår jeg stadig ikke efter at have set filmene 3-4 gange, men der er helt klart nogle andre ting, der har fanget min opmærksomhed, og så kan jeg godt gå med til at se den nye! Om ikke andet så var den nye film, der udkom sidste år, grunden til jeg har lyst til at se mere, så den kan klart anbefales!
  Men jeg ville helt sikkert give min kæreste præmien, som han så kan få som ekstra gave i forbindelse med at hans adventsgave i søndags er en tur i biffen og se den nye på fredag. 😍

 39. Aner absolut intet om Star Wars, men min ældste søn på 7 ville vist sætte pænt meget pris på et par fede præmiegaver! 😅

 40. Jeg har nu heller aldrig rigtig kunne fange hypen omkring star wars – tilgengæld er min lillebror en rigtig star wars-nørd 😉 Så skulle jeg være så heldig at vinde, ved jeg hvem der skal glædes med præmien!

 41. Jeg er slet ikke Star Wars-fan, men måske det er ligesom med mad – man bør ikke sige, man ikke kan lide det, før man har smagt? Under alle omstændigheder ville jeg give præmien som julegave til en sød fyr, jeg har mødt for nyligt, som er kæmpe fan. Det ville være en god undskyldning for at give en julegave: “altså, det er ikke fordi jeg gik ud og købte det her og lagde helt vildt meget arbejde i at finde det rigtige, men jeg vandt den og tænkte straks på dig”. Det må han gerne vide, at jeg gør 😉

 42. Jeg har altid haft det ligesom dig mht. Star Wars. Jeg fattede det ikke, og synes bestemt at sci-fi og robotter var fjollet og kikset. Men da jeg endelig blev lokket til at se filmene på en date, (der skulle selvfølgelig en vildt lækker mand til før jeg blev lokket) var jeg fuldstændig solgt.. Og jeg bliver mere og mere nørdet omkring universet. Dog ville jeg nok hvis jeg vandt, give tasken til min guddatter Mathilde, som er KÆMPE Star wars fan. Og give trøjen i julegave til den smukke mand jeg dater, som har inviteret mig med ind og se Star wars i næste uge..

 43. Herhjemme er både jeg selv, min mand og min datter på 15 år store fans af Star Wars! Sjovt nok er det kun min søn på 13 år, som ikke er vild med det 😛 På trods af at jeg selv elsker filmene, ville jeg nok alligevel give præmien til min mand, hvis jeg vandt, da han er den absolut mest nørdede af os 🙂

 44. Jeg er ikke Star Wars fan overhovedet har aldrig set deres film. Men min mand er fan, og skal ind og se filmen sammen med min 9 årige søn, som også er fan, dog ikke helt så meget som farmand 🙂 Hvis jeg vinder, skal min mand og søn have præmien.

 45. Jeg er godt nok ikke sådan udpræget Star Wars fan, men dét er min kæreste til gengæld i allerhøjeste grad! Han skal ind og se den nye film her i december, så hvis jeg vandt ville jeg helt sikkert forære præmien til ham!

 46. Altså hjemme hos os er det mig der kan bruge hele weekenden på Star wars Marathon, og min (mandlige) kæreste der absolut ikke forstår mig og det helt fantastiske univers.
  Jeg elsker det!

  Nu har vi fået en søn, snart 10 måneder, og jeg håber sådan at han har fået en del af morens fantasi og kan elske de fantasifulde universer, som Star wars, Harry Potter og ringenes herre byder.

  🍀

 47. Jeg er kæmpe Star Wars fan og har været det meget længe efterhånden. Jeg er fuldstændig pjattet med universet og de sci-fi elementer som optræder i filmene. I mit hjem kan den indre fan-Girl nok heller ikke skjules, da jeg har en forkærlighed for LEGO Star Wars, hvor jeg efterhånden har købt mig godt fattig i de forskellige ting 😉 Min kæreste synes jeg er tosset, men synes dog også det er ret cool, da han selv er fan, men han går dog ikke ligeså meget op i det som jeg selv. Ville for en gangs skyld selv beholde tingene, hvis jeg var så heldig at vinde 🙂

 48. jeg er ikke til sådan noget, men det er min studieveninde mette og hun skal have det hvis jeg vinder 🙂

 49. Jeg har heller ikke set et eneste sekund af en Star wars film, men da jeg har en filmnørd af en kæreste, så har jeg lovet ham at jeg skal se dem alle sammen 😳 Han sidder og hopper i sofaen af begejstring, når traileren for den nye film bliver vist i tv’et. Derfor er jeg overbevist om at han ville elske denne her præmie 😊

 50. Jeg vil helt klart give den til min kæreste, der er super Star Wars fan, det kan jeg vidst ikke helt selv prale af at være 🙂

 51. Min ældste søn på 5 er mega fan, mens jeg, med hans ord “ved ikke en skid om star wars”. Og det har han ret i, men jeg ville elske at overraske ham med denne præmie.

 52. Min far var kæmpe Star wars-fan og jeg er som barn blevet slæbt til diverse star wars-film 🙈 Jeg er dog aldrig blevet fan, men den nye film kunne jeg godt lokkes til at se 🙌🏼. Hvis jeg vandt ville min søn, som synes star wars er mega fedt, få glæde af gaverne ❤️

 53. Jeg er blevet vild med Star Wars efter at min store søn på 11, har introduceret mig til universet, siden han var 5. Det er helt sikkert ham der skal have gevinsten hvis jeg vinder. 🎄❤️

 54. Jeg er slet ikke Star Wars fan, min kæreste mente vi skulle se filmen sammen. Han opgav dog, da vi var nødt til at spole den tilbage for fjerde gang, fordi jeg simpelthen ikke kunne koncentrere mig om at følge med i den. Så hvis jeg vinder skal præmierne gives videre 😉

 55. Jeg ELSKER Star Wars! Hjemme hos os er det faktisk meget atypisk mig er der tosset med Star Wars og min kæreste der virkelig ikke fatter hypen. Jeg ville elske at få den lækre hættetrøje og en Dødsstjerne sportstaske! (For ja, det er det den mærkelige kugle er :D)

 56. Jeg beholder det selv, hvis jeg skulle være så heldig at vinde! Jeg har altid haft et særligt forhold til det, da jeg så det da jeg var yngre sammen med min far 🙂

 57. Jeg har aldrig set en Star Wars film. Men det har min ældste søn på tolv – og jeg gad virkelig godt være verdens sejeste mor 🙂 Hans tre yngre søskende er vilde med sport, og derfor super nemme at finde gaver til. Hvor ville det bare være super skønt, at kunne glæde ham med noget, der rammer ned i hans univers. Drenge kan nemlig sagtens være seje, selvom de ikke spiller fodbold – også i provinsen 🙂

 58. ja, jeg er Star Wars fan, men kender en endnu større fan(en af de største, tror jeg faktisk): min søsters kæreste, og jeg ved, at han ville ELSKE at få sådanne to ting, så han skulle da helt sikkert have dem. 🙂

 59. Jeg vil herre gerne eje de ting! Jeg vil helt klart beholde dem selv.. : ) Jeg elsker starwars! Det gør min bedre halvdel også – så der vil nok blive lidt kamp om de lækre ting, haha..

 60. Jeg er semi-Star Wars fan. Har set nogle af filmene, og synes for så vidt også, at de er gode, men vil alligevel give gaven videre til min seks-årige søn, som ELSKER Star Wars 🙂

 61. Jeg er så meget Star Wars fan af de gamle. Altså nu. 4,5 og 6. Nr. 7,8 og 9 er jeg ikke fan af. Men det kan da være at jeg bliver fan af 1,2 og 3… Men en dødsstjerne taske ville ikke være en dårlig ting 🙂

 62. Jeg har haft det lige som dig i mange år, Cana. Men så fik min søn (som snart fylder 10) lokket mig til at se en af filmene.. Jeg var jo nødt til at se den med ham, da jeg ikke synes at han er stor nok til at se den alene. Det resulterede i at jeg bagefter måtte indrømme at den var mega god. Og den nye der kom sidste år er Og så intet mindre end fantastisk. Så gå ind med åbent sind og jeg er sikker på at du vil blive fanget af star wars universet. Vil selvfølgelig dele præmien med min søn ☺

 63. Op mod den sidste SW-film der udkom tidligere på året, tvang min kæreste mig til at se alle de foregående film, så vi holdt marathon derhjemme, og tog afslutningsvist ind og så den sidste nye film. Jeg bliver aldrig megafan, men jeg forstår fascinationen af filmene, og er glad for at kunne snakke med og have fået en forståelse for sci-fi-verdenen på et andet niveau. 🙂 Jeg vil derfor give præmien til min kæreste, og argere flittig låner af den 😉 (Den ser da lækker ud, den trøje!)

 64. Jeg er ikke. Men min mand er MEGET star wars fan. Vores døtre på 6 år og 9 år er også begge meget inde i Star Wars. Jeg tror de skulle have lov at dele præmien. 🙂

 65. Jeg er STOR Star Wars fan og min søn på 9 år er lige så stor fan. Så da den forrige film havde premiere sidste år, var han da med i biografen og sad mellem hans forældre og slugte filmen råt. Så ingen tvivl om, at Victor på 9 år, vil elske den præmie du har på højkant 😃

 66. Åhhh jeg er vild med Star Wars! Jeg går godt nok ikke lyssværd i bæltet til hverdag, men når jeg ligger med influenza sluger jeg altid et par Star Wars film! Altså… Jeg ville egentlig beholde det selv. Der er dog en ekstrem stor risiko for at min kæreste lige ‘låner’ det, især fordi vi bruger samme størrelse i tøj

 67. ELSKER ELSKER ELSKER STAR WARS, hvilket mine to drenge på 6 og 9 også gør. Så mon ikke ikke præmien, ville blive lidt en delepræmie eller i hvertfald tasken

 68. Jeg er opvokset med Star Wars filmene (både de gamle og nye(re)), da det er min fars yndlingsfilm. Han mente derfor, at vi skulle se dem, så snart vi kunne forstå film bare en smule. Han sad derfor også og læste alle undertekster højt, da vi jo selvfølgelig ikke selv kunne læse dem. Jeg er derfor også virkelig også vild med Star Wars (omend jeg dog stadig mangler at se den, der udkom sidste år :P). Jeg ville derfor elske at eje både hættetrøjen og tasken selv 🙂

 69. Jeg er mega Star Wars-fan! Elsker filmene og min mand gør også. Vi har R2D2 salt og peberbøsser 🙂 Jeg vil enormt gerne give det til min mand og min ældste søn, hvis jeg vandt, de ville elske det!

 70. Jeg er ikke selv fan, men har dog set flere af filmene, da min søn på 13 er VILD med hele Star Wars universet. Præmien skal derfor gives til min søn, som ville elske den.

 71. Åhhh! Jeg ville klart beholde præmien selv! Men både mand og datter ville nok forsøge at franarre mig især tasken…

 72. Jeg må indrømme at starwars for mig virker som en sovepiller.. jeg har prøvet -jeg ved ikke hvor mange-gange at se en starwars film med husets y-kromosom bærende beboere og hver gang går der MAX 30 min. Inden de må skrue op for lyden fordi mor snorker..
  Min snart 12 årige søn derimod er kæmpe fan, og skulle jeg være så heldig at vinde ville han blive ovenud lykkelig over en ekstra ‘stjernespækket’ gave under træet

 73. Jeg er altså en af de kvinder, der synes, at Star Wars er ret sejt 😉 Og har set alle filmene flere gange. Og jeg ville gerne dele tingene med min kæreste.

 74. Hejsa Cana 😀 første gang at jeg skriver på din blog. Jeg er en ret ny læser af din blog, og jeg nyder meget at følge med 😀 Kan helt sikkert godt lide Star Wars 😀 har fulgt med fra starten. Ville forære min søn Thomas gaven , hvis jeg skulle være så heldig at vinde 😀 rigtig glædelig jul til dig og dine kære 🙂

 75. Ikke Star Wars fan, men min kæreste elsker Star Wars og jeg elsker ham. Så han skulle naturligvis have tingene, jeg var faktisk i biografen med ham og se den sidste film, men jeg er ikke rigtig kommet til at se de originale hvilket er nærmest en dødssynd herhjemme.
  Måske jeg skal bruge min kommende barsel på at sætte mig ordentlig ind i det? 🙂

 76. Jeg vil give det til min søn som snart fylder 15 og har elsket Star Wars fra han startede i børnehave. Han har en autismediagnose og i perioder har Star Wars været hele forskellen for hans velbefindende…. og også givet et acceptabelt og delt nørd-fællesskab med andre unge!

 77. Min kollega og allerdejligste ven igennem 10 år (han var den første jeg mødte på uni, hvor han var tutor, og manden der skaffede mig mit nuværende job) skal uden tvivl have del i gaven. Vi ELSKER begge Star Wars, men han er uden tvivl en endnu større fan end jeg er. ❤️

 78. Ikke selv fan af StarWars, men af din blog. Har læst den fra ende til anden og nu på daglig basis. Har til gengæld den sødeste veninde fra London, som ELSKER alt, der har med StarWars at gøre. Det ville være den skønneste overraskelse til hende – god jul ❤️

 79. Bestemt nej 😉 Jeg har set hele serien af film for at give det en chance, men nej…. Den fængede aldrig. Ville derfor elske at give trøje og taske til min mand, som er vild med hele det univers <3

 80. Kæmpe fan, ligeledes er min mor, lillebror, kæreste og svigermor. Så mon ikke jeg burde beholde set hele selv for at sikre freden 😉 selvom jeg tænker at, hvis min søde lillebror giver en krammer, kan jeg overtales til at dele 🙂

 81. Jeg er kæmpe fan, og jeg synes nu egentlig det er synd at du vælger at se den nye Star Wars film som din første. Du skal da starte med den aller første, som blev lavet i 1977, som faktisk har de originale karakterer med, som fx Luke Skywalker. Den kan du skynde dig at se inden i morgen 😉 Jeg ville forære min storebror tasken og nok beholde trøjen selv :))

 82. Jeg er ikke selv verdens største Star Wars-fan, men jeg er sikker på at min kæreste ville blive vældig glad for begge dele 🙂

 83. Jeg er megafan! Og vil elske st eje en sportstaske der kan laves om til dødsstjernen! Måske ville jeg endda låne den ud til min mand. Da jeg var gravid lavede min mand en t shirt med billedet af Fødtjernen og citatet ‘ thats no moon’ som kælderen den runde mavse. Se selv på min blog! Krydser så meget fingre!

 84. Jeg er megafan! Og vil elske st eje en sportstaske der kan laves om til dødsstjernen! Måske ville jeg endda låne den ud til min mand. Da jeg var gravid lavede min mand en t shirt med billedet af Dødstjernen og citatet ‘ thats no moon’ som kælderen den runde mavse. Se selv på min blog! Krydser så meget fingre!

 85. Jeg er stor fan men vælger give det til min yngste søn for han vil blive fuldstændig paf når han ser gaven – og synes at både du og jeg er de sejeste kvinder overhovedet. Smiler

 86. Jeg vil helt sikkert beholde det selv, elsker star wars 🙂 Måske kan jeg overtales til at give sportstaske til min søn på 5…. Men kun måske!!! 😉

 87. Jeg er starwars fan – men tror at min 5 årige dreng ville blive pænt skuffet, hvis jeg beholdte det hele til mig selv

 88. Min datter Julie på 10 er kæmpe mega super Star wars fan. Hun ville elske trøje og taske. Vi er desværre ikke inviteret til premieren, men billetterne til på fredag er sikret

 89. Min mand er KÆMPE fan af Starwars og det er jeg så ABSOLUT IKKE!! og det forstår han jo på ingen måde. Så derfor så syntes jeg at han skulle have det fede merchandise, så kan det jo være jeg er lidt tilgivet for min uvidenhed

 90. Min søn Emil ønsker sig “mega meget” en sportstaske i julegave og tænk hvis han kunne en Star wars taske, det ville han elske! Og trøjen ville jeg give til min mand der venter tålmodigt på at vores drenge er gamle nok (de er 7 &8 år), til at de kan se og forstå de rigtige Star wars film.
  Jeg har det nok som dig, at hvis det ikke kan ske i virkeligheden, så er det ikke rigtig noget for mig….

 91. Jeg synes filmene er gode, men vil ikke kalde mig direkte fan. Vil bliver rigtig glad for trøjen og kender en(kæmpe fan) der vil blive lykkelig for tasken

 92. Min mand og to drenge er KÆMPE Star wars fans. De har allerede præget deres lillesøster på 1 år og givet hende en Master yoda bamse

 93. Jeg elsker Star Wars 🙂 og det gør min kæreste og vores ældste datter også ( den yngste er kun 20 måneder, så vi ved ikke med hende endnu) hun er især glad for Darth Vader 🙂

 94. Manden min er fan og min søn vil nok synes det er supersejt, så jeg tror, han skal have fornøjelsen. Han elsker også hættetrøjer så det er win win, hvis jeg heldig❤️ Rigtig god verdenspremiere til dig.

 95. Jeg er på ingen måde fan, men kender en som ville blive rigtig glad for gaven, så den bliver leveret videre

 96. Batshit crazy kæmpe fan! Har næsten ikke noget tøj der ikke står star wars på. Vil helt sikkert beholde selv, og den der taske,ikk… My precious!!!!!

 97. jeg er nok mest fan af det fællesskab starwars har skabt mellem mig og min far, det ville derfor også gå direkte til min far, der ellers kan betegnes som manden der har alt – eller det troede jeg indtil jeg så de starwars merchandise.

 98. Jeg har altid været en stor star wars fan, men merchandiset ville helt sikkert gå til min kæreste og måske også hans storebror, der er også er fuldstændig vilde med star wars. Så det ville være fantastisk herligt at kunne glæde dem med det! 😀

 99. Jeg er ikke fan, men det er min mand, så jeg har set alle film flere gange, og for det ikke skal være løgn, var sidste film vi så i biografen Star Wars ( den fra sidste december). Hvad man ikke gør for sin mand, så tingene skal være til ham.

 100. Jeg er stor Star Wars fan. Jeg har både set filmene (glæder mig meget til den nye) og spillet Star Wars spil. Hvis jeg vandt, ville jeg nok dele præmien med min kæreste, som også er stor fan. Hvis ikke det er muligt vil jeg nok beholde den selv.

 101. Jeg har aldrig set Star Wars, har en idé om at det slet ikke er mig! MEN min kæreste elsker Star Wars, så det ville være fedt at vinde noget til ham, det fortjener han!

 102. Jeg er kæmpe SW fan…men min kæreste er faktisk ikke og har aldrig set dem, så vi lever lidt i det omvendte forhold 😉

  Ville nok dele med min nevø på 21 som også er kæmpe fan

 103. Jeg er kæmpe fan, men min kæreste ikke og han har aldrig set dem(endnu) så vi lever lidt i det omvendte forhold… 😉

  Vil nok dele med min nevø på 21 som også er kæmpe fan!

 104. Da jeg startede studie, havnede jeg i et slæng, som alle var tossede med Star Wars. Og så endte vi jo med at se filmene hver weekend og bruge dem som druk-leg eller bare hygge. Og selvom jeg er barn af 90’erne og havde et ringbind med Amidala på, var det altså noget andet at se dem som voksen, og jeg blev hooked. Jeg var også inde til præmieren på den første af de nye film sidste år. Bevares, de er skideplatte indimellem, men det er grundlæggende god historiefortælling og jeg er totalt nede med sci-fi. Særligt den der sportstaske synes jeg er for vild. Jeg ville nok beholde den selv, og give hættetrøjen videre til min tidligere roomie, som med garanti ville slide den op.

 105. Vil forære det til Anna K. som er kæmpe Star Wars fan, det kommer måske af at hele hendes liv har hun været bedste venner med hendes fætter Jeff og har derfor leget med pokemon og StarWars m.m.

 106. Elsker SW – har en søn på 9 og min mand har virkelig gjort sit for at give universet videre. Blev helt sat af og så måtte jeg jo sætte mig ind i det. Synes filmene kan ses igen og igen, bruger ofte referencer til dem overfor min søn ifht. forklaring og opdragelse, Billetter til den nye film ER bestilt (af mig) til min far, min mand og min søn

 107. Min søn på 5 år, Johan, er ellevild med Star Wars! Jeg ved han blive overlykkelig for at få sådan en sej ekstra julegave

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven