mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

I ugens løb #34 med skole, pulp og pæne Mathilde Gøhler

[Indeholder reklamelinks]

Jeg sidder i skrivende stund på mit badeværelsesgulv. Spejlet foran mig afslører at jeg ligner én der kunne være ked af det, selvom sandheden er, at jeg bare fryser og at vi har varme i gulvet på badeværelset.

Thomas er gang med at putte drengene, imens jeg har brugt alt for lang tid på først at parkere bil og sidenhen på at gå hjem fra en parkeringsplads der altså lå langt væk fra vores lejlighed. Rookie mistake at ville parkere sin bil en søndag aften på Indre Østerbro.

Varmen i gulvet er dog ved at gøre sit indtog i min forfrosne krop og jeg har derfor endnu engang gjort status over nogle af mine oplevelser og overvejelser i den forgangne uge.

img_2760

I ugens løb har jeg…

… Været til intromøde på den skole vi forventer at Jens skal starte på næste år. Gisp!

… Fået akut åndenød over, at skolestart tilsyneladende kommer til at betyde, at jeg: a) skal til at stå tidligt op b) ikke længere bare kan holde mine drenge hjemme efter deres – og i særdeleshed mit – forgodtbefindende

… Givet drengene en fridag fra børnehave og vuggestue til fordel for en formiddag i legeland

… Spist honninghjerter til frokost.

… Været til en spændende workshop arrangeret af Maybelline, hvor jeg frit fortolkede hovedbudskabet til at være, at vi som moderne kvinder altid skal være bevidste om kvalitet og eget værd. Et budskab jeg naturligvis kun kan bifalde.

… Spist virkelig meget grøntsagsaffald (som jeg har lært hedder pulpen) fra min juicer – og fundet på en ny og ganske fortræffelig snackopskrift, som jeg lover at dele i næste uge.

… Fået lidt kvalme, hver gang jeg har sagt “pulpen”. Det får mig på én eller anden måde til at tænke på polypper. Som jeg altså ikke har spor lyst til at komme i mine romkugler.

… Lavet sunde romkugler. Uden polypper.

… Vist sat mit kaffeforbrug en lille smule ned. Ikke fordi jeg gerne ville, men fordi jeg to dage i træk tilsyneladende kunne glemme at købe mælk.

… Fået fyldt mine øjenvipper godt og grundigt op og igen haft optur over, hvor skide pænt jeg synes det er.

… Set Thomas ryge ud af Vild Med Dans og skrevet et indlæg om det umiddelbart efter.

… Fået et crush på denne sweater, selvom jeg faktisk ikke tror at farven gør noget godt for mig. Overhovedet.

… Tænkt at det altså også er uretfærdigt når tøj sidder på én som Mathilde Gøhler. På hende er alt jo bare pissepænt.

… At flere modeller burde have topmave. Og flade bagdele.

… Haft drengene med et kort visit til BogForum, hvor Thomas optrådte med Bare Kald Mig Tofte; én af verdens, hvis jeg må have lov, fineste børnebøger for børn i alderen 3-8 år. Bogen inkluderer en cd med Thomas’ sange, som naturligvis kun gør historien endnu finere. Bogen kan – hvis I ikke allerede har den – købes HER.

… Så godt som planlagt en tur til Disneyland i næste weekend. Yeee-fucking-ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_2755

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

 1. Jeg nåede bare at læse at dit spejl var fedtet og at du ikke gad bruge din søndag på at gøre det rent- og så behøvede jeg ikke mere for at blive i godt humør!!!! ❤️

 2. Herhjemme er vi tossede med Bare kald mig Tofte – og der er altså ingen her, som er mellem 3 og 8. 😉 De to gamle i husstanden er 25, og den yngste er 1 1/2.
  Vi var i Odder og se Thomas og Carl optræde, og både min lillebror på 6, min mor på snart 50, jeg selv og min datter ELSKEDE det.
  Sååeh, den der bog er altså til alle. 😉

  1. Jeg er helt enig; aldersintervallet var bare en helgardering, så jeg ikke fik nogen på nakken over at overrose min mands bog – men den ER god!

 3. Åh hvor jeg savner de spontane fridage, som forsvinder sammen med børnehavebarnet…
  Mine drenge har sjældent haft mere end en 4 dages børnehave-uge – those days are gone 😔
  God tur til Disney! DET gad jeg godt.

 4. Totalt off topic, men jeg synes du tager nogle rigtige gode billeder – især af dine børn 🙂 det gør det lige ekstra lækkert at læse dine indlæg 🙂

 5. Rigtig Fin bog og ikke mindst en god CD der følger med ! den er hørt mange gange hos mig også uden mine børnebørn er på besøg 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven