mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Thomas har vundet vild med dans!

Thomas Buttenschøn tango vild med dans

Thomas og Mie i en heftig tango i Vild Med Dans

Ja ja, så kan det godt være at han røg ud i går, men allerede efter det aller, aller første program sagde han til mig at “de der tre piger” var der ingen der kunne røre ved og det skulle – selvfølgelig, fristes jeg til at sige – vise sig at være sandt. Mille, Sarah og Laura, som på hver deres måde har været fantastiske danserinder fra start, har stort set under hele forløbet ligget i en liga for sig, og selvom det selvfølgelig ærgrer mig, at jeg ikke længere skal heppe på Thomas, så synes jeg faktisk at det er helt okay og det helt rigtige at lige præcis de tre kvinder er havnet i semifinalen.

Blandt alle andre; blandt alle dem, som ikke var gode fra start, vandt Thomas Vild Med Dans og dét synes jeg fanderneme er sejt!

Jeg er en umanerligt stolt kone, som nu glæder over igen at kunne komme til at spise brunch med sin mand, som ikke længere skal dansetræne hver eneste dag. Det er altså en udmærket erstatning for den ene fredag han nu ikke skal ind og danse; for mig i alle tilfælde.

Tak til alle jer som har heppet, sendt søde beskeder og ikke mindst SMS-stemmer afsted. I er fantastiske! God weekend.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Din Thomas er den sejeste! Han har i den grad charmeret sig ind under huden på mange tror jeg. Og dét er jo også en sejr i sig selv 😊😊 hvor er i et dejligt par og familie. Jeg ønsker jer alt det bedste ❤️

  2. Han skulle have været gået videre 🙁 hans omdans var klart den bedste.. vi sad og råbte af tv’et 😂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven