mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Pakkekalenderne er allerede i hus og du kan også vinde én!


img_2601 Annonce

Det var selvfølgelig med en god portion ironi, at jeg forleden omtalte mig selv som “verdens bedste mor” på min snapchat, da jeg netop havde købt samtlige gaver til begge drengenes pakkekalender, men på én eller anden måde, var det alligevel sådan jeg følte mig, da jeg stod der i støvregnen, med to bæreposer og tre ruller gavepapir i hænderne. Det er absolut første gang jeg har været i så god tid og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det også første gang jeg nogensinde har præsteret rent faktisk at købe alle 48 gaver.

Hjemme hos os er pakkekalenderen nemlig udformet således, at drengene ikke aner at den eksisterer, men til gengæld ved de, at vi har en husnisse, som af og til lægger gaver ud i nattens løb, imens den andre gange laver gak og løjer i huset. Det fiffige ved dén version har selvfølgelig været, at kravene til min strukturelle formåen i forhold til at købe gaver tl samtlige dage, har været ganske beskedne, omend jeg glæder mig umanerligt meget til i år, hvor der altså kommer til at falde en lille ting af til drengene hver eneste dag – nogle gange om morgenen; andre gange om eftermiddagen. Det må vi jo lade være op til den frække husnisse, ikke sandt? 🙂

Inden jeg skulle købe gaverne, tjekkede jeg ind på “The Gift Generator” som Flying Tiger (butikkerne der tidligere bare hed Tiger) står bag, og tastede drengenes alder ind og fik et væld af forskellige gaveidéer smidt i nakken. Nogle bedre end andre, men dem jeg ikke brød mig om, byttede jeg bare ud med et klik, inden modtog listen med gaveidéer på e-mail og så var det ellers bare om at komme ned i butikken og finde de forskellige ting jeg allerede på forhånd havde udvalgt. Et par enkelte af de ting jeg havde forestillet mig at drengene skulle have, blev byttet ud med nogle andre da jeg først stod i butikken, men er du da vimmer, det var dejligt at have en fornemmelse for hvad jeg skulle købe. 24 forskellige små ting er temmeligt mange og jeg er ret overbevist om, at jeg nok var endt ud med at købe en pose med slikkepinde, som ville kunne række til 8-10 dage, hvis ikke jeg havde haft en liste over potentielle gaveidéer.

img_2602

Jeg endte ud med at købe lidt af hvert til drengene; puslespil, hoppebolde, tegnesager, nissehuer og alt muligt andet. Primært gaver til 10-20 kroner, men også enkelte til 30-40-50 kroner og det endte altså med, at hele moletjavsen inklusive poser, gavepapir og en tapedispensor stod mig i lige over 840 kroner, som jeg faktisk synes var en udmærket pris, selvom jeg selvfølgelig er klar over, at det snildt kan gøres langt billigere. Det tog mig samlet set nærmest ingen tid og så var det tilmed ret skægt, så jeg kan helt klart anbefale jer at tjekke den der kalendergavegenerator ud HER hvor man ovenikøbet også automatisk deltager i den daglige konkurrence om fire gavekort til Flying Tiger, hvis man får lavet et bud på kalendergaver.

Fordi Flying Tiger er så nice, så har jeg også fået lov til at udlodde et gavekort herinde, på 500 kroner, som altså er svarende til både en hel pakkejulekalender, gavepapir OG et fuldt nissedørssæt, som man lige nu kan få for bare 50 kroner. Dét er da et scoop og jeg forudser at man skal være hurtig med at komme ned i sin lokale Flying Tiger, for at få fingrene i det populære nissehjem! Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive lidt om hvad I elsker allermest ved jul, i en kommentar herunder og så finder jeg en heldig vinder i løbet af et par ugers tid.

Pøj pøj – og rigtig god pakkelyst 🙂

Læs eventuelt de generelle konkurrencebetingelser HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (181)

 1. Tid sammen med familien er det jeg hilder allermest af ved julen. Og det at alle vi “børn” fra byen kommer hjem og kan hilse på hinanden, hvor det for mange tilfælde er et helt år siden sidst

 2. Hej skønne Cana 🙂 fin konkurrence og jeg elsker julen.. det bedste er at være sammen med hele familien som alle er i kærlig julestemning hvor vi synger og hygger med konfekt og lækkert mad. samt at lave julepynt og Mozart kugler med mine 2 drenge 🙂

 3. Da jeg var yngre elskede jeg gaverne – selvfølgelig. Da jeg blev teenager elskede jeg både gaverne og maden.
  Nu var jeg er (lidt) ældre og har været sammen med min kæreste i snart 5 år. Det bliver andet år jeg skal holde jul med hans familie – vi er der hver andet år osv.

  Nå men de senere år, har jeg elsket mest at være med min familie, på begge sider. Min kærestes familie er fantastisk og min familie har for nyligt ændret tradition, så på begge sider er vi igang med at finde nye og skønne traditioner – med svigersønner og svigerdøtre.
  Desuden skal min svoger have barn til maj, så det betyder snart endnu flere hyggelige traditioner. 😊

  Desuden er min kæreste vild med jul, og jeg elsker at se ham finde julens humør frem og glæde sig til hyggen juleaften.

  Alt i alt elsker jeg bare julen. 🙂

 4. Jeg elsker allermest at min mor, på trods af at jeg er blevet 26 år, stadig laver pakkekalender til mig – og at jeg, i kraft af ikke at være hjemmeboende længere, kan snyde-åbne før tid uden nogen opdager det! Shhhh…

 5. Jeg elsker GAVER!!! Jeg elsker selvfølgelig at få gaver og kan slet ikke holde spændingen ud (og ledte ofte efter mine julegaver som barn 🙈) Men jeg elsker sørme også at finde de helt rigtige gaver til alle i familien og hygger med gevaldigt med at pakke dem ind til perfektion 😉

 6. Midt i cykelturen hjemad idag begyndte det at sne, jeg fik den julesang der starter med ‘snow is Fallin, all around us – children playin having fun’ på hovedet. Jeg blev simpelthen i så godt humør af den cykeltur bare af at tænke på det snart er jul.. Lykken og glæden ved jul er mange ting, men for mig mest af alt lykke følelse der er helt fantastisk, men svær at beskrive ❄️🎄

 7. Jul har for mig ikke været det store wauw i rigtig mange år, da jeg er så “heldig” at være født d 26/12! Så alting falder sammen og drukner lidt i en skov af kaos når planlægningen skal hænge sammen med både juleaften, -frokoster og fødselsdag.
  Men i år føles det hele en smule anderledes – en smule bedre! Jeg mærker faktisk for første gang i flere år, en juleglæde helt inde i maven. Jeg kunne sagtens have pyntet hele hytten for 2 måneder siden, men af respekt for min mand og hans manglende julehumør har jeg ventet – og har kompenseret med et LÆS af nyindkøbt julepynt ☺️ Mandag inden første søndag i advent kommer det hele op – og jeg GLÆDER mig! Mon ikke årets juleglæde kommer sig af, at mine piger skal være hos deres mor til jul i år?? ❤️❤️🎄

 8. Åh jeg elsker så meget v Jul <3 men jeg vælger JULETRÆET. Som jeg endda i år selv har groet i min kolonihave!

 9. Det, jeg elsker mest ved julen, er at dele den med mine børn. Julens magi er ligesom kommet tilbage, og det er fantastisk at opleve alt det magiske igen igennem børnene!

 10. Børnenes glæde ved hele molevitten – uden tvivl 🙂 Og så fast forward til den 25. december, hvor vi flyder ud i nattøj og samler lego – dét er julestemning.

 11. Det jeg elsker allerhøjest ved jul er hyggen hver morgen med kalenderlys og at lave overraskelser til vores datter. Hos os er det julemanden der hænger kalendergaverne op natten til d. 1. December og han efterlader sorte fodspor! Vores datter tror fuldt og fast på det – også i år – og glæder sig til nissen kommer 😊 Og forresten er alle 24 gaver til hende købt på ebay til den nette sum af 60,-, dog har der også lige sneget sig lidt Disney film med, men alt i alt er der brugt 200,- på 24 små gaver – der som det vigtigste – faktisk er brugbare 😊

 12. Jeg elsker hyggen og familietiden. Siden jeg har fået børn elsker jeg også at se deres barneglæde over julens små finurligheder. Allerede nu snakker min datter om julenissen, som forhåbentligt flytter ind hos os igen i år. Hun har hele året snakket om hvor fjollet den var, da den farvede mælken blå og rullede toiletpapir ud i hele stuen sidste år 🙂

 13. Det jeg elsker mest ved julen er hyggen og glæden ved at kunne forkæle andre! Jeg har selv været i gang med pakkekalenderen over weekenden, men mangler dog stadig knap halvdelen 😀

 14. Denne jul i år gælder det om at starte en masse nye traditioner for min lille dreng på 1 år og familien. Elsker traditioner hvordan hygger med dem man elsker 🎄❤️

 15. Det er virkelig svært at svare på.
  Julen er min yndlingstid på året.
  Jeg elsker lysene, kulden, kærligheden, familietid, pynten, maden, og helt specielt børns forventning.
  Årh er så glad for at kunne vise min søn hvad julen handler om, hans første jul i år. ❤️🎄

 16. Det er selvfølgelig juleaften med mine unger, men det er også thaimad og julefilm med min mand sent om aftenen den 22. Eller deromkring, når de fleste praktiske ting er på plads og vi er trætte og glade.

 17. I did this a few years back… for all 3 of my boys. I loved choosing the gifts but the wrapping did me in! Now they get a gift for each advent… Much easier to wrap the 12 gifts instead of the 72 😉
  Good job to you!

 18. Jeg elsker allermest roen og hyggen. Ungernes ansigt når de ser det pyntede juletræ, hyggen, stearinlysene og duften af appelsin.

  Den generator er en genial ide. Jeg er med.

 19. I år må det være at jeg går på barsel med mit 3. barn den 15. december kl 7 om morgenen efter en nattevagt. Jeg er sygeplejeske, så det der med fri i julen plejer jo at være helt uhørt. Glæder mig så meget til at jule med min mand og to børn, have overskud til eftermiddagshygge. Stå klar med småkagedej til at stikke ud og lune boller. Det bliver ikke bedre.

 20. Jeg elsker at forkæle vores 3 dejlige unger med små gaver, pebernødder i madkassen, en julehustorie om eftermiddagen med varm kakao til osv osv osv 🙂

 21. GAVERNE !!! Inden jeg fik børn var det gaverne til mig der var det bedste, dem får jeg ikke nogen af mere, til gengæld får mine drenge lidt større gaver og at se dem gå og glæde sig og lyse op hver gang de får lov at pakke en pak op 🙂

 22. Det jeg elsker allermest ved julen er hyggen og roen når alle får ferie. Derudover er det helt sikkert den glæde som ungerne viser ved hver en gave der kommer i løbet af december men også juleaften

 23. At se julefilm, hørte julemusik, lave konfekt, spise konfekt, pynte op, pakke gaver ind. Altså ALT! Elsker hygge og jul

 24. Jeg elsker at børnene elsker julen og at der er en helt speciel stemning i huset med pyntning, juletræ, hygge, æbleskiver, Nissen der flytter ind og meget meget mere! 🙂 Har to drenge på 4 og 7 år som GLÆDER sig til december 😀

 25. Hyggen og glæden ved, at give mine børn og barnebarn pakkekalender. 😊 Samt hyggen og alle de spændende ting, jeg laver med mine vuggestue børn, mens vi synger julesang og spiser pebernødder. 😊

 26. At min datter bare elsker december, elsker nisser, elsker julen og så elsker jeg at give hende gaver, for hun er så taknemlig og værd at give gaver til om det så er stort eller småt. ❤🎄🎁🎀

 27. Jeg holder måske nok næsten mest af 1.juledag, som herhjemme er “hellig” – forstået på den måde, at vi INTET skal den dag! Alle mand i nattøj hele dagen, tid til at kigge på julegaverne og biksemad med ande- og flæskestegsrester – og selvfølgelig risalamande, som der blev lavet ekstra stor portion af juleaften. Men mest af alt holder jeg nu nok mest af den fredelige tid sammen med mand og børn 🙂

 28. Jeg elsker hygge, lys, søde sager, samværd med dem jeg holder af, lækker mad, julepynt og gaver og ikke mindst det vi fejre Jesus fødsels. Og fra sidste år er det jeg elsker mest min datters fødselsdag som er født d. 24/12 2015.

 29. Dét, som jeg elsker ALLERMEST ved julen er, at se de mennesker, som jeg holder af, blive glade for de ting, som jeg gør for dem. Sidste år var jeg igennem et ret barsk behandlingsforløb for kræft – er erklæret rask igen 🙂 Derfor bliver denne jul meget speciel for mig. Både hvad angår mad,pynt, hygge og overskud – og selvfølgelig masser af sne 🙂

 30. Jeg elsker allermest 2. Juledag hvor vi altid mødes med hele min fars familie til julefrokost.
  Og nu her med to børn elsker jeg selvfølgelig også når de finder nissegaverne (i julestrømpen hjemme hos os) og at se dem juleaften. 🙂

 31. Jeg kan godt li jul da jeg skal til at starte nye traditioner med min mand og søn på halvanden. Det bliver dejligt at se min dreng opleve tingene for første gang.

 32. TID – til overraskelser – havregrynskugler – ild i brændeovnen – masser af stearinlys – gode middage – men især den barnlige glæde og forventning til alt det december bygger op til! 🎄🎁❤️

 33. Det bedste ved julen er traditionerne. Jeg elsker hvordan jeg har kunnet genoplive mange af dem fra min barndom her nu hvor jeg har fået børn. For det er så sandt, at julen er børnenes fest. Og hvor jeg bare elsker at opleve julen gennem deres øjne. At se deres glæde når vi danser om juletræet med levende lys juleaften, det er det bedste ved julen <3

 34. Elsker julen med hygge, pynt, julesmåkager og den store kalkun juleaften.. Vores 3 børn er flyttet hjemmefra men alle kommer hjem til jul, og jeg glæder mig rigtig meget til vi alle skal være sammen i juledagene, især at nyde vores skønne børnebørn på 2 og 4 år. D 23/12 plejer vores børn at pynte juletræet og derefter spille Matador, så er der larm, grin og hygge i hjemmet igen ❤️

 35. Jeg ELSKER julen. 🎄Meget de hjemmelavet ting og nisser🎅. Men jeg holder utroligt meget af at glæde andre. Derfor har jeg siden jeg var ca. 15 år (det er sgu blevet til ca 18 år 😳) Lavet en pakkekalender til min mormor og morfar. Nu kun mormor. Da de jo altid har været fantastiske overfor mig. Så skal der da forkæles retur i når mens man kan 😊

 36. Det jeg elsker aller mest er LANGSOM tid, at se min 3 årige dreng pakke gaver op, at se ham danse om juletræet med alle os andre, at lave julegaver, pynte juletræ, lave juleslik og juledekorationer 🎄At huske hinanden og huske at hygge! Mine bedste barndomsminder omkring jul var 1 juledag hvor man måtte sidde i sit nattøj hele dagen og kigge på alle gaverne ❤️ Jeg elsker bare ALT ved julen ❤️

 37. Jeg har altid elsket jul, men det har bare fået et ekstra nøk opad efter jeg har fået børn!
  Jeg er vild med hyggen, at finde de perfekte gaver til alle, indpakning, æbleskiver, varm kakao osv. osv. Noget, der bliver lidt sværere for mig at give mine børn i år, da økonomien ikke er så god….men så er vi så heldige, at vi bor midt i en by med en julehjerteby, hvor man kan køre med juletog og andre sjove ting – helt gratis <3
  Men dét jeg glæder mig aller mest over i julen, er Lilli på 4 år og Liva på 3 års glæde <3

 38. At opleve julen gennem mine børn. Altså jeg synes også godt om julen; hyggen, lys, lys, lys over det hele, småkager, nissebanden i fjernsynet og juleklip i metermål. Men det aller, aller bedste er lyset i mine pigers øjne i december måned ❤❤

 39. Det jeg elsker allermest ved julen er den ro der breder sig over det lille hjem – når selv den allermest hektiske december måned er hastet igennem med julegaveindkøb (hurra for internettet!) diverse juletamtam arrangementer med den klassiske ret til ta’ selv bordet, i skole, sportsklub og vuggestuen og en 45+ timers arbejdsuge (er i butik) Én tanke der slår mig hver eneste år er – at det sq lykkedes igen i år at komme igennem det hele. Lige der, når jeg så samtidig sidder og kigger på vores skønne 4 ungers julelys i øjnene – så er det, det hele værd. Vores yngste er lige fyldt 3 og han snakker allerede dagligt om ‘mulemanden’ – så er sikker på vores december bliver endnu mere fantastisk i år, hvor han rigtigt oplever det hele for første gang <3

 40. Elsker at se min datter blive begejstret for sine som kun en 3 årig kan blive.
  Elsker også MADEN, roen og fridage med hele familien.

 41. Det jeg elsker allermest er at se mine ungers glæde og mærke deres forventning til hvad der nu skal ske.

  Er faktisk så kedelig at jeg jeg havde sløjfet jul i et par år inden jeg fik børn.

  Men har klart fået juleglæden tilbage med 180 km/t, og det er så fantastisk at kunne jule sammen med dem

 42. Det bedste ved julen er.. Mange ting. Duften af appelsin med hele nelliker der hænger i vinduerne i røde bånd, og duften af gran der breder sig. Dåserne med julesmåkager som vi alle samles hjemme hos min mor for at lave – traditionen tro. At samlingen med julepynt vokser sig større og større hvert år, den barnlige glæde jeg føler ved at se min datters glæde over alt julehyggen – og gaverne. Pakkespillene til julefrokoster hvor man kan være så heldig at vinde nogle fine lysestager – eller et helt hvidkål! Det bedste ved julen er alle de små – og store ting, vi oplever i hele december.

 43. Det jeg elsker allermest er at have god tid og ro i juledagene. Børnene har fået deres gaver og leger med alt det nye og vi voksende skal ingen ting..

 44. Det jeg elsker allermest ved jul er mine ungers glæde. Elsker at se dem hver morgen pakke små ting op, som drillenissen har lagt i deres julesok ❤️ Og elsker at se dem pakke op juleaften, når nogle af de store ønsker bliver opfyldt. Og sidst men ikke mindst elsker jeg, at jeg kan røv forkæle min ungerne og give julen og hyggen skylden 😉😁

 45. Jeg elsker allermest at hygge med min familie. Jeg glæder mig i år særligt til at min datter, der lige er blevet 3, rigtig kan være med i år. Altså til at hun rigtig forstår at der er noget at glæde sig til mht gaver, juletræ osv. Glæder mig til at se hendes ansigt når julemanden kommer forbi farmor og farfars hus d 24/12 🙂

 46. Det jeg elsker allermest ved julen er hyggen og nærværet med familien samt smilet i ungernes ansigt når de ser det smukt pyntede juletræ 🙂 det er også i julen savnet til dem vi har mistet er størst men så mindes vi dem og vi bliver endnu en gang mindet om hhvorfor vi skal leve i nuet 🙂

 47. Det jeg elsker allermest er når jeg sammen med min mand og vores børn, fordyber os i de hjemmelavet julegaver til børnenes bedsteforældre/faste/mostre og lærer/pædagoger…. Det bruger vi mange

 48. Det jeg elsker aller mest ved julen er alt familiehyggen de forskellige arrangementer hver afvendt, i år er først år hvor min ældste lillesøster ikke skal holde jul hjemme så i år gælder det eksta meget om at jule den i advent med juledekorationer, kagebagning, sange og juletræsfældning (og slik selvfølgelig;))

 49. Det jeg elsker allermest er når jeg sammen med min mand og vores børn, fordyber os i de hjemmelavet julegaver til børnenes bedsteforældre/faste/mostre og lærer/pædagoger…. Det bruger vi mange hyggelige timer på her i november/december 🎄🎅🎁

 50. Det jeg elsker allermest ved julen er roen og hyggen med familien 😊 Og ikke mindst maden – især sovsen 🍽

 51. Det bedste v julen er at vi alle sammen har go tid til bare at være sammen, hygge sig og bare være familie❤️

 52. Julen er en helt igennem fantastisk mulighed for at tilbringe en masse tid sammen med familien, hvor man sammen kan forkæle hinanden lidt ekstra, og skabe nogle skønne minder❤️

 53. I år elsker jeg lige nu allermest at jeg kan tale med min snart 3-årige om juletræer der skal fældes og pyntes med stjerner og kugler, om sne, nisser og om at bage småkager. I år kan han huske noget af det fra sidste år, og jeg synes det er fantastisk 😀

 54. At købe og give kære til min familie. Elsker at planlægge hvad jeg skal købe til de forskellige mennesker, selve indkøbet for til sidst at give gaven til den tiltænkte❤️

 55. Familiehygge, juletræ, god mad, ild i brændeovnen mens sneen falder uden for, bygge snemand med børnene, børnenes glæde. Alt ved julen er skønt.

 56. Det bedste ved jul er den hyggestemning der er. Det bedste er at komme hjem til ens barndomshjem og der dufter af and, appelsiner, gran og hjemlig hygge🎄🎄

 57. Det jeg aller bedst kan lide ved julen, er alt den hygge den føre med sig! Tid med familien, indendørs hygge med julefilm og juleguf, bagning, hjemmelavet julepynt og konfekt, julemusik, sne og jeg kunne blive ved! Jul gør bare en glad i låget 🙂

 58. Det bedste er at se glæden i mine pigers øjne elsker at glæde dem og at de tror så oprigtig på st nissen har været forbi 🙂 den anden dag kom den store piger og spurgte om vi ikke nok skulle lave en nisseby ligesom sidste år. Jo da hvis vat klassikeren kan rede hendes juleglæde så skal vi dælme have en kæmpe vat by med nisser og staniol sø 🙂 🙂 🙂 🙂

 59. Jeg fucking ELSKER at placere mit legeme under juletræet. Smækker lige mit hoved ind først, og så kan jeg ligge der en liden stund og dufte til gran og spejle mig i en julekugle. Hvert år opfordrer jeg mine børn til at komme ned på gulvet til mig, og så spejler vi næser sammen. DET er bare HERREdejligt <3

 60. Det jeg elsker allermest er tiden med familien. Lige så meget elsker jeg mit arbejde, hvor jeg af og til arbejder juleaften. Det at gøre et forsøg på at nogen får en god aften som måske ikke har det så let, ingen familie har og andet – er en glæde i sig selv!
  Derudover er jeg vild med alle julelysene der lyser byerne op!

 61. Julen har for mig tidligere altid betyder konflikter med min “nåssor-far” og et frygteligt gaveræs/indkøb d. 23. Når han endelig sagde ok til at holde jul … Det var min barndom og ungdom! Nu er jeg selv mor til to drenge på to år og jeg ELSKER at jeg må definere hvad deres jul skal byde på! Barsel i december betyder forhåbentligt en jul fyldt med hjemmebag, hygge, juletræ og to små drenge der glæder sig til nissens besøg. Ihh jeg glæder mig!
  PS. Min far holder ikke jul mere, nu hvor alle børnene er flyttet hjemmefra -mor holder jul hos os børn på skift, mens far sidder hjemme og surmuler over materialismen og forbrugsfesten 😉

 62. Jeg elsker jul! Elsker elsker jul og har derfor svært ved at sige hvad det bedste er. Hyggetid, julelys, julekalender, juletræ, sne osv.

 63. Jeg elsker ALT ved jul, men kan blandt andet nævne hjemmebagte glutenfrie honninghjerter, kreatid med pigerne, skovtur i snevejr, lave pakkekalender til veninder, mand og børn og risalamande😍

 64. For mig er noget af det mest fantastiske ved julen genkendelsens glæde. Ved juletid sker det altid det samme år efter år.
  Det er min barndoms jul, der er udgangspunktet for denne genkendelsens glæde. Her var der i hele julemå-neden en lang række af ritualer, som min familie og jeg var igennem år efter år. Adventskrans. Julesange. Kalenderlys. Julepynt. Julekalendere i fjernsynet. Ønskeseddel og julegaveindkøb. Kirkebesøg med skolen. Det er blot nogle af de ritualer, der var i løbet af december. Selve juleaftensdag havde sine helt egne ritualer – spille julebanko, klæde om til julemiddagen, dække bord, ris à la mande-spisning og spændingen om, hvem der får mandlen, gaverne under træet og oppakningen – og slutteligt brætspillet.

  Dog er det nu blevet anderledes, stadig med udgangspunkt i barndoms julen, bare blandet med kærestens traditioner og vores mye traditioner!

  Herhjemme er julen ubeskrivelig, julen er den tid på året hvor det er okay at vente utålmodigt efter det hvide krymmel fra himmels. Julen har altid og vil altid være min favorit. Det er den tid på året hvor jeg har meget mere kærlighed, glæde og smil som jeg kan dele ud af… Og jeg elsker det☺️

 65. Jeg elsker julen så åndssvagt meget. Julepynten, sneen, julemusikken, hyggen, forventningerne, æbleskiver, brunede kartofler, samvær med de allerbedste mennesker; nemlig min dejlige familie.
  Jeg blev mor til mit første barn sidste år og for første gang nogensinde, skal jeg holde min første jul. Vi bliver min datter, min mand og jeg og jeg glæder mig så meget. Jeg er sikker på det bliver en perfekt dag og aften og jeg glæder mig til hver eneste minut af den! Vi har snakket meget om hvad vi har lyst til at lave den dag og vi har aftalt at vi skal have æbleskiver, gå en god tur og få røde kinder, vi skal spise god julemad, pynte juletræ, danse om træet og pakkegaver op og når vores datter sover, skal vi spille banko om en masse pakker vi hver især har valgt, mens vi deler en flaske vin. Jeg forestiller mig at vi slutter aftenen af med et par skønne julefilm.

  Jeg er altid glad helt ned i maven, når det er jul og jeg bliver altid mega sentimental, når jeg ser julefilm, hører julemusik og når den første sne falder. Jeg har allerede taget forskud på glæderne ved at se Love Actually og Alene hjemme, som er nogle af de bedste julefilm. Og vi har fundet kassen med juleting frem og hørt en masse julemusik. Jeg glæder mig sådan til december, til jul og til juleaften – min yndlings årstid! ❤️

 66. I år er første gang siden jeg var barn jeg har glædet mig sådan til jul!
  5 hårde år som ufrivillig barnløs slukkede julelysene i nogle år, i sommeren 2015 fik vi vores ønskebarn Peter. En helt fantastisk glad og sjov dreng på nu 16 mdr. som hver dag fylder vores liv med en kæmpe glæde. Til februar kommer der en dreng mere og vi glæder os helt vildt!
  Nu glæder jeg mig vanvittig meget til jul, familiehygge, samvær, hygge og nye traditioner.
  Det er en fantastisk fornemmelse og en forløsning at glæde sig til jul igen, som før bare var salt i såret over den familie man ønskede så meget virkede uopnåeligt.
  /Anne Mette

 67. Jeg har altid elsket julen og hele december måned, hvor tiden er helt særlig. Tiden er blevet endnu mere særlig efter jeg har fået to børn, der allerede nu spørger til julemanden og juletræ ❤️ Barndoms glæder er nu bare de bedste og ville elske at vinde sådan en lækker pakkekalender!

 68. Elsker hvordan min søn på 5,5år virkelig er begyndt at gå op i julen❤️ Så vi har udfyldt ønskesedlen og aftalt datoen for julekagebagedag med morfar😍

 69. Jeg har det lidt blandet med julen i år. Jeg glæder mig rigtig meget til at hygge med mine børn om eftermiddagen og i weekenden hvor vi har julegaveværksted med alle kreasagerne. Men jeg mistede min elskede mormor for to uger siden og traditionen med julegaveværkstedet var noget hende og jeg havde sammen da jeg var barn. I år skal vi selv holde fast i minderne og traditionerne.

 70. Åh julen er så meget min yndlingshøjtid ❤
  Der er så mange dejlige ting ved julen. Jeg elsker at bage og i løbet af november-december bliver ungerne inddraget ekstra meget. Jeg har gjort det til en vane at lave et par portioner småkagedej til fryseren, og når ældstebarnet på 6 år har legekammerater med hjem kan de få lov at stå og hygge med at rulle og udstikke ☺ Ungerne synes det er hyggeligt og de er så stolte når de kan vise en pose nybagte kager til deling med deres egen familie.
  I december læser vi hvert år bobles julekalenderen og har de små figurer stående på morgenbordet. Så tænder vi kalenderlyset og hygger med dagens afsnit om Katrine, Johnny, Palle og Gitte. Det er en super historie og hyggeligt med noget genkendeligt.
  Og så er der jo selve julen ❤ Jeg tager hjem til min mor og hendes mand d. 23 med mine unger og så er det mig der står for morgenmad d. 24, sådan har det været siden jeg var 17 eller 18 år og det holder vi fast i, d. 24 om formiddagen kommer det familie der skal være med om aftenen og d. 25 kommer de resterende, så har vi en hyggelig lille uges tid sammen hvor vi er helt nede i gear, hygger med nærvær, stearinlys, brætspil, kassevis af clementiner og danskvand og hjemmelavet konfekt.
  Jeg tror jeg kunne blive ved ☺

 71. For mig er det bedste ved julen at hygge med mine børn. I weekenden tegnede vi tegninger hvor vi bagpå skrev brev til julemanden. Og takket være postnord kan vi sende det til en adresse og få svar tilbage. At se min drenges glæde og store smil ved at putte det i postkassen er lige nøjagtig det julen handler om for mig. Glæden og hyggen med sin familie.

 72. Elsker at være sammen med mine børn til familie hygge. Har to voksne børn som bor spredt i landet, så det kræver en del koordinering. Vi bager pebernødder , laver marcipan og spiser æbleskiver 1 søndag i advent. I år skal vi for første gang fejre jul hos datter og svigersøn med vores første barnebarn på 9 mdr

 73. Den helt specielle jule-stemning, forventningens glæde og blikket i mine børns øjne, når fantasien forvandler sig til virkelighed…lidt som en elsket gammel julefilm, det hvert år kan bringe nostalgien frem om fortids jul. I love christmas❤️🎄

 74. En af de ting jeg elsker mest ved julemåneden er at ungerne er meget lettere at få ud af fjerene om morgenen i december fordi de har travlt med at komme op for at se hvad Nissen har fundet på ☺️
  Glade børn om morgenen er fantastisk 😉👍

 75. Som lille elskede jeg mit nisselandskab, som jeg laver hvert år med hele molevitten 🙈 Men de sidste år, hvor vi har haft Nissen boende har det været det, der har været det bedste. Tøsernes glæde og forventning om hvad den har lavet eller lagt er bare det bedste (også selvom han efterlader opvasken til mig, når han har lavet småkagedej) men nok bare generelt en lille måned, hvor man kan hygge hver dag uden dårlig samvittighed er det bedste 😍

 76. Det jeg elsker allermest ved julen er, at dyrke vores familie traditioner. – hos os er børnene i centrum, og selvom vi har en masse hyggelige dimserier hele julen så er min kæreste og jeg ved at starte nogle selv for “vores egen” familie, herunder at bage vafler til morgenmad den 24 december som indtages med en god julefilm 🎄❤

 77. At hygge pludselig bliver noget alle prioriterer langt højere. Om det er bagning, samvær med andre eller gaveindkøb, så gør alle en ekstra indsats for, at det skal være rart og hyggeligt.
  Det er indbegrebet af jul for mig. 🙂

 78. Elsker at lave juledekorationer med min mormor på 85 hvert år, at pynte fint op, at være sammen med min familie, maden, hyggen og alle de skønne traditioner jeg har med min familie. Elsker julen endnu mere nu hvor jeg er blevet mor – Tobias på knap 2 1/2 tilfører noget fantastisk til hele stemningen ❤❤❤

 79. Børnenes forventningsfulde øjne når nissen flytter ind. De ved, at så er der gang i løjerne og at de næste 24 dage bliver uforglemmelige. Det giver et helt særligt fællesskab.

 80. Det som jeg elsker allermest ved julen er at den er helt uperfekt perfekt. For jeg elsker min jul, med to juleaftner, både én hos mor og én hos far. Tid til en masse bajer, og fest med gamle venner. Men også tid til at trille en grim pebernød og mindes juletraditionerne fra da jeg var barn. Og det hele helt på sin egen måde, men helt som det skal være!
  Kom jule, kom sne, kom gaver!! 😃

 81. Julen er den bedste tid på året fordi der falder en ro over hele familien og alt handler om at være sammen og hygge sig. Glæder mig ❤🎄🎅

 82. Jeg elsker mine børns glæde og faste tro på at nisser findes. Vi har nemlig også en fræk drillenisse som snart flytter ind 🙂 Åh al den spas man som mor får lov at lave hele december måned 😂

 83. Tøffetid, gang i brændeovnen, tegnefilm, salig julemusik, knirkende sne, og juledekorationerne… der er så mange ting, men mest af alt så holder jeg af den følelse af stolthed og taknemmelighed jeg rammes af, når jeg kigger på mine tre børn juleaften. Taknemmelig og stolt over at kunne GIVE dem noget! Ikke kun flotte gaver i glittet papir, men give dem endnu en jul med bedsteforældrene, en stor familie, dejlig mad og tryghed… og gerne det hele akkompagneret af “Dejlig er Jorden” 🙂 glædelig jul til jer alle.

 84. At være sammen med familien, hygge med gåture, sne måske ( jeg håber altid på hvid jul) og juletræ- og glæder mig over min søn i år har forstået konceptet pakker ! Ja det blir fedt at opleve!

 85. Mest af alt elsker jeg at være sammen med min familie.. og julesmåkager selvfølgelig 😉 Julen er for mig (og mange andre) hyggetid og hygge rimer på god mad og samvær. Specielt i år, hvor jeg lige er flyttet hjemmefra og ikke bruger så meget tid med mine forældre og søskende, tænker jeg, at det bliver ekstra tiltrængt!

 86. Jeg elsker allermest hyggen. I år skal jeg gå hjemme og holde forældreorlov og hygge om mine fire unger (nogle af deres legekammerater) og min dejlige mand.

 87. Det er helt klart hyggen, og i år hvor vores (pt) eneste barnebarn er tæt på 3 – og hun begynder at forstå lidt af alt, specielt at hun VIL HA “julepak” som så er et juletræ – og ingen ved hvor det er kommet fra, for det startede allerede i oktober, men nu har hun da fået “snakket” med et i st. centret, hvor en ældre herre så var så sød at “svare” på juletræet vegne 😀 😀 lykken var gjort..- så satser vi på mega julehygge 😀

 88. Hyggen, maden, stemningen, familie og traditioner 🙂 Det er en dejlig tid på året, hvor en lille ting som stearinlys og julebuffet bare gør det hele meget bedre 😉

 89. Lysene og samværet med en masse dejlige mennesker. Vi har et par fødselsdage i december, og min datter på snart 4 er stor fan af både jul og fødselsdag og syntes det er top sejt at have fødselsdag i julemåneden.

 90. Varmen! Selvom december ofte er en tænderklaprende kold måned, så synes jeg alligevel, man i juletiden møder varme overalt, man kommer. Stearinlys, krammere, æbleskiver, gløgg, tykke vanter, hjemmestrikkede halstørklæder, hyggestunder, julelys i byen, overskud til de mindre bemidlede – der er bare mere af alt det, der varmer 🙂

 91. Jeg glæder mig til at se Vilkas’ første rigtige jul hvor han muligvis forstår en lille smule af hyggen 😍👌❤🙈

 92. Alle lysene i mørket, som virker så dejligt beroligende og betryggende, indgyder mig altid en ro og stille glæde – og juletræet gør nøjagtig det samme <3

 93. Jeg elsker julens traditioner, lys i buske og vinduer, viden om at de fleste laver næsten det samme i juletiden, at det er lidt okay at smovse juleguf hver dag og at man samles med alle sine yndlingsmennesker i løbet af måneden som en bonus oveni! Jeg er kæmpe jule-fan! 😊 Tak for en fantastisk blog, jeg nyder at følge med 😊

 94. Jeg elsker at købe juletræ den første advent og pynte det sammen, samt at pynte op herhjemme, lave adventskrans og julehygge med min lille familie. Den første advent er startskuddet til jule tiden herhjemme og jeg nyder kvalitetstiden med venner og familie hvor vi hygger om alle de klassiske jule sysler.

 95. Elsker alt ved julen og er een af dem, som allerede i november begynder at høre julemusik og så småt kæbe julebag og julepynt. Men det bedste er helt klart traditionerne. Både dem jeg har med min famile, men også de traditioner jeg efterhånden har med mine veninder. Foreksempel laver jeg og en tæt veninde hvert år juledekorationer sammen, som ofte bliver ret grimme og kiksede, men det er bare så hyggeligt at lege med gran og ler. Eller den tradition jeg har med to tidligere studieveninder, hvor vi mødes alle tre til en omgang pakkespil (ja, pakkespil for 3! Det er så sjovt) og julefrokost. Alt sammen traditioner, nye, men dælme så sjove og hyggelige <3

 96. Jeg elsker at vi bare er sammen. At se børnene glæde sig så de har helt ondt i maven. Og selv mærke det stik i maven af forventning og glæde over at huske hvordan det var da man selv var 8 år. Nyde at duften af julemad og bagværk spreder sig i huset i løbet af december…

 97. Det bedste er, at min mand, vores 4 børn og jeg pakker bilen og kører mod det jyske for at fejre jul hos mine forældre. Der skal jeg INTET lave, bare blive møgforkælet og lade mig varte op (præcis ligesom børn og mand bliver dagligt)😉

 98. Det jeg elsker aller mest ved julen er tiden sammen med dem jeg holder af. Min kæreste og jeg begyndte for 3 år siden at holde julehygge for alle dem vi holder af d. 22 december. Det startede med at vi skulle vente på en TDC mand der kom mellem 7-17 d. 22/12. Vi besluttede derfor at udnytte tiden og inviterede i nærheden af 50 personer på julehygge i vores daværende lejlighed på 42 kvadratmeter. De kom næsten alle sammen, heldigvis spredt ud over hele dagen. Det var super hyggeligt og det er nu en fast tradition, som vi har skabt sammen, og som jeg ser meget frem til hvert år! I år skal vi tilmed holde det med vores lille nye datter (pt 4 mdr) og glæden er endnu større 😊

 99. At købe et nyt brædtspil og bruge dagene omkring jul på at spille det – kombineret med spil indkøbt i tidligere juleferier. Dette helst sammen med mine søskende, også selvom vi alle er voksne og dertilhørende familier.

 100. Hej Cana.

  Det bedste ved julen, er den stemning der breder sig, når det hele nærmer sig. At bruge en søndag på at rulle nougat ind i marcipan med mine to piger, udvælge de hjemmelavede kreationer til mormor og til farmor, og pakke dem ind i en indpakning, der altid lige får en ekstra miniaturepakke og julekugle i snoren, fordi pigerne bare ikke kan få nok af alt pynten.

  Jeg elsker stemningen på kontoret, hvor alt det daglige hastværk og deadlines pludselig bliver omfavnet i et vakum af menneskelig kærlighed og en kop varm kakao fra kaffemaskinen, i stedet for den normale sorte kop 😛

  Jeg elsker vores store familie, og at besøge dem alle over samtlige juledage – noget vi ellers sjældent har mulighed for at prioritere i vores hverdag.

  Jeg er så heldig at have en mor der hvert år laver pakkekalendere til samtlige børnebørn – så i stedet skal præmien, hvis jeg vinder, gå til en fsr i Foreningen far, som ikke har midler til at give sit barn hvad jeg er så heldig at kunne.

  Masse af jule hilsner fra mig ❤️

 101. Magien. Det magiske ved jul. Som barn elskede jeg julen- som voksen elsker jeg også jul, af mange grunde. Men at have fået en dreng og genopleve den magi, det er det bedste ved julen. Forventingen og glæden, jeg bliver sendt tilbage til min barndom, når jeg ser den gennem min søns øjne. Når jeg holder jul for vores familie og fører traditioner videre, så bliver det magisk og det er jul.

 102. Jeg elsker hyggen – det at bruge ekstra tid med og glæde dem som man har kær. Jeg elsker at nyde en god gåtur i den friske kolde luft for derefter at komme hjem sidde i et tæppe, drikke en kop te og læse en bog. Det er bare hyggeligt 🙂

 103. Det bedste ved julen er den følelse jeg får i kroppen når jeg kan dufte en nyskrællet appelsin/clemtin; et lys der er blevet slukket eller et grantræ i skoven. Disse dufte er for evigt indkodet i min krop og lig med julehygge! 🙂 Minder fra min barndom kombineret med dem jeg skaber med min søn nu, pibler frem og gør mig helt varm og lykkelig indeni<3

 104. Hvad jeg elsker allermest ved jul er den ekstra grad af hygge med skruer på.
  Alle giver den en ekstra skalle for at være sammen…
  man sidder troligt og kigger på at børnene åbner kalender, måske man er så heldig selv at have en….

  Kaminen tændt og de film på som er mest passende til jul er sat på fjernsynet! (personligt bliver det ikke jul hvis ikke nødebro præstegård og dyrlægens plejebørn har kørt min. 1 gang )

  Det er for mig det allervigtigste og det jeg elsker til jul – hygge!

 105. Det bedste ved julen er at den bringer os sammen. Vi er meget sødere ved hinanden i “den søde juletid” og det er bare skide rart. At der så er lidt harmonika julemusik som soundtrack når går gennem gaderne er jo et plus!

 106. Det bedste ved julen er hygge, vi hygger, har bage dag sammen med min mor eller andre. Og at spred nissehygge, hos os har vi osse en nisse der giver gaver og laver løjer. Farver mælken grøn, hælder havregryn i smørret osv😉

 107. Jeg har en datter på 2 1/2, der endelig er gammel nok til at sætte pris på hyggen, lysene, julesangene, de små gaver fra nissen og alt det andet skønne julen bringer. Jeg glæder mig meget til at introducere hende for det hele.

 108. Elsker julen så meget efter jeg har fået børn, datteren på 4 har den sidste måned spurgt om det snart var jul og hun glæder sig helt vildt. Elsker Nissen der kommer med gaver, krammer og kærlighed under mistelten og familietid ❤️❤️🎁🎄

 109. Det jeg holder allermest af ved julen er den helt særlige kvalitetstid jeg får med familien (både min egen lille familie som består af min mand, vores søn på 3 år og jeg, mine forældre mm., og min svigerfamilie). Og for mig er det en kvalitetstid ud over det sædvanlige fordi vi alle hver især gør os ekstra umage for at alle får nogle dejlige dage ❤️ Måske fordi vi alle bor i hver sin ende af landet, og vi derfor ikke ses så ofte, som hvis vi boede i samme landsdel? Under alle omstændigheder elsker jeg julen og den fantastiske ro bringer til min familie 😊

 110. Det bedste ved julen er at vores datter på 9 år hjælper med at finde gaver til børn som ikke har samme mulighed… At se hende ville gøre noget godt for andre… Og i år bliver det ekstra godt da min mormor ellers havde opgivet livet nu er flyttet tæt på os – og nu kan være en fast en del af vores dagligdag og en del af vores jul… Så det bedste ved julen må bestemt være at det er tiden hvor man reflektere over hvad man kan gøre for andre mennesker…. Håber vores søn vokser op og bliver lige så næstekærlig som sin søster

 111. Jeg kan bedst lide stemningen, der hygges ekstra, pyntes, levende lys og julemusik. Hos os Plejer der heller ikke, at være gave hver dag, selvom den store er 4 og forstår meget.

 112. Hele stemningen! Det er som om vi alle sammen bliver mindet om lige at tage sig ekstra godt af hinanden og tilbringe tid med familien – alt sammen mens man hører Wham! for gang nr. 5000 samtidig med at man triller pebernødder. Det er lykken 🎅🏽🎄🎁

 113. Jeg har i mange år ikke været særlig glad for jul.
  Men sidste år begyndte det at ændre sig.

  Jeg var nemlig blevet mor ❤

  Juleaften var lillemanden dog kun knapt 1 måned, så det var begrænset hvad han kunne være med til af juleløjer 😉
  Men i år er han så nået over 1 år når vi går ind i julemåneden, og jeg har allerede planlagt at dagen efter hans fødselsdag, som også er 1. søndag i advent, skal vi pynte op og julehygge med musik og pebernødder og det hele.

  Det jeg glæder mig allermest til ved julen, nu efter jeg er blevet mor, er at skabe nye traditioner med min egen lille familie ❤

 114. Jeg kan især godt lide hygge og de glade og forventningsfulde børn… det er som om alting bare bliver lidt hyggeligere ved at der er nisser, julepynt og kalenderlys.. en kold og mørk måned bliver magisk og dejlig.

 115. TID sammen, hygge, glæden i børn og voksnes øjne:-)
  Har selv 3 (nisse)piger der allerede er KLAR til jul:-)

 116. Jeg elsker Nissen på loftet, der driller og kommer med gaver, min søns forventningsfulde øjne, når kan kigger om nisse har været der, elsker de kolde aftner med stearinlys i vindueskarmen og en kop hjemmelavet
  Gløgg med fødderne under et varmt tæppe,,, jeg elsker de fantastiske dufte julekrydderierne kan sprede i hele huset,,, og så elsker jeg, at pakke julegaverne smukt ind 🎅🏻🌲❄️☃

 117. Selvom jul er lig med eksamenstid, glæder jeg mig nu altid til stemningen og ikke mindst komme hjem til forældrene og hygge på den der helt særlige julemåde!

 118. Jeg elsker allermest hyggen! Det vil sige masser af tid med familien, varm kakao og bunkevis af sne udenfor:-)

 119. Jeg ELSKER at bage julesager og se glæden ved jul i min datters øjne. Denne jul er hun næsten 3 år, så hun forstår rigtigt hvad det går ud på og gud hvor jeg glæder mig til at give hende en pakkekalender ❤️

 120. Jeg elsker jul. Hyggen, kalenderlyset og de der morgener hvor børnene leder efter hvad Nissen har puttet i sokkerne – det er det bedste 🙂

 121. Nu bor jeg på kostskole, men jeg elsker når vi hver dag mødes en masse elever og ser julekalender, og spiser æbleskiver sammen om søndagen ⛄️

 122. Jeg elsker hyggen! At se glæden i mine tre drenges øjne når vores nisse Julius Algodt, har lavet ballade, eller lagt en pakke til dem. Duften og smage af jul når vi bager. Jeg elsker de alt for mange julelys min mand ivrigt, og uden farvekoordination, pakker vores lille hus ind i. Og jeg vil elske at vinde dette gavekort og lave en pakkekalender og aflevere den på vores lokale krisecenter, og glæde nogle børn med den <3

 123. Det bedste ved julen er når min familie er samlet. Jeg bor i udlandet, og selvom jeg er hjemme et par gange om året, så er det hyggeligste ved julen helt sikkert, at min familie hvert år til jul prioriterer at komme og fejrer rigtig dansk jul med mig og mine børn.

 124. Elsker jul fordi der er en chance for sne, som man kan boltre sig i med ens børn. Julen indeholder så meget hygge: juletræsfældning, drillenisse, pakkegaver, masser af slik og godter og nogle dejlige fridage med familien 😃❤️ 🍀🙏🏻

 125. Jeg elsker jul fordi den for os handler om kærlighed, gavmildhed og familiehygge. Det er selvfølgelig fjollet at det ikke er i fokus hele året, men med travl hverdag, børnefamilie og det hele er nogen gange svært. Så føles det bare specielt at give sig tid til hygge i den mørke tid.
  På trods af al den stress der tit følger med 😉

 126. Allermest elsker jeg hyggen med familien og den gode mad ❤
  Og selvfølgelig at se hvor glade mine børn bliver for den pakkerne fra flying tiger

 127. Jeg elsker at være sammen med familien, og så når min veninde og jeg en af decemberweekenderne går ned med kaffe til de hjemløse ved Nørrebro station.

 128. Jeg elsker bare børnenes glæde over alle de ting det sker når det er jul…især deres tro på nisser og julemanden..det er så hyggeligt…

 129. At pynte op med børnene- finde julekasserne frem- skrue fuldt op for julemusikken- og have den dejligste dag i nattøj. Dette løber altid af 1.advent. Glææææder mig 🙂

 130. Åh jul, det forbinder jeg helt sikkert med familiehygge, ned i gear, julemusik, stearinlys, afdæmpet stemning! Alt i alt lige hvad man har brug for efter en kedelig oktober/november 🙂

 131. Jeg ELSKER alt ved julen! De lækre dufte – appelsin, kanel, andesteg og gran, alle lysene! De levende lys, lyskæderne & det helt specielle lys på en frostklar morgen. Hyggen på arbejde, hjemme og i børnehave/vuggestue. Lydene – fodspor i sneen, salmerne i kirken, familiens skønsang om juletræet. Forventningens glæde, når barnet åbner den gave han aller mest har ønsket sig…kunne blive ved! Julen er bare det bedste…

 132. Hvad elsker jeg ikke ved jul?

  Jeg elsker sneen (hvis den kommer), glæden, folk bliver så glade og rare, så hele stemningen og bare kærligheden! De røde farver, lyskæderne, småkagerne og juletræet!

 133. Jeg elsker julen. Den mørke tid, de levende lys på juletræet, magien som indfinder sig hos både børn og voksne. Jeg elsker at give og modtage. Elsker at finde gaver til mine nærmeste og tænke længe over, hvad jeg skal give 🎁 Elsker at se julen gennem mine børns øjne og se begejstringen hos dem, når endnu et afsnit af dagens julekalender indfinder sig i fjernsynet. Elsker julesmåkagerne, konfekten og ris a l’amanden ikke mindst ❤️ Håber at du kan fornemme lidt af min glæde ved julen 🌲

 134. Jeg elsker ALT ved julen 😊. Jeg elsker lysene på træerne om aftenen, jeg elsker julepynt, jeg elsker elsker maden og jeg elsker at være sammen med familien. Og det som jeg elsker allermest er at se mine børns enorme glæde og forventninger 😊

 135. Julen har altid betydet så meget for mig. Det at den samlede familien, trygheden, hyggen, kærligheden og ikke mindst maden. <3 Jeg har altid pyntet op til jul i gooood tid og har pinligt meget julepynt! Alle omkring mig ved at jeg er den største fan. For at det ikke skal være løgn; så blev den kun endnu bedre sidste år. Hvor jeg fødte min lille pige d. 24. dec.(efter mange timers veer)
  Så nu er julen blevet ekstra særlig.

 136. Det jeg elsker mest ved julen er helt klart stemningen. Julen giver en følelse af at det hele nok skal gå og at der er noget varmt og godt at finde hos alle mennesker 😊 det bedste er at bruge tid sammen med familien med fuldt fokus på at være sammen og nyde hinandens selskab. Jeg har mange dejlige julemanden og julen er om noget en tid med plads til nostalgi og traditioner ❤ julen er den bedste tid på året ❤

 137. Det er stemningen. Stemningen, der ligeså langsomt begynder at krybe ind på én i slutningen af oktober/starten af november. En form for forventningens stemning, kan man muligvis kalde det..? Forventningen om alle de dejlige ting, man lige om lidt går i møde: gaderne bliver pyntet op til jul med lyskæder og gran, julesnolderet kommer frem i butikkerne, æbleskiver, julehygge i ungernes børnehave, stearinlys, den 1. december hvor radioen ENDELIG begynder at spille julemusik, familiehygge juleaften og til julefrokoster og alt den lækre, lækre mad, som, til størstedels, er forbeholdt julen. Dén stemning gør mig glad og varm, sådan helt indefra og ud ❤🎄

 138. Det bedste ved julen er stemningen! Hygge, traditioner og samvær. Og det er det jeg håber at give videre til mine børn – måske der lige slækkes lidt (meget) på den del i år med nummer to på trapperne, men man kan vel håbe på et tidligt julemirakel i form af et nemt og dejligt barn😊

 139. Det allerbedste ved december og jul er den hyggelige stemning der sniger sig ind i dagligdagen – forventningens glæde der udløses og efterfølges af julefri og samvær med familien..

 140. Det bedste ved julen er alt lyset (indendørs så vel som udendørs) og den hygge som kun er i december 🙂

 141. Det bedste ved julen er samværet med min skønne familie. Når det er sagt, så elsker jeg alt ved julen.. Jeg er vild med julelys julepynt, duften af hjemmebag og gran, julemusikken, stemningen, næstekærligheden, og den overbærenhed, som heldigvis også hersker i julen. Jeg er vild med at forkæle mine nærmeste, og ynder at lave pakkekalender til min mor, som bliver lige glad og overrasket hvert år😊 Og jeg er ellevild med tanken om, at I år er sidste år, hvor min kæreste og jeg skal nyde tosomheden, og at julen allerede næste år får en anden og endnu større betydning😉

 142. Det bedste ved julen er roen .. Især når sneen daler og alt er stille! Det er en kunst ikke at blive ramt af kaos og juleræs, så at finde roen i det er noget jeg stræber efter hvert år! 🙂

 143. Hej Cana.
  Det bedste ved julen er glæden ved min 7 årige søns øjne, når vi nærmer os tiden hvor julekalender starter i tv, julelysene er tændt, julesangene i radion og hyggen bare ikke kan blive mere intens.
  Emil er dele barn, og på mange måder er julen den tid på året hvor jeg har allermest dårlig samvittighed over det, han er “tvunget” til hver eneste år at skulle forholde sig til en “ny” juleaften, enten hos far eller mor, men fordi vi holder så meget at december, så prøver vi at lave en lille juleaften hver dag, så han ikke oplever savnet til mor eller far nær så meget når den store dag endelig kommer! Julen er hjerternes fest, og vi skal nyde den. Vi ved aldrig hvornår det er den sidste! ❤️❄️🇩🇰😍

 144. Jeg elsker simpelthen december! Jeg elsker at skulle købe gaver til alle de dejlige mennesker i ens liv- gaver som passer lige netop til dem! Og jeg elsker at mine 2 store drenge, stadig tror på Nissen. Der flytter en nisse ind hos os, med dørbog det hele- og især min største dreng som er 10 år, tror egentlig ikke helt på det, men kan alligevel ikke helt lade vær- også er det man kan lave alle mulige hyggelige og sjove ting som Nissen finder på! Børnenes glæde, er klart noget af det bedste ved julen!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven