mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vind 1500 kroner til Disney og en masse batterier fra Duracell

skaermbillede-2016-10-28-kl-13-49-14 Annonce

Der var ingen tvivl, da drengene for et par dage siden fik sig en ny Olaf-bamse; de elskede dem. Jeg snød totalt og fortalte drengene, at det var en gave jeg havde med hjem fra Ystad, fordi jeg fik vildt dårligt samvittighed over at have været væk hjemmefra, uden at have en souvenir eller lille gave med hjem til dem, som jeg plejer. I virkeligheden var bamserne en gave fra Disney og Duracell, som har bedt mig om at teste bamserne; både med og uden batterier.

Da drengene pakkede de søde Olafbamser op, var der ingen tvivl om at det var kærlighed ved første blik, men der gik ikke lang tid før de begyndte at spørge “hvad kan den?“. For det er tydeligt at mærke, at de søde Olaf’er ikke er krammebamser og med et par rutinerede legetøjsbrugere, kan man ikke sådan snige sig udenom, at vise hele arsenalet af lyd og bevægelse frem. Derfor fandt vi vores trofaste legetøjsfølgesvende – Duracell AA (eller i nogle tilfælde AAA) batterier – frem, som gav Olaf liv og drengene kæmpe smil om læberne. De havde en kæmpe fest og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg sidenhen har bedt Olaf synge for os. For det er nemlig hvad han kan – han kan svare, når man taler til ham. Nogle gange med tale, andre gange med snak og næsten hver gang, med sin lille kluntede snemandsgang, som ikke er til at stå for. Så vidt jeg har forstået, foregår alt han siger udelukkende på engelsk, men indtil nu, har mine drenge ikke stillet spørgsmål til det, så jeg har naturlivis også undladt at italesætte det.

For at vise jer lidt mere præcist hvordan mine drenge tog imod bamserne, har jeg lavet en lillebitte film til jer (og til jeres børn, hvis de også er vilde med youtubefilm med fremmede børn og nyt legetøj), hvor I kan se hvordan det foregik. Jeg synes simpelthen det er noget af det sødeste, når børn har en fest over legetøj der bliver vakt til live, når det først får et par batterier i ryggen. Jeg er fan!

Og altså, jeg har på det seneste fået et par kommentarer om, at det altså er ved at være en lille smule irriterende når jeg viser en masse lækre sager frem i mine sponsorerede indlæg, uden der falder noget guf af på jer – og dét kan jeg selvfølgelig ikke have hængende på mig! Derfor er det med glæde, at jeg kan annoncere at I, ved bare at skrive en kommentar med en beskrivelse af hvordan enten I selv eller jeres børn, hvis I har sådan nogle, har prøvet at “vække legetøj til live” med batterier, deltager i konkurrencen om et gavekort på 1500 kroner til Disneys online store og et halvt års forbrug af Duracell-batterier. Jeg finder vinderen om en god uges tid, så der skulle være rig mulighed for at få shoppet både legetøj og batterier inden jul. Pøj pøj til alle!

img_2490

Skriv din kommentar

Kommentarer (94)

 1. Da min søn blev den lykkelige ejer af et Tumle skib (Jake fra Ønskeøens skib) vil glæden ingen ende tage – troede vi. For den blev da noget større, da vi kom batterier i, og skibet både kunne spille og sige ho ho ho 😄

 2. Mine drenge har faktisk også en Olaf-bamse – dog en ældre model end den dine drenge har. Deres kan vippe fra side til side og sige lyde og synge lidt af en sang. Min yngste især var svært begejstret, da der kom batterier i og Olaf begyndte at synge. Han hoppede op og ned mens han klappede og skreg af glæde. Olaf bliver nu både puttet og sidder til tider også med til bords, men mine sønner glad får ham til at synge en sang eller respondere med et sødt suk som var han en del af familien 🙂

 3. Vi har en traktor der både kan spille musik og kører selv, men den blev lidt forkølet og kunne kun spille musik. Vi skød skylden på den store, der konsekvent kastede den i gulvet hver gang den kørte selv, simpelthen af ren frygt for det levende legetøj! Tiden gik og lillesøster kom til, jeg tog mig sammen til at skifte batterier, og sørme om den ikke pludselig kunne køre igen! Lillesøster var gudskelov ikke bange, og den er nu farvorit legetøjet 🙂

 4. Min lille mand er kun 5 måneder, og det ene stykke legetøj han har med lyd i, forstod han vist ikke helt.

  Da jeg var barn, fik jeg ALDRIG batterier i mit legetøj, da mine forældre (forståeligt nok) ikke gad høre på det. Men det betyder selvfølgelig, at jeg drømmer om, at min søn skal have MASSER af legetøj med lys og lyd i! For selvfølgelig savnede jeg det selv – og det skal han ikke 😀

 5. Min søn elsker alt med lyd, dog tror jeg det første han rigtig sys var sjovt var en stol der sang når han satte sig 😊
  Vi (hans mor) elsker alt med Disney, han har også bamsen Svend, nok mest fordi morfar hedder det navn. Men er sikker på Olaf også ville bringe glæde.
  Glæder mig i hvert fald til han skal have Woody😂 Så et gavekort til Disney ville gøre min søn glad men ikk mindst moren🙊

 6. Vi har en del legeting med lys og lyd – primært my little pony-ting.
  Men en lille hund der kan gå og gø, var hittet fra farmor til fødselsdagen i marts i år, efter at hun (siden hun var helt lille) har været bange for alt hvad der bevægede sig og sagde lyde

 7. Jeg har ikke selv børn, men har til gengæld to helt vidunderlige nevøer (på 3 og 6 år) som begge elsker Disney! Det ville være ret fantastisk at give dem flotte Disney julegaver og forhåbentlig vække lige så stor begejstring som hos dine drenge ❤️
  Tak for skøn læsning Cana!

 8. Min søn fik en fris der kunne grynte og gå til jul sidste år og han blev han vildt glad for den gris – de er stadig gode venner 😊

 9. Kamma på 4 har en Fjernstyret bil og en robot øverst på ønskesedlen. Hun elsker den slags ting. Jo sejere jo bedre. Så et gavekort hertil vil gøre lykke ☺ og så er Olaf jo bare den sejeste Frostfigur 👍

 10. Da jeg var barn for havde jeg ikke rigtig legetøj, hvortil man brugte batterier. Men så kunne jeg da bruge fantasien til at vække dem til live alligevel og selv give mit legetøj en masse sjove lyde, stemmer mv.

  Mine niecer har lidt mere, og særligt de små nyder at vække det til live ved lyd, lys og effekter; et stort hit har fx. været en telefon, der blinker, ringer og ryster, når man trykker på den.

 11. Min datter fik en gang frit valg (monster dårlig ide fra moarens side) i Fætter BR og valget faldt på det her lille hamster. Hvad jeg ikke lige havde luret, var at den gentager ALT der bliver sagt! Pigen var dog vanvittig lykkelig og aldrig har hun ligget så stille på puslebordet 😊

 12. En Noahs ark med musik og dyrelyde ved tryk på diverse knapper var en succes både for min pige på nu 5 år og hendes lillebror på 1 🙂 Nu er det en de kan lege med sammen 😀

 13. Herhjemme er de store batterislugere enhjørningen med det lysende horn og sommerfugle tryllestaven, som hun fik til Peter Pan on ice for et par år siden 🙂
  Hvis vi vinder, skal pengene nok fordeles på Frost og Star Wars legetøj

 14. Den største lykke for min datter var, da hun fik en Elsa-dukke, som kan synge “Let it go”! Den spiller suuuper højt (ikke altid forældrene er glade for den funktion ;-)), og vi hører Elsa synge mange gange hver dag til datterens store fornøjelse.

 15. Min datters Elsa dukke. Hendes ansigtsudtryk da hun gik i gang med at synge “Let it go” er det hele værd – også selv om den dukke synger virkeligt højt 😳

 16. Altså, den gang mor her var dreng (sådan siger vi for some reason i min familie), fik jeg et år en robothund. Det var på et tidspunkt i 90’erne, og jeg husker stadig tydeligt den lidt sødeligt-klamme lugt af det plastik, den var lavet af.
  Den lignede ikke en rigtig hund, men var tydeligt en robothund.. sådan lidt ala K9 fra Doctor Who, bare med ben. ☺ Den var fantastisk, og nabopigen og jeg legede helt vildt med den i lang tid. 😊

 17. Altså, der er virkelig tale om en generation-ting-skal-ku’-ting, hva’?! Intet ondt ord om det, udvikling er udvikling, og MINE bananer har også præcis dén tilgang til nyt legetøj: Hvad KAN det så? Og for nylig fyldte én af dem tre, og hun fik bl.a. en lille hund, der kunne bjæffe og vov’e and whatnot.. OG den ku’ optage, hvad man sagde. Hendes ØJNE, da den sagde til hende, at hun var en prut. HOHO! Og når vi fra tid til anden får proppet nye batterier i den ældstes starwars-sværd, er han LYK’LIG. Nu, hvor jeg lige sidder og dvæler ved det, så elsker jeg simpelthen at iagttage mine børn lege. Kæft, det er sjovt. Nåmen, jeg er sikker på, de der moneter hurtigt ville få ben at gå på med mine rotter ved roret. Hvis jeg vinder, får de lov at pege sig frem til det, vi skal købe 🙂

  God dag!

 18. Vi har en lille Hollie på 7 måneder, der har arvet ‘elektrisk’ legetøj fra de store fætre. Det ligger inde i bunden af mit klædeskab også kommer der en ny ting frem engang imellem. Hvilket er er hit. Endnu bedre er når jeg glemmer at lukke skabet og hun finder hylden af lyksaligheder. Hun flytter ind i skabet og ligger der og piller i knapper og hvad der ellers er at finde på dem .. mega hit 🙂

  Kh Trine, Vejle

 19. Min Storm der lige er blevet 2 elsker alt med lyd og lys. det første stykke legetøj med lyd fik han af min bror til hans første jul, det var et lille klaver. Han elskede det dengang og elsker det stadig. Så den der præmie ville være er hit! Han ville kunne få så mange ting med Plys for 1500 kr.

 20. Hvert år til jul laver min lillesøster og jeg et 2 meter langt julelandskab med alverdens nisser, små søer, rensdyr og ikke mindst huse. da jeg var lille havde vi huse hvor man kunne putte stearinlys ind i, men vi gjorde det aldrig af hensyn til brandfare. men da jeg blev omkring 10 og min lillesøster endnu var helt lille, fandt min mormor de fineste batterridrevne huse til vores nisselandskab. det var simpelthen det bedste at sidde og kigge på det fine nisselandskab med lys i, og noget jeg giver vider til mine børn! For det er den hyggeligste tradition at holde fast i

 21. Som barn var mit største ønske en fjernstyret bil (som jeg aldrig fik, for det var jo “drengelegetøj”😒), og jeg syntes stadig det er sygt sjovt at fræse rundt med fjernstyrer legetøj. Herhjemme er det batteridrevne duplotog et stort hit hos store som små.

 22. Øj hvor vil mine børn blive lykkelige, hvis jeg vinder. Jeg selv vil også blive lidt glad, da jeg har så dårlig samvittighed og lidt overskud for tiden. Desværre går det nogle gange (som i dag) ud over mine børn. Jeg får det så skidt bagefter, for det er jo ikke deres skyld jeg er en smule stresset. Det skal bare blive den 1. januar, så der kan komme mere ro på.

  Med to små i huset har vi prøvet at vække mange ting til live med batterier. Blandt andet den populære fischer price bamse. Deruover har min søn en bil, som kører som tosset når der er batterier i den. Han elsker den, for når han rører ved den skifter den retning. Det nyeste vi har vækket til live med batterier var en hello kitty computer, som vi købte i genbrug. Vi troede ikke den fungerede. Det gjorde den. Grim er den, men min datter elsker den.

 23. Herhjemme er det egentlig ikke fordi vi drukner i batteridrevet legetøj – ikke fordi vi har en aversion imod det, vores datter er bare mest optaget af at bygge huler, klatre, balancere og tumle med sin krop. MEN! Shit, det var “a kodak moment”, da hun fandt ud af, at der faktisk kom LYD ud af knapper og gearstang mm. og at det var HENDE, som styrede lyden på det lille instrumentbræt hun har at lege med, når vi kører bil 😂😂😂 Oh what a joy!
  Og jøsses hvor ville præmien falde i god jord – hun er netop idag startet i børnehave, hvor man hver fredag må tage et stykke legetøj med , og min mand og jeg har lige siddet over aftensmaden og snakket om, at hun måske mangler lidt “sådan noget” legetøj – hun kan jo ikke så godt troppe op i børnehaven med balancebom, Trapez og skateboards… Og tuscher, perler og puslespil er der jo ligesom i rigelige mængder i sådan en børnehave i forvejen… Så både Olaf og den syngende Elsa, som flere nævner i kommentarerne lyder da alt for fedt! Kan man også få en levende “Fænd” (aka. Svend)?? Det ville være et hit! 👍🏻👍🏻

 24. Pigerne ville elske Disney bamser
  Mit bedste minde er et lidt ondt et, det var en juleaften hvor min datter fik en lille hund der gøede og slog kolbøtter når den gik. Den var mega sød men Sophia blev mega bange og tud brølede når den lavede en kolbøtte. Det var lidt komisk især fordi hendes lillesøster synes det var mega sjovt og skreg af grin

 25. Lidt en anden kategori, men som lille fik jeg et fødselsdagskort der kunne spille “Happy Birthday” – efter et par dage holdt det på mystisk vis op med at virke (da min mor “kom til” at pille mekanismen ud af kortet)

 26. Herhjemme har vi et keyboard som bruger batterier – nogle gange “glemmer” mor at far at købe nye batterier til det og til den bjæffende hund min datter elsker.

 27. Min nu voksne datter, fik som 4 årig, en dukke som kunne snakke, i julegave – da der var kommet batterier og dukken sagde “de første ord” udbrød datteren – dybt overrasket – “Den siger den vil på plejehjem” .. alle havde noget svært, med at holde grinene tilbage:D
  Vil elske at overraske barnebarnet med skønne gaver 😀

 28. Vores to drenge har altid elsket de gaver, der efter isætning af batterier kunne larme. Mine søster elskede at glæde dem. Nu har hun selv fået to små piger, og nu glæder vi lige tilbage😊

 29. Min søn har et noget ambivalent forhold til batteridrevet legetøj.. Postmand Per bilen det synger er et hit – traktoren der kører er mega uhyggelig.. ting må gerne larme, men ikke så gerne bevæge sig.. Det ville være fint at øve lidt med ham 😉

 30. Årh, der kunne min Star wars glade datter købe sig fattig! Hun har netop i weekenden stået og savlet over en batteridrevne BB8 robot i Disney store. Det ville passe perfekt!;)

  Mine piger fik for en del år siden en robotdinosaur i julegave, og jeg har muligvis stadig høreskader fra jubelskrigene da batterierne satte liv i kræet! Det var sjovt;)

 31. Det blik der dukkede op i min drengs øjne da han som 1,5 årig fik sin allerførste fjernstyrede bil (“baby model”) glemmer jeg aldrig!!! Det er simpelthen fantastisk hvad det gør ved børn når de opdager at legetøjet faktisk kan noget. Vi venter nu barn nr 4 og det ville være fantastisk med Disney godter til dem alle

 32. Min yngste datter har også en Oluf, der fortæller historier og synger – hun var i den syvende himmel, da hun første gang oplevede den ”live” 😊

 33. Min datter på 1,5 år har en hund der synger forskellige sange og hun elsker den. Modsat en kat hun har, der kan gå og miav’e – hun synes den er spændende og skræmmende på samme tid. Det er sjovt når der er “liv” i legetøjet 😊

 34. Min datter har i dag deltaget i sit første laterne arrangement her i Sønderborg! En stor dag, med en laterne lavet i børnehaven og en indkøbt stang til formålet! Det kriblede sådan i hendes små fingre da hun skulle pakke batterierne ud og isætte dem i stangen så det fine lille lys kunne komme i laternen…hun var ikke til at skyde igennem da hun var færdig med at putte i og skruen toppen fast.. den stolthed og glæde altså! <3

 35. Min datter på 1,5 år har en hund der synger forskellige sange og hun elsker den. Modsat en kat hun har, der kan gå og miav’e – hun synes den er spændende og skræmmende på samme tid. Det er sjovt når der er “liv” i legetøjet

 36. Jeg fik som barn en dukke på en ferie som lignede fuldstændigt en levende baby. Den kunne græde og spise og kunne bevæge arme og mund. Jeg var vild med den. Da vi skulle flyve hjem sad jeg med den og så kom en stewardesse hen til min mor og sagde at vi var ombord på det forkerte fly, for der skulle ikke nogle babyer med dette. Og i lufthavnen var flere forarget over hvordan jeg kunne få lov at bære rundt på min lillesøster. 😉 Mine døtre er også vilde med dukken og med legetøj der kan noget. 🙂

 37. Mit barnebarns mest elskede legetøj er en Elsa dukke, der synger, den er med alle steder. ☺ Og det er en kæmpe katastrofe hvis batterierne ikke virker. ☺

 38. Min søn på 2,5 har så sent som i dag fået sat nye batterier i en gammel fjernstyret bil og brugt langt tid på at køre den frem og tilbage og få den til at dytte. Selvom alt med batteri og lyd tit er forældrenes værste mareridt, så er det fedt at se ungerne forundres og begejstres over legetøj, der kan en masse!

 39. Herhjemme har min datter fået et dansetæppe som er meget stort og meget lidt pænt. Det bruger “desværre” hurtigt batterier, så er i lange perioder uden strøm. Glæden er derfor stor hos min datter (ikke hos mig), når faren skifter batterier.

 40. Herhjemme får vores to drenges “Thomas Tog” tog, tit nyt liv ved hjælp af batterier. Til stor glæde og begejstring for drengene, der elsker at se deres tog køre rundt og rundt 🙂

 41. Jeg kan ikke rigtig nogen historie om mekanisk legetøj da min datter ikke havde noget i hendes barndom. Men vi har da nogle små børn i familien som vil elske det.

 42. Hos os er det briotoget der sluger flest batterier for tiden. Men jeg er sikker så at vi har en nisse på loftet der med lidt batterier i røven kommer til at vække stor glæde om en månedstid..

 43. Mine døtre på 3 og 1,5 ELSKER deres piv-irriterende lyserøde mikrofon-den er ved at være ret slidt og har vist en løs forbindelse-men den fikser tøserne ved lige at banke den i gulvet-så kan den spille lidt igen 😁 OG så deres komfur!!! Åh gud det komfur altså-det skal tændes konstant-selvom de går fra det. Jeg lusker mig til at slukke det, men 2 sek senere er det tændt igen og så starter vores lille magtkamp der – behøver jeg at sige, at netop den kamp tabes når jeg ser hvor glade de er i leg der vækkes til live af batterier! 💕

 44. Mine drenge på 5 og 2 kan virkelig drille hinanden og er ikke altid de bedste til at lege sammen. Men noget de virkelig kan hygge sig med sammen er når jeg putter batterier i en “frø” der sidder i badet og laver sæbeskum i store mængder. Det er altid et stort hit!

 45. Vi har et tigerdyr, der nærmest står på sin krøllede hale, mens han griner. Og tilsætter vi batterier i ryggen af ham og trykker ham på hånden, så både hopper og synger han. På én gang! Så hyggelig og ungerne elsker ham.
  Og det bedste er, at han kun kostede 25kr på et legetøjsmarkedet, hvor far og storesøster tilfældigt kom forbi 🙂

 46. Ét ord. eller måske er det to. I hvert fald, flexi-trax!
  Jeg har helt sikkert haft en masse forskelligt batteridrevet legetøj, men jeg husker tydeligt glæden over nye batterier i de små biler der kørte rundt på hjemmebygget baner! og skuffelsen når strømmen var lav, og de ikke kunne komme over bakken…

 47. Åhh mine 2 drenge har længe været vilde med vores jule Micky Mouse om de gladeligt sætter nye duracell batterier i hvert år for så synger den jingle bell og danser på livet løs 🙂 med billigere batterier går den død efter kun et par dage..

 48. Altså her i huset har legetøjet helt tydeligt sit eget liv. Min søn har både en lille sav (vist nok Handy Mannys) og en vild rockguitar, der ofte går i gang af sig selv. Så “vi” vækker ofte legetøj til love herhjemme ;D

 49. Her i huset elsker Nanna (3år) sin lille lommelygte som kan bruges til mange forskellige ting: Skræmme monstre væk som gemmer sig under sengen, Lyse når mor eller far læser godnathistorier. Lyse lillesøster Maja (4mdr) ind i munden og opdage at hun ingen tænder har (chok!)
  Så man må sige at batterier vækker legetøjslommelygten til live og den er jo bare ikke ret sjov uden lys i. 🔦😊

 50. Her er der skildpadden der giver stjerner på loftet der jævnligt skal vækkes til live på begge pigers værelser… de elsker at kigge på de forskellig farvede stjerner som dukker op…

 51. Min datter har en stor bi som ved hjælp af batterier kan summe og bevæge sig hen over gulvet når man slår den på hovedet. Hun er dog bange for den og bliver gal på den når den går i gang 🙂

 52. Jeg husker som barn, at min nabo havde en politibil med lyd i. Da bilen efter megen leg var blevet slidt havde det ene baghjul sat sig fast, som også var det hjul man skulle trykke ned for at starte sirenen. Uheldet ville at lågen til batterierne også var rustet fast (efter at have været glemt ude i haven utallige gange).
  Vi prøvede på alle mulige måder at få bilen til at tie, bla. Ved at drukne den, men uden held. Os børn generede den ikke voldsomt, men hans forældre blev efterhånden godt trætte af den og havde forsøgt at snige den ud i skraldespanden et par gange, hvor vi havde fundet den pga den ustoppelige sirene, og taget den med ind igen.
  En dag da vi var ude på en legeplads et stykke væk, skulle min nabos far hente os da vi skulle komme hjem. Vi cykler glad hjem alle 3, da min nabo pludselig kunne høre en sirene da vi kørte langs med hegnet ind til tovbane. Han og jeg sprang af cyklerne og hoppede over hegnet ind i buskadset, hvor vi fandt hans lille politibil. Det viste sig at hans far havde forsøgt at skaffe sig med den irriterende bil ved at smide den 8ver hegnet.
  Det er de mest uopslidelige batterier jeg nogensinde har mødt, de holdt den lille bil i live meget længe.

 53. Her hjemme hitter lyssværd og walkie talkie hos min søn på 6år, når han leger ” hemmelig agtet”. Lillesøster på 6mdr. i morgen er lige blevet introduceret til legetøj med lys/lys og hun syntes der er meget spændende. Jeg elsker han se hendes ihærdighed når hendes små hænder prøver at rammme en knap og der så kommer lys/ lyd ud.
  Legetøj med liv er altså der næsten lige så stor glæde hos mor og far som det er hos vores unger.
  Tak fordi du forkæler dine følgere!

 54. Min datter var to år, da hun forelskede sig hovedkuls i en hvid hund, med lyserødt tøj. Det var i BR, og den stod stille i indhegningen blandt elektroniske grise, katte og kaniner. Vi adopterededen og hun krammede den store BR pose hele vejen. Da vi kom hjem fik jeg sat batterier i. Nøj! Så kom der gang i dyret, den både gik, stoppede og gøede på den mest insisterende vis. Min datter råbte og fægtede med armene, hun for efter den, og kaldte på den. Hendes ordforråd var knapt, men ‘vov-vov’ som hunden derfor blev døbt, lever fortsat, selvom hun snart er 6, (den hedder stadig ‘vov-vov’, man kan jo ikke bare omdøbe en hund😂)

 55. Min ældste søn, fik i 3 års fødselsdagsgave, en fjernstyret Bumle-bil fra Cars. Han blev ellevild da han fandt ud af, at han selv kunne køre rundt med den inde i stuen. Nu 1,5 år senere kører han stadig rundt med den, mens lillebror ser på og ikke forstår hvorfor han ikke kan finde ud af at få Bumle til at køre rundt 😊

 56. Da Viktor var omkring 1,5 år fik vi en plys gyngehest, som var meget vellignende en lille pony. Han synes den var så sjov at gynge på, trække med og bare hænge ud ved. Men den kunne også blive temmelig livlig, når batterierne kom i ‘maven’.. Hold nu op… Den kunne vrinske, siger galoplyde og åbne og lukke mulen… Da vi første gang livliggjorde den, sad Viktor som forstenet og bare stirrede på ‘hans ven’ som nu var begyndt at ‘snakke’ . Han var meget betænksom og sneg sig rundt og iagttog den flere dage. Lidt efter lidt fandt han så ud af at starte den, ved at trykke på øre osv og det var bare sjovt, når han selv styrede det 😉 Hesten hold i mange år og har stået igennem mange rideture – det var en herlig sag – også næste helt sørgmodigt da vi skilte os af med den… Den var slidt op 🙂

 57. Da min ældste fik sit første BRIO-tog, der selv kunne både køre for og baglæns med tilhørende lyde, ville begejstringen ingen ende tage. Nu har min tredje dreng fundet lykken i selv samme BRIO-tog, som ofte trænger til friske batterier. Det er lige som om den slags legetøj bliver ved med at give 😊

 58. Min datter på to år har lige fået en mikrofon som spiller musik. Da hun fik trykket på den rigtige knap første gang blev hun SÅ overrasket og glad at hun først spærrede øjnene op, og lige bagefter dansede hun rundt i hele stuen. Det var et kæmpe hit ❤️

 59. Jeg er moster/faster til 6 mellem 0 og 17 år. Så jeg har tit og ofte set den magi det er, når noget legetøj pludselig bliver levende

  At se deres små ansigter lyse op, og følge den efterfølgende leg, hvor man kan se de virkelig lever sig ind i deres fantasiverden, hvor magi bliver til virkelighed

  Dét kan få selv det mest irriterende larmelegetøj til at blive magisk for selv os voksne <3

 60. Freja på 2 år havde en musikafspiller – hendes forældre have bare aldrig fået sat batterier i… Men hun var meget glad for den, og slap den aldrig ud af syne (jeg fandt aldrig ud af hvorfor den var så stort et hit, for den kunne absolut intet i min verden). Men en dag kom der batterier i – og så gad hun den overhovedet ikke mere:-)

 61. Vores dreng på 2 er meget glad for biler. Så da han blev storebror for 14 dage siden. Havde vi købt en fjernstyret bil til ham. Han blev så lykkelig da han åbnede den, men da den pludselig kunne køre var den ikke sjov mere. Den kunne simpelthen kun bruges til at blinke. Så det var godt hans onkler kom på besøg og kunne køre rundt med den så.

 62. Vil elske at vinde et gavekort til disney shop til min lille baby.
  Kan selv huske som barn, at jeg til jul fik en lille gående hund, som skulle vækkes med en masse batterier 🙂

 63. Årh for en fed konkurrence, min datter på 6 år er total vild med alle Disney prinsesserne – især Elsa og Anna. Hun ville blive jublende lykkelig❤️ Hun kunne få lov at dele med den lille kusine, som nok også bliver Disney fan når hun vokser sig lidt større😊

 64. Min Viggo på nu 4 år fik en stor dinosaur til jul sidste år. Han blev vildt glad for den og ville bare lege med den – indtil vi puttede batterier i den… For denne dinosaur kunne altså lidt mere end bare stå og se frygtindgydende og farlig ud – den kunne faktisk også brøle, hvis man åbnede gabet på den. Den stakkels knægt blev simpelthen så bange for den, at vi måtte pille batterierne ud igen, og der gik længe inden han fandt den frem igen.
  I dag er batterierne dog tilbage og den er blandt yndlingslegetøjet. Han elsker at have den med i børnehave om fredagen, hvor han går og brøler sammen med den så meget han kan 🙂

 65. Min søn Albert på to har været vild med tog så længe vi kan huske. I år på hans fødselsdag fik han et elektrisk lokomotiv og efter batterierne blev sat i har han nærmest haft toget med sig over alt!

 66. Det bedste med batterier i for mine unger er vist ikke engang rigtigt i kategorien legetøj – men det er lys i alle afskygninger. Lommelygter så man kan lege mørkeleg på værelset, cykellygter, så man kan køre en tur i mørket, og ikke mindst mors pandelampe fordi den er så skæg at have på 🙂

 67. Pernille som bliver 5 år om 24 dage (hun tæller hver morgen) elsker af lege med en masse køkkenting, så hun fik en piskeris og brødrister af sin mormor og det var lykken når piskerisen kunne dreje rund og brødristeren kunne sige lyde og indholde brød!

 68. Min skønne pige på 2 har to favoritter – FROST og Postmand Per. I 2 års fødselsdagsgave fik hun den fineste Postmand Per helikopter. Hun synes bestemt, at den var fin, men den var ikke interessant så længe, fordi Per ikke kunne komme ud af helikopteren – INDTIL der kom batterier i, og der pludselig var både lydeffekter og en (engelsk) talende Per, der kommer med “special delivery”. Tøsen er ligeglad med sproget, hun kommunikerer nu lystigt med vores engelske postmand, og synger sideløbende “Let it GOOOOO”. Så, vi vil elske et gavekort til Disney shoppen 🙂

 69. I min egen barndom har jeg haft flere af de gående/hoppende dyr der skulle forstille rigtige dyr og som man kunne komme batterier i. Og så en gammel spillemaskine der blev meget brugt

 70. Tobias på 2 er VILD med en traktor der kan sige dyrelyde og spille musik. Fik den i julegave sidste år og legede slet ikke med andet hele julen. Forleden stod han og dansede til den i 10 min! Hver gang den stoppede skyndte han sig ar starte den igen og danse videre ❤

 71. Åh de der små hunde der kan bjæffe og pludseligt slår en kolbøtte. De har bragt meget glæde – og forskrækkelse hos mine drenge. Stolte har de været når de har turde røre ved dem og kravle ved siden af. Men lidt farlige det er de☺️

 72. Åhh en fin konkurrence 🙂

  Her hjemme er vi mega glade for dyr der vækkes til live med batterier i ryggen/bug/numsen da min datter ikke er vild med levende dyr på trods af at vi er ved at samle til en zoo. Da vi fik et hamster glædede hun sig vild men gik dog (igen) lidt i panik over det. Hun fik derfor en lille legetøjshamster med batteri der hurtigt blev hendes yngling. Og ja historien gentog sig med vores kanin. Så her har vi batteri kloner af alle vores levende dyr 🙂

 73. Min yngste datter har lige arvet en Peter Plys, der kan synge, fortælle historier og bevæge sig – først så hun bare en bamse, som hun kaldte på og var glad, men da den så blev tændt og begyndte med musik og historier begyndte hun at klappe, “hoppe” og danse rundt ( hun er 19 måneder)

 74. Aj hvor er den fin!
  Min lille niece elsker bamser der kan synge, gå og det hele! Det vækker hendes nysgerrighed helt vildt, og hendes ansigt lyser helt op! Hendes favorit bamser er faktisk dem der synger, og hun sover bedst med dem! – dog tager jeg lige batterierne ud, således hun ikke vågner hele natten 🙂

  Jeg håber jeg har en mulighed for at køben sådan en til hende, så hun kan få en skøn julegave af mig i år 🙂

  Mange hilsner Fie – og tak for en fantastisk blog! 🙂

 75. Vores katrine har sådan en med knapper hvor der så popper nogle dyr op, den havde ingen interesse før min mand fandt ud af der skulle batterier i, nu bliver der banket løs på den så den siger dyrelyde,:)

 76. Vi vækker historier til live med batterier i lommelygten 🙂 Så kan der læses godnathistorier i mørket 🙂

 77. Vores ældste søn på 4 år har sin elskede Buzz Lightyear, som kan sige en masse af de kendte sætninger fra filmen (også på engelsk). Når vi får gæster, er det altid den første ting han stolt viser frem 🙂

 78. Vores søde nye nabo stak vores dreng på 2 et tog. For at byde ham velkommen til kvarteret.
  Gordon fra Thomas Tog er det vist. Vi så hurtigt den lille knap, og fik skruet dækslet af så der kunne komme batterier i. Nu er der fest, når Gordon tøffer rundt i stuen og råber “FULL STEAM AHEAD”.

 79. Vi har købt en sæbeboblemaskine til vores niecer og nevøer. Den bor her hos os, så den er klar til leg, når de kommer på besøg. Vi havde taget den med på ferie, hvor min niece og min nevø var med, men da vi skulle lege, virkede den ikke 🙁 Den havde åbenbart ligget tændt på hele bilturen til Berlin. Vi drønede i supermarkedet og vakte den til live, hvorefter vi endelig kunne hygge os med den 🙂

 80. Vi har et dansende og syngende juletræ, som min mindste datter på 2 år nyder at skråle sammen med mens de danser rundt i stuen (for ja sådan et juletræ skal da være fremme hele året ;)). Derfor var det til stor fortrydelse da træet fornyeligt ikke havde mere energi til at danse med mindste pigen – så jeg drønede i supermarkedet og efter batterier, så vi kunne vække det stakkels træ til live igen 🙂

 81. Andrea (4 år) fik en talende abe i fødselsdagsgave. Den er faktisk en smule spooky for os voksne, for shit hvor gøres det bare livagtigt når den sutter på ens finger eller ligger og slumrer sødt…. men vigtigst af alt, så elsker hun den og putter troligt hver aften lige ved siden af hende selv.

 82. Vi har en sangbog, der har batterier i. Der er 40 sange og de spænder vidt fra ‘sur, sur, sur’ til ‘når en lille mus skal ud at gå’. Hver aften i nu 1/2 år er denne sangbog troligt med inde, når vi skal putte og så vælger han 5-6 sange som han har lyst til at vi skal synge. Nogle af sangene er helt tilbage fra da mine forældre var små og det er fantastisk at høre, når min store søn på 5 år går rundt og synger – alle versene – fra sange jeg kan huske, jeg fik sunget som godnatsange. Det er minder og kærlighed, der bliver vakt til live. ❤️

 83. Min søn er for lille til at have noget vakt til live igen, men fra mig selv synes jeg det er fantastisk når noget af mit eget gamle legetøj dukker op i kasserne fra loftet og lader mig suge fuldstændig ind i strømmen af minder, når de nye batterier kommer i og den pludselig spiller den velkendte melodi.

 84. Vores søn er kun 7 måneder, men i min iver på at underholde og lege, bliver legetøjet ofte genstand for show, hvor jeg er dukkefører og ligger stemme til 🙂

 85. Det første der falder mig ind er den hoppende og syngende tigerdyrs-bamse min søn fik da han blev et år 🙂 Da hans far og jeg gik fra hinanden dagen efter hans fødselsdag, blev den først åbnet og taget i brug en måneds tid efter. Jeg husker tydeligt, at min søn og jeg sad i vores nye og tomme stue og jeg desperat forsøgte at virke overskudsagtig og okay, men i virkeligheden havde mest lyst til at krølle mig sammen under dynen og græde dagen væk. Da det ikke lige var en mulighed, begyndte min søn og jeg i stedet at pakke alt hans legetøj ud, og i en af kasserne fandt vi sørme Tigerdyret, som endda stadig var i indpakningen. Ved et held fandt jeg de frygtelige mange batterier der skulle bruges og vupti så var der hoppen og sang i vores lille hus. Aldrig har min søn grint så meget, og at se ham så glad gjorde noget ved mig, jeg fik på en måde troen på, at vi alle nok skulle blive glade og okay igen (og det blev vi!) 🙂

 86. Min niece på tre fik for et par siden en hund, der kan gå og bjæffe – hun syntes, den var meget fin, inden der kom batterier i. Da de kom i, og hunden bevægede sig mod hende, blev hun rædselslagen. Det var virkeligt svært at holde masken 🙂

 87. Min søn som bliver 2 år til januar elsker legetøj med batterier, jo mere det kan larme jo bedre er det 😄

 88. Da vores mindste datter Karla var baby, købte vi sådan en Fischer Price tøjbamse, som kan synge, tælle og snakke bogstaver, rim og remser, den var er kæmpe hit hos både lille- og storesøster. Mor og far synes dog ikke, at det var et hit, at den ligesom havde sit eget liv, når den var pakket ned i en legetøjskasse, bare den mindste bevægelse på gulvet fremkaldte lutter muntre toner fra kassen, rimelig belastende

 89. Jeg kan ikke gå i en legetøjsbutik eller legetøjsafdeling uden at trykke på alt der kan larme og hvor der står tryk her osv. Jeg elsker det 😀

 90. Ham jeg er tante for, som er 14 måneder, eeeeeeelsker sin meget tykke runde bamse, som siger lyde og efter lidt tid, ryster bamsen helt vildt. Han SKRIGER af grin og klapper hvergang 😀
  Nu er den efterhånden brugt så mange gange, at den knap nok ryster længere, så nu må batterier nok snart skiftes.. 😉

 91. Jeg tænker nogle gange, at gid man kunne tage Duracell batteriet ud af min dreng.. Og måske bare putte det ind i mig en dag… 😊😊. Og ibund og grund er det jo positivt – for tænk sig hvis vi voksne fik lidt af barneglæden ind igen, evnen til at begejstres og tro på det fantasifulde og eventyrlige.. Den lille Olaf indbyder også til det.. Men nu trykker jeg på min egen Duracel knap og sætter igang 😊👍💪.. Rigtig god søndag 🍃🍂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven