mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg håber at jeg har været et kæmpe kvaj!

img_2644

Det er sket mange, mange gange i mit liv at jeg har taget fejl; nogle gange endda lodret. Som dengang min mor første gang præsenterede mig for en butterdejspakke med indhold af pikant friskost, spinat og skinketern. Jeg syntes det var noget af det klammeste og jeg gjorde mig alle mulige vægringer for at slippe for at smage på det, men gudskelov var hun vedholdende, min mor. Du skal, sagde hun. Det tog mig end ikke halvanden bid, før jeg havde fundet min nye livret. Jeg elskede det og fik det i flere år serveret på min fødselsdag, sammen med pære belle helene, som var min favoritdessert igennem stort set hele min barndom.

Eller kaffe. Kaffe, som jeg i årevis hadede. Jeg syntes det var så klamt, så klamt og selvom jeg gjorde mig mange ihærdige forsøg på at lære at drikke det bitre stads, så blev jeg ved med at syntes det var klamt. Lige indtil jeg smagte det i kombination med Baileys. Fra dén dag begyndte kaffen at vinde indpas hos mig – også uden baileys – og i dag, omtrent 10 år senere, kan jeg nærmest ikke forestille mig mit liv, uden kaffe.

Kaffen viste sig både at smage og føles godt. Den blev en velintegreret del af min hverdag og et både godt og stort bidrag til mange af mine sociale relationer. Kaffen har hjulpet mig, både når jeg var allermest træt og allermest trist, ligesom den har været der, når jeg har haft det allerbedst og følt mig allermest heldig.

Jeg er ikke for fin til at indrømme når jeg har taget fejl og for fanden, hvor jeg håber at dét kommer til at gøre sig gældende i de kommende 2-3-4 år.

Det er svært lige at finde noget godt at sige, men vi må tro på, at alle de mange, mange, mange millioner som har stemt på Præsident Trump ikke er så komplet idioter, som det kan se ud til, her fra vores lille land. Der må være noget godt.

Jeg håber så inderligt, at det kommer til at vise sig, at jeg har været et kæmpe kvaj, hver eneste gang jeg har sagt, at han var en idiot, en pauseklovn, en narcissistisk sociopat, en atomliderlig verdenstrussel og komplet uduelig til at betræde verdens formentlig allervigtigste job, som præsident i USA. Jeg håber virkelig jeg har taget fejl.

Hans tale her til morgen, gjorde mig i hvert fald på én eller anden måde mere rolig. Ikke glad, ikke lettet, ikke ubekymret, men en lille smule mere rolig.

Det skal nok gå. Det skal det bare.

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

 1. Jeg håber også, at vi er mange der har taget fejl..
  Hans tale var velskrevet, vel opført, jeg håber, at han mente det han læste op!!

 2. Hans tale var meget afdæmpet og lødig. Det gjorde mig om muligt endnu mere nervøs.

  Men jeg håber, håber, håber, at alle vi med bange fornemmelser, tager fejl.

 3. Jeg håber med dig. Virkelig!
  Jeg har en veninde, hvis forlovede er amerikaner. Og de siger, at issuet også har været, at der er virkelig VIRKELIG mange amerikanere der ikke kan lide Clinton. Og så kan det godt være de synes Trump måske er lidt langt ude, men for dem er han stadig “det mindre onde” af de to. At man kan have det sådan, kan jeg så slet ikke sætte mig ind i. Men jeg tror bare det er svært at sætte sig ind i de følelser, hvis man ikke selv bor derovre

 4. Siden jeg vågnede op til de triste nyheder i morges, har den gamle Dionne Warwick sang kørt i mit hovede: What the World needs now, is love sweet love… Og det må vi alle bare holde fast i, at sprede kærligheden. Det er vores våben.

 5. Altså, jeg plejer jo altid at have ret… Men i dette tilfælde håber jeg VIRKELIG også, at jeg tager fejl! Men lige nu er jeg godt nok oprigtigt bekymret for vores allesammens verden…

 6. Puuuhaaa – jeg håber da virkelig jeg også har taget fejl – intet vil være bedre, men hans tale har nu ikke beroliget mig. Ikke et sekund. For detførste, han har næppe skrevet talen selv, og for det andet, det er den slags “floskler” der bliver, mere eller mindre gratis, forventet ved en lejlighed som dette.

 7. Tak for påmindelsen om at jeg også selv har taget vitterligt fejl. I årevis har jeg ikke kunnet få hverken avokado, ost og grøntsager i mig. Heldigvis har min stædige kæreste og mit stædige jeg ændret på dette. Nu er jeg sygt vild med alle 3 nævnte madvarer. Gisp – tænk at have været gået glip af det i så mange år.

  Til valgkampen, hvor Trump desværre løb med sejren håber jeg vitterligt også at vi skammer os om fire år fordi han overrasker os positivt. Desværre må jeg være ærlig og sige at jeg har på fornemmelsen at USA ikke er klar til en kvindelig præsident og at Trump derfor fik de sidste mandater. Jeg håber igen igen og det jeg lige har sagt bliver gjort til skamme men alt i mig skriger at det ikke kan passe at han vandt så overlegent med de værdier han besidder. Nu håber jeg blot at jeg om 4 år skammer mig vitterligt over de bekymringer jeg sidder med idag. 🙈

 8. Kan vi ikke indsætte din mand som præsident i USA i stedet? Han har jo gjort det før, ikke? 😁
  Jeg krydser altså også fingre for, at det somehow bliver godt. Jeg bliver ved med at sige til mig selv: “helt ærligt, hvor galt kan det gå?”.. men det trænger ikke helt ind. Manden virker jo vanvittigt. Jeg savner allerede ‘Bama lidt.

 9. Jeg håber også, at vi alle tager fejl. Tror bare desværre ikke på, at det er tilfældet. Trump er slem, men ham i kombination med at republikanerne har vundet senatet, det er helt galt. Særligt er jeg bekymret for klimapolitikken – eller manglen på samme. Ødelæggelse af miljøet berører os alle og særligt vores børn. Det kan ikke bare rulles tilbage.Hvis USA ikke vil tilslutte sig globale aftaler, så bliver det også svært at få Kina osv. til det. Virkeligheden er bare, at Sydeuropa kan være ørken om 25 år og arktis smelter. Det er til at tude over, så det gør jeg lige lidt…

 10. Den tale gjorde mig på ingen måde mere rolig. Han var da så utroligt forstillet “nu leger jeg den favnende, samlende landsfader”-agtig. – fem minutter efter han har opført sig helt modsat i valgkampen. Så hult og klichepræget.

 11. Tak for dette indlæg!

  Jeg har selv afgjort været på Team Hillary, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke blev forskrækket over resultatet, men det er, som det er, og det ville være arrogant af os at tro, at det har været et så simpelt valg mellem godt og ondt, som de danske medier har gjort det til.

  Jeg krydser fingre og håber på, Trump laver en Reagan! 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven