mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Cana julekalender, låge 18: Gaven man ikke anede man altid har manglet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce

Man kommer så ofte til bare at gå med det samme ud dag efter dag, uden at tænke stort over hverken hvad uret signalerer udover en indikation af tiden og uden at tænke over. Sådan har jeg det i alle tilfælde selv. Næsten altid når jeg får eller køber et nyt ur, er det det nye ur der kommer på armen og de gamle, der ligger krøllet sammen i et hjørne af vores i øvrigt temmeligt uorganiserede højskab på badeværelset. For jeg aner ikke hvor pokker jeg skal gøre af mine ure. Eller altså, sådan har det været indtil jeg for nogle uger siden modtog mit livs første urboks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg blev spurgt om jeg ville have den, anede jeg ikke hvad det var, men da jeg så den, gav alt pludselig mening. Nu har jeg lige pludselig fået et sted hvor jeg kan samle mine ure på en lækker og indbydende måde, hvor jeg rent faktisk får lyst til at skifte lidt rundt alt efter humør og stil og hvor jeg ikke længere skal føle, at jeg mishandler de ure jeg ikke bruger. Det er skide smart, for at sige det rent ud og jeg tænker, at en urboks jo er den perfekte gaveidé til dem, der ellers tilsyneladende har alt. For jeg nægter simpelthen at tro, at særligt mange har sig en urboks og jeg synes det er en knaldgod idé med sådan én, både under træet og på hylden på badeværelset, så vores ure kan komme tilbage som accessories på lige fod med vores smykker – der findes jo så mange fine og forskellige at det næsten ville være synd andet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste af urene jeg har liggende i boksen på billederne her, er fra Cluse, som laver virkelig fine simple ure. 

Hvis I er enige I at en urboks er temmeligt genial og hvis I forøvrigt stadig mangler et par julegaver, så er det bare om at få én bestilt i en fart, så den kan nå at komme frem inden jul og for at det ikke skal være løgn, så får I med koden CANA 15% rabat på hele bestillingen HER.

Fordi min julekalender her selvfølgelig handler allermest om jer, har jeg – udover at give jer ovenstående rabatkode – fået lov til også at udlodde en valgfri urboks til én af jer.


For at deltage i konkurrencen skal I bare stikke ind forbi HER og udvælge den boks I bedst kunne tænke jer og lægge et link til den i kommentarfeltet herunder.


Jeg udnævner vinderen I et indlæg lige efter jul, så hvis I ønsker jer den stort, så skyyyynd jer at skrive den på ønskesedlen og husk, at man jo også godt kan bytte gaver online 🙂

Pøj pøj til alle og rigtig glædelig 18.december.

Skriv din kommentar

Kommentarer (67)

  1. Hvor rigtigt, at det netop er sådan en, man ikke vidste, man havde brug for!
    Jeg øhttp://urboks.dk/laeder-urbokse/75-urboks-i-laeder-til-6-ure-m-plads-til-ringensker mig denne:

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven