mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Når huden pludselig slår ud

OLYMPUS DIGITAL CAMERA annonce På lang afstand syner det ikke umiddelbart som om min hud er spor udfordret, men når man kommer tæt på, som på billedet her, bliver det tydeligt at jeg også bøvler lidt med både urenheder, tørhed og rødme, især omkring næsen. Det var i starten af ugen særligt slemt og jeg mistænker, at det var en lækker kombination af kulde, blæst, klorholdigt badevand og pms, der udfordrede min krops største organ lidt vel rigeligt. Heldigvis er det bedre nu, men som I kan se på billedet ovenfor, er der stadig ikke helt godt, men med de fremskridt jeg har set på bare 4-5 dage er jeg meget forhåbningsfuld. Jeg har gjort mit bedste for at give min hud de bedste vilkår, ved blandt andet at bruge et minimum af make-up og bruge nogle af de bedste produkter til at hjælpe den tilbage på sporet. Med tanke på dengang jeg første gang forsøgte at bruge Kimovis saltholdige produkter mod min hud, der dengang også slog ud, var jeg ikke i i tvivl om at jeg skulle give dem endnu et forsøg og det har, indtil videre i hvert fald, været en kæmpe succes! Virkelig. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har igennem længere tid brugt den almindelige creme fra Kimovi, både på krop og af og til i ansigtet, men når min hud trænger til lidt ekstra kærlighed, tyer jeg til produkterne med et højt indhold af salt. Faktisk er niveauet af salt ligeså højt som i Det Døde Hav, hvorfor produkterne også anvendes med god effekt for mange med fx psoriasis, så der er altså noget seriøs virkning i dem og det er også derfor jeg udelukkende anvender saltprodukterne i de perioder hvor jeg gerne vil styrke og genopbygge min hud lidt ekstra. Lige nu bruger jeg saltcremen om morgenen og så bruger jeg saltgelen om aftenen, efter jeg har renset mit ansigt godt af. Som jeg også skrev om produkterne sidst, hævder Kimovi, at det kan svie en smule at påføre de saltholdige produkter, men på mig kan det højest beskrives som en let prikkende fornemmelse i et par minutter, inden alt føles normalt. Noget af det der er helt særligt ved disse produkter er det kløestillende og hudgenopbyggende Kigelia Africana, som findes i alle produkterne og som stammer fra en afrikansk frugt af samme navn, der har vist sig at have en dokumenteret gavnlig effekt på forskellige hudlidelser, herunder skadet og irriteret hud, som dén jeg går og bøvler med i øjeblikket. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alle produkterne kan bruges af både børn og gravide, men fordi de saltholdige produkter kan svie ved påførelse, frarådes de til børn under 10 år, men det er altså ikke af sundhedsmæssige årsager. Jeg har nu efterhånden været alle Kimovis produkter igennem, på nær deres plastre, som jeg faktisk stadig har til gode at prøve, og jeg er med hånden på hjertet altså virkelig begejstret. De er lette at have med at gøre og så virker de altså! I hvert fald på min hud 🙂 Hvis I er blevet nysgerrige på produkterne, kan I naturligvis læse meget mere om dem på Kimovis hjemmeside HER eller på deres facebookside HER, hvor I lige nu ovenikøbet har mulighed for at vinde et gavekort på 500 kroner til deres webshop. Pssst… Svaret er ja!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hej Cana

  Jeg har psoriasis på mit bryst og som ammende nybagt mor er det svært at behandle. Vil du mene denne creme er ok for en spæd lille gut at komme i kontakt med?
  På forhånd tak for svar -og for en skøn blog 🙂

  Mvh Mette

  1. Hej Mette,
   Det kommer vidst lidt an på hvor på dit bryst? Hvis det bare er hud til hud-kontakt og han ikke vil få cremen indenbords sammen med mælken, så er det fint 🙂
   KH

 2. Wow. Jeg ville give begge mine ben og en arm for at få en hud, der er bare halvt så pæn som din er, når den ifølge dig ikke er optimal. Så pæn jo!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven