mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Optursagtige delebiler – som I kan bruge gratis med min rabatkode

cana-1 Annonce

Det kan vitterligt være en udfordring at komme omkring, når man befinder sig midt i København og noget af dét jeg oftest savner ved Sønderjylland, som vi flyttede fra for knap halvandet år siden, er letheden ved altid bare lige at kunne sætte mig (og børnene) ud i en bil og køre afsted. Det kan jeg i og for sig stadig, men kun når Thomas er hjemme, for når han spiller koncerter rundt om i hele landet, bruger han selvklart vores bil og jeg er altså ladt tilbage med børn, ladcykel og offentlig transport.

Eller rettere, jeg har været ladt tilbage med børn, ladcykel og offentlig transport, for jeg har nemlig netop oprettet mig som bruger af “GreenMobility – Din Bybil” og jeg har overdrevet meget optur over det! Både på mine, men altså også på jeres vegne – uanset hvor i landet i bor og uanset hvor trænet man er i bykørsel og parallelparkering; bilerne har nemlig bak-kamera.

Det er nemlig sådan at Din Bybil, en tjeneste udbudt af GreenMobility, er en pokkers masse elbiler, som holder parkeret rundt omkring på gader, stræder og parkeringspladser i København, som man helt gratis kan oprette sig som bruger af. Det kræver selvfølgelig at man har kørekort, men ellers intet. Når man gerne vil bruge en bil, finder man den i sin app, reserverer den og henter den, der hvor den er parkeret. Når man skal ind i bilen, skal man bare gå ind i sin app på telefonen og trykke på “lås op” og wupti, så låser den op. Arghmen altså, det er mega fancy og bilerne er mega lækre – og tilmed er der i omtrent en tredjedel af dem monteret autostole, så man let og bekvemt kan tage sine børn med i bilen, uden at skulle slæbe rundt på autostole. Fordi bilerne kører på el, er der naturligvis ingen benzinudgift og man kan parkere fuldstændigt gratis alle steder (det er lovligt at parkere, selvfølgelig) i Københavns Kommune.

Det koster 3,50 krone i minuttet at køre bilen – eller højest 450 kroner for en hel dag; kun 58 kroner mere, end det koster at parkere en almindelig bil inde i København K en hel dag. Jeg siger det bare.

cana-2

Jeg prøvede første gang bilerne i weekenden, hvor vi skulle et smut ud til BogForum i BellaCenteret og jeg lyver ikke, hvis jeg siger at jeg var en kende nervøs, for jeg har altså aldrig tidligere kørt en elbil og nu skulle jeg endda køre i én, som ikke var min egen og helt uden forudgående instruktioner. Men det gik godt! Bilen siger ikke en lyd når man tænder den og det eneste jeg har oplevet at man skal være særligt opmærksom på, når man kører i dem er, at bilen jo også er nærmest lydløs udenfor, hvilket betyder, at cyklister ikke nødvendigvis  opdager at man kommer kørende bag dem. Jeg oplevede for eksempel at en cyklist svingede lige ud midt på gaden foran mig, men no harm done og heldigvis er det jo en smal sag at passe på både sig selv og andre, når man bare er opmærksom 🙂

Jeg har lige nu været så svineheldig at have fået lov til at køre en hel masse i bilerne, uden beregning, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg også vil bruge dem, når min “prøveperiode” er ovre. Jeg tænker at jeg primært kommer til at bruge bilerne enten når Thomas ikke er hjemme, eller når jeg skal i byen; så kan jeg tage en bil ud og en taxa hjem. Bybilen efterlader jeg jo bare dér hvor jeg stiller den og så skal jeg ikke tænke mere på den. Det er genialt!

Hvis I også gerne vil prøve bilerne, så kan I altså lige nu få 20 minutters gratis kørsel ved at bruge rabatkoden #kørdinbybilsomcana når I opretter jer i app’en, som I kan finde via siden HER eller i app store under din bybil, såfremt linket ikke virker, og hvis I har lyst, kan I også læse mere på deres facebookside HER. oden virker fra i dag og indtil 31/12-2016. Prøv det, prøv det, prøv det! Sjældent har jeg været så begejstret for noget, som jeg er for de her biler og jeg har allerede punket flere af mine veninder for at komme igang – det er så nemt og så smart!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven