mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Nu vi er ved det med billederne…

Arghmen for pokker, hvor er jeg glad for at I også kunne se det morsomme i den der blottede diller jeg modtog i går. Jeg anede virkelig ikke at den slags eksisterede, og da slet ikke på dén måde uden opfordring. Men nu er jeg altså blevet klogere – og det endda så meget, at én har fortalt mig, at det altså også forekommer, at fremmede mænd sender videosnaps i hvilke de laver “helikopteren”. En manøvre der efter sigende, skulle være allermest morsom (og horribel!) med lyd.

Jeg er tydeligvis ikke nede med den slags og jeg forstår vitterligt ikke behovet, men sådan er der selvfølgelig så meget jeg ikke forstår.

Nu hvor vi alligevel er ved det der med billederne, så vil jeg altså bare lige vise jer et par billeder – i en helt anden genre, vel at mærke – taget af én af de sødeste fotografer jeg overhovedet kan forestille mig. Han er lige knap fem-et-halvt, pissesød og vanvittigt kærlig og så har han tilsyneladende en sans for fotografi, som indtil for et par dage siden var gået min næse forbi, ham min Jens. Da jeg forleden bad ham tage et billede af min numse i de der god-numse-jeans (reklamelink) var takken nemlig, at han fik lov til at rende rundt i gården med mit kamera så længe han havde lyst efterfølgende og det kom der altså – blandt mange andre – de her billeder ud af.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et sløret træ, som nærmest ser ud som om det er levende. Eller som om det er midten i en megahurtig karrusel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… Og en ditto busk i sindssygt smukke farver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et – synes jeg – vældigt “voksent” billede, hvor kompositionerne spiller sammen med det lidt barnlige perspektiv, som gør billedet dejligt ligetil. Og okay, lidt sløret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvfølgelig skulle der også være et billede af farmand. I rock’n’roll-element.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker det her billede. Selvom det med instagramøjne måske er ret grimt, så synes jeg det er helt vildt fint. Barnligt, naivt og helt vildt ærligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… Ligesom det her, der vel næsten er mit yndlings.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Well…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det klart smukkeste billede i flokken, som perfekt afspejler årstiden vi går i møde. Især for jer der ser med fra en computer, er der virkelig nogle fine detaljer her, som desværre kan være svære at se på en mobilskærm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så lige ét til sidst af fotografen. Min Jens, med fotografiske evner og kærlighed i øjnene.

Se også indlægget med Peters billeder HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. De to med busken og træet ville jeg betale for at få på lærrede og så op og hænge😍 Kan være jeg skal lade min 3 årlige låne mit kamera😂👍🏻

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven