mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

JordemoderOnsdag – en snak om rejser, sex og samliv

skaermbillede-2016-11-22-kl-13-02-31 Annonce

Som jordemoder har jeg naturligvis ikke nogen direkte kontakt med eller indflydelse på hvordan, hvor lidt eller hvor meget folk har sex, men det er jo trods alt produktet deraf, der er min spidskompetence og blandt andet derfor, synes jeg det er enormt vigtigt at få italesat og da jeg forleden blev bedt om at dele min holdning til Spies’ seneste reklamefilm, “Do it Forever” som er forudgået af “Do it for Denmark” og “Do it for Mom“, kunne jeg derfor ikke lade være med at trække på smilebåndet og sige jatak, selvom det altså betyder at JordemoderOnsdag for i dag, bliver med en lidt mindre faglig vinkel end normalt. Til gengæld håber jeg at I kommer til at grine, ligesom jeg gjorde da jeg så reklamen og så kommer jeg tilbage for fuld hammer med fagligheden i næste uge.

Vi kan ikke komme udenom at det er pissevigtigt at have sex, når man er voksen og især når man indgår i et parforhold. Selvfølgelig når børnene skal laves, men jo for pokker også bagefter.

I de første to reklamefilm var hovedfokus, at man skulle se at komme på ferie, så vi kunne få nogle flere børn. Først for Danmarks og det faldende fødselstals skyld og sidenhen – sat på en virkelig sjov spids – for bedstemødrenes (eller dem der drømte om at blive det)s skyld.

skaermbillede-2016-11-22-kl-13-03-01

I denne reklamefilm, som forøvrigt er både corny, på grænsen til det pinlige og hylende morsom, som I ved selvsyn kan se nederst i indlægget, er der ikke længere fokus på at der skal fødes flere børn, fordi fødselstallet siden de første to reklamefilm faktisk er steget, men på, hvad børn gør ved parforholdet. Det viser sig nemlig, at danske par i gennemsnit har langt mindre sex, efter der er kommet børn ind som en del af parforholdsligningen og at tendensen til mindre sex, ikke bare er en del af småbørnslivet, men at den fortsætter hele livet igennem. Den tendens påvirker det generelle helbred og den forventede levealder, som faktisk – ifølge filmen – kan øges med helt op til otte år, hvis man har regelmæssig sex hele livet igennem.

A’hva’behager! Tænk at kunne knalde sig til otte år ekstra – hvor man ovenikøbet også kan knalde; Det lyder i mine ører umiddelbart ikke som noget dårligt regnestykke og når det samtidig viser sig, at man knalder dobbelt så meget, når man er på solferie, som når man er derhjemme, ja, så er det da bare om at komme afsted!

Fordi Spies gerne vil honere at vi derfor helst både skal få nogle børn og bibeholde vores sexlyst, har de lavet en loyalitetsrabat, som stiger i takt med antallet af børn, således det ikke skal være prisen for det ekstra barn, der holder os fra at tage på ferie. Som jordemoder kan jeg naturligvis kun klappe i hænderne over at børnefamilierne på den måde tilgodeses, og for at det ikke skal være løgn, så har Spies i samme ombæring også valgt at honorere alle de travle jordemødre (som måske får endnu mere travlt, når danskerne kommer til at rejse endnu mere) ved at give jordemødre en særlig rabat, på 1000 kroner hvis de booker en rejse i maj måned. Dét er sgu da fint. En håndsrækning til børnefamilierne og én til jordemødrene; så bliver det næsten ikke bedre. Denne her lille jordemoder er i hvert fald ovenud begejstret.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Jeg er virkelig ked af at komme med sådan en øffer lige fra morgenstunden.
  Men som trofast følger (og gravid) glæder jeg mig særligt meget til onsdag og fredag. Synes det er så fedt et initiativ af dig, og udover at det er en fantastisk blog du har dig, så er det blandt andet det der i min optik gør din blog til noget helt særligt.
  Derfor synes jeg også at det er en smule ærgerligt at der bliver spildt en jordemoder-onsdag på et sponseret indlæg fra Spies

  1. Jeg kan kun være enig – også selvom jeg ikke er gravid lige nu. Jeg synes onsdage er med til at give et blik om bag fødsler og graviditet. Så må reklame indlæg finde plads andre steder end i faste (og virkelig gode) indlæg…

  2. Jeg er selvfølgelig ked af at skuffe jer på den måde. Jeg synes selv det er helt ok, at der også kommer lidt mere “lette” og humoristiske jordemoderonsdage, og at dette indlæg passer fint ind, da min spidskompetence jo netop er produktet af sex 🙂 Men jeg tager selvfølgelig jeres kritik til mig og håber at I stadig vil følge med om onsdagen 🙂

   1. Jeg synes det er et fint indlæg med en sjov vinkel og jeg mener absolut der er plads til det – særligt når det faktisk er sjovt. God dag 😊

 2. Søde Cana! Det er jo det der sker når man skal leve af sin blog, du er heldigvis så dygtig til at lave de sponserede indlæg at man næsten ikke ligger mærke til det! 😊 Tænker måske også det kan være svært at blive ved med at finde på nye emner til jordmoder onsdag?

  Og i øvrigt – hvad sker der for ens tårekanaler efter man er blevet mor?? Så filmen fra Spies og må indrømme jeg fik en lille tåre i øjnene da Olsen Brothers vendte sig om og gav thumps up… 😂😂 suk. God og glædelig (jordmoder) onsdag!

 3. Jeg synes, det er et super sjovt og relevant indlæg! Som relativt nybagt mor, synes jeg det er fedt at du sætter fokus på sexlivet post-børn – det kunne vi sagtens snakke meget mere om.
  Mht. kritikken af spons, så kan damerne, der er utilfredse, jo overveje, om de selv gerne ville betale for indlæggene, for det måtte jo være alternativet til at læse en reklame i ny og næ. En fuldtidsblogger skal jo ligesom tjene sin løn på det (og vi andre gider jo heller ikke arbejde gratis).
  God (jordemoder-)onsdag!

 4. Sådan det er så godt et indlæg og jeg personligt ville ikke have noget i mod at læse mere om råd til at få mere sex i forholdet efter børn. Man har jo den berømte pause mens man stadig bløder/ heler og herhjemme gik der langtid inden vi kom ind i en rytme både pga kolik, manglende søvn men også fordi det gjorde ondt synes jeg. Så gerne et indlæg om sådan noget. Om det så lige skal være onsdag må du vælge men fantastisk indlæg

 5. Er jeg den eneste der tænker, det ikke er så smart, hvis alle jordemødre booker ferie til maj 😜😉 Men dem vel undt med rabatten – mere af det Spies! F.eks. os folkeskolelærere der skal undervise alle de unger, der nu kommer pga. den stigende sexuelle omgang ☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven