mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Sunde snickerssnacks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uha uha, det er blevet et farligt bekendtskab, at have opdaget at man kan bruge grøntsagsaffaldet fra min juicer til at lave snacks, for jeg laver nærmest ikke andet for tiden. Ikke desto mindre, så vil jeg altså meget gerne dele opskriften på min nyeste opskrift, som sparker mega meget røv!

For længe, længe siden delte jeg opskriften på nogle sundere snickers, som smager ganske fortræffeligt og næsten ligeså godt om rigtige snickers og nu har jeg altså opdateret dem til rent faktisk at blive rigtigt sunde, samtidig med at de er mega lækre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunde snickerssnacks (cirka 14 stk)

10 dadler

100 gram saltede peanuts

2 spsk peanutbutter

juiceaffald af 4 store gulerødder, 2 rødbeder og 1 æble (kan erstattes af fintrevne og hårdpressede grøntsager)

60 gram mørk chokolade

Dadler, peanuts og peanutbutter køres grundigt igennem en minihakker og blandes herefter med grøntsagerne og formes til små snacks, som stilles på køl. Chokoladen smeltes over vandbad og de formede snacks dyppes i chokoladen og pyntes efter smag. Mine er pyntet med hakkede cashewnødder, fordi jeg ikke havde flere peanuts. De færdige chokolader stilles på køl, hvor de kan holde sig en lille uges tid – hvis altså ikke man spiser dem.

God appetit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven