Canas julekalender, låge 1: Glæden ved smykker

annonce

Jaaaahuuuuuu! Så blev det endelig d.1.december og jeg har glædet mig for vildt til at skyde min julekalender igang med denne fantastiske konkurrence til jer. Der vil, som jeg også skrev HER i går, hver morgen omkring klokken 7.00 være enten en konkurrence eller et særligt godt tilbud til jer her på bloggen, som en lille pakkekalender fra mig til jer og jeg håber selvfølgelig at I vil være med hele vejen og åbne alle lågerne hen mod juleaften 🙂

Der findes få ting i denne verden, som jeg bliver så glad for at modtage som jeg gør for at modtage smykker. Bevares, der er selvfølgelig nogle ting, som ikke kan pakkes ind, som betyder meget, meget mere, som for eksempel et kram, et kys, gode relationer eller kærlighed, men sådan af de materialistiske ting, så rangerer smykker for mig temmeligt højt på listen.

Ét af de smykkebrands jeg synes har gjort det særligt godt de seneste år, er Jane Kønig, som igen og igen formår at lave nogle smykker som både er trendy og tidsløse, så de, selvom de er smarte her og nu, faktisk har en rigtigt lang levetid.

Det er især deres love-tag halskæder de er kendte for, hvor jeg, som I måske også husker, også har en kæde med mine drenges forbogstaver som vedhæng.

Inden jeg fik børn, var jeg ubetinget en sølvpige, men da jeg så blev gravid med Jens, skete der ét eller andet og jeg begyndte pludselig at bytte alle mine sølvsmykker ud med guld, uden jeg rigtigt lagde mærke til det. I løbet af det seneste års tid har jeg dog igen fået lyst til også at gå med sølvsmykker og jeg synes faktisk bare at det giver noget kant, hvis man mikser de forskellige metaller lidt på kryds og tværs. Det gør smykkerne lidt mere uhøjtidelige og jeg elsker, at der efterhånden ikke er nogen regler for hvad man kan tillade sig; hvor mange man må bruge og hvilke der passer sammen med hvilke. Alt er tilladt og jeg synes det er en fest.

For nyligt købte jeg mig derfor nogle nye sølvsmykker til samlingen, som jeg allerede nu er blevet vildt glad for. Især v-ringen synes jeg er mega sej.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordi det hele naturligvis ikke skal handle om mig, men om jer og jeres pakkekalender, så har I altså lige nu muligheden for at vinde et gavekort til janekoenig.dk, hvor mine smykker er fra, på hele 1500 kroner, som man for eksempel lige præcis kan få de smykker jeg netop har købt, som I kan finde HER, HER og HER, for.


Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om gavekortet er at skrive nedenfor, om I bedst kan lide sølv eller guld 🙂


Pøj pøj til jer alle og rigtigt god 1.december!

Vinderen udtrækkes mandag d.5.december 🙂

Ho ho ho….

EDIT: Vinderen er fundet og den heldige blev Simone Hagemann. Tillykke!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2.103)

 1. Eiiii sikke en fin gave😀 Egentlig mest guld, men er også ret vild med at mikse guld og sølv😉 Glædelig 1. december🎅🏻

 2. Jeg er så meget en guldpige… sølv klæder mig desværre ikke, men jeg synes, at sølvsmykker har en fed coolness-faktor.

 3. Jeg har tidligere været en sølvpige, men siden vielsesringen kom på i sommers er jeg blevet meget fan af guld😊 Glædelig 1. december.

 4. Jeg kan allerbedst li’ sølv. Det passer bare bedst til mig 🙂 Jeg er vild med Jane Kønigs smykker, så jeg krydser fingre!

 5. Sikke en fin gave!! Jeg kan slet ikke vælge mellem guld eller sølv, jeg er lige vild med begge to. Et mix af de to er helt perfekt 😉

 6. Jeg er uden tvivl mest til sølv, for min blege hud “tager farve” efter guld, så selvom jeg synes, at guldsmykker er smukke, er sølv altså noget mere klædeligt end bleg hud, der bliver oplyst af guld.

 7. Jeg er allermest til Oxy, men kun virkelig godt tænke mig at blive udfordret på min comfort (og måske finde en ring jeg kan lide at have på!). Så vil gå med guld for en gangs skyld ✨

 8. Lækker julekalender🎅🏽! Jeg er ret vild med den der V-ring, Men ellers er jeg blevet rigtig glad for guld smykker❤️

 9. Om sommeren (når jeg forhååååbentlig har fået lidt farve) er jeg mest til guld, og ellers kan jeg godt lide at mikse, ikke bare med sølv og guld, men også med oxiderer, rosaguld m.v. For mig er det the more the merrier:) God jul!

 10. Min vielsesring var mit første guldsmykker, siden har jeg ikke kigget mig tilbage 😁 ville elske at vinde et Jane Kønig. Da jeg netop har lagt mange penge i til julegaver til kvinderne i familien hos Jane Kønig.

 11. Guld har altid været det jeg bedst kunne lide, fordi det er varmt i farven, og derfor klæder mig bedre 🙂

 12. Glædelig 1. december! Jeg glæder mig til at se hvad du har fundet på til os 🙂 Jeg er mest til sølv.

 13. Jeg var KUN til guld indtil for et par år siden, hvor jeg opdagede, hvor fedt det er at mikse fingerringe på de forskellige fingerled i forskellige nuancer. Så nu er jeg sgu også en sølvtype!

 14. Jeg er glad for begge dele, men skulle jeg vælge blev jeg en sølvpige. Jeg elsker de nuancer der findes i sølv, og det passer til min stil. 😊

 15. Jeg er helt klart mest til guld, men efter jeg fik en smuk ring af min mormor og morfar i Bachelorgave i sommers, der kombinerer både sølv, guld og en sort rå diamant, er jeg også blevet mere glad for sølv igen.

 16. Jeg er helt klart mest til guldsmykker, og det tror jeg altid, at jeg har været. Ikke desto mindre så er jeg begyndt at mikse guld og sølv en smule, da jeg, som du også skriver, synes at det giver lidt kant. Jeg krydser for, at jeg er den heldige!

 17. Til hverdagsbrug foretrækker jeg sølvsmykker, men til den store festkjole vil jeg gerne ønske mig et guldsmykke

 18. Jeg var også tidliger en stringent sølv pige, men de seneste år er det som om jeg er begyndt at brugt begge dele. Så jeg må nok sige guld, for det har jeg færrest smykker i 😉

 19. Årh. Er både til guld og sølv. Men har den fineste lange guld halskæde, som jeg simpelthen elsker. Også håber jeg da en dag der skal sidde en fin guldringe på min finger 🙂

 20. Det tegner til at blive en lækker kalender! Jeg er nok mest til sølv, særligt den rhodinerede slags, men blander glad og gerne mine guldsmykker med sølvet.

 21. Jeg er mest til Guld – men har også en del sølvsmykker. Også syntes jeg faktisk sagtens man kan blande det, så det gør jeg ofte.

 22. Jeg er mest til guld, men blander både guld, sølv og rosaguld.
  Min forlovelsesring er hvidguld, min vielsesring er rosguld og mit ur er sølv. Men de fleste af mine smykker i smykkeskrinet er guld.
  Synes ikke det gør noget at mixe.

 23. Jeg har faktisk altid været til guld – jeg syntes, det var pænest til mig. Men når jeg kigger på min smykkegarderobe i dag, så er der faktisk ogs¨ mange sølvsmykker. Så jeg er til begge dele. Og især til en blanding 🙂

  Rigtig glædelig 1. december

 24. Jeg har og er som dig en sølvpige, og ejer kun få smykker i guld efter at have arvet. Men SØLV er favoritten her hos mig 🙂

 25. Jeg har som dig altid før været mest til sølv men det har også ændret sig så nu er jeg mest til guld 😆

 26. Jeg har flest sølv smykker men der kommer flere og flere guld smykker i samlingen. Jeg mixer som regel og nyder den frihed det giver mig til at få brugt alle mine smykker på kryds og tværs…

 27. Jeg synes faktisk det er svært, nogle gange guld andre gange sølv.. Også med årstider og sådan. Men skulle jeg vælge NU, så var det guld. Eller. Måske sølv 😂

 28. Guldsmykker passer bedst til min hud og hårfarve. Jeg krydser fingre, for gad godt et love tag armbånd med bogstaverne for min kæreste og vores nyfødte søn <3

 29. Jeg har altid været inkarneret sølv pige. Men efter jeg er blevet ældre (28) og har fået 2 drenge, er jeg også rykket over til guld siden ☺️ Og hendes lovetags med bogstaver med et W (William) og S (Sylvester) står øverst på min ønskeliste i år! Men mil families budget er desværre ikke gearet til sådan en gave ☺️

 30. Uha jeg er meget glad for begge dele – men skal jeg vælge, så bliver det guld – hvid-gulv, rød-gulv, guld-guld – med og uden sten, og jeg kunne blive ved!..

  Det er egentlig ikke fordi min smykkesamling trænger til en upgrade – især fordi jeg fik den smukkeste ring af min kæreste i går aftes med dertilhørende frieri (jeg sagde ja – obviously), meeen nye smykker er altid skønt og Jane Kønig har så mange smukke ting <3

 31. Jane Kønigs smykker er fantastiske! Jeg er til både guld og sølv – synes faktisk et miks er rigtig fedt!

 32. Jeg er vild med kombinationen af rhodinerede sølvsmykker og smykker i Sterling sølv. Har længe haft drømme om Jane Kønigs horn-øreringe og v-ringen.

 33. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg ejer mere eller mindre kun selv sølv smykker. Min sidste erhvervelse var rent faktisk den super fine sølvring, og jeg går stadig og drømmer om flere af Jane Kønigs andre øreringe og fingerringe. Jeg krydser fingre!

 34. Jeg elsker guld, også selvom min mor klart er til sølv og hun stadig ikke kan forstå mit svigt på den front 😉

 35. Jeg er fuldstændig tosset med de smukke smykker fra Jane Kønig og drømmer om de smukke plissé-øreringe i guld – de kunne lige sætte det sidste praj på mit juleaftensoutfit!

 36. Jeg er mest en guldpige, og tror det har noget at gøre med at jeg er helt mørkhåret.. er der ikke en eller anden skrøne med at mørkhårede piger ønsker sig guldsmykker og lyshårede sølvsmykker ???

 37. Hvor skønt med en julekalender! At vente mef at give gaver kan være meget mere mavekrildrende end at vente på at modtage, så jeg forstår virkelig din begejstring!
  Her har det været præcis samme udvikling; sølv før knægten på nu halvandet kom til og siden har guld ligesom sneget sig mere og mere ind 🙂 Spændende om/hvornår det mon vender igen 🙂 🙂

 38. Umiddelbart faldt sølv mig ind. Men så opdagede jeg, at jeg faktisk måske bedst kan lide guld. Mon det kommer med alderen? Så svaret må være guld 😃

 39. Jeg er helt klart en sølv-pige 🙂 Ihh jeg krydser fingre – Jane Kønig laver de fineste ting – er heldigvis allerede heldig ejer af et par stykker 🙂

 40. Da jeg var yngre var jeg en sølv pige, men de seneste par år vælger jeg altid guld smykker..
  Glædelig 1 december 🙂

 41. Jeg kan helt sikkert bedst lide sølv :). & Jane Kønig laver simpelthen så flotte smykker så ville være skønt at eje nogle smykker af hende :).

 42. Jeg er egentlig til både sølv og guld, men efter jeg blev gift og fik min vielsesring som er i guld, ja så falder valget oftets på guld. Måske jeg skulle prøve at mixe det lidt 😄

 43. jeg mixer faktisk både sølv, guld og hvidguld 🙂 hvilket jeg altid har gjort, det er så personligt en ting og som du selv er inde på, ja så giver det kant 🙂 Hvor ville det være skønt at vinde et gavekort så jeg kan forkæle mig selv <3

 44. Jeg er guldpige! Da jeg var yngre, var jeg mest til sølv, så måske vi er gennemgået samme forvandling – jeg har bare ikke en graviditet at skyde skylden på 😉

 45. Jeg er blevet en guld-pige og har love-tag med L for Leo (min søn). Jeg ønsker mig et love-tag med diamanter. Synes det er SÅ flot.
  God 1. december

 46. Fantastisk med julekalender. Min vielsesring er i hvidguld, som jo ligner lidt sølv, så er nok mest til den farve 😊

 47. Jeg er mest til guld, men har en halskæde i sølv med min søns forbogstav i og det er den jeg oftest har på. Så sølv denne gang! 🙂

 48. Jeg er mest til sølv ☺️ fantastisk god ide med denne julekalender til os… tak 🎄🎅🏻💕

 49. Først var jeg en sølvpige, så blev jeg en guldpige og nu er jeg ret glad for det oxiderede mørke sølv – det er lidt rock and roll-agtigt

 50. Jeg er klart guldpige – alle the way… 😀
  Jeg har dog overvejet at give sølv en chance i flere omgange, men det ender altid med mit “safe choice” 😉

 51. Jeg var førhen til sølv, men nu er jeg stort set kun til guld. 😊
  Min “samling” er dog meget meget bette, så det kunne da være fedt at gå shop amok hos Jane 😍

 52. Har altid været en sølvpige men da vi skulle giftes og vælge vielsesring blev det guld og har været det siden 🙂

 53. Jeg mikser faktisk ofte sølv og guld,som du også selv beskriver. Det bliver lidt mere uformelt, personligt og giver lidt kant..gamle arvesmykker m nyt

 54. Lidt li’ som dig. Har altid været mest til guld, men er på det seneste gået lidt tilbage til sølv. Er i virkeligheden nok bare ret vild med begge dele.

 55. Jeg er til både og.. Det kommer faktisk meget an på smykket. Noget er bare fedest i guld, andet i sølv.. 🙂 Så er en begge dele pige.. 🙂

 56. Jeg er mest til sølv når det gælder øreringe, men halskæder, armbånd og ringe kan jeg bedst lide i guld 🎅🙌

 57. Jeg er til sølv. Har det lidt svært med guld. Det er ligesom lidt for “fint” til mig ❤️. Glædelig 1. December

 58. Jeg elsker sølv! Jeg synes, det går så godt i spænd med den lidt rockede stil. Jeg elsker at have mange forskellige ringe på, helst blandede af genbrug og butikkøb – jo mere unikt jo bedre 😀

 59. Jeg er mest til sølvsmykker.. Eller endnu bedre, oxideret sølv.. Jeg har haft en kort guldperiode, men røg tilbage til sølv! 👏🏽👏🏽

 60. Som teenager var jeg også kun til sølv, men jo ældre jeg bliver, des mere begynder guldsmykker at tiltale mig.

 61. Jeg er til begge dele og synes det er fedt at kunne blande det lidt 🙂 Men lige for tiden er jeg ret meget til sølv. På min ønskeseddel til jul har jeg faktisk Jane Kønigs v-ring, den er så flot 🙂

 62. Har det, sjovt nok, på samme måde som dig ☺️
  Før jeg fik barn var helt klart mest til sølv, men er klart mere guld-typen nu, efter 12 år er det stadig ikke vendt, så det gør det nok heller ikke foreløbigt 😀
  Fed idé med julekalender ellers 🎁🎄❤️😉

 63. Har lavet samme nummer som dig Cana, jeg er også blevet guldpige efter jeg er blevet mor! Dog mixet jeg det med lidt sølv engang imellem😊

 64. Jeg har faktisk altid været mest til guld, men nu (i en alder af 25 år) er jeg skiftet over til bedst at kunne lide sølvsmykker 😀 Kunne godt bruge lidt nyt sølv til min lille samling. Virkelig fin konkurrence, Cana 🙂

 65. Sølv – og er helt vild med din pakkekalender👍🏻👍🏻 Og selvfølgelig også din blok❤️

 66. Jeg har også skiftet lidt frem og tilbage gennem årene, lige nu er jeg dog til sølv, synes oxideret sølv ligesom din V-ring er så flot!

 67. Som dig, elsker jeg at matche! Min vielsesring er sølv og mit ur er guld og lige i øjeblikket er mine øreringe guld. Men det næste på ønskelisten er nok mere i sølv. Jeg elsker Jane Kønigs ting!!!

 68. Uh, svært spørgsmål. For 5 år siden var svaret helt sikkert sølv. Men så blev jeg gravid og gift – og så skete der det at min vielsesring er guld. Og den er sgu da meget pæn. Så måske silver going gold 😀

 69. Jeg er en guldpige, men skal giftes næste år og der er vielsesringen søvn, så mangler klart nogle nye smykker til den store dag.

 70. Jeg er også ved at bevæge mig fra sølv over i guld (måske det er en voksen-ting) men mikser også rigtig gerne.

 71. Er helt klart mest til sølv, omend nogen ting i mit hoved helst skal være guld (vielsesring for eksempel). Jeg har dog desværre ikke selv den store smykkekollektion, da jeg virkelig var en drengepige nærmest indtil jeg flyttede hjemmefra, hvor jeg så skiftede alle bukser og toppe ud med kjoler… Forsøger dog at komme efter det ligeså stille! 🙂

 72. Faktisk synes jeg at guld er pænest i sig selv, men da mit hår og min hud er meget lys, har jeg altid brugt sølvsmykker, så det bliver sølv, da det klæder mig bedst 🙂

 73. Jeg er mest til guld og har helt klart flest smykker i guld. Men jeg er godt nok blevet ret forelsket i de smykker du lige har købt, så det ville være super fedt med et gavekort til at købe dem 🙂

 74. Sølv passer bedst til mine andre smykker:) Glædelig jul Cana! jeg glæder mig til at åbne låger hver dag.

 75. Jeg synes begge dele er vanvittig flot! Meeen jeg har nu altid haft en ekstra stor kærlighed for guld smykker 😍😍 dele, men jeg altid haft en stor kærlighed til guld ✨ Og glædelig 1. December 🎄

 76. Jeg har altid været til hvid guld men de senere år er der blevet mixet med sølv 🙂
  Nu er jeg så lige blevet skilt, så økonomien siger vist “sølv” fremover 😉

 77. Sikke en dejlig kalenderlåge! Jeg er klart gladest for sølv, men er meget begejstre for at mixe også. Vores vielsesring fra i sommers er i carbon (!!!) og fantastisk lækker i materialet, og den giver ligeledes lidt kant og kan mixes med nærmest alle andre slags metaller 😊

 78. Jeg kan lide begge dele! Går altid kun i sort og der er det fedt at skifte mellem metallerne og give tøjet et forskelligt udtryk! Fedt med julekalender 😄👍

 79. Er klart til sølv 😊 Gad egentlig godt at få lidt guld, men synes det er svært at kombinere med min vielsesring som er sølv 😏

 80. Uha, lækker præmie at starte ud med 😍 jeg er helt sikkert en sølvpige – men hvidguld er også min absolutte favorit, da det har samme look som sølv! Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg helt sikkert også have et lovetag med mine 3 pigers forbogstaver ❤️

 81. Jeg er sjovt nok også ligesom dig, blevet en guld pige efter jeg fik min søn i juni. 😍🍀💙 Så nu er sølvsmykkerne, så småt begyndt, at blive byttet ud med guld. 😊

 82. Ligesom dig har jeg gennem de seneste år skiftet fra sølv til guld, uden egentlig at kunne forklare hvorfor. Måske det hænger sammen med min vielsesring som er i guld… og så blev de andre smykker også automatisk det. Jeg har ikke kastet mig ud i det med at blande metaller … men tror jeg vil forsøge. Du har en fed stil som jeg godt kan misunde 👍

 83. Jeg er helt pjattet med guld. Jeg stødte så sent som i går på Jane Kønig, som jo laver de vildeste flotte smykker! Glædelig jul Cana 🎄🎅🏻❤️

 84. Jeg var ligesom dig også mest til sølv i mine yngre dage – men de sidste mange år har jeg kun gået med guld. Til mors dag fik jeg dog en halskæde i sølv af min mand og datter – og jeg elsker at jeg igen synes det er flot at gå med sølv smykker.
  Min love tag halskæde fra Jane König er gået i stykker(kæden) og jeg ville ELSKE at kunne få en ny, da det var min barselsgave og jeg er så ked af at jeg ikke kan gå med den.

 85. Jeg synes begge dele er vanvittig flot! Meeen jeg har nu altid haft en ekstra stor kærlighed for guld smykker 😍😍 Dog er det også fedt at Nice en gang imellem. Cana jeg må sige, du er virkelig bare så sej og jeg elsker at læse bin blog!
  🎄Glædelig 1. December 🎄

 86. Jeg synes begge dele er vanvittig flot! Meeen jeg har nu altid haft en ekstra stor kærlighed for guld smykker 😍😍 Dog er det også fedt at mixe en gang imellem. Cana jeg må sige, du er virkelig bare så sej og jeg elsker at læse bin blog!
  🎄Glædelig 1. December 🎄

 87. Jeg er mest til guld smykker og jeg kender ikke Jane kønigs smykker men ville elske at få mulighed for at se og købe dem. Hvis jeg altså er den heldige 😍

 88. Guld! Hvilket ofte er en ret dyr fornøjelse. Jane Königs lovetags har stået højt på ønskesedlen i et par år, så det er da en vildt fed 1. december konkurrence 😀

 89. Havde det lige som dig – som yngre var jeg mest til sølv, men da jeg blev gift og vi skulle vælge vielsesringe valgte vi dem i guld og derefter er jeg blevet mere en guld-pige 🙂

 90. Jeg kan rigtig godt lide at mixe guld og sølv (og oxideret), så det er svært at vælge! Men hvis jeg skal vælge må jeg nok sige guld😊 Glædelig 1. December🎄🎅🏻

 91. Er også blevet en guldpige!! Og ville elske lidt forkælelse i december. Der vil sikkert også blive glæde hos mine to piger!

 92. Tak for en hyggelig blog og vi må være med til at få en bid af kagen (følge lidt med dig og dit liv) Mit Robbie crush blev lidt større efter at ha’ set dig tage en sving-om med ham.

  Jeg er også vild med at mixe guld og sølv. Vil elske at vinde V-ringen i Rhodineret sølv 😍

 93. Tak for en fed blog Cana! 🌺

  Jeg har egentlig altid syntes at guld var forfærdeligt. Sølv var absolut favoritten, men jeg ville til hver en tid vælge sølv eller bronze frem for guld. I børnehaven vandt jeg en guldmedalje – og jeg var ødelagt!
  Med alderen har det dog ændret sig gevaldigt. Nu er jeg VILD med guld. Og sølv og sort og kobber og bronze osv., men mest guld! 😃👌

 94. Har været igennem den samme udvikling som dig; først til sølv, så til guld og nu blander jeg. Det ser godt ud uhøjtidligt ud….og giver mulighed for at bruge alle ens smukker på kryds og tværs.

 95. Guld. Har faktisk haft det ligesom dig. Var kun til sølv og da jeg fik børn, skete der noget. Nu er mine yndlingsmykker primært i guld.

 96. Jeg har også – indtil nu – været en ubetinget sølvpige. Men hvor ville jeg dog ønske, at der var mere guld i mit smykkeskrin! Især om vinteren mangler jeg de gyldne smykker. Jeg vil så gerne vinde dette gavekort! 🙏

 97. Jeg kan slet ikke bære guld med min hudtone uanset hvor gerne jeg vil, så derfor må svaret for mit vedkommende være sølv.

  PS fedt med en lidt anderledes julekalender!

 98. Har førhen også været mere vild med sølv, meeeen er nu på vej til at bevæge mig over mod der smukke guld <3

 99. Ligesom dig har jeg også altid været en sølv pige. Men tre børn har ændret det. Især fordi jeg har arvet nogle smukke guld smykker, som viber brugt flittigt blandet med mine sølv💖

 100. Jeg har altid været ultimativ sølvpige.
  Da vi blev gift sidste år, (og vi synes at en vielsesring var bedst i guld) valgte vi at få lavet en vielsesring i guld og hvidguld, således at det var ‘nemt’ at mikse fremover. Den beslutning er jeg bare glad for idag.!
  Under min graviditet med vores nyankomne søn, begyndte jeg også at skifte mine smykker (og øvrige accessories) ud med guld.
  Om det er følelsen af ‘dame’ ved jeg ikke, men jeg er vild med det.

  Så jeg er nu, i stedet for at være ‘sølvpige’, blevet ‘gulddame’.
  Rigtig glædelig jul. 🙂

 101. Jeg har svært ved at vælge, men det bliver sølv denne gang! Så passer det til mit seneste smykke, som er Kønigs live tags i oxyderet sølv 🙂

 102. Guld pige 😁 (var også førhen til sølv, men man ændre sig stille og roligt. Måske noget der naturligt kommer med alderen)

 103. Jeg har altid været en guld pige og det har ikke ændret sig selv efter 2 børn og en mere på vej ❤️

 104. Årh mand, det et svært spørgsmål! Jeg kan virkelig godt lide både guld og sølv. Hvis jeg skal vælge, så går jeg oftest med sølvsmykker 🙂

 105. Jeg holder af både sølv og guld, for mig er det ofte designet der afgør det. Jeg er også vild med de smykker der kombinerer sølv og guld, gør det så dejligt nemt at bruge begge dele sammen med. Lækker kalendergave 💍

 106. Jeg har altid været til sølv, men går for første gang konsekvent med en guldring, som min afdøde Far gav til min Mor ❤️

 107. Det kommer meget an på mit humør og hvad der lige passer sammen på et givet tidspunkt. Men umiddelbart er jeg nok mest til rødguld

 108. Jeg er en sølv pige, så min vielsesring er af børstet Sterling sølv selvom det er lidt utraditionel😊 Jeg syntes sølv er elegant, og så klæder det min blege hud bedst😉

 109. Var i mange år guld-pige, men syntes sølv passer mig bedst nu…..gerne i helt forskellige udgaver😀

 110. Jeg er egentligt mest en sølvpige, men jeg har et par rigtig fine arvesmykker af guld, og det ville være fint at få nogen nye smykker at matche dem med. 🙂

 111. Ååh, det er så svært at vælge,for ligesom dig er jeg også ret stor fan af at mikse lidt på kryds og tværs. det giver ligesom lidt kan. Jeg er også ret vild med det der gro/sorte metal som vist er oxyderet sølv.

 112. Jane König laver SÅ mange fantastisk smukke smykker, og jeg synes, at de er flottest i sølv 😍🎄🎁

 113. Jeg gør som dig, blander sølv og guld. Har ingen favorit. 🎄 Glædelig 1 december og tak for en skøn blog!

 114. I min barndom, ja og helt op i gymnasiet, gik jeg kun med sølv. Men pludselig fik jeg smag for en guld halskæde jeg havde fået i dåbsgave – et lille guldhjerte. I dag går jeg mest med guld.

 115. Er mest til guld, min mand har forkælet mig med lækre guldsmykker efter vi blev gift, som passer i farven til vielsesringen. Er dog også på vej hen imod at kombinere😊

 116. Jeg brugte i mange år guld, men har det bedst med sølv idag…….gerne i forskellige variationer 😀

 117. Jeg er vild med begge. Det kommer an på hvilket humør jeg lige er i, ombdet er sølv eller guldsmykkerne der ryger på! 😊

 118. Har altid elsket guld og gør det stadigvæk. Syntes også at guld funkler så smukt til julens magiske tid😊🌲🌟

 119. Jeg kan helt klart bedst lide guld, tror det hænger sammen med at det er en varmere farve end sølv😊🍀

 120. Jeg kan bedst lide guld, men det er fordi min vielsesring er guld, ellers har jeg førhen været mest til sølv. Jeg ville elske at vinde en fin ring fra Jane af, hun er så dygtig!

 121. Jeg har i en del år kun gået med smykker lavet af sølv. De sidste par år har jeg dog gået med både guld og sølv. I dag tog jeg en ring på lavet af sølv, så derfor tror jeg at mit svar bliver sølv. 🙂
  Jeg har fulgt din blog i lang tid, og jeg er vild med den! Tak for at du deler så meget Cana! <3

 122. Jeg går altid med to ringe.. En i guld – min vielsesring og en i sølv – min prinsesse ring, der er blevet større for hvert barn… Så guld og sølv har hver deres betydning for mig. Og er vild med begge 😊 Jane Kønig smykker er SÅ fine..

 123. Jeg har det egentlig nøjagtig ligesom dig, og for tiden ynder jeg fx at kombinere min guld forlovelsesring med mit sølv skagen armbåndsur. Synes sgu det ser fedt ud! Hav en dejlig dag 🙂

 124. Guld – men som dig er det kommet med at jeg blev mor, før var det sølv 😃
  Glæder mig til din julekalender, dette er en virkelig god begyndelse!

 125. Det er en sjov beskrivelse med skiftet fra sølv til guld til blandet.. for det kunne have været mig du skrev om. Det ændrede sig dog ikke da jeg var gravid, men da jeg blev gift. Min vielsesring er guld.. så skulle alt være guld.. og nu.. tja nu kan det hele bruges som du beskriver. Egentlig går jeg meget lidt med smykker. Jeg har min ring og en halskæde jeg altid har på.. men det kunne være skønt med lidt “hverdagssmykker” at vælge imellem.. så jeg krydser fingre for at jeg vinder i… sølv..

 126. Åh det er svært. Har altid været til guld, men efter jeg blev skilt her i sommers og derfor ikke har mine guldringe på mere, så er jeg begyndt at bruge lige det jeg har lyst til 🙂

 127. i mange år gik jeg kun med sølv, men for et halvanden år siden lidt inden jeg blev student begyndte jeg at ville have alle smykker i guld. sådan har det været siden 🙂

 128. Jeg er uden tvivl en guldpige! Jeg har været så heldig at arve min mormors vielsesring, da hun lå på sit dødsleje, så den er fast inventar på min finger indtil januar, hvor jeg afslutter min uddannelse og dermed ikke må gå med smykker ❤. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg dele med min mor.

 129. Jeg kan helt klart bedst lide guld, det gør selv det mest kedelige outfit så fint! Og så passer det jo perfekt til julens højtider 😉

 130. Jeg er til guld – altid og gerne meget af det!
  Ønskelisten bugner med smykker i år, så det kunne være fedt selv at spæde lidt til samlingen 🙂

 131. Før i tiden var jeg mest til sølv, men så opdagede jeg rose gold, som jeg blev helt vild med, da den har en lidt anden shine end guldet. Her mixede jeg rose gold med den oxiderede sølv, så fedt synes jeg 😍Nu har jeg ligesom dig begyndt at erhverve mig sølvsmykker igen, så jeg kan skifte og mixe dem som jeg lyster 👏🏼🙌🏼 Og iiih hvor kunne et gavekort til Jane kønig bare gøre godt, jeg ønsker mig deres sølvarmbånd med mine initialer i julegave, men hvor kunne jeg godt slå mig løs i deres smykkehimmel 💍💖

 132. Ej en dejlig julekalender! ☺️🙌🏻 Jeg har altid mest været til sølv, men har for nyligt fået taget de ringe ind, jeg arvede efter min farmor, og er blevet helt tosset med den forlovelsesring i rødguld, der stammer helt tilbage fra min tipoldemors forlovelse. Den er nu fast at finde på min finger, selvom det er det eneste smykke jeg har i guld. ☺️

 133. Stort set alle min smykker er af sølv, så det ville jo være mest oplagt at svare sølv til spørgsmålet. Men jeg er blevet mere og mere vild med guld, jeg har dog ikke lige haft råd til at anskaffe mig nye smykker. Så det ville være fantastisk at vinde gavekortet, så jeg kunne få frisket indholdet af mit smykkeskrin op 🙂

 134. Jeg har altid været til sølv… Min hud bliver sådan lidt gul/grønlig i skæret når jeg prøver mig med guld så holder mig til sølv og pynter så med farver og sort😊

 135. Jeg skiftede ligesom dig sølvet ud med guld da jeg blev mor. Her, tre drenge senere, er det stadig guld der er min favorit ☺️

 136. Har altid været en sølv-pige 😍 Og elsker bare smykker, så præmien er ren selvforkælelse 😍

 137. Tidligere har jeg kun brugt sølvsmykker, men for et seneste års tid, er jeg begyndt at bruge mange flere guldsmykker

 138. Skønne smykker du har fået dig der 👌🏻💫- jeg har også altid været en sølv-pige, men er nu også begyndt at mikse metallerne,- hvilket jeg synes giver de enkelte smykker en helt ny karakter og udtryk, alt efter sammensætning. Jeg er bagud på det forgyldte, så der ligger mit ønske klart😊

 139. Jeg er en rigtig smykkepige, og bruger både guld og sølv, men skal jeg vælge, så vælger jeg klart guld 😍

 140. Jeg elsker både det ene og det andet. Sølv er det mest diskrete, hvis man spørger mig, så jeg går aldrig af vejen for lidt ghetto gold også 🙂

 141. Som dig er jeg også begyndt at mikse sølv og guld. Har både guldring og lovetags i sølv og guld fra Jane Kønig.Guld er bare så pokkers dyrt!

 142. Sjovt at du nævner det med at skifte over til guld. Jeg har også aaaaltid været en sølv pige, men pludselig ønsker jeg mig kun guld 🙈 Håber at finde et fint smykke fra din julekalender 🍀

 143. Jeg har det faktisk lidt som dig- var altid til sølv, men er de seneste år begyndt at se mere og mere på guld. jeg trorfaktisk lidt at det er et udtryk for at jeg føler at være blevet mere voksen siden mine drenge er kommet til. På den gode måde, heldigvis 🙂

 144. Jeg er blevet mere og mere til guld de seneste år 🙂 Så jeg ville klart vælge noget guld, og måske en kombi.? 🙂

 145. Før i tiden var jeg KUN guld pige, men efter jeg skiftede job til at arbejde i en smykke forretning har jeg selv fået lysten til at mixe på kryds og tværs af metallerne! Det giver sådan en fedt råt look!

 146. Jeg bruger både guld og sølv. Nok mest guld, men som du selv skriver er sølv godt til at gi kant og et mere råt udseende.
  Hvis jeg vandt måtte jeg se nærmere på hvad jeg ville købe og derefter vælge materiale.
  Glædelig 1. Dec og held og lykke til alle

 147. Jeg har forskellige perioder.. nogle gange er sølv det eneste der funger.. andre gange guld.. lige nu er det sølv jeg foretrækker😊

 148. Jeg har også altid været mest til sølv, men er blevet ret glad for guld de seneste par år. 💛 Det kan da godt være at det med guldet er en mor ting.

 149. Jeg synes det handler meget om man kan lide selve smykket eller ej, og om det betyder noget specielt for én. Jeg går for eksempel altid med mine sølvøreringe, som jeg fik i morgengave af min mand til vores bryllup. Min vielsesring og forlovelsesring er af guld, og dem går jeg også altid med. Mener sagtens man kan mixe guld og sølv 🙂

 150. Jeg har i mange kun brugt sølv og oxideret, men i år jeg har ønsket mig smykker i guld i julegave 😍🎄

 151. Jeg har altid været en sølv-pige. Men ønsker mig faktisk love-tag kæden i guld med forbogstaverne for min mand og søn. Den står på ønskesedlen allerede men det kunne jo være dejligt at give sig selv en ekstra gave, hun laver jo så mange fine ting.

 152. Er mest til guld. Men det er noget der er kommet med alderen. Da jeg var yngre var det mest sølv.
  Krydser fingre.

 153. Er uden tvivl en guldpige. Ville aldrig købe sølvsmykker til mig selv. Eneste sølvsmykke jeg har er en arvering fra min mor.

 154. Gik egentlig altid med guld, men begyndte at arve nogle sølv smykker fra mine bedstemødre og fandt nogle lækre sølv smykket, da jeg rejste i Asien. Så nu blander jeg altså bare begge og synes det er så lækkert (:

 155. Tidligere var jeg mest til sølv men nu er jeg efterhånden blevet en guld-pige hvilket nok skyldes at de smykker jeg går med til hverdag – vielsesring og lovetags med mine børns bogstaver – er af guld

 156. Hej Cana.
  Hvor hyggeligt med en julekalender. Ken og jeg har også lige startet en op i butikken. 😊 Skønt at gøre folk glade med gaver i julen, og sprede dejlig julestemning.
  Jeg håber det er okay at jeg deltager i din konkurrence, for som du siger, hvem kan ikke godt bruge nogle lækre smykker.
  Guld eller sølv, den er svær. Men tror jeg ender med at sige sølv. 😊😊
  Knus fra Patricia

 157. Uhh, ELSKER jul og pakkekalenderleg 🙂

  Jeg er mest til guld meeen der sniger sig til tider også “sort” sølv ind 🙂

 158. Ligesom dig har jeg skiftet lidt frem og tilbage mellem guld og sølv. De seneste år har sølv dog været favoritten.

 159. Elsker guld, havde det ligesom dig – da jeg var unge kunne jeg slet ikke fordrage guld og gik kun med sølv, men så blev jeg mor og syntes klart guld er pænest til mig

 160. Jeg lavede faktisk samme nummer som dig, for omkring 5 år siden. Jeg havde altid været mest til sølv, men så skiftede det ligepludselig, og nu er jeg bare helt vild med den varme der er i guld 👌🏼

 161. Oh, så mange af hendes smykker står allerede på min ønskeliste til jul, så man burde nok ikke selv begynde at købe noget 😬 Når det så er sagt ville det ikke være dårligt at få nogle nye guldsmykker der passer til min vielsesring 😄

 162. Puh jeg syntes egentlig det er lidt svært at vælge mellem da jeg syntes det komme meget an på humør og hvilken stil man går efter. Men jeg tror sølv da det er det jeg bruger mest til hverdag.🎄

 163. Sølv… nej, guld… nej, oxyderet sølv… hmmm… det hele! At være enten eller er lidt ensformigt, jeg kan bedst lide variationen 💍

 164. Jeg er mest til guld. De sidste mange år har alt været sølv, men da jeg mistede alle mine smykker sidste forår greb jeg chancen for fornyelse, og nu er de smykker jeg ejer guld. Det ville dig være super fedt med muligheden for at udvide min lille kollektion lidt med noget lækkert fra Jane Kønig. 😉👏

 165. Jeg er en sølvpige, men det er måske fordi jeg ikke har født endnu? Det bliver da spændende og se om det passer 😉

 166. Elsker Jane Kønig. Men de smykker jeg har derfra, er faktisk i rosaguld. Men derfor kunne jeg nu stadig godt bruge lidt sølvsmykker.

 167. Jeg har det ligesom dig – er vild med en blanding. Lige nu ønsker jeg mig forskellige guld smykker til at mikse med mine sølv og titanium smykker 😍