mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #14

img_2873 reklamelinks

… Hvor mærkeligt det er, at det rent faktisk bliver tredje søndag i advent d. 11.december. Den ellevte! Det er som om det lige lægger lidt ekstra pres på julestemningen, som saftsuseme bare har at komme drønende i en vis fart.

… Om jeg jf. ovenstående skulle tage at anskaffe mig denne her, som jeg synes er lige dele fantastisk og forfærdelig.

… At det nok skal til at være nu, hvis jeg skal have den.

… At det da egentlig er liiiidt irriterende at den er udsolgt online, fordi jeg mistænker at betænkningstid ikke gør noget godt for mig lige nu.

… Hvor vildt det er at der tilsyneladende er så mange som synes den er mere fantastisk end forfærdelig og at jeg ikke kan finde ud af om jeg synes det gør den pænere eller grimmere.

… Hvor latterligt det var at opdage, at de bøffer jeg havde sat på risten i ovnen, var faldet ned igennem sprækkerne til kartoflerne, da jeg ville lave burgere forleden. Ja, det er altså dét, der er på billedet øverst i indlægget. Så kan man i hvert fald snakke om grimt.

… At jeg selvfølgelig godt ved, at det ikke er optimalt at (prøve på at) stege burgere på en rist.

… At bagepapir hermed er kommet i kategori sammen med tandpasta og toiletpapir over ting jeg hermed skal blive bedre til at få købt.

… At manglen på bagepapir og nedfaldne burgere trods alt ikke er ligeså irriterende som manglende toiletpapir.

… Hvad mænd egentlig gør i dén situation? Især singlemænd, som ikke har nogen umiddelbar adgang til hygiejnebind.

… Om det simpelthen er strømperne, der må ofres?

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Da min mand og jeg rejste i Kina, gik min mand ind på et toilet, der ikke havde toiletpapir. Det blev pengesedler (blot 1 yen=1 kr) med selveste formand Mao på, han måtte ty til 😀 😂

  2. “Åh jeg skal jo osse nå at…” syntes at være mantra hos os kvinder, og Gud forbyde at vi ikke lige nåede at lace adventskransen til 1. søndag i advent, at vi ikke lige nåede at få lavet konfekt og småkager INDEN1. december, så det søde kan nydes i december, hvor vi jo kan nyde den søde juletid. For vi har jo naturligvis nået alle julegaver og kalendergaver før december.. Suk
    Vi skal og bør stoppe med denne måling af værdier, denne måde hvorpå vi måler os selv mod andre, som tydeligvis har MEGA meget tid (eller bare har knoklet lidt xtra over midnat, for at alt ser godt ud på Facebook).

    Min adventskrans bliver traditionen tro, lavet 1. december med min søster (på hendes fødselsdag) og sammen med mine børn. Hvad betyder 1 søndag uden lys i kransen? Så bliver lysene jo bare dobbelt så lysende på søndag❤️
    Husk at december er den dejligste måned, uanset hvor meget eller lidt du har nået at pynte, handle julegaver eller bage småkager og konfekt❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven