mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Bløde pakker til blide priser

Med en lille Peter, der først ville sove da klokken var passeret 21, var det som om min aften pludselig var som skabt til at sidde og stene lidt på internettet, som jeg så godt kan lide at gøre det og da der pludselig dumpede en mail ind med beskeden om, at der hos boozt.com er 20% ekstra at spare på alle deres udsalgsvarer til børn, var det som om det bare blev endnu sjovere… Og dét har naturligvis foranlediget at dette lille late-night-shopping-indlæg blev født.

Der er nok ikke noget af det gode tilbage” tænkte jeg, imens jeg med et både kritisk og skarpt øje klikkede mig og mine lave forventninger ind på siden, hvor jeg til min store overraskelse blev mødt af så meget fint – og billigt!

Jeg troede ellers lige at jeg havde besluttet hvad mine børn skulle have i julegave, men så blev jeg sgu alligevel pludselig i tvivl, for der er overraskende mange fine ting, søde ting og sådan nogle helt igennem kvalitetsagtige ting – til vanvittigt billige priser.

For eksempel er der Angulus vinterstøvler, som disse, som fås i hele 20 forskellige farver og som normalt koster 949.- men som lige nu – i alle farver og et væld af størrelser – kan erhverves for bare 532 kroner. Dét er altså et ret godt tilbud, hvis jeg må have lov.

Jeg har samlet et lille medley af ting jeg selv synes er fine – både til egne og andres børn – herunder, men tag endelig et kig ind på hele udvalget HER og se om der er noget andet der frister mere.

For at opnå rabatten skal I fylde kurven for mindst 999 kroner og taste koden HAPPY20 inden I skal betale. 

booztkidssale– reklamelinks –

/1 Jeg synes simpelthen at de her anorakker fra Mini A Ture er for skønne! Den fås i masser af forskellige farver HER

/2 Seriøst, jeg fatter ikke hvordan jeg kan have undgået nogensinde at støde ind i Livly, som har lavet denne bedårende natdragt, som I kan finde HER

/3 Det er ikke kun Angulus der har super gode tilbud på deres støvler; der er også mange penge at spare på Arauto Rap som har lavet disse lækre støvler, som I kan finde HER

/4 De ér bare pæne, de her Angulusbøffer, som I finder HER

/5 Den er simpelthen for cute denne lille bamse og snablen passer jo perfekt til en lille baby/tumlingehånd. Find den HER

/6 … Og i lyserød HER

/7 Jeg ved det godt; den er ingenlunde relevant for mig, men for fanden, den er cute! Find den HER

/8 Til gengæld ville begge mine drenge rocke denne oversize Copenhagen sweatshirt for vildt! Find den HER

/9 Jeg kan ikke rigtigt finde ud af om jeg synes den er mest til drenge eller til piger, men jeg elsker den! Find den HER

/10 Hvis jeg selv havde en datter, ville jeg nok gøre hvad jeg kunne for at holde denne slags print ude af garderoben, men nu hvor jeg er mor til drenge, så kribler det i mine fingre for at købe den til mine veninders døtre, som ville elske mig op til månen for det! Find den HER

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven