mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg tænker på #13

[indeholder reklamelinks]

… Hvad der sker med min hud for øjeblikket. Den er ligesom helt rødmosset og sart og hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro at jeg var kommet i puberteten.

… Om førnævnte hudproblem kan hænge sammen med at jeg faktisk ikke har spist så meget slik (som jeg plejer) på det seneste?

… At jeg har lyst til slik.

… At jeg måske endda trænger til slik.

… Hvor latterligt det må have set ud, da jeg forleden sad fuldstændigt fast på en rutsjebane, da jeg forsøgte at rutsje ned iført disse jeans.

… At de, til stort set alt andet end at rutsje, er virkeligt gode, de der jeans. De får sågar min ellers temmeligt flade bagdel til nærmest at syne rund.

… Hvordan pokker jeg kunne resonere mig frem til at ordet “numsehumpe” ville være godt at bruge på min facebookside. Jeg kan for filan godt selv høre hvad det lyder som!

… Hvor sejt jeg synes det er, at Jens faktisk har taget  billedet nedenfor. Og omtrent halvfjerds andre.

… Hvad han mon tænkte da jeg spurgte om han kunne tænke sig lige at tage et billede af min numse.

… At jeg jo for pokker var nødt til at dokumentere den, når jeg sådan påstår, at den (næsten) ser rund ud i de jeans. Tænk hvis den kunne gøre det samme i denne sag, som i så fald ville udgøre et udmærket julefrokostoutfit. Som jeg desværre ikke tror den kan.

… Om det er for tidligt til et glas vin?

… Eller for sent, måske?

… At det nogle gange kan føles som om tidslommen for de personlige udskejelser på hverdagsaftener er begrænset til noget der minder om et kvarter.

… At man selvfølgelig ikke skal kimse ad et kvarter. Jeg tror faktisk snildt jeg kan nå at drikke mindst ét glas vin på et kvarter. Et stort et, endda.

img_2870

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hyggeligt indlæg 🙂 huden, kan det være rosacea? Bøvlede længe med lignende problem, og da jeg endelig gik til lægen, fik jeg en creme, der virkede virkelig hurtigt. Bare en tanke 🙂

    1. Altså, hvis det er dét google fortæller mig, så nej 🙂 Jeg tror nærmere det er vejrforandringer, klorholdigt vand og pms 😛

  2. Eller er det “bare” vinterhud. Prøv evt. en lidt federe creme her i vintermånederne 😉 Godt billede af Jens 😊

  3. Cana forh…… hvad bilder du dig ind at stikke sådan en lækker mås i hoved på os alle sammen😉 Kæft en god røv den skal du være stolt af😃 Og Jens er da ved at være helt professionel. Ville aldrig have gættet at han har taget det billed hvis du ikke havde skrevet det😂 Rigtig god aften du gjorde lige min tusind gang bedre end den har været👍🏻

    1. DET ER DE DER JEANS’ SKYLD!! Virkelig 😀 Den er slet, slet ikke så pæn og rund i virkeligheden 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven