mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tre gode (og småfrække!) looks til julefrokosten

[Indeholder reklamelinks]

Det er ved at være tid. Jeg er i hvert fald allerede inviteret til et par stykker her i november og jeg tænker, at det er lige præcis nu, den skal have én over nakken med shopping, for lige om lidt er det december og så kommer alle pengene til at gå til gaver og æbleskiver i stedet, ikke sandt?

Derfor har jeg naturligvis været på rov efter noget særligt julefrokostvenligt tøj; den slags der skal være lidt frækt, uden at være slutty. Det skal være moderne, uden at være mærkeligt. Og så skal det selvfølgelig være dansevenligt!

julefrokost-x-3

Denne body er både fræk og dydig og med en nederdel eller et par bukser udenover, er den simpelthen så pæn! Især, hvis det man kommer udenover sidder lidt højt i taljen. Find den HER

Den er jo latterligt pæn, den her nederdel og hvis I gør jer den ulejlighed at klikke jer ind på den, kan I også se den på, hvor den bare er endnu pænere! Find den HER – og psssst.. Den er lige nu nedsat med 20%.

Jeg har allerede denne blazer hængende i skabet og jeg skambruger den altid om vinteren, fordi den kan gøre ethvert look lidt mere sofistikeret og så holder den overkroppen lidt varm, på den lækker måde. Dens snit er helt perfekt og jeg elsker, at ærmerne er trekvarte. Find den HER

Sort velour og chunkhæl i én lækker kombination, siger du? JA tak! De er jo så flotte og med den type hæl, er de jo pæne i evigheder!! Find dem HER

julefrokost-x-2

Som I nok allerede ved, er jeg fan af strømpebukser. Disse er en lille smule frække, fordi jeg mistænker at man af og til – i hvert fald med skjortekjolen udover – kommer til at vise lidt af detaljen på låret. Perfekt til julefrokosterne! Find dem HER

De ligner til forveksling et par Prada med den perlebelagte hæl, men prisen afslører, at de ikke kommer i nærheden af de dyre designere. De er især gode, hvis man ikke er til de helt høje hæle, men stadig gerne vil være både ele- og ekstravagant. Find dem HER

Jeg har ét eller andet for runde tasker. Måske er det fordi jeg i smug er forelsket i tresserne. Med klunker og faux fur, tænker jeg, at den er ganske fuldendt og mega fræk! Find den HER 

Denne skjortekjole kan jo nærmest det hele – og med et par frække strømpebukser, lækre sko og en statement-taske kan den altså også fint fungere som en vældigt god julefrokostkjole. Der er masser af plads til at tage godt fra i buffeten og fri luft under skørterne, når man skal danse. Til hverdag er den super fin med en stor strik over. Den er liiiidt pricey, men lige nu nedsat med 25% og jeg tror altså at den er et virkelig godt køb. Find den HER

julefrokost-x-1 I think I just died and went to shoe heaven! Kæft, de er labre de her. Frække, elegante og pissepæne er hvad de er. Til kjole, til busker, til jeans, til glimmeronsdag, til bageren, til brunch og selvfølgelig til julefrokost. Find dem HER

Dét her kan jo ikke komme bag på nogen. Den røde læbestift er et must for mig og denne fra MAC er virkelig pæn. Farven er en lille smule kølig, som gør, at éns tænder kommer til at syne hvidere. Og som en bonus, så synes jeg at den i lukket tilstand ser ret sassy ud – som skabt til at have med i festtasken. Find den HER

Faux Fur holder hundrede og denne giver kant og elegance på samme tid til en fornuftig penge. Især fordi den lige nu er sat ned med 30%. Find den HER

Den er helt klart i den meget elegante ende (siger jeg som om det er skidt, som det selvfølgelig ikke er!) men med seje sko, en oversized jakke og knaldrøde læber tænker jeg, at den er mega laber, denne kjole, som lige nu er nedsat med 50%. Find den HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hej Cana, du kan vel ikke fortælle hvilket mærke, den fine nederdel i første outfit er fra ? Linket virker nemlig ikke😊

  2. Hej søde Cana,
    Wauw, jeg er lige “faldet” over dette indlæg, og de der glimmer pumps skal helt sikkert klikkes hjem! Jeg tænker dog, at det jo efterhånden er for koldt til bare fødder, så ville du kunne finde på at bruge dem med en sort nylonstrømpe i, eller hvordan vil du bruge dem her i de kolde måneder?
    Tak for din skønne blog. God dag. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven