mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Fem hudplejefavoritter i efteråret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Annonce

Det kan være svært at finde ud af hvilke produkter der virker, når årstider skifter og huden med ét kræver en anden type pleje end den der virkede i går. Derfor vil jeg i dag gerne dele nogle af mine favoritter indenfor efterårets hudpleje med jer og så håber jeg, at I også vil dele et par af jeres med mig, så vi kan inspirere hinanden.

For mig at se er noget af det vigtigste når efteråret og det lidt mere hårde vejr sætter ind, at jeg fylder min krop med noget ordentligt. At jeg får nogle gode fedtstoffer og masser af væske, som giver huden en øget stramhed og som jeg bilder mig ind gør den mere robust. Derfor er avokado også kommet på som en favorit. Det er naturligvis ikke avocado alene, men også forskellige nødder, olier, bær og selvfølgelig masser af vand, men avocadoen kan ligesom bare lidt af det hele og jeg bestræber mig på at spise 1/2-1 avocado flere gange om ugen.

Udover de ting man kan få via kosten findes der også et kosttilskud fra Imedeen, Derma One, som jeg første gang stiftede bekendtskab med for knap to år siden og som jeg sidenhen har tyet til i efteråret og vinteren, når sommergløden begynder at forlade huden. Imedeen bidrager til at vedligeholde hudens glød og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance og er i virkeligheden ikke et produkt, som alene bør anvendes i vinterhalvåret, men af en eller anden årsag er det altid i den periode jeg bedst husker det. Allerbedst ville det selvfølgelig være, hvis jeg altid var flittig med at huske at tage kosttilskuddet, men jeg tror også det for mig har handlet lidt om prioritering fordi det altså også er en lille smule pebret i prisen og så tænker jeg at et halvt år ind i mellem trods alt må være bedre end ingenting. Imedeen er ikke noget umiddelbart mirakelprodukt og man skal faktisk bruge produktet i et par måneder, før man begynder at kunne se en effekt, fordi det arbejder med huden indefra, men hvis man – som jeg – starter i det tidlige efterår, så har man altså også givet sin hud de bedste betingelser, når man rammer vinteren og de måneder hvor huden bliver allermest udsat, så det kan jeg helt klart anbefale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis I har lyst, kan I læse meget mere om Imedeen på facebook HER og instagram HER.

Hvis vi kigger lidt mere på de ydre faktorer, er det selvklart primært ansigt og hænder jeg har fokus på om vinteren. I ansigtet er det altafgørende for mig at have en god serum under min dagcreme og jeg er altså blevet svært begejstret for Vichys Aqualia Thermal, som jeg bruger hver eneste dag. Ovenpå min serum bruger jeg lidt forskellige cremer afhængigt af mit humør og hvordan min hud lige har det, men i de perioder hvor min hud ikke slår ud, bruger jeg faktisk gerne bare Kimovis creme, som både kan bruges på krop og i ansigt og som er rigtigt god til sart og efterårsagtig hud. På læberne er jeg pjattet med Eos’ læbepomader, som udover at være smukt pakket ind også både fugter læberne godt og dufter og smager vidunderligt! Til hænderne har jeg et par forskellige cremer, men den jeg altid bliver mest ked af når løber tør, som det faktisk er tilfældet lige nu, er den fra Karmameju, som er fantastisk. Virkelig.

skoenhedsfavorittter

/1: 370.- HER / 2: 229.- HER / 3: 39.- HER / 4: 219.- HER / 5: 206.- HER /

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven