mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Udsalgstip: Køb 3 betal for 2 til børnene

treforto

 [Indeholder reklamelinks]

Jeg vil ikke så meget andet end at bare lige at svinge et lillebitte og lynhurtigt udsalgstip ud til jer med børn, her tidligt søndag morgen. Det er nemlig sådan at man hos boozt.com i dag kan købe tre ting og kun betale for to, hvis bare alle sagerne er indenfor kategorien “børn” som I kan finde lige HER.

Der er både sko, støvler, overtøj, accessories, tasker, bukser, bluser, kjoler, nattøj og hvad har vi ikke alt og tilbuddet gælder altså, så vidt jeg har forstået på det hele – også på dét der er helt splinternyt og dét der i forvejen er nedsat, så der er rig mulighed for at gøre nogle usædvanligt gode køb og med vintervejret lige på trapperne, kommer det – i hvert fald hjemme hos os – ret meget som kaldet.

Som altid med den slags tilbud gælder det, at det er den billigste ting, man får gratis, men altså, hvis I finder tre ting, der koster det samme, så svarer det jo til at der er 33% rabat på det hele 🙂 Det kunne for eksempel være disse støvler, denne jakke og denne flyverdragt.

Rigtig god shoppelyst og rigtig god søndag 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven