mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg tænker på #12

“Indeholder reklamelinks”

… Hvordan j-dag for syv år siden på én eller anden måde var med til at determinere resten af mit liv, som jeg skrev på min facebook-side i morges.

… At det alligevel er heldigt, at mit liv tog lige præcis dén drejning.

… At man altid burde have en morfar til at lege med børn og playmobil lørdag formiddag.

… Hvorfor jeg altid ender med at have ét eller andet udklædningshalløj i panden, når jeg render rundt derhjemme.

… Hvor længe siden det er, at jeg har siddet så længe på sofaen ad gangen, som jeg har gjort det i dag.

… Om man egentlig kan få fladere baller af at sidde meget ned?

… At jeg i så fald hellere må holde aktiv søndag, for at opveje lidt.

… Om Kardashianpigerne så egentlig aldrig sidder ned?

… At man nok ikke får fladere baller af at sidde ned. Heldigvis.

… Hvad børnene mon vil sige til, hvis jeg serverer hvidt brød, hummus og grøntsagsstave for dem, for tredje gang i denne uge, i aften?

… Hvorfor min hjemmelavede hummus i øvrigt aldrig bliver ligeså god som den færdigkøbte. Den bliver altid lidt melet og kedelig.

… Hvor latterligt sejt det var, at Thomas og Mie blev stemt direkte videre i Vild Med Dans i går. Tænk sig at det er min mand, der er blevet så god til at danse – det havde jeg alligevel aldrig troet, hvis nogen havde spurgt mig for tre måneder siden.

… Om andre får samme – lidt lumre – tanke som jeg, når de ser det her mobilcover?

… At jeg tydeligvis savner Thomas, som er taget til Jylland for at spille musik. Heldigvis kommer han allerede hjem igen i morgen.

img_2567

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Jeg havde vist ikke selv tænkt noget lummert om det mobilcover, hvis ikke du havde gjort mig opmærksom på det. 😂
  I øvrigt skal jeg med min datter, min lillebror og min mor til Odder og se din mand og Hr Møller i morgen.. og jeg glæder mig helt vildt. 😊

  1. Ha ha, i så fald, så undskyld! 😀 Og god fornøjelse i morgen – husk kleenex; det bliver nogle gange temmeligt rørende til Bare Kald Mig Tofte-koncerterne 🙂

 2. Hej Cana. Jeg havde selv samme problem med min humus, indtil min lokale grønthandler fortale mig, at hemmeligheden er at komme en smule natron ned til kikærterne, både når de ligger i blød og når de koger. Det har gjort underværker for min humus, så tippet er hermed givet videre 😊

 3. Det gør underværker for min humus, at fjerne ‘skallen’ fra kikærterne inden jeg blender dem 🙂 god lørdag!

  1. Det synes jeg allerede jeg gør, men måske er jeg ikke grundig nok 🙂 Det kunne godt ligne mig. Også god lørdag til dig – og tak for tippet!

 4. Har arbejdet som frivillig i Send Flere Krydderier med en masse dejlige damer fra bla Mellemøsten. Tricket er nok olivenolie, salt, tahin og masser citron. Skamløst meget olivenolie er faktisk svaret på mange ting..

 5. Jeg ved til gengæld, at du får det modsatte af flade baller, hvis du sætter dig ned…på en stol, der ikke er der…mange gange om dagen 😛

  1. HAHAHA!!! Du har jo helt ret og måske kan din måde at sige det på motivere mig lidt bedre end når folk benævner det squats, som jeg ærligt talt er ved at få lange patter af at høre på 😀 Det lyder både alt for sundt, alt for hårdt og alt, alt for svært.

 6. Vi her i jylland siger tak for lån af Thomas 🙂 min datter nød at høre alle yndlingssangene live<3 det var fantastisk!!

 7. Prøv at lave en hummus med kikærter, tahin, citron, hvidløg – og skyr/græsk yoghurt (el. lign.) og så lige et skvæt olivenolie til sidst. Jeg lover dig, den bliver både cremet, lækker og snasket (og liiidt sundere).
  Jeg har ofte hummus-spisende gæster, og ingen har nogensinde studset over den ‘nye’ ingrediens 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven