mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Julekalenderen som gør alle glade

pb077248 Annonce

Det har jo vist sig, at der findes mange holdninger til hvad børn skal – eller måske især ikke skal – have i deres julekalendre når vi rammer december og selv om jeg er klar fortaler for, at alle må gøre som de selv synes uden at blive dømt af andre, tror jeg alligevel at der findes én slags julekalendre, somde fleste kan blive enige om er gode. Det er selvfølgelig dem med indhold af legetøj jeg taler om.

Gode gamle PlayMobil er igen på banen med hele seks forskellige julekalendre til børn helt ned til 1-års alderen og jeg har selvfølgelig allerede gaflet én til hver af mine drenge. En 1.2.3-kalender uden smådele til Peter og en vaskeægte politikalender til Jens, som kan købes henholdsvist HER og HER.

pb077251

Fælles for begge kalendre – og de øvrige fire – er, at der hver eneste dag er et lille stykke legetøj, som efterhånden som dagene går hænger bedre og bedre sammen og skaber grundlag for både gode historiefortællinger og fantasifulde lege. Jeg synes det er smadderfint, at bygge en leg og en historie op på dén måde og det er netop noget af dét, jeg synes gør december så skøn. Forventningens glæde og stemningen der bygges op dag for dag, hen mod den store kærligheds- (okay og gave-) fest juleaften.

pb077253

At børnene nogle dage “kun” får en sæk med korn, en trillebør eller en stationær telefon eller en lommelygte som i politikalenderen, synes jeg kun er fint, fordi det netop bidrager til historien og til en tanke om, at det ikke kan være stort og prangende hver dag. De bidrager til at alle dele er vigtige for historien og jeg håber, at mine drenge vil komme til at få en øget forståelse for de små ting i det store billede. Glæden ved at få en sæk korn, så man kan lege at hønsene endelig kan få mad og at det er bonden der giver indtil videre kun har kunne klappe dem dem, der får lov til at give dem det, tror jeg giver anledning til masser af leg hver eneste dag og en kontinuerlig udvikling i legen, fantasien og selvfølgelig i forventningen om “hvad kommer der mon i morgen”.

pb077252

Udover at legen kan bygges op igennem hele december, er legetøjet selvfølgelig også – som med alt andet fra PlayMobil – af høj kvalitet og noget børnene kan lege med i årevis uden det går i stykker.

pb077254 pb077251

Det er smaddersmart tænkt, at PlayMobil har lavet så mange forskellige kalendre, fordi der uden tvivl må være noget der falder i de fleste børns smag og jeg kan ikke andet end at være svært begejstret for dem. Derfor er det mig også en fornøjelse, at have fået lov til at udlodde både en 1.2.3-julekalender som Peters og en politi-julekalender som Jens’ på min instagram @canabuttenschon, hvor jeg naturligvis gerne vil opfordre jer til at deltage i en ruf. Med to vindere er der trods alt temmeligt gode odds 🙂

pb077255
Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven